Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ło matko! Madziu nie wywołuj wilka z lasu! heheheh. Nawet się nie zdążymy obejrzeć a ten kleszcz (jak to Marek powiedział) z powrotem się zjawi na naszym forum! Wbije się w nasze urocze pupcie i będzie masakra! A co do zakupów --rewelacja.Czasem w takich sklepach można kupić na prawdę rewelacyjne cacka!
Coś dzisiaj tak malutko pisaliście :) Freciu ja tez tak mam jak Ty, że jest w miarę dobrze i później znów jest parę dni gorszych, a szczególnie wtedy jak się czymś zdenerwuję. Po stresie to zawsze mam parę gorszych dni, bóle w klatce piersiowej i wogóle czuję się do bani :( Czyli tak jak mówiła Twoja psycholog, jesteśmy chronione lekami ale i tak stres nas w jakimś sensie dopada. A jak to będzie jak odstawimy leki ??? Chyba jednak terapia jest bardzo wskazana. Madziu fajnie Ci się udało z zakupami, my kobiety to trochę jak te sroki, lubimy takie świecidełka, nawet jak nie świecą :) Witaj Wiktorio, coś faktycznie długo się nie odzywałaś, a jak z lekami, bierzesz dalej te same, czy cos zmieniłaś?? Bo skoro masz znów takie ataki to może jednak leki źle dobrane. Trzymaj się :) Iwonko gdzie Ty się podziewasz ? Krysia też cos dzisiaj niebardzo, może to wpływ pogody, u mnie strasznie dziś wieje, a wtedy wiadomo, samopoczucie kiepskie :( Mój mąż pojechał sobie na narty i się fajnie bawi a ja muszę leczyć pęcherz, a miałam też jechać :( Ale za to na obiad zrobiłam pyszne naleśniczki, które z córką uwielbiamy a mężowi rosną w gardle :) No to na razie, jeszczę wpadnę :) Pa
Witam moje koffane nerwuski,,,,, U mnie wszystko okey,wczoraj nie pisalam ,poniewaz zaczelam czytac posty i mezus wrocil z pracy i mielismy powazna rozmowe,a pozniej skonczylo sie to na sex nocy ,,he,hiiiiiiiiiiiiiii.(zartuje)))) ~~~~~~~~~~~~~Dzis humorek dopisuje,mam teraz czas do rana dla was he,ha,popoludniu maialam robotki,szycie i cerowanie meskich skarpetek,jak ja uwielbiam cerowac.......moje hobby. Witajcie Czarna i K ......zanim sie zapoznamy na dobre ,troche czasu pochlonie,nie moge nadrobic czasu na postach,nie kumam wszystkich,stalych bywalcow forum mam w jednym paluszku,ale postaram sie jakos zapoznac sie z waszymi danymi. Doroto ja nie mysle juz o moich klopotach rodzinnych,ten rozdzil zamkniety juz......a ty kochana zarazilas sie ode mnie tym lezaczkowaniem popoludniu co?????//pozdrawiam.pa. Krysiu kochana ,jesli dobrze kojaze to przyjechala ciocia co?????///a jak tak sukieneczka na wesele kupilas juz cos..pozdrawiam.paa. Nati kochana ,jakie tam herbatki na pecherz........czopiki dopochwowe sa naj,naj najlepsze hiiiiiiiiiiiiiiiiii.ty mi zawsze kochana narobisz apetytu z tymi leguminkami....nalesniczki mniam..z bita smietana.....ja tak lubie.pozdrawiam.pa. Gosiu kochan widze,ze naprawde lubisz kawaly....ja rowniez.co ty kochana dzis robilas w tym domku ze tak napisalas ze masz tyle roboty co???dzieki za romowe na gg,jestes super babka.pozdrawiam.pa. Magda witaj,ja kiedys tez lubilam kierdac po sklepach,alee wiek robi swoje.hiiiiiii,Acha a jak tam motylki w zoladku..pozdrawiam. Freciu witaj,wiesz ja mam jeszcze w szafie na strych,Zlote Mysli**** to byly fajne czasy szkolne,miloscie oj nawet mam zeszyty co wklejalam wiersze i aktorow,moim naj byl Girr oj jaki przystojniacha ,ale to czasy mlodosci,kochana ty nie wywoloj tych atakow,,pozdrawiam cie.pa. Dandy super focie dalas na nk,pozrdrawiam cie serdecznie.pa. Witaj Wiktorio oj kochana czesciej pisz tu,bedziesz sie lepiej czula,pozdrawiam.pa. Pozdrowienia dla Dormy(no kochana a gdzie ty,) Matiiagi,Malgosi(napewno spotkanie),Marka,Malenki,Matiego,i buziole.pa.
