Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Kochani u mnie dzisiaj była prawie wiosna, słoneczko, 10 stopni na plusie, po prostu super. Poleciałam po pracy do ogrodu, już lada moment trzeba przyciąć niektóre krzewy. A wogóle to mój lilak ma pączki :) Już nie mogę się doczekać kiedy pierwsze cebulowe wypuszczą, przebiśniegi, krokusy, później tulipany i szafirki. Na jesieni zasadziłam chyba ze 200 cebul :) Dorotko ja to sama miałam, zresztą pisałam też na forum, jak zobaczyłam moją córkę taką wystrojoną, taką przy tym dorosłą, łezka się kręci, ale to taka łezka dumy i radości :) A jaką partnerkę na studniówkę ma synuś, pewnie tez fajną ? A jak tam Dorotko tort bakaliowy ? wyszedł ? Czarna no ja nie mogę, ciągle ktoś ma doły, cholerna nerwica nie daje spokoju. Ale to napewno częściowo wina pogody, jak jest słoneczko to inaczej się czujemy. Czyli trzeba być dobrej myśli, już lada moment wiosna i będziemy mieć lepsze samopoczucie, mam nadzieję. Ale fajnie masz Czarna z tym synusiem, duże dzieci to już niebardzo chcą chodzić na basen czy gdzieś tam, z rodzicami, a taki mały to to fajny kompan :) Dorma czym Ci ta klientka podpadła, że na taką karę zasłużyła hi hi hi , ja na Twoim miejscu to bym większy rachunek jej wystawiła, za usługę i za uszczerbek na zdrowiu ha ha ha, a co? Niech płaci albo niech nie przychodzi jak za drogo :) No Frecia chyba szykuje pyszności na jutro, a co z krzesłami Freciu ? Jak nic nie wymyślisz to najwyżej panowie wezmą na kolanka panie :) Gosiu to Ty musisz być świetna w te klocki, mam na myśli gotowanie i pieczenie, tytuł mistrza no no , to nie byle co. Iwonko jak tam mężuś, już mu wybaczyłaś tą opieszałość. Kochanie napisz coś więcej. Ja idę pod prysznic, jeszcze zaglądnę :)
Gość Dorota W
Madziu dzieki za informację!!! Dagmarko --zuch dziewczyna GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!! Teraz na pewno świętujesz.Uważaj na napoje wyskokowe ,bo jutro może główka boleć!!! Nati tort wyszedł oczywiście---pierwsza klasa Jak tylko uporam się ze wszystkim prześlę Ci przepis! Nati uwielbiam szafirki,tez mam ich całą alejkę i również nie mogę się doczekać jak pokażą swoje niebieski koraliki!
Dagmarko gratulacje !!! Wiedziałam, że zdasz, w końcu całe forum trzymało kciuki za Ciebie, to jakbyś miała nie zdać ? Nie ma takiej opcji :)) Dorotko a jak się Krysia czuje? Podobno kontaktowałaś się telefonicznie z nia. Mam nadzieję, że juz lepiej.
Gość czarna68
Dagmarka Gratki, gratki gratki!!!!! dzien się kończy a ja mam dobry humor -ciekawe co przyniesie jutrzejszy dzień,ale co tam wazne ze dzis bylo super-po tak dlugiej meczarni wreszczie wrocilam do żywych. Od przyszlego tygodnia będę miala prace zlecona i to w domu mowie wam jak sie ciesze bo przy mojej nerwicy taka praca to jak zbawienie losu.Pewnie tylko na pare dni ale ciesze sie jak bym wygrala milion w totka!!! ;)))Jedno co w tej chorobie jest dobre to to ,ze umiemy sie cieszyc z kazdego *zdrowego* dnia i z kazdej malej przyjemnosci. Nati masz racje ,co do malych dzieci moja corcia ma prawie 18 lat i woli czas spedzac ze swoim chlopakiem chociaz i ona lubi nieraz przytulic sie do mamuski za to synek to taki maly pieszczoch och mowie ci jak ja nie chce zeby tak szybko dorastał.żal mi tylko że ta nerwice zabiera mi tak duzo z jego dziecinstwa powinnam poswiecac mu wiecej czasu ,ale jak jestem chora to nie moge i potem mam wyrzuty sumienia -koło sie zamyka i znowu jestem zła na siebie i becze w poduszke jak głupia.I nieraz tak myślę ,ze nawet kiedy juz bede zdrowa to i tak i tak spieprzylam dzieciom dziecinstwo a przeciez nie tego chcialam.Dobra juz nic nie gadam bo łzy mi lecą.Sorki!!! Trzymajcie sie pa!!!!!
