Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Króciutka drzemka zaliczona! Dziewczynki mój syn miał dzisiaj próbna maturę z chemii.Wrócił zadowolony ,ponieważ rozwiązał ponad 80% zadań --najprawdopodobniej bezbłędnie .Szok --bo nic nie zakuwał:]] Młodszy jutro próbne egzaminy do średniej szkoły.Oj tu to chyba będzie meksyk.Ten ma talent jak cholera!!!Trzeba liczyć na los szczęścia ihihihihihihihhiih Freciu ,on podobnie jak Twoja córka niczym sie nie martwi i nie boi--luzik na maksa! Oj Nati ja tam na pewno znalazłabym kilka osób,które z chęcią bym pogryzła!!!! Więc dzisiaj wyję do księżyca!!! hahaha
* Dzięki Przyjacielowi życie jest mocniejsze, pełniejsze, jest w nim więcej piękna, i nieważne, czy jesteście blisko, czy daleko. Jeśli jesteście blisko, to wspaniale. A jeśli dzieli Was odległość, to i tak często o nim myślisz: zastanawiasz się, co porabia, czytasz listy, piszesz - dzielisz się życiem i doświadczeniami, służysz, szanujesz, adorujesz i kochasz. *
:) iwonaa25, gdy łapie mnie atak to przede wszystkim powtarzam sobie w mysli, ze wszystko jest ok, ze to moja wyobraznia, ze naprawde jest dobrze, jak nie pomaga, to poje syrop moj ALAX, potem melise a potem obzeram sie czekolada, autentycznie i mi to na szczescie pomaga :))) Nati to psychologia ogólna i zaliczenie z ćwiczeń :) jeszcze będzie ciezko na egzaminie z tego, no, a jutro biologia mnie czeka :( aj masakra, chce juz weekend i psychologia do przodu, a angola nie zaliczylam, bo jak zwykle pech, zabraklo punkta, za tydzien poprawie... Dorocia, zdolny synek!!! :)) pochwala sie nalezy, bo chemia to trudna jest, mialam z nia zawsze problemy, ale kolezanka byla dobra i zawsze mnie uczyla :D Frecia, ja to podziwiam Ciebie z tym bieganiem hehe :) ja to teraz i czasu nie mam, ale zawsze wolalam rower haha :D Iwonka i znowu piekna myśl... mmmmm :)) ide zakuwac, buzka.
Gość Małgosia1990
hejka wszystkim;) U mnie dzisiaj spoko;) Byliśmy z panią od polskiego w muzeum na filmie dokumentalnym o niemieckich obozach koncentracyjnych. Film był bardzo ciekawy. Poszło nas z klasy 8 osób. W sumie zawsze z tą panią idzie ten sam skład;p Ona nikogo na siłę nie ciągnie. Super z niej kobietka;) Ona wychodzi z założenia że na takich wyjściach wiecej się nauczymy niż jak ona będzie przez 45 min nam ględziła. I zawsze powtarza żebyśmy korzystali z takich imprez kulturalnych czy wyjść na wystawy czy coś takiego póki jesteśmy młodzi i mamy okazję. Myślę że ona ma dużo racji bo być może wiecej nie będzie okazji jakiegoś spotkania z poetą czy kimś innym. Krysiu masz racje flaki się przekręcają jak pijacy bo alkoholik to za ładne słowo dostają pieniądze które zaraz przechlają a takiej kobiecie która wiąrze ledwo koniec z końcem nie otrzymuje tych pieniędzy. Za to co ten pijak przechla to ta kobieta by miała na jedzenie na cały tydzień. Niestety takie są realia ale nic na to nie poradzimy. nefri musze przyznać że też zaczynam się gubić zwłaszcza między nowymi osobami;p nicki są podobne jedne do drugich, historie też i ciężko kojarzyć osoby;) Ja już nie wiem kto jest kto na nk;p tylko wiem Dorotkę,Krysię, Iwonkę i Madzie:D
witajcie! kurcze ale miałam do nadrobienia...u mnie po staremu ale dziś nie za bardzo sie czuję głowa mi pęka z lewej strony jakoś sucho mi w gardle i taki ucisk odczuwam jak by ktoś trzymał mnie za gardło i puls mam przyśpieszony a niczym sie nie denerwuje moze trzeba by było zrobic badania tarczycy? poczekam jeszcze chwile jak sie nie zmieni moje samopoczucie to sie wybiore do znachora. A ze snem to widze ze wiekszosc ostatni sie budzi w srodku nocy i nie moze zasnąc ja tez tak mam i co dziwne wcale nie czuje sie zmeczona na drugi dzien ale organizm napewno sie upomni o odpoczynek w najbardziej nie oczekiwanym momencie. Trzymajcie sie cieplutko buziaki pa