Gość Małgosia1990
Witam wszystkich:) He mam dodatkowy dzień na naukę rachunkowości bo pani dzisiaj nie zdążyła mnie zapytać:) Może to i lepiej bo osoby które odpowiadały na dopuszczającą ją doprowadziły do białej gorączki;p Facetka ręce załamywała i w końcu i po jedynce ca okres postawiła:D a tak jutro spokojnie sobie odpowiem;-) mam nadzieję że nie pozapominam wszystkiego jak to ja z rachunkowości potrafię;p Kasiu z Siedlec mam 18 lat, za 20 dni skończę 19;) Na forum jestem już ponad rok. to będą moje drugie urodziny na forum:) nawet jak kiedyś wyjdę z tej nerwicy to będę na forum bo strasznie się do wszystkich tutaj przywiązałam:) Wszystkie kobitki tutaj są moimi ciociami z racji że jestem najmłodsza:P No z wyjątkiem Madzi bo jest troszeczkę starsza ode mnie:) Najkochańszymi ciociami są Dorotka i Krysia:P Bo je najdłużej znam:D
Hej Iwonka :)) aż się śmiać zaczęłam z pierwszych słów w Twoim poście :D Nio motylki w brzuszku są, chyba wczoraj większe były, ale nic się nie dzieje i ja nic nie działam, będzie co ma być...:)) chyba hi hi Małognia myślę, że to dobrze, że nie doszła do Ciebie Sorka, ja to zawsze się cieszyłam, bo przedostatnia w dzienniku byłam i tak dzień więcej do nauki to zawsze też coś :P :P chociaż sama nie wiem czy tak nauczyłam się wiele więcej przez ten dzień hi hi :)))
Małgosiu oj pamiętam ,pamiętam tą Twoją osiemnastkę na forum* Teraz już ostatnie naście będziesz świętowała--stara dupcia sie robisz ihihihihihihi No i pamiętam jak nas ciociami nazywałaś --to było słodkie!--ale i tak wole byc Dorotką bo przynajmniej sie staro nie czuję. Iwonko no nareszcie się odezwałaś .A ja już myślałam ,że gdzieś w zaspę wpadłaś i sie nie możesz wygramolić. A Ty dziś chyba tą szaloną i pełną seksu nockę odsypiałaś ihihihihihihi
Gość Małgosia1990
Madziu mi to w sumie wszystko jedno;) Tylko jak wkurzona to wiadomo do byle jakiego błedu się przyczepi. Ale ja zawsze mam tak z rachunkowości że jak przychodzi co do czego to wszystko mi sie miesza i wychodzi kapusta z grochem;p Dorotko oj tak robie się stara dupa i to jaka;p Już czuję jak mnie starość gniecie;p No ale już coraz bliżej 20-stki:( Ale Wy i tak zawsze będziecie moimi kochanymi ciociami:) marze teraz tylko żeby pojechać do cioci do Bydgoszczy:) i Ciebie poznać:)
Gość krystyna 3
Witam napewno się zdziwicie co ja jeszcze na forum pisze ale nie chce mi się cos spac widze ze i na forum niewiele napisane Małgosiu słoneczko ty moje dzieki za tak miłe słowa ty to jak moja córunia jesteś Iwonko tp pospałas troszke ja coś nie mogę ostatnio spac po południu nie wiem kiedys spałam teraz nie moge usnąć buziaczki Dorotka prawie obowiązkowo sjesta poobiednia musi być Pozdrawiam Trzymajcie sie kochani pozdrawiam wszyyyyyyyyystkich bez wyjątku spokojnej nocki życzę kolorowych snów kochani
Tak Madziu leczę pęcherz więc siedzę w domu i dlatego mam czas, żeby więcej popisać na forum, bo tak na codzień to nie mam za dużo czasu. Tym bardziej, że siedzę sama w domu, mąż na nartach, córka śpi dzisiaj u koleżanki ( pewnie przegadają całą noc ) a mi towarzystwa dotrzymuje laptop. Zjadłam całą paczkę śliwek w czekoladzie i aż mi niedobrze, i oponka mi na brzuchu urośnie i wogóle to mnie dalej boli i ............a nie będę juz narzekać. A temu Soso to mogłaś Madziu odpisać, tak jak On nam pisał, że dostanie zawału po pramolanie :))) A wogóle to dziewczyny, Małgosiu i Madziu, to faktycznie strasznie stare z Was baby :) Nic, tylko do Domu Seniora się zapisać hahahaha. To ja nie wiem co my, panie ok. 40 mamy powiedzieć ? Ja tam czuję się młodo :)) Tylko