Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór O matko i córko, ale żescie sie dzisiaj opisali, niedawno wróciłam do domu, zjadłam kolację, wziełam prysznic i siadłam poczytać wasze posty. I wiecie co mi najwięcej czasu zabrało ? Czytanie postów oczywiscie :)) Trochę tego było :)) Witam nowe dziewczynki, miło, że zawitałyście do nas, ale się nam gromadka powiększa, coraz trudniej bedzie spamiętać :) Ale damy radę :)) U mnie tak sypie śnieg, że jadąc samochodem prawie nic nie widziałam, mimo, że właczyłam nawet światła przeciwmgielne, coś strasznego i do tego wieje wiatr. Brrrrrrrr. Wogóle miałam dość męczący dzień i marzę tylko o tym, żeby pójść do łóżka, spać oczywiście :) Jutro popiszę więcej,dzisiaj już ledwie żyję. Dobranoc wszystkim. Przyjemnych snów.
Gosiu nie mialam czasu kochana dzis na siedzenie w necie,teraz dopiero mam luzik,aj zachcialo mi sie slodkosci,upieklam dwie babki.zebre i babke na majonezie........na dwa dni do kawki jest,mniam... Czarna i Dandy wyslalam wam kochane zaproszenie na nk. Dorotko ale dzisiaj jedziecie z tym pisaniem,tak trzymac.buska dla ciebie.pa. Krysiu kochana przyjedz do mnie ,a napewno cos dostaniesz dla siebie..buska dla ciebie. Freciu widze,ze sie lepiej czujesz po wizycie u psycholozki,musisz do mnie kochana przyjsc na kurs palenia w piecu,jak mozna wode zagotowac w piecu,no,no.buska.pa. Malgosiu ale mialas jazde od rana..A jak tam sprawy sercowe???.buska.pa. Madziu a gdzie ty dzis kochana?pozdrawiam.pa.buska. Witaj Mati napisz ten pyszny przeppis na pizze.pozdrawiam.pa. Malenko witam ,buziaczek.pa.pa. A gdzie pozostale osoby.....
Witaj Nati u mnie tez sniezek posypal z wieczora,razem z synusiem o 21.00 poszlismy odgarniac snieg,synek odgarnial a ja palilam sobie papieroska na mroznym powietrzu,hi,pozdrawiam cie kochana......buska. Nafri ty juz zapewne spisz co???????///a mezus bawi sie w gry komputerowe.pozdrawiam.buziol.
Dzień doberek skarby! Tradycją już się stało ,że Iwonka ostatnia nam mówi dobranoc.Niezły nocny marek z niej prawda?Ja natomiast niczym ranny ptaszek biegam już od 5:30 i nie mogę sobie miejsca znależć.Mam w sobie tyle energii ,że mogłabym góry przestawiać! Postanowiłam od dziś ponownie zacząć jeżdzić rowerkiem. Zaniedbałam troszkę sprawę podczas pobytu męża.Kondycja się przyda na wiosnę bo pracy mnie czeka co nie miara! Kochani zrobiliście sobie jakieś postanowienia noworoczne? Zazwyczaj tak jest ,że od nowego roku człowiek sobie coś obiecuje --jakieś zmiany ,zazwyczaj na lepsze! Pozdrawiam Was serdecznie i jak zwykle przesyłam buziaczki! Marku ! Gdzie Cię znowu wcięło?
Witam Was dziewczynki z samego rańca;))) to forum bardzo wcziąga ,co widac na załączonym obrazku.Wyprawiłam dzieci do szkoły i odrazu siadłam do kompa.Iwonko dziękuje za zaproszenie na n-k,jestem tutaj od wczoraj a czuję się z wami jak w rodzinie.Jeszcze raz baardzo Wam dziękuję.