Dzięki Freciu, miło mi. A jeżeli chodzi o te egzaminy do gimnazjum to *pic na wodę*, nawet się nie przejmuj, w sumie to nie wiadomo czemu mają służyć ? To chyba tylko test dla nauczycieli i stres dla dzieci. Dorotko gratulejszyn, pięknie synowi poszło. Mamusia pewnie dumna z syna :) Młodszy też da sobie radę :) Ale tak wogóle to masz Dorotko podwójny stres w tym roku, nie zazdroszczę :) Przechodziłam to samo :) Ale przeżyłam :))) Dzisiaj po południu byłam u lekarza po receptę i rozmawiałam na poczekalni z kobietą która leczy się juz na nerwicę ........10 lat !!! Cały czas biorąc leki !! To jednak wredna choroba !! Oby nas tak nie trzymało !! Pa, buziaki przesyłam, idę spać, już mam na dzisiaj dość emocji. mam nadzieję, że ta noc będzie lepsza, czego i Wam zyczę. Dobranoc
Witajcie!!! Moje pociechy już w drodze do szkoły.Ciężki dzień dla nich więc na szczęście małego kopniaczka w tyłek dostali.U starszego co prawda już trudno dosięgnąć ,ponieważ wielki jest jak dąb ale udało się... Dzisiejsza nocka po japońsku--jako tako. Obudziłam się z bólem głowy ale z rana tak bywa.Gdybym tylko mogła kawusię pić to na pewno by przeszło. Pozdrawiam kochani wszystkich bez wyjątku!!!!!
Hejka!!! u nas dzis jakiś cięzki dzień,ciemno i ponuro.Wyprawiłam dzieci do szkoły i siedzę bo nic mi się nie chce.Wczoraj rozgrzebałam robote w domu i nie mam narazie siły sprzątać dalej-nie wspomnę o obiedzie.Moze wyjdzie słoneczko i poprawi choć troszkę samopoczucie.Blondasek nie martw się o testy już to przerabiałam 3 lata temu,to taki pic na wodę....tylko dzieci nie potrzebnie się stresują.Magda 1989 dla ciebie tez kopniaczek...oj biedna ta twoja pupcia dzisiaj ;)))
Gość krystyna 3
Witam kochani z rana U mnie tez szaro i ponuro nic się nie chce w taką pogode żadnej energi do pracy Carna 68 dzięki a zaproszenie na NK u ciebie tak jak u mnie bo dzieli nas tylko kilka kilometrów od siebie i pogoda taka sama tak sobie pomyslałam że kiedyś oczywiście jeśli będziesz miała ochotę możemy się spotkać pogadać przy cherbatce czy kawce w jakiejs kafejce co ty na to ? Ja przy takiej pogodzie też się fatalnie czuje nie chce się nic robić Pozdrawiam sedecznie Iwonko co się z tobą dzieje dziewczynko nic nie piszesz na forum zawsze mówiłas nam dobranoc co się dzieje kochana ??????? Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku miłego dzionka dla wszystkich buziaczki
Witajcie kochani No niestety u mnie też pogoda do niczego, szaro, ponuro, nie lubię takiej pogody. Ale nie ma co narzekać, trzeba jechać do pracy, w samochodzie włączę sobie ulubioną muzyczkę i humor będzie lepszy :) Na obiad zaplanowałam kapusniaczek, mmmm uwielbiam i daaawno nie gotowałam. No to pa, po południu zaglądnę do Was, życzę wszystkim miłego dnia :) Coś na lepszy humorek**** W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta, lekko zażenowana, rzecze: - Sklep się panu otworzył. - A widziała pani kierownika? - Nie, tylko magazynier leżał na workach. Siedzi dwóch starszych dziadków na ławeczce w parku i przechodzą dwie młode laski. Nagle jeden z dziadków do drugiego: - Podrywamy dupcie? - Eee tam, jeszcze sobie posiedzimy!
