Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie co, my tez przechodziłyśmy pewnie okres buntu ale jakoś ja sobie nic nie przypominam.........pewnie ja byłam grzeczna :)) Muszę zapytać mamy, a może lepiej nie :)) Moja córka mówi, że rodzice są jak nietoperze, nedowidzą, niedosłyszą a czepiają się wszystkiego :)))
Wiesz co Nati nasz okres buntu przypadł na ere bez kompów,telefonów komórkowych i innych takich gadżetów było mniej elektroniki i dlatego mieliśmy jaśniejsze umysł hehehehe....nie no żartuje ,ale nasze czasy były inne rozmowy z rówieśnikami były w realu ;))) a nie na gg i przez sms-y,czśćiej trzeba było wychodzić z domu przez co komórki szare się dotleniały-acz kolwiek moje nie bardzo bo zaczelam palic w liceum tylko ciiiiiii.....
Wcale nie spałam !!! Kużwa netu nie miałam kilka godzin.Coś się popierdzieliło z moim ruterem chyba ale syn pomajstrował no i jest--tylko na jak długo? Krysiu a ja się wcale nie gniewam!To fakt że się martwiłam ale wiem ,ze jakby coś się działo to Twoja synowa albo córcia zawsze mnie powiadomią! Cieszę się że kupiłaś kreację .Na gg opowiesz mi jak wygląda! Mati oczywiście wszystkim chetnym przepis podam A co to się działo w nocy? Jak ja nienawidzę nocnych ataków.W dzień jakoś tak lepiej ,bezpiecznie--tak mi się wydaję . Freciu a to mnie zaszokowałaś z ta ceną.Pewnie lada dzień i u mnie wizyty podskoczą . Jak na razie ortodontka podniosła cenę--szok i Nati ta Twoja córka to wypisz -wymaluj mój syn.Takie same teksty rzuca! Małgosiu -buziaczki i gratulacje. Ty akurat jesteś słodką nastolatką ale to wyjątek hihihihihihi A tym draniem na S... się nie martw -wykurzymy go!
DORMO--Dla Ciebie w prezencie z okazji jubileuszu posyłam wiersz Adama Asnyka wraz z najserdeczniejszymi zyczeniami! Ja ciebie kocham! Ach te słowa Tak dziwnie w moim sercu brzmią. Miałażby wrócić wiosna nowa? I zbudzić kwiaty, co w nim spią? Miałbym w miłości cud uwierzyć, jak Łazarz z grobu mego wstać? Młodzieńczy, dawny kształt odświeżyć, Z rąk twoich nowe życie brać? Ja ciebie kocham! czyż być może? Czy mnie nie zwodzi złudzeń moc? Ach nie! bo jasną zorzę widzę I pierzchającą widzę noc! I wszystko we mnie inne, świeże, Zwątpienia w sercu stopniał lód, I znowu pragnę - kocham - wierzę - Wierzę w miłości wieczny cud! Ja ciebie kocham! Świat się zmienia, Zakwita szczęściem od tych słów, I tak jak w pierwszych dniach stworzenia Przybiera ślubną szatę znów! A dusza skrzydła znów dostaje, Już jej nie ściga ziemski żal _ I w elizejskie leci gaje, I tonie pośród światła fal!
Iwonko co jak co ale babka na majonezie to dla mnie nowość.Pierwszy raz słysze o takim cudeńku! Przepis ,oczywiście wypróbuję--dzięki Czarna jak ja sobie przypomnę moje zachowanie w wieku 15-18 lat to aż mam gęsia skórkę z przerażenia.Matulko jaka ja byłam szkódna! NormalnIe ADHD. W pierwsze wakacje po ukończeniu podstawówki ,pojechałam do Jarocina na festiwal na kilka dni a wróciłam hohohohohoho ......lepiej nie mowić. Tylko miałam jedna zaletę i tego uczę moje dzieci.Nie kłamałam rodzicom--mieli do mnie zaufanie na maksa i nie zawiodłam ich nigdy a to bardzo ważna sprawa w relacjach *rodzice --dzieci.