dzieci moje się starzeją :)) Ale to już ich problem hahahaa :)) Iwonko Ty tak za dużo nie sexuj bo jak mowił dzisiaj gość w tvn, w takie mrozy to niezdrowo hahahaa, trzeba oszczędzać energię w organizmie. :))) Dorotko czy Twój syn uczestniczy w jakiś kursach przedmaturalnych na akademii medycznej ?? Jest to dość popularne, ale nie wiem, czy ma sens? Moja córka też będzie zdawać na medycynę, ale to za 2 lata dopiero. Idę pobuszować na aukcjach w necie, jak znów kupię filiżanki to mnie mąż wystawi na Allegro :) Dobranoc kochani
Nati mój syn uczęszczał jako wolny słuchacz na Akademię ale poiem Ci sczerze ,że wychodził z tamtąd głupszy niż był. Teraz zajął się nim mój brat cioteczny ,który jest lekarzem i przerabiają biologię i chemię ale czy to ma sens.Przecież i tak wszystko zależy od ilości punktów zdobytych na maturze ( poziom rozszerzony). Wystarczy mały stres ,jakaś trema ,zatnie się i koniec po ptokach!! Dzisiaj pisał próbną maturę z polskiego---kosmos! Napisze Wam wkrótce jak mu poszło!
------.._ ___S-..........`-._ .____S..............`-. ._____S_......_.......S .____((●))--((●))........S .______S/..................S ______./_...................S _______./___. )............S _________S-^..............S _________/..................* ________/*...................*. ______./*....................* _____./*.................,,* _----***-.............._,´ -._............._,-* .......`**--** Trzeba zawsze mieć humorek i na lekko wszystko brać. Rano budzić się z humorkiem i z humorkiem kłaść się spać ___//\_____//\_____//\_____//\___ MIŁEJ NOCKI :):)BUZIACZKI:):)
Uśmiech to jest fajna sprawa lekarstwo na smutek, humoru poprawa. Nic nas nie kosztuje a pięknie buzię zdobi. Śmiejmy się więc dużo, to nam nie zaszkodzi. Uśmiechnij się do mnie, a ja uśmiechnę się do Ciebie, stwórzmy radosną atmosferę wokół siebie. Inni niech też tego spróbują, i z uśmiechem na twarzy nam wtórują.
witam z wieczora ;) dzisiaj znowu sobie ponartowałem...;) taki dzień luzu przed sobotą ;) Nati a gdzie twój ślubny dzisiaj nartował??...jakie miał warunki?? Dorota...pewnie, że na wszystkich działa ;) Nefri zmień podejście to też podziała ;) Freci jak się tak zastanowić to może i masz rację...jak ja coś chcę kupić to po prostu idę i kupuję, a jak żona to najpierw mi robi wykład pół dnia i czeka na taką moją aprobatę podświadomie..ciekawe czemu...hmmmm słuchajcie kobietki...wrzucę ten przepis na pizze tutaj...troszkę zajmie ale przynajmniej kto będzie chciał to dostanie ;) ale jutro bo dzisiaj padam już... pozdrawiam cieplutko w tę mroźną nockę wszystkie Was serdecznie ;)
witam wszystkich wczesnym rankiem ,ale musze wam się pochwalic dzis wreszcie przespalam w nocy cale 4 godziny hurraa.Juz nie pamietam kiedy tak dobrze mi sie spalo.Wzielam wczoraj wreszcie tabletke na spanie i udalo sie.Do tej pory balam sie łykac poniewaz ja mam zespol jelita drazliwego i ogolnie zoladek niezbyt doleruje leki ,jedynie co moge brac to czopki hehehehe.Przed wczoraj kupilam w aptece ziolowy lek szyszka chmielu ,mial dzialac nasennie a przy okazji moczopednie ,wiec wyobrazcie sobie jak po takim leku mozna sie wyspac chyba w lazience na kibelku ;))) ale w ulotce nic nie napisali ,ze tak trzeba i latalam pol nocy do lazienki ;(((.Wreszcie mója kolezanka ,ktora jest lekarka wcisnela mi tą swietna tabletke spania i wstalam dzis rano pelna zycia -boze jak dobrze wstac wyspanym.Dobra juz was nie zameczam ,ide rozmrazac jakies mięcho na obiad,musze cos podszykowac na jutro zeby niedziela byla wolna od garów.Pozdrówka dla wszystkich!!!!