A ja mam dzisiaj lenia,Nic mi się nie chce.Zaczęłam grzebać troszkę przy projekcie ale kompletny brak skupienia nie pozwala na dalszą pracę. Dziś odpuszczam Bawię się teraz fotkami.Przerabiam ,cuduję i tworzę album rodzinny na płytę! Na nk też coś wrzucam !!! Freciu Ty to masz power z tym bieganiem .Tylko pozazdrościć kondycji,samodyscypliny i werwy . Nati ja uwielbiam kapuśniaczek .Chyba jutro u mnie taki obiadek będzie. mniam pychotka !!! Czarna ale widzę ,ze Ty dziś też się do robotki nie garniesz.Możemy podać sobie ręce.Dwa leniuszki hahahahahah
Witajcie moje słoneczka ,dzisiaj wstalam z okropnym bólem glowy ,dawno już takiego nie miałam i do tego jakies ssania w żołądku ,,,,,,,,brrrrr okropne ,nic mi sie nie chce robic ,nawet za odiad ciężko sie zabrać ,,leń totalny mnie dopadł i brak humorku ,jakos tak dziwnie,,,,,,,,,,, Madziu gratulacje zdolna dziewczynka z Ciebie ,,,,,,,,,,, Nati ,ciesze sie razem z Toba ze corcia zdrowa ,wiem ile Cie kosztowało nerwow przed wizytą u lekarza ,ale najważniejsze że jest ok Iwonaa25 mam czasami takie same objawy jak ty ,biore lek i mam nadzieje ze jak zacznie dzialac (w koncu ) to wszystko minie,,,,,,,,, Nefri 77 dbaj o siebie ,leż w łozeczku ile sie da i kuruj sie do skutku,,,,,,,,,bo taki kaszel to paskudztwo wymęczy czlowieka że hej aż mieśnie brzucha bolą ,,,,,,,,,,, Dorotko widze że nie tylko ja mam dzisiaj dzień do d........ ,nic sie nie chce ,mogłaby już sie robić wiosna ,,,,,,,,,,och ale sie rozmarzyłam Freciu jak ja Ci zazdroszcze tego ** sru po zakupy **kiedy jak tak powiem ,oj nie wiem ale chyba bardzooooooo daleka droga przede mną Malgoś kochana ,Maleńka ,Czarna 68, Blondasku mój całuski dla Was i dla reszty też oczywiscie jeszcze mam problem z zapamiętaniem wszystkich ale już robie małe postępy Iwonka P kochana ,też u Ciebie humorek kiepski ,bo nie widać Cie a może nie daj Boże rozchorowalaś sie nam ? Ide w końcu brac sie za obiad ,bo córki z pracy powracają i puste garnki zastaną ,,,,,,,,,,,to by sie zdziwiły ,,,,,,,,zawsze obiadek czekał hehe
Gosiu aby do wiosny !!!!!Ale to jeszcze nie tak szybko nastąpi. U mnie ogólnie pogoda jest ok.Co pewien czas wygląda słoneczko a mimo tego głowa pęka i totalne zniechęcenie! Czarna na szczęście z obiadem nie mam dziś problemu .Starszy syn po szkole idzie do moich rodziców a młodszy to taki niejadek ,że nawet gotować się nie chce. Wyciągnęłam z zamrażarki schabowe,zrobię frytki i surówkę to przynajmniej chudzielec się naje porządnie! A głowa jak bolała tak boli !!!!!--łe,łe łe
Witam Wszystkich!DorotkoW.ladny wierszyk,fajne porady w nim.czy myle sie sadzac,ze ty myslisz,ze ja poobrazalam sie tu na was?pewnie znow moja zbyt bujna wyobraznia za daleko sie posunela.ale gdyby ktos tak myslal,to nie,na nikogo nie jestem obrazona.IwonaP,dzieki ze napisalas wczoraj do mnie na gg,wyjasnilysmy sobie pare spraw i chyba ta rozmowa byla mi bardziej potrzebna niz myslalam.nie moge byc ciagle taka zosia samosia,co to mysli ze ze wszystkim sie upora sama.potrzebuje samotnosci,tzn.tak mi sie wydaje ze jej potrzebuje teraz i dlatego nie pisze.wiem ze to zamykanie sie w sobie nic dobrego mi nie daje,dlatego IwonkaP,jeszcze raz dzieki za wczoraj,za to ze pociagnelas mnie za jezyk.Blondasku,rowniez z toba bardzo milo mi sie rozmawialo,dzieki tobie rowniez troszke otworzylam sie,dziekuje!ale obawiam sie ze ja niestety nie spelnilam twoich oczekiowan.mam nadzieje ze chociaz troszke ulzyla ci rozmowa ze mna.ide pozaglebiac sie w swojego dola glebiej.pa!