Ja Dorotka jestem wyrozumiałą i raczej wyluzowaną matka i staram sie nie popopelnic błędów moich rodziców,ale jak to w zyciu bywa historia lubi się powtarzac ,wiec i ja popelniam błędy.Córka moja tez raczej nie kłamie, ale nieraz wolałabym o pewnych rzeczach nie wiedziec hehehehe.Za to moj 9 letni synuś to maly bajkopisarz ,ale mysle ,ze wyrosnie z tego bo tez zna zasade ,ze lepsza najgorsza prawda......
Moje kochane dziekuje wam wszystkim za zyczenia, naprawde wielkie dzieki,poki co przezylam z mezem 11 super lat i oby tak bylo dalej, kazdej z was zycze wielkiej milosci,czarna ja tez mam komunie coreczki w tym roku, nie chce nawet myslec jak ja to przezyje,bede miala rodzine kolo siebie wiec bede czuc sie razniej, poza tym leki tez zrobia swoje,a ja dzisiaj zrobilam oponki, jejku jakie pyszne, ja latem bede gruba jak swinia, a teraz zaglądam na nk,co tam sie ciekawego dzieje,pa pa,jeszcze raz dziekuje,zycze wam kobietki upojnej nocy,a tym ktore spia same cudownych, spokojnych snow,pozdrawiam wszystkich
Chyba troche namieszałam tą zmianą loginu bo mnie olewacie . Dorma dostałas już tak piękne życzenia , że nie wiem co napisać .Proste ale szczere życzenia dla ciebie i męża aby tych rocznic było jeszcze bardzo , bardzo , i jeszcze więcej .Aby każdy dzień upływał wam w miłości , zrozumieniu i zdrowiu . Dlaczego nie chcecie mnie przyjąc na Nk ?Smutno mi !!!
Dorma...wszystkiego naj naj naj...samych radości, niewielu smutków i wiele miłości ;) Dorotka...dopadło mnie w nocy, ale nie bawiłem się w zabawę *przetrzymam to* tylko łyknąłem xanax i puściło po 15-20 min...i ciągle się czuję taki pod stresowany po tym wczorajszym...i ten lęk o taką głupotę...wbijał mi już to lekarz na wizycie, że pod kątem choroby psychicznej jestem na 100% zdrowy...miałem napad lęku, że wariuje, że stracę świadomość i zrobię komuś krzywdę...już wolałbym mieć lęk ,że mam zawał serca chyba :/ nie wiem czemu mi akurat siedzi w głowie to...to chyba pozostałość pierwszych napadów lęku gdzie nie wiedziałem co mi się dzieje i serio myślałem że wariuję...zakodowało się w podświadomości i męczy teraz :/ w dodatku dzisiaj byłem na urodzinach u teściowej, którą zresztą bardzo lubię, wchodzimy a byli też moi rodzice...no i oczywiście patrzę, a tu ojciec nabombany...i od razu stres...nie chciałem robić teściowej przykrości i zostaliśmy....ale po 2h zebraliśmy się do domku...cały czas docinki...a jak zaczął mówić jak to dbał o mnie w dzieciństwie i jaki był super *tato* to miałem mu ochotę wykrzyczeć w twarz, że był taki cudowny, że teraz muszę do psychiatry chodzić, ale wyhamowałem....szkoda mówić...dobra...nie zanudzam Was już...nie mam humoru dzisiaj...ale dobrze, że jesteście....pogadałem sobie też z żonką przed chwilą i jest mi lepiej....powiedziałem o nocy i moich odczuciach i lepiej mi też, ale same wiecie jak to głodny może zrozumieć sytego ;) ale i tak jest moim najlepszym przyjacielem ;)
Mati szacuneczek za to ,ze potrafisz o swoich problemach rozmawiać z żoną.To nic ,że ona może nie do końca wszystko rozumie.Nie ma się co dziwić skoro jest zdrowa ale na pewno potrafi wysłuchać a to już wiele ,nawet bardzo wiele. Sytuacja z Twoim ojcem faktycznie nie ciekawa ,ciśnienie Ci podniósł na bank i wielka szkoda ,ze on tego nie rozumie jak bardzo niszczy Twoje życie! Z drugiej strony patrząc na to wszystko ,to on też jest chory ale widać jeszcze do niego nie dotarło ,że czas zrobić z tym porządek. Co do Twojego lęku Mati no niestety tak już jest przy tej chorobie, jeden się boi ,ze zawał dostanie ,inny, że zrobi komuś krzywdę a następny ,że nie podoła obowiązkom życia codziennego.Z tymi wszystkimi przypadkami spotkałam się na terapii grupowej.Szerze Ci powiem ,że to są jedne z łagodniejszych form lęku.Uwierz ,że są gorsze od Twoich a jednak udaje się ludziom tego pozbyć.Będzie dobrze.Trzymaj się!
Gość Małgosia1990
Witam wszystkich:) A ja wczoraj poszłam sobie z Pogódką na disco:D tylko dwie godzinki byłam bo strasznie mnie oczy zaczęły piec od tego dymu papierosowego. Ale i tak fajnie było:) A co do mojego okresu buntu...hmmm nie było chyba aż tak źle:P No trochę gardła zdarłam na usiłowaniu postawienia na swoim i udowodnieniu że mam rację;) Mam nadzieję że moje dzieci grzeczne będą:P
Witam kochani a co to tak cichutko od rana na forum ,pewnie wszyscy sobie slodko śpią przecież w końcu niedziela ,,,,,,,mnie chyba dopada grypka ,gardło boli od rana ,zimno i gorąco na przemian ,musze wypić herbatke z malinami i cytrynką ,wszyscy w koło kichają i kaszlą to i mnie zlapalo.......... Nefri kochana odzywalam sie wczoraj do Ciebie na gg ale sie nie odezwałaś ,podam ci swoje gg 8472546 chce Cie zaprosoć na nk ale nie mam jak ,podaj namiary....... Mati zazdroszcze sloneczka u nas już od paru dni ponuro........ a teraz tradycyjnie na dobry humorek Kobiecy orgazm ma 5 form: 1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach. 2. Uległa: Tak, tak, tak. 3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu. 4. Religijna: O mój Boże! 5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz! Ojciec pyta małego synka, czy zna opowieść o ptaszkach i pszczółkach. - Nie chcę nic wiedzieć! - wybuchnął chłopiec uderzając w płacz. Zmieszany ojciec pyta go, co się stało. - Och, tatusiu - szlochał chłopiec - kiedy miałem sześć lat, okazało się, że nie ma świętego Mikołaja, kiedy miałem siedem, że nie ma króliczka wielkanocnego, w wieku ośmiu lat dowiedziałem się, że nie ma dobrej wróżki, a w wieku dziesięciu - że to nie bocian przynosi dzieci. I jeśli teraz mi powiesz, że dorośli się nie pieprzą, to nie będę już miał w co wierzyć! Pozdrawiam moje nerwuski te co już wstaly i tych co jeszcze śpią
Witajcie serdecznie U mnie wystepuje jakiś program z netem.Dziś dla odmiany mam gg a znika wszystko pozostałe.Nie mam pojęcia co to jest ,być może jakiś wirus. Starszy syn dzisiaj jest na polowaniu ale jak tylko wróci to sie za to zabierze,coś pogrzebie i pewnie naprawi! Pogoda u mnie fatalna --odwilż ,wieje zimny wiatr i taka jakoś szaro się zrobiło. Obiadek zastawiony.Dzisiaj szefowa kuchni poleca karkówkę z pomarańczą i śliwką oraz rosołek z wiejskiej kurki--no wiecie z tej co to mi jajka znosiła (te popękane co to na smietniku się znalazły hahaha) Pozdrawiam Was cieplutko i życzę przyjemnej niedzieli ! Małgosiu a to sobie poszalałaś --super. Mati dzięki za miłe słowa! Nefri ty też ranny ptaszek jesteś czy te Twoje śliczne dzieciątka Ci spać nie dają? Krysiu udało mi się wejść na forum ale jakby coś było nie tak to odezwę się do Ciebie telefonicznie! Pa ,pa pa !!!
ŚWIATEŁKO DO NIEBA ●═══════◄►═══════● __(█)(█)(█)WITAM__(█)(█)(█) _(█)(▒)(▒)_(█)___(█)_(▒)(▒)(█) (█)(▒)_____(▒)(█)(▒)_____(▒)(█) (█)(▒)________(▒)________(▒)(█) (█)(▒)__________________(▒)(█) _(█)(▒)__●_WOŚP __●__(▒)(█) ___(█)(▒)_____________(▒)(█) _____(█)(▒)_________(▒)(█) _______(█)(▒)_____(▒)(█) _________(█)(▒)(▒)(█) ___________(█)(▒)(█) ____________(▒)(█)