Witam ! No i mamy kolejnego rannego ptaszka! Czarna 4 godzinki snu to już coś ale mimo wszystko za mało ,żeby się porządnie zregenerować.Wiem ,że dobre i to w Twoim przypadku ale może trzeba poeksperymentować z innymi lekami,troszkę silniejszymi ,żebyś przynajmniej te 6 godzin przespała. Krysiu miałam nadzieje ,że Cię dorwę póżnym wieczorkiem i sobie troszkę pogadamy bo spać za cholerę nie mogłam przez tą moją drzemkę Mati ja mam ten przepis i bardzo chętnie sie nim z wszystkimi podzielę .Na forum raczej nie za bardzo go pisać ,ponieważ zaraz doczepią się jakieś hieny ,że na temat nie piszemy i znowu będzie jazda. Dziewczyny mają ze mną kontakt na gg i na n-kl więc jak tylko napiszą ,że go chcą to natychmiast przesyłam! A ja się nudzę.... Już mi zaczyna się dłużyć czas. Do końca tego miesiąca odpoczynek a potem zabieram się na maksa do robotki. Ileż mozna w chałupie siedzieć? Z braku zajęć człowiek głupich myśli dostaje! hahahahahaha!!!! Pozdrawiam wszystkich ,jak zwykle bez wyjątku ! Buziolki !
Dzień Dobrek !!!! Nati, jak Twój pęcheż dzisiaj? Mam nadzieje, ze juz lepiej niz poprzedniej nocki... Dorotka masz rację, jak człowiek nie ma co robić, tak bez zajęcia to i o durnotach się myśli, hehe, wiem po sobie :D Czarna, faktycznie nie dużo tego snu, ale jest i tak dobrze, na pewno już lepiej się troszkę czujesz jak tak pospałaś :) więc na pewno i z dniem lepiej bedzie :)) Iwonka ładne wierszyki :D :D Mati, ale ja Wam zazdroszczę nartów, kurcze, pewnie macie blisko i jeździcie pośmigać :) aj, a u mnie np. do Zakopanego to z 10 godzin drogi autkiem...;p może kiedyś się uda, jak jeszcze podleczę nerwiczkę :P A nasza reszta pewnie spi, ja tez nie wiem co tak rano wstalam hehe, bo czuje sie wciaz niewyspana ;p
Witajcie Freciu ja caly czas biore po pol tabletki bo cala boje sie wziasc. Nati ja biore pramolan i paromerc-ataku nie mialam juz ze 2 miesiace niewiem dlaczego ten mnie zaskoczyl. Czarna witam cie serdecznie. Iwonkogorace pozdrowki Magda ciebie tagze witam Dopiero wstalam a i tak jestem nie wyspana tak jest praktycznie codziennie-ta choroba trzyma sie mnie jak rzep psiego ogona-watpie ze ja z tego wyjde bo jesli nie mam atakow to i tak zle sie czuje-to nie jest zycie
Wiktorio Nie możesz przestać wierzyć w to ,że będzie lepiej.Ja jestem żywym dowodem tego że choroba może odpuścić.Nie wiem czy na zawsze bo tego tak na prawdę nikt nie wie ale ..trzeba być dobrej myśli. Skarbie a co do tabletek --uważam że nie ma się czego bać.Ja ich tak wiele przez te siedem lat brałam i jakoś żyję ,funkcjonuję ,pracuje i jest ok Pozdrawiam cieplutko!