Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witajcie Ja tylko na momencik aby sie z Wami przywitać. Odezwę się jak wrócę z firmy około 10-tej Póki co życzę Wam miłego dnia i dużo usmiechu na gębusiach! Iwonka witaj ! Własnie po to jest forum.Tu mozna śmiało pisac o wszystkich problemach związanych z chorobą i nie tylko.Na pewno znajdziesz wsparcie i bratnie dusze więć pisz śmiało! Może na poczatek napisz coś więcej o sobie!!!
Witajcie dziewczynki moje kochane ,brrr przymrozilo dzisiaj no ale w końcu zima ,u mnie dzisiaj jako tako ale wczoraj wieczorem mialam jakis dziwne objawy i powiem wam ze dostalam troche cykora ale przetrwałam jakoś mam nadzieje ze dzisiaj już będzie dobrze ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Czarna spróbuj iść do pracy ,moze wlaśnie akurat ci to pomoze będziesz więcej wśrod ludzi,jak nie dasz rady to zrezygnujesz ,a na początku napewno będą nerwy i jedna myśl **czy dam rade** ale dasz wierze w ciebie,,,,,,,,,,,,buziaczki Iwona P od razu razniej sie zrobilo jak sie odezwałas na forum ,ciesze sie bardzo że jest lepiej i teraz to juz będzie coraz lepiej ,aaa i napisz jak sie powiodla wyprawa ,czy udalo ci sie gdzies pójsc ,,,,,,,,,,,,,,buziolki Krysiu kochana mam nadzieje ze juz jest dobrze ,teraz juz bedzie coraz lepiej ,zażywaj duzo witaminek na wzmocnienie ,,,,,,,,,,,,,buzka Dorotka ty to jestes szybka osóbka ,widze ze świetnie dajesz sobie rade z ta cholerą i cisze sie z tego bardzo ,wierze ze mi sie kiedys też uda chociaz troszeczke ją odsunąć ,ja niczego tak nie pragne jak wychodzic bezstresowo sama z domu ,,,,,,,,,,,,,,,,buziaczki Małgosia ,Madzia ,Nati ,Nefri,Dandy,Matiaga,Frecia,Dagmarko,Blondasek i calą reszte naszej gromadki pozdrawiam i mocno mocno caluje ,a wlasnie wie moze któraś co u Blondaska,,,,,,,,,,,, Witam nowe osóbki na forum ,chociaż ostatnie widze ze pojawiaja sie nowe osoby i znikają hm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
WITAJCIE ,jestem szybka jak torpeda juz byłam na poczcie i zakupach nieżle nie ,a rano dostałam okres wiec wiecie ,łatwo nie było. GOSIU musze ci napisac ze ja tez mam ostatnio ciezki wieczory ,radze sobie bez xanaxu ,ale objawy tez dziwne ,jakaś paranoja ,rano myśle sobie ze mam z gorem ,ale to znaczy ze mój organizm próbuje mnie zastraszyc z wszystkich możliwych stron ,aj mu sie nie dam i za ciebie tez trzymam kciuki. ZOBACZ jak mi zle myśle o was o tym ze tyle fajnych kobitek tez walczy i jakoś mi lzej. GOSIU kiedyś podasz mi na gg przepis na te krokiety ja uwielbiam ,ale nigdy nie robiłam ,nawet nieweiem z czego to ciasto. Przesyłam buziaki dla kazdej z was ,trzymajcie sie !!!!!
Hej kochani)::* kurcze az mi wstyd teraz pisac a Wy tak trzymalyscie kciuki:) ale no cóz kurcze wczoraj wrocilam poimprezowalalm troche:) i juz narazie zero stresów az do piatku bo jade do Londynu na jakis tydz:) ale mam tam neta wiec bede wam na biezaco informacje dawala i czytala Wasze posty kochani)::*** No ale powiem wam ze sie boje leciec bo to 13 piatek;/ no ale miejmy nadzieje ze bedzie oki:) Widze ze tu nowe osobki:) witam witam)::* Pozdrawiam wszystkich
czes słoneczka! u mnie wszystko ok uszko córki goi sie w miare i mam nadzieje ze juz sie zagoi na dobre jutro znowu ide na czyszczenie tago uszka ,pogoda dzis nie zabardzo okropnie wieje moze przez to własnie nie moge sie obudzic zrobiłam sobie kawke i tak sobie czytam wasze posty życze miłego dnia!
dziewczyny musze sie do czegos przyznac ja czasami nie wiem kto do mnie pisze na nk dzis sie zastanawiałam chyba Frecie myle i jeszcze kilka osób a napewno pamietam Dorotke i Iwonke no jeszcze Krysienke musiała bym jakos dopisac do tych lasek które myle jakies inicjały ale chyba tak sie nie da a tak długo jestem z Wami tu i jeszcze nie potrafie odgadnąc kto do mnie napisał i która to dziewczyna kurcze wybaczcie mi!!!!
Frecia, już Ci mówię jak to jest, bo ostatnio na gg z Nati o tym pisałam. A więc ja w domku to zajmuje się całym domem, takie tam rzeczy jak zmiana pościeli, kurze, odkurzanie itd. obiady to przeważnie mama, ciasta to czasami coś tam pomagam zmiksować, jak coś zrobić do jedzenia to z takich prostszych rzeczy, to zrobię, ale do kuchni to mnie nie ciągnie. Np. jak jest sobota to właśnie też ja zajmuje się domkiem, a mamcia coś tam pichci :) dobrze z Nią mamy hehe. A Panią Psycholog to chciałabym być Freciu, ale wiesz, na razie tą Pedagogikę studiuję, więc z Psychologii pewnie już nic :P Nati dzisiaj chyba ma robić te bułeczki, które ostatnio podałam, aż mama zadowolona jak Jej powiedziałam, że umieściłam przepis na forum :))