Witam wszystkich ,ale jestescie ranne ptaszki ho ho,i mnie jako tako jetem jakas połamana ,oby grypka sobie o mnie nie przypomniala ,musze sie zabezpieczyc jakimis witaminkami........ Iwonka dzisiaj jak będziesz miec czas to sie odezwij na gg........ Sypne Wam znowu kawalem ,żebyscie zlapali humorek na caly dzień........... Spotykają się trzy koleżanki. Plotkują. Rozmowa przeniosła się na tematy intymne. Pierwsza mówi: - Wiecie, że mój Stachu ma zawsze zimne jaja? Druga na to: - Mój Zenek też, a Twój? - pytanie do trzeciej koleżanki. Trzecia mówi: - Nie wiem, jak sprawdzę, to Wam powiem. Następnego dnia trzecia przychodzi z podbitym okiem. - Co się stało? Czemu masz podbite oko? - Nic. Sprawdziłam i mówię: *Ooo! Masz tak samo zimne jaja jak Stachu i Zenek*. Kto to jest ginekolog? - To jest facet, który szuka problemów tam, gdzie inni znajdują radość. Mała dziewczynka stoi na ulicy i płacze, ludzie ją pytają: - Dlaczego płaczesz? - Bo się zgubiłam! - A jak się nazywasz? - Nie wiem! - A jak się nazywa twoja mama? - Nie wiem! - A swój adres znasz? - Tak: wu-wu-wu-kropka-basia-kropka-pe-el
Gość krystyna 3
Witam z rana Ja co prawda niedawno wstałam jakoś tak mi się spało dobrze u mnie tez w nocy nasypało śniegu ale mrozik troszkę mniejszy No tak Dorotko ty jak zawsze ranny ptaszek jesteś i jeszcze ta energia tylko pozazdrościć tak trzymaj Iwonko mnie się nieraz udaje trochę posiedzieć ale do tej pory to nie i mężuś tak sam sobie usypia hihihih bez Ciebie buziaczki Nefri szkoda że nie masz NK ale to nic straconego Pozdrawiam Nati jak te nasze dziewczyny w takim tępie będa pisały to ja nie wiem hiihihih Pozdrawiam Czarna nie ma za co słyszałam że mieszkasz niedaleko mnie ja miałam teściową z łagiszy często tam ostatnio jezdziłam noi oczywiście na targ do Będzina Pozdrawiam Cię serdecznie teraz naprawde będzie trudniej zapamiętać wszystkich trzeba będzie zeszycik jakich sobie sprawić bo jak będziemy pisać po kilka stron dziennie to się może wszystko pomylić hihihi Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku ściskam was miłego dzionka życzę napewno jeszcze się odezwe
Hej kochani Dorotko ja sobie postanowiłam, że zadbam o swoją kondycję fizyczną, dzisiaj mam zamiar sprawdzić w fitness clubie jakie są godziny aerobicu, tak żeby mi pasowało. Po drugie muszę pochodzić na konwersację z angielskiego, żeby płynnie rozmawiać w tym języku, no bo wiadomo, że organ nieużywany zanika :))) No i chyba tyle, a może aż tyle :))) Zobaczymy czy mi się uda to zrobić, bo jestem zajętą osobą, ale ponoć im więcej zajęć to człowiek bardziej zorganizowany. A Ty Dorotko jakie masz postanowienie ?? Iwonko powiesz mi w końcu co to za babka na majonezie ??? I jak ona smakuje ??? Pozdrawiam Cię kochana. Krysiu pocieszę Cię, że nie tylko Ty masz problem z kupieniem kreacji, moja córka również :)))) Jest zaproszona na studniowkę i jeżdziłyśmy wczoraj caly dzień za sukienką i nic jej nie pasi :)) Za to nakupiła innych ciuchów bo są bardzo duże obniżki cen na wyprzedazach. Najwyżej pójdzie tak jak Ty planowałaś hahahaha, ale chyba by na drugi dzień wywalona ze szkoły została :)))) Gosiu czekam na dowcip, rozbawiłam wczoraj moją mamę tym kawałem o kukułce :)) Freciu jak tam mąż ? Dalej w domu nadrabia zaległości ? Dorma, Dandy, Nefri, Mati, Madziu, Małgosiu, Czarna, Maleńka, Matiaga i wszyscy pozostali, których nie wymieniłam,( bo już mi się miesza tak jest nas dużo - skleroza już mnie dosięga, niestety) w każdym razie bardzo wszystkich pozdrawiam i życzę bardzo miłego dnia.
Nati widzę,że masz tak wybredną córcie jak ja.Na nią jeszcze nigdy nic nie uszyli jeśli chodzi o jakies konkretne zakupy,ja trace nerwy jak mam z nią jeździć i szukać czegoś ,dlatego wywalam ją zawsze samą hahahahaha I coś dla was na rozruszanie się z rana: Wpada syn do domu i mówi do ojca: - Tato, miałem swój pierwszy stosunek. Ojciec uradowany: - No to wspaniale synu. Siadaj tu, napij się, zapal cygaro... - Zapalić - zapalę, wypić też wypiję, ale nie usiądę Wsiada trędowaty do pociągu i jedzie. Po chwili wsiada kontroler biletów: - Dzień dobry, bileciki do kontroli. Trędowaty szuka biletu po kieszeniach, wtem odpada mu ręka. Wyrzuca ją przez okno pociągu. Szuka dalej biletu, odpada mu noga, trędowaty wyrzuca ją przez okno. Szuka nerwowo dalej biletu, a tu odpada mu druga noga, wyrzuca ja przez okno. A kontroler na to: -My tu gadu gadu, a Pan mi powoli spierdala.:p
Muszę Wam napisać co mój młodszy syn odwalił. Wczoraj wieczorem był na podwórzu śnieg odgarniać bo sporo nasypało.W tym czasie zajechał do nas gospodarz, który przywozi mi warzywka i jaja.Przywiózł 3 paletki jaj (90szt,) no więc syn je odebrał a ,że były już zapłacone nie wołał mnie. Synuś odgarnął śnieg wrócił do domu zadowolony i było ok. Dziś rano Arek pyta. Mamo a tej jajka wzięłaś z podwórka tak? Ja oczywiście zrobiłam wielkie oczy ze zdziwienia i pytam jakie jajka? -No te ,co pan Wojtek przywiózł ! Jak wyskoczyłam w piżamie na podwórze -niczym huragan ,nie patrząc nawet jak wielki jest mróz.....Tylko nie potrzebnie ,ponieważ wszystkie jądra popękały i zrobiły sie twarde niczym piłeczki kauczukowe!!!!