No co Ty Czarna, oszalałaś, nic nie spieprzyłaś dzieciom ! To co mają powiedzieć dzieci których rodzice od rana do wieczora są w pracy bo robią karierę, a dzieciaki od niemowlaka : niania, żłobek, przedszkole i klucz na szyi. Mogę się załozyć, że Twoje dzieci mają zdecydowanie lepiej, napewno poświęcasz im więcej czasu i dajesz więcej ciepła niż mama która jest nieobecna. Ona też ma wyrzuty sumienia, że jej nie ma z dzieckiem, co zrobić, takie życie. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. I nie płacz Czarna, jest dobrze a będzie jeszcze lepiej :) Uśmiechnij się. Dobranoc wszystkim.
Witajcie kochani O widzę, że wczoraj ostatnia napisałam a dzisiaj pierwsza :) A Wy co moi drodzy ? Spicie jeszcze ? No ja już upiekłam biszkopt do krówki, zrobiłam pranie, w sensie nastawiłam pralkę ;) a teraz będę sprzatać :( U mnie znów słoneczko, aż się chce żyć. Piękna pogoda :) No to na razie kochani, życzę Wam miłej soboty. A Dorotko, jak tam syn po studniówce ?
Witajcie kochane sloneczka ,u nas dzisiaj też zanosi sie na piekny dzionek ,bo słoneczko świeci już od rana ,wczoraj zrobilam **produkcje **krokietow 90 szt teraz pomroze i na jakiś czas mam spokój ,dziewczyny sie za nimi przepadają a ja nie za bardzo,a teraz musze pomyśleć o jakimś placku ale na razie za bardzo nie chce mi się ruszyc dupska,,,,,,,,,,, Nati no no ale z Ciebie ranny ptaszek,tyle juz zrobilaś ,ja tam wole wieczorkiem dlugo siedziec a rano pospac hihi ,,,,,,,,,,,,,,,,,, DAGMARKO GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czarna no co ty nie becz ,jesteś wspanialą mamusią dla swoich dzieci ,jestes z nimi w domu ,nie muszą chodzic z kluczem na szyi jak powiedziala Nati ,a ze czasami masz gorsze dni to one to rozumieją ,uwierz mi dzieci rozumieją więcej niż nam sie wydaje ,dla nich napewno jest najważniejsze ze jestes w domu nie ważne czy chora czy zdrowa ale jestes !!!!!!! Dorotko Ciebie dzisiaj jeszcze nie ma ?Jak udala sie synkowi impreza ? Krysiu mam nadzieje ze czujesz sie już dobrze ,buziaczki ,,,,,,,,,,,,,, Iwonka a Ty gdzie sie zapodzialaś ,jak tam z mezusiem pogodzilaś sie już ? mam nadzieje ze tak ,odezwij sie prosze ,,,,,,,,,,,,,,,,,,buziolki Madzia ,Małgosia,Blondasek,Nefri,Dandy,Freciu i wszystkich bez wyjątku pozdrawiam i mocno ściskam ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Gość Dorota W
Witam ! U mnie też piekna pogoda,ptaszki śpiewają od samego ranka,dwie wieworki skaczą po mojej wierzbie płaczącej a sarenki przy paśniku wcinają obierki od zieniaków i buraczki! Super !!!!!!!! Oj dzisiaj mi się zaspało.Miałam w planie w stać o 6 ale jakoś tak mi się dobrze hahulkało ,że wstałam całkiem niedawno! Nati nie wiem jak ta moja pociecha po studniówce bo jeszcze go w domu nie ma.Oni po balu mieli wynajęte pokoje w Centrum Wymiany Młodzieży z tego wzgledu ,ze sporo mlodzieży jest z poza miasta i byłby problem i wielkie zamieszanie z odwozem. Mam nadzieję ,ze się nie pozabijali i synuś dotrze do domu w całości!!!!!hahaha. Jeszcze troszkę poczekam i do niego zadzwonię bo umieram z niepokoju i ciekawości!!!!! Jak tylko wróci , zdam Wam relacje! Gosiu to Ty tak hurtowo z tymi krokietami..? Produkcja widze pełna parą Pozdrawiam Was kochani Buziolki Miłej soboty Uśmiechu na twarzy Dobrego humorku Pa pa !!!
