Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny ale bym dzisiaj wywinęła ,jeszcze nie moge ochłonąć ,chcialam przegrzebać w piecu i jak mi hukneło gdybym była kilka centymetrow blizej kurcze to by mi sie wlosy zapalily uffffffffff Witaj Czarna ,na forum jest super ja też niedawno zawitalam i zostałam bardzo cieplutko przyjęta