Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Madziu za wsparcie ,ale sama widzisz ,ty moglas zrezygnowac ze studniówki a ja raczej z kominii nie mogę i nie chcę -oczywiśće najgorszy jest ten zwariowany strach czy to przetrzymam .Nerwicowcy maja to do siebie ,ze ubezpieczaja sie na zapas np przed wyjsciem na impreze mowia ze boli ich glowa po to zeby w razie ataku zgonic na ból glowy i wysc itp. i zgadzam sie z tym w 100% bo sama nieraz tak sie ubezpieczalam a tu sie nie da niestety zgonic na ból glowy i sama mysl o tym jest przerazająca ,ale pokonam nerwice i sie nie poddam -czlowiek jest tym o czym porzez cały dzień myśli, dlategfo już nie gadam głupot i juz zaczynam myslec pozytywnie:)))) bo wiesz najgorzej sie nakręcic.Całuski!!
Witajcie dziewczyny,prosze o zyczenia bo mam dzisiaj 11 rocznice slubu,a przypomnialam o sobie jak bylam w pracy,czesalam panią na wesele corki i powiedzialam jej ze ja mam rocznice 10 stycznia, a pani na to ,,To DZisiaj,, no i tak oto swietuje,mam amaretto bede wiec pic, a moj maz powiedzial , ze w 11 rocznice nie zbije mnie...to zart oczywiscie,podczas mojej chwilowej nieobecnosci pojawily sie nowe osoby,itam was serdecznie,kochani mamy wszyscy podobne objawy,kolatania,dusznosci,zawroty,mroczki przed oczami,nie martwcie sie to TYLKO NERWICA,niestety....Frecia AAAAle zdzierstwo,150 zL???ja place 80 zl.i wyaje mi sie bardzo duzo,ale pani jest wspaniala,bardzo cierpliwa ,ostatnio bylam u niej 1,5 godz.Moja corcia jest chora,ma goraczke i strasznie kaszle,musze ją kurowac,w glowie mi wiruje ale mam to gdzies,acha Fracia kalesony sa super,pozdrawiam stare weteranki i narybek tez,pa
DORMA no no fajna rocznica :))) Z okazji święta Waszego życzenia wszystkiego najlepszego: niech każdy dzień dostarcza radości i uśmiech zawsze w sercach gości, niechaj problemy Was omijają, a wszyscy bardzo Was kochają, Bo jak nikt inny na świecie, Wy na to zasługujecie! :*:*:*:* Czarna, rozumiem doskonale, najgorszy ten kościoł bedzie, ale jeszcze tyle miesiecy, a wiadomo, z dnia na dzien powinno byc co raz lepiej... glowa do gory, na razie tym sie nie zamartwiaj :))
Hej!no nareszcie zostalam dopuszczona do kompa.Dorma,dla ciebie i mezula-Niechaj los wam sprzyja niosac powodzenie,idzcie przez zycie z dobrocia w sercu,otoczeni ludzmi ktorych kochacie,silni poczuciem bezpieczenstwa i szczescia-nierozlaczni.niechaj kazdy obrot kalejdoskopu zycia przynosi wam radosc.pozostancie na zawsze razem,obdarzajcie sie wzajem sila,radoscia i miloscia!
Czarna68,nie martw sie kochana,bedzie dobrze.3lata temu ptzez to samo przechodzilam,gdy corka szykowala sie do pierwszej komunii.Boze,jak sie balam,ze w kosciele cos sie stanie,albo w domu jak goscie przyjada i kto im poda jedzenie itd.i wiesz co,figa.bylam tak przejeta ta komunia,jak pojdzie corce z wierszykiem,ze zapomnialam o wszystkim innym i bylo super.
Jeszcze mnie troche trzyma ale już jest lepiej ,chociaż przez moja glowe przelecialo chyba z tysiąc mysli ,,,,,,,,,,,,,,,,, Dorma wyslalam Ci pare dni temu zaproszenie na naszą klase ,,,,,,,,,,, Czarna68 bedzie dobrze nie martw sie na zapas ,jak pojdziesz w cug z robotą to zapomnisz o nerwicy,tymbardziej ze juz jedno taką komuninie przezyłaś i nic sie nie stalo Krysiu ciesze sie ze znalazlaś sobie kreacje ,mamusia to najważniejsza osoba po pannie młodej ,musisz wyglądać bosko,,,,,,, Małgoś moja imienniczko gratulacje ,moja jedna corcia też jeszcze studiuje i miala dzisaj egzamin jeszcze nie wrocila ,więc nie wiem jak jej poszło,,,,,,,,,,,, Frecia .......150 zl za wypisanie recepty ,doznalam szoku toż to rozbój w bialy dzień ,,,,,,,,,,, Iwonki nie ma ,Dorotki nie ma ....... dziewczyny chrapulca walą czy co ...a w nocy beda myszki ganiac z bezsennosci Magdusiu śliczna z Ciebie dziewczyna ,kto by pomyslał ze ty nerwicówka.........