Hej Kochani :) U mnie też słoneczko :D :D :D Nati, ja już kiedyś pytałam, ale chyba przeoczyłaś mojego posta :) Bo Ty chyba czytasz książki? Ja nie bardzo, ale wiem, że książki Paulo Coelho sa dobre i ostatnio jedną przeczytałam, a może mogłabyś coś polecić tego autora? Póki co w moim mieście w bibliotekach większość wypożyczona, chyba dlatego, że są ferie :) Dorotka, a synuś z partnerką szedł? Też są u Was takie zwyczaje Studniówkowe:)? Jak się wystroił to na pewno przystojniaczek :D Gosia, to przyszalałaś z krokietami nie ma co :D ale będzie na zapas :) Małgosia jak Ty dzisiaj?? A Dagmarka jeszcze nie dojechała chyba hehe :P
Gość Dorota W
Madziu tak ,syn szedł z partnerką ,u nas też są takie zwyczaje. A co do ubioru to zażyczył sobie bordową koszule i krawat jasno różowy z bordowymi paseczkami-,garnitur czarny z kamizelką. Wyglądał super .Pasuje mu taki ubiór .Jest wysoki ma 190cm i prezentował się jak dla mnie--bomba!
witajcie kochani u mnie częśc roboty zrobiona cały stół w kuchni to zapiekanki ,teraz chwila dla ,mnie. MAGDUŚ COELHO to jeden z moich ulubionych autorów ,to taki facet który wie jak myślą kobiety ,on dokładnie wie co mamy w głowie ,jak go czytam to zawsze myśle ze to nie bywałe zeby to napisał facet .TAKZE CZYTAJ go bo warto . DAGMARKO ja tez trzymałam kciuki !!! CZArna jesteś wspaniałą mamą ,kzada z nas ma chwile zwątpienia ,ale to tylko dobrze o nas świadczy ,masz wspaniałe dzieci i ty tez jesteś wspaniła i odpędz te czarne myśli . Oczywiscie u mnie nie ma słoneczka ,ale ptaszki ćwierkają .DOROTKO ty pewnie tez w kuchni ,zycze ci udanej imprezki i duzo dobrego dla syna. Pozdrawiam wszystkich i napisze wieczorem.
Magdusia wrzuć swój nr gg, to Ci napiszę parę tytułów książek, książki to moje hobby, zaraz po ogrodzie :) Jak zacznę pisać o nich to znów mi jakiś elaborat wyjdzie, a nie chcę zanudzać na forum :) Oooo, Dorotko, muszę przyznać, że super był ubrany synek i jeszcze te 190 wzrostu mmmm, szkoda, że nie mieszkamy bliżej, bym zorganizowała spotkanie naszym pociechom hihihihi, moja córka też piękna dziewczyna, miała robione nawet ostatnio zdjęcia do kalendarza, oczywiście w pełnym ubraniu, żeby ktoś nie pomyslał hahaha. A chłopak z którym teraz sympatyzuje wogóle mi sie nie podoba, i nie myślę tu o wyglądzie, ale cóż, może jej przejdzie to zauroczenie. No Gosiu to faktycznie narobiłaś tych krokietów, ale póżniej to fajnie tak wyciągnąć gotowy obiadek z zamrażrki :)
Nati, a na poczcie jeszcze nic nie ma, to może nie doszło jeszcze :) Jak coś to druga poczta magda01061989@wp.pl, albo 13123032 gg :) ale może dojdzie zaraz :) Frecia, jeszcze bardziej mnie kusisz książkami, mówisz, że wszystko wie o kobietach :) kurcze... kiedyś jak chodziłam do podstawówki to dostawałam nagrody za czytanie książek, a później jakoś już przestałam, ale chyba trzeba wrócić, *wgłębie* się w czytanie i nie będę myślała o durnotach :))
Kochani, u mnie już KIEŁKUJĄ PRZEBIŚNIEGI I SZAFIRKI w ogrodzie, kurczę, że przebiśniegi to rozumiem ale szafirki ??? Nie wiem czy płakać czy się cieszyć, bo co będzie jak przyjdzie jeszcze mróz ? Szafirki mam 1 rok i nie wiem za dużo o nich, tyle co czytałam ale praktyki żadnej. Może coś wieciecie kochani, to napiszcie, czy może jeszcze je okryć ? Madziu wysłałam teraz na ten drugi adres, jak dojdzie to daj znać bo już sama myslę czemu by nie doszło.