Krysiu mam nadzieję ,ze dziś częściej będziesz zaglądała na forum. Nie obijaj się kochana--a sukienka sie nie martw na pewno cos do wesela dostaniesz! Nati moje postanowienia-hmmmmm.... Pierwsze z nich to schudnąć minimum 10 kg. Drugie odświeżyć kurs z architektury krajobrazu ,ponieważ jest tle nowosci a ja została w tyle 100 lat za murzynami! No i trzecie postanowienie---najważniejsze ,najbardziej upragnione to walczyć z całych sił z choroba.Nie poddać sie tak jak w roku 2008 i żyć z uśmiechem na twarzy
Niemozliwe jestescie!oczywiscie ze na podryw dziewczyny!mlode,pelne zycia,usmiechniete i ladne!no i czego chciec wiecej,faceci na pewno slinia sie na wasz widok Czarna i Dorota,wiec prosze mi tu nie sciemniac laski!nefri,ale masz powera!a moze ty na kogos tak sie zamachnelas co?malenka,ja tez chcialabym miec tak ciemne wlosy z natury,gdy widze jak mozna je fajnie pomalowac z takim polyskiem w roznych kolorach,to az mnie skreca z zazdrosci.Malgosia tez zatrzaskuje sie zeby nie isc do szkoly,zartuje,wiem ze to niespecjalnie.to tylko ja idac na autobus szlam dwa kroki do przodu,trzy do tylu.az dziw ze skonczylam to swoje liceum,w szoku jestem do dzis.Krysiu Krysiu Krysiu...ja tu jeste od miesiaca,ale dzieki za powitanie.czy to moze ty zagoscilas u mnie na nk?jesli ty,to zaprosze cie,jak tylko nk zacznie dzialac.
Witam czy wy żeście poszaleli? Tyle pisać? Ale mam zaległości, hihi. Wstaliśmy z dzieciakami dopiero. Niedługo dzieci do teściowej, a ja popołudniu do lekarza bo chyba płucka mi zaatakowało. Chyba złapałam od dzieci. Normalnie ledwo oddycham, a w klatce ból jak diabli. Wczoraj zastanawiałam się czy to atak czy choroba płuc i stwierdziłam że dzisiaj do lekarza. No oczywiście nie dostałam numerka, ale kazali pryjść po 17 i może lekarz mnie przyjmie. Jak nie to jutro spróbuję. Gorączki nie mam, ale ja bardzo rzadko mam gorączkę. Kurcze piszę chaotycznie, ale jakoś dsziwnie się czuję. No dobra ubieram dzieci i później poczytam co u Was. Papatki.
hejka wszystkim! z fryzjera nic nie wyszło ponieważ ma remont i wizyta przesunieta na sobote czy to znak ze nie na czerwono????? poddam sie jej niech robi co chce, u mnie bardzo zimno i mroźno i duzo sniegu ale to w koncu zima a drogowcy jak zwykle usneli jak niedzwiedzie na zimę jak bedzie odwilż to zaczną cos robić. pozdrawiam wszystkich i zycze miłego dzionka... Dorciu,Dorciu ja Ci dam czekaj Ty niech Cie tylko dopadne...hi hi hi
Krysiu mnie nk jest ale co chwilę robią jakieś przerwy! Matiiago pamiętasz jak pod koniec 2007 roku zasuwaliśmy z pisaniem! Chyba mamy powtórkę z rozrywki hihiihihi--ale to super Napisz proszę po powrocie od lekarza i powiedz co Ci dolega--plisssss Dandy mów mi tak jeszcze i jeszcze ....hahahahaha. czarna no fakt jaja jak berety z tymi jajami!