Dla Dormy i malzonka.... Cały świat Wam dziś szczęścia zazdrości, by nie ucichło, dajcie je pod straż miłości. Gdy Was Bóg na niebie zbliżył do siebie, niech przy Was zostanie szczęscie i kochanie ! Co tylko piękne, szlachetne, wspaniałe, niechaj otoczy ściany Waszej chaty. Przyjaźń tak czysta jako lilie białe, niech w domu Waszym rozpościera szaty. Niech co najmilsze, najdroższe na świecie, w jeden się wieniec dziś dla Was splecie. Wszystko, co tylko pomyślność wróży, niech będzie słońcem w życia podróży. Od smutku niech strzeże miłość Was i zgoda, my wołamy szczerze: *Żyj nam Paro Młoda.* Niech to nowe życie szczęściem Wam jaśnieje, co wypływa z źródła wiary i miłości, niech każda chwila niesie Wam nadzieję, jak najpomyślniejszej w pożyciu przyszłości. Bóg niech dostatkiem dni Wasze otoczy i całą przyszłość w raj ziemski zamienia, niech Wam świat będzie wciąż młody, uroczy, a miłość ludzi życie opromienia. Na Twojej głowie mirtowy wieniec, na Twojej twarzy śliczny rumieniec, niech Ci się szczęści na drodze nowej - po same gody diamentowe !
DORMA WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU, DŁUGICH LAT ŻYCIA RAZEM W SZCZĘŚCIU, MIŁOŚCI I ZDROWIU. Czarna no jasne, że będzie dobrze, musi być, nie ma innej opcji :) Krystynko to będziesz pięknie wyglądać, no ale w końcu mama panny młodej, to musi :) Freciu w szoku jestem tą stawką u lekarza, czy to jakiś profesor nadzwyczajny ?? I to za wypisanie recepty, no nie, ale się cenią, ja płaciłam za 1 -szą wizytę 80zł, a teraz za receptę to 50 złotych i to wypisuje mi 2 recepty po 2 opakowania leków. Właśnie we wtorek idę do tej mojej pani doktor, fajna z niej babka ale i tak nie lubię chodzić :( A wogóle to ja Freciu nie chcę Cię straszyć ale najgorsze jeszcze przed Tobą :)) Najgorszy wiek u dziewczyn to 15-17 lat, także kochanie to co masz to jeszcze małe piwko, jak się zaczną problemy sercowe to dopiero będzie :) Ja to właśnie przerabiam ha ha ha , więc wiem co mówię :))) Gosia jak Ci pączki wyszły?? Madziu szkoda, że nie zgodziłaś się iść na studniówkę, mam wrażenie, żebyś się dobrze bawiła, no ale jestes taka młoda, ze jeszcze dużo imprez przed Tobą :) A Iwonkę to gdzie wcięło ??? Znów coś piecze pewnie, a ja dalej nie wiem co to za babka na majonezie, może mnie w końcu Iwonko oświecisz :) Dorotka znów drzemkę sobie chyba ucięła :)) A później w nocy nie będziesz mogła spać i będziesz szaleć po necie :))) Dandy czy Ty też masz córkę w *trudnym okresie* życia, czy też jest najmądrzejsza na świecie i wszystko wie lepiej ???? :)))) I czy też potrzebuje 10 godzin, żeby kupić jedną parę jeansów ?? I czy też się kłóci pół godziny, że nie założy czapki ?? I czy też masz nieraz dosyć ??hahahaha :))) Kochani czy u Was też napadało tyle śniegu? U mnie padał prawie cały dzień było tylko -1 mrozu, zero wiatru a ogród wygląda jak z bajki :) Super. Jak jutro tak będzie to może się wybiorę na spacer :)
ALE jazda tyle pisłam i sobie skasowałam ,uwielbiam to... DORMA jeszcze tysiące takich rocznic,buziaki i zyczenia dla meza. CZARNA ja 3 maja tez mam komunie bedziemy sie wspierac i damy rade. NATI ja dojrzewanie wiki odchoruje w sanatorium ,a moze mi je wika zasponsoruje jak juz dorośnie.TERAZ czytam Atramentowe serce ,super ksiazka to 1 czesc z trzech i ma być zekranizowana.WIZYTA 150 ,CENA MNIE TAK PRZERAZILA ZE prawie z krzesła nie spadłam ,a tylko przez fuks miłam tyle przy sobie ,ale co szukać innego ,zwłaszcza ze na tym etapie ,wiecej sie dzieje na terapi ,ale coś wymyśle ,w rejonie mam koszmarną lekarke. IWONKO co tam u ciebie ,co dobrego popiekłaś na weekend/
Przepis na babke na majonezie!!!! ,4 jajka, 1 szklanka cukru, 1 cukier waniliowy, 1 szklanka maki ziemniaczanej, 1 szklanka maki tortowej, 2 lyzeczki proszku do pieczenia, 4 lyzki majonezu, cytryny do smaku,,, Przepis przyzadzenia,,,,,,, Bialka ubijamy z cukrem,oraz cukier wanil,na sztywna piane,dodajemy zoltka,make,i proszek do piecz,nastepnie majonez,mozna dodac cytryne lub olejek zapachowy ,jak kto lubi, Pieczemy w fornie prostokatnej,45 minut,w temp,180...jak ostygnie polukrowac..... Smacznego!!!!!!!!!!!!!!!