Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonk25 Wcale mnie to nie dziwi że te leki nie są skuteczne w Twoim wypadku. Deprim to ziołowe tabletki mające na celu złagodzic wczesne objawy depresyjne natomiast sedafi pc jest to łagodny lek homeopatyczny ,stosowany czasem także już u małych dzieci w celu zmniejszenia pobudzenia nerwowego, który nie powoduje uzależnienia. Bardzo słaby lek nie mogący pomóc w takich stanach w jakm sie teraz znajdujesz. Potrzebne są Ci leki konkretne .Takie jak my wszyscy bierzemy czyli od psychiatry.Tylko w ten sposób możesz sobie polepszyć komfort życia!
Iwonaa25 Moja rada jest tak ;.Powinnaś jak najszybciej skontaktować się z lekarzem.Z nerwicą nie ma żartu.Uwierz mi ,że sama sobie z tym nie poradzisz.Póki co dajesz jeszcze radę ale z własnego doświadczenia wiem ,ze nerwica nie leczona przybiera taką moc ,że bez farmakologi nie ma szans na wyleczenie. Mogę Ci polecić dobry lek bez recepty ale to i tak nie ma sensu.Zrozum ,że ta choroba niszczy człowieka . Ja Cię nie straszę tylko stram Ci się pomóc,doradzić abyś nie było za póżno i abyś nie musiała przechodzić tego wszystkiego co ja musiałam przejść!
blondasek Promolan stosuje się stanach depresyjnych przebiegających z lękiem, niepokojem, napięciem i zaburzeniami snu. W nerwicach układu sercowo-naczyniowego i pokarmowego. Zaburzeniach okresu przekwitania Leczenie należy prowadzić jeszcze przez kilka tygodni po ustąpieniu objawów. Lek należy odstawiać stopniowo w celu zmniejszenia ryzyka wystąpienia objawów z odstawienia. Uzależnia i szczerze mówiąc są lepsze leki od niego!
Blondasek są leki mniej uzależnijące od promolanu.Zawsze możesz porozmawiać na ten temat z lekarzem i poprosić o leki powodujące jak najmniejsze skutki uboczne.Takie jest Twoje prawo a lekarza obowiązek aby Cie wysłuchać i zastosować się do Twojej prośby. Lekarze często zapisują leki od których maja prowizję(wycieczki ,wczasy itd,) nie zważając na dobro pacjenta! Iwino25--jest to relamaks.Ziłowe tabletki uspokajające.Skuteczne.Nie uzależniają ,nie wywołują skutków ubocznych.Kupisz je bez recepty.Niska cena około 8 zł
Witaj bladasek,,widze,ze meczy cie ta zaraza(nerwica) ze nie dajesz rady,wygadaj sie kochana,,,,,,,,,ja jak trafilam na forum ,bylam na pozionie zera,wogole zadnej reakcji ze mna nie bylo,czeslam sie jak galareta,dzis moge powiedziec ,ze jest duza poprawa,czuje sie juz lepiej,pozdrawiam/..
Blondasek to bardzo trudny temat.....ale wiedz ,że my wszyscy wyrzucamy z siebie to co boli aby poczuć się lepiej.Tu nikt przed nikim nie ma tajemnic . Jeśli będziesz kiedyś gotowa aby się wygadać to zrób to .Poczujesz się lepie,uwierz. Prawie każdy z nas ma za sobą ciężkie chwile ,wielkie problemy.Nie jesteś wyjątkiem skarbie,Odwagi!