Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie z samego rana....Frecia książka jest niesamowita,jedyny jej feler to ,to ,że strasznie wciąga;Siedziałam wczoraj do 1 a dzis wstalam wczesniej zeby sie szybko odrobic i poczytac.W Empiku byly jeszcze 2 nastepne czesci ,takze jak tylko skoncze to lece po nastepne ;))).dzis samopoczucie narazie ok i niech tak zostanie.....chociaz.....z tym nigdy nic nie wiadomo.Trzymajcie sie kobitki lece wstawiac gary,pranie do pralki,jakies odkurzanie i biore sie za lekture.pa!!!!!
Gość krystyna 3
Witam kochani Wiecie co tak sobie myśle że trzeba by sobie jakiś zeszycik sprawić żeby móc wszystkim cos odpisać bo inaczej się człowiek gubi a stronki się cofnąć nie da hihih Dandy Wiem jak to jest jak dopada człowieka to cholerstwo wiem że powiedzenie trzymaj się kochana to już piszemy stale ale co innego możemy napisać przytulić się nie można do żadnej z was bo dzieli nas od siebie czasami sporo kilometrów więc kochana ie poddawaj się tak jak ja tego nie robie a doskonale wiem jak to jest wiec prosze cie walcz z tym paskudztwem trzymam kciuki buziaczki Czarna Ciebie tez widze dopadł pdły nastrój nawet nie wiesz jak mi przykro wiem co to jest trzymam kciuki napewno to przejdzie kochanie buziaczki Maleńka napewno ten słodki buziaczek był odemnie kochanie buziaczki jeszcze raz Frecia Pozdrawiam Sciskam Nefri też ściskam i pozdrawiam Mati dobrze że się odezwałeś Pozdrawiam Dziewczynki jeszcze raz wszystkich ściskam i pozdrawiam buziole dla wszystkich walczących z chorobą Dorotko patrz o tobie zapomniałam buziaczki kochana napweno jeszcze o kims zapomniałam ale zeszycik dzisiaj kupie i nie ma wyjścią trzeba posty pisać z zeszytem pod ręką hihii bo i pamięć już zawodzi Pozdrawiam miłego dziona życze wszystkim
Witajcie :) Kochane dziewczynki bardzo Wam dziękuję za podtrzymanie na duchu, takie słowa otuchy są bardzo potrzebne w takich chwilach. Rzadko się skarżę, ale ostatnio naprawdę źle się czułam i jakoś tak się wyżaliłam niechcący. Bardzo dziękuję Freciu, Nefri, Maleńka, Krysiu i pozostałe dziewczynki. Małgosiu ja uwielbiam prowadzić samochód, mogłabym być z zawodu kierowcą chyba :) Jeżdzę już 15 lat i odpukać ale bezkolizyjnie. Freciu także jak coś, to jedziemy w podróż dookoła Polski i odwiedzamy wszystkie nerwuski po kolei :) Ja jako kierowca, Ty pilot, w końcu już wczoraj dostałam od Ciebie rozkaz hahahaha i dostosowałam się :) Czarna ja uwielbiam tez takie ksiażki, ale jestem wtedy zupełnie w innym świecie, czasami aż trudno zejść na ziemię i trochę się rodzina buntuje. Ale książki to moja pasja, zresztą kto czyta to żyje podwójnie, czyż nie? Czasami to drugie życie jest fajniejsze, ciekawsze, mniej problemowe ale też inspiruje, żeby cos zmienić w tym naszym, obecnym życiu . Nefri jak opisujesz wczorajszy dzień, to przypomniałam sobie jak moje dzieci były takie male i ja z nimi też tak biegałam po różnych zajęciach. Ale uwierz mi kochanie to później zaprocentuje, dzieci są w tym wieku bardzo chłonne i każda nowość wpływa na ich rozwój. Ja tez biegałam sama z nimi,mój mąż całymi dniami siedział z kolei w pracy, więc wszystko spadło na mnie. Ale nie żałuję tych lat jak patrzę na moje już duże dzieci :)) Maleńka współczuję Ci, mi też zawsze serce się kroiło jak musiałam zostawiać chore dzieci same w domu, ale możesz się z nimi co trochę kontaktować telefonicznie, żeby sie uspokoić, ze wszystko w porzadku. A musi być w porządku i już ! Nie martw się kochanie będzie dobrze. Witam Cię Ewa26, wprawdzie się nie znamy ale serdecznie Cie pozdrawiam i życzę Ci, zeby się wszystko dobrze poukładało. Z tego co wnioskuję to też już trochę chyba walczysz z tą nerwicą i pewnie niejeden lek już brałaś? Wredna choroba. Wiecie co, też bym chciała mieć taką gumkę do wymazania niektórych wydarzeń z mojej pamięci. Krysiu widzę, że jest trochę lepiej, bardzo się cieszę, to takie światełko w tunelu...........trzymaj tak kochana dalej. Iwonko Ty chyba też juz lepiej, mam nadzieję?? Madzia gratulacje :)) Dorotko no to masz dzisiaj luzik na całego, zazdroszczę :)) Gosiu ja też mam narzutę w sypialni na szydełku robioną, jak równiez obrus w jadalni w kolorze jasnego beżu, u mnie to z kolei moja mama jest taka zdolna. Potrafi piękne rzeczy robić i na szydełku i drutach. Widzę, że Ty tez taka utalentowana babka :) Ja mam zamiar się nauczyć na szydełku ale jakoś tak schodzi :)........ Dagmarko, Dandy, Blondasek i wszystkie inne dziewczynki i chłopcy życzę Wam dużo słońca w sercu, bo na niebie to raczej pomarzyć tylko....... Życzę również wszystkim cudownego dnia :)
Nati w chwilach kiedy jest nam żle i nasze samopoczucie pozostawia wiele do zyczenia najlepiej się wyżalić --nawet na forum.To duża ulga ,wiem to z własnego doświadczenia .Mam nadzieję ,że obecnie czujesz się lepiej i te gorsze dni pójda w niepamięć. Tak ja dzisiaj luzik....Troszkę lenistwa dobrze mi zrobi(podkreślam troszkę).Jutro kolejny pracowity dzień więc muszę naładować baterie hihihihi Krysiu witaj! Wcale się nie dziwie ,że ciężko Ci zapamiętać wszystkich naszych forumowiczów.Ja niestety mam z tym również problem i chyba podobnie jak Ty założę kajecik aby o nikim nie zapominać--dobry pomysł ,nie ma co haahaha Czarna widzę po Twoim poście ,że na brak werwy do pracy nie możesz narzekać a jeszcze ta książka ,która Cię wciągnęła ...no ,no tylko tak trzymać! Zrób sobie od czasu do czasu małą przerwę od lektury i zaglądnij do nas na forum -Pa!
Witam słoneczka widze ze dzisiaj już kilka osób na nożkach od rana ,chyba rzeczywiscie teraz jest jakiś czas niedobry dla nerwicowców ,bo ja sie troche wczoraj też nakrecilam myślami ,za mocno zaczęłam sie wsłuchiwac w swoje ciało i wiadomo zaraz coś nie tak ,ale myśle że dzisiaj tak nie będzie,,,,,,,,,,,,, Krysiu nie masz pojęcia jak sie ciesze że jestes z nami na forum ,widać w twoich postach ze jest lepiej ,tak trzymaj kochana ,maluśkimi kroczkami byle do przodu bo wiesz ze my tu musimy miec nadzór nad małolatami ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Ewuniu jak Ciebie nie pamietam ,bo jestem tu od niedawna ,ale broń Boze kobietko zaglądać na takie fora jak napisalaś ,nawet sie nie waż ,tu masz zagladać do Nas Kochana do Nas,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,buziaczki Iwonko kochana odezwij sie do Nas ,co u Ciebie ,jak sie czujesz mam nadzieje ze już dużo lepiej ..............buziaczki Malenka bedzie dobrze a wiadomo jak każda mam chcialabyś miec swoje pociechy na **oku** zwlaszcza kiedy chore ,ale napewno sobie poradzą ,,,,,,,,,,,,, Małgosiu instruktor wytrzyma **nie bój żaby **z taką piękną kobietą z boku zniesie wszystko nawet jazde po krawęznikach hihihihi,zwlaszcza jak nie będzie patrzył tam gdzie powinien,,,,,,,,ale prawda ze mamy piekne imiona imienniczko ,,,,buziolki Czarna i reszta czytających ksiazki troche Wam zazdroszcze bo ja odkad mam te dziadowską nerwice ,nie czytam nic bo nie moge sie skupić na czytaniu,,,,,,,,,a kiedyś je pochlanialam jak Wy teraz,,,,,,albo może to już starość sie odzywa hihihihi,,,,,,,,buziolki dla Was Dorotko Kochana ,dobry duszku naszego forum ,,,,,,,,buuuuuuziole Pozdrawiam calą reszte nie bede wymieniać ,bo na bank kogos zapomne ,ale obiecuje że dzisiaj pospisuje na karteczke i zawiesze koło komputera ,a i sorki dziewczynki za te **małolaty **to tak tylko dla humorku ,mam nadzieje ze sie nie obrazicie na mnie ,,,,,,,,,,buuuuuuuzioli takie olbrzymie dla Was
dzien dobry! Nati masz racje napweno zadzwonie kilka razy do 15-ej za nim maz wroci z pracy a potem juz mi bedzie łatwiej a teraz sie szykuje do wyjscia,rosołek ugotowałam moze chociaz to zjedza juz nawet nie zwracam uwagi na to ze pieski leza obok nich tak sie ciesza przeciez ponad tydzien sie nie widzieli,córki mowia ze juz troszke lepiej sie czuje i mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie juz tylko lepiej Dagmarko nie mysl tek ze nikt o Tobie nie pamieta przyznam sie szczerze ze ja ostatnoio bardzo rzadko przebywam na forum i zapewniam ze są osoby które napewno o nas nie zapomną tylko musza sie trozke zastanowic ah to ta nasza Dagmarka!!! bedzie dobrze trzymaj sie kochana!
Ojej skleroza nie boli zapomnialam o dowcipach na dobry dzień ; niedźwiedź każdego, kogo spotka w lesie bije jajami po plecach. przechodzi zajączek. niedźwiedź go bije jajami, a zajączek płacze i się śmieje. niedźwiedź go się pyta -dlaczego płaczesz? -bo mnie boli -a dlaczego się śmiejesz? -bo jeż idzie!!! -------------------------------------------------------------- Jasio prosi mame: - Mamusiu, kup mi rower. - Nie synku. Rower jest bardzo drogi. Nie kupie ci. A poza tym byles niegrzeczny i nie zasluzyles. - Mamusiu to pobaw sie chociaz ze mna! - No, pobawic to sie moge. A w co chcialbys sie pobawic, Jasiu? - pyta mama. - Pobawmy sie w mamusie i tatusia. Idz do sypialni i czekaj na mnie mamo. Zaintrygowana mama przebrala sie w pizame i lezy w lózeczku. Wchodzi Jasio z rekami zalozonymi z tylu chodzi z kata w kat i w pewnym momencie mówi: - Wstawaj, stara, idziemy malemu rower kupic. -------------------------------------------------------------- Pewna kobieta przechodziła obok domu publicznego, gdzie odbywała się wyprzedaż sprzętów. Kupiła papugę w klatce, przyniosła ją do domu. Klatka była przykryta płachtą, która kobieta podniosła. - O, nowy burdel, nowa burdel-mama - odzywa się papuga. Kobieta szybko zakryła z powrotem klatkę płachtą. Po jakimś czasie ze szkoły przychodzą córki i dopominają się, aby im pokazać papugę. Matka postanawia zaryzykować i odkrywa klatkę: - O, nowy burdel, nowa burdel-mama i nowe panienki... Klatka zostaje z powrotem zakryta. Przychodzi z pracy mąż i też chce widzieć papugę. Kobieta postanawia dać jej ostatnią szansę i odkrywa klatkę: - O, nowy burdel, nowa burdel-mama, nowe panienki, tylko Zygmuś ten sam - stary, wierny klient..... Mam nadzieje ze chociaż maleńki usmieszek pojawi sie na Waszych twarzyczkach .Pa kochane ,odezwe sie pózniej ,,,,,,
HEJ kochane ! U MNIE PRZEBIJa słoneczko ,wygląda ze bedzie ładny dzień. Dorotko dzieki za przepis ,napisze jak wyszedł . NATI CIESZE SIE ze lepiej ,teraz bedzie juz tylko dobrze . No i cóż tez założe zeszycik zeby sie nie pogubić ,bo trudno spamiętać wszystkich. Maleńka pozdrowienia dla twoich dziewczyn ,jakbym moje dwie zostawiała nawet chore w domu to mysle ,ze do 15 zdązyły by sie pozabijać ....no chyba ze miałby 40 stopni goraczki. U mnie zaczyna sie okres imieninowo -urodzinowy co nadszarpnie moj budżet ,martyna imieniny ,potem obie urodziny ,potem imieniny taty,niezle . Czarna ja przeczytałam dwie czesci i tez żałowałam ze sie skonczyła ,na ostatnią jestem zapisana w bibliotece. Pozdrowienia dla wszystkich.
Witam kochani!Dorotko,Krysiu-dziekuje za dobre slowa,jestescie moimi dobrymi duszkami.Krysiu,jak pocieszamy kogos slowami-trzymaj sie kochana-to wydaja nam sie oklepane,bo chcialoby sie zrobic cos wiecej.ale to duzo,bardzo duzo,dla mnie sa one jak plaster miodu na serducho i bardzo wam dziewczynki dziekuje.dziekuje rowniez wszystkim dziewuszkom za komentarze na nk!Aniu,cos ostatnio nie mozemy pogadac na gg,co sie dzieje?odezwij sie prosze!
Gosiu,masz racje,takie wsluchiwanie sie w cialo do niczego dobrego nie prowadzi.tez to mialam,co rano po przebudzeniu analizowalam czy cos mnie boli i zawsze cos tam znalazlam.Ewka!no! no !no!nie wchodz na te strony i nie wolno ci myslec w ten sposob!nie poddawaj sie i walcz,wszyscy tu jestesmy z toba!Malenka,duzu duzo zdrowka zycze twoim dzieciaczkom!Dagmarka,ty tez sie trzymaj slonko i nie daj sie!nati,nefri,mati,czarna,malgosiu pozdrawiam was bardzo serdecznie!a nie wymienionym wielkie buziole!mi rowniez przyda sie zeszycik Krysiu.
Gosiu jak zwykle super dowcipy na poprawienie humorku! Już się przyzwyczaiłam do tych Twoich kawałów z rana--tak trzymaj .Trzeba się czasem pośmiać choćby z takich dowcipów bo w przeciwnym razie w głowę możemy dostać. Dandy Ty nam za nic nie dziękuj tylko pisz o wszystkim co Cie trapi --to Ci tylko na zdrówko wyjdzie! Malenka życzę Twoim klonikom aby jak najszybciej wróciły do zdrówka a Tobie żebyś troszkę się odprężyła ,wyluzowała i częściej uśmiechała! Freciu niech Ci tylko ten serniczek wyjdzie tak jak powinien a podejrzewam ,że stanie się jednym z ulubionych ciast także w Twojej rodzince! U mnie obiadek prawie zrobiony wiec teraz moge leniuchowac
Gość Małgosia1990
Witam wszystkie moje kochane nerwuski:) Dzisiaj mam super humorek:) jutro wybieram się na zakupki;p i zapisać sie do fryzjera bo w sobotę lecę na 18-nastkę:D:D już się cieszę:D Gosiu imionka mamy przecudowne:P ale my skromne jesteśmy:P Nati to super że bez kolizji tyle lat:) oczywiście odpukałam w niemalowane:P Krysiu buziaczki kochana:)
Witajcie, no i po sesji, za tydzień wynik... Dorotka, ja tam tez już leniuchuje, bo i po obiadku, ale mamcia dzisiaj pysznosc moją ul;ubiona zrobila, kurczaczek, ziemniaczki, kocham to :D Dagmarka, to chyba uczy się do obrony i dlatego, bo pisałam z Nią na gg :)) Frecia, u mnie też widać dzisiaj troszkę słoneczko :D :D :D Nati buziolek :) Gosia, Nefri pozdrawiam Mati pozdrawiam!! Ewa witam, bo jeszcze Ciebie chyba nie poznałam :))
Siemanko moje kochane skarby))))... Tak bardzo sie za wam tesknilam ,ale juz lepiej sie czuje,wiec bede na bierzaco z wami.oj brak mi slow juz co do mojej osoby,ciagle cos,hmm,ale juz nie mysle o tym wszystkim ,nie bede sie nakrecac,szkoda zdrowia, Krysiu kochana ciesze sie,ze juz samopoczucie dobre ,jestes silna babka wiec wierze w ciebie,buziolki.pa. Dorotko dziekuje z calego serca ,ze moge polegac na ciebie rowniez w moich klopotach,buska dla ciebie.pa. Freciu kochana ,mniam ,mniamk serniczek,chyba wybiore sie do ciebie rowerkiem ,dzieli nas chyba 40 kilometrow,wiec dlugo nie jechalabym do ciebie haaaa,wiesz u mnie moi panowie maja rowne charakterki ,no nie jak oni sa razem w domu ,koszmar,Wodnik z Rybka nie bardzo sie umieja dogadac,,,,,ciesze sie tylko tym,ze mojego mezusia komp nie wciaga,buska.pa. Gosiu 63 ,kochana musimy na gg znowu poplotkowac sobie ,tesknie za toba,buska,,pa.a... Madziu kochana ,dziekuje ci bardzo za tak piekne wierszyki do mojego profilu.a jak tam motylki co??? buska.pa.. Malgosiu widze ,ze w sobote imprezka,baw sie kochana ,korzystaj z zycia,buska,papaa.. Nati kochanie sorki,ze nie bylo mnie na gg,syn mowil mi ,ze pisalas,bedziesz miala czas odezwij sie ...buska.papaaa. Matiiago witaj,ciesze sie,ze u ciebie wszystko oki))),pozdrawiam.buska.paaaaaaaaa. Malenko witaj,co ja tu czytam samopozucie u ciebie bylo nie zaciekawe,minie to wszystko.buska.pa. Dandy witaj,tez jakos ostatnio nie mamy kontaktu na gg,postaram sie nadrobic straty,haaa,pozdro.buska.. Nerfi witaj,masz racje byle do wiosny,lubie wiosne ,bo mam urodzinki 21 marca.pozdro.buska.pa... Dagmarko ,co u ciebie,napewno uczy sie,pozdro.buziol.paa... Blondasku a gdzie ty sie podziewasz co???,pozdro.buska.pa.a Witaj Czarna,a jak u ciebie dzisiaj lepsze samopoczucie,obiadek u pani tesciowej ???pozdro.buska.paa. Iwonko 25 a gdzie ty kochana.pozdro.buziol.pa... A nasze chlopy gdzie sa co??????????pozdro dla nich. Dorma a ty kochana .co sie dzieje z toba??? pozdro buska.pa... Mam nadzieje ,ze nikogo nie zapomnialam ,,,,,, Acha,zapomnialam !!!!!!!!!!!,,,wczoraj dzwonila do mnie Dorka ,tak milo nam sie rozmawialo.u niej wszystko oki.pozdro od niej... Milego popoludnia.dzis napewno pozna noca napisze wam,Dobranoc hiiiiiiii...buziolki......
Kobieta przybiega na policję i krzyczy: - Zgwałciło mnie trzynastu mężczyzn! - Proszę się uspokoić, znajdziemy wszystkich. - Nie trzeba wszystkich. Tylko trzeciego, ósmego i dwunastego... ,...Wieczorem w parku chłopak czule szepcze dziewczynie do ucha: - Najdroższa,wypowiedz wreszcie te słowa,które połączą nas na wieki... - Jestem w ciąży !!!... ,-Prosiłeś ojca o moją rękę?-pyta dziewczyna. -Tak,telefonowałem do niego wczoraj. -I co ci powiedział? -*Nie wiem,kto mówi,ale niech sie pan żeni..* ***************************************** -Oskarżony twierdzi ze żona sama się zabiła? -Tak proszę Wysokiego Sądu,bo to było tak; -Zmywała przy zlewie naczynia,i kiedy się odwróciła trzymając w ręku nóż potknęła się ,upadła na nóż który wbił się jej w serce,i tak trzy razy... *************************************** W srebrne wesele mąż mówi do żony; -Gdybym w dniu slubu został skazany na dwadzieścia pięć lat więzienia,jutro byłbym wolny... *************************************** -Józef,za tydzień dwudzistopiecioletnia rocznica naszego ślubu. Uczcimy to święto? -Poczekamy lepiej pięć lat i będziemy święcić wojnę trzydziestoletnią.. *************************************** -W domu ani kropli wódki-złości się mąż na żonę-a ona ostatni grosz wydaje na chleb! ************************************** -Przez ostatnie pięć lat mąż nawet na mnie nie spojrzał-wzdycha pani Basia. -Gdyby mi sie przytrafiło jakieś nieszczęście,nawet nie mógłby pewnie zidentyfikować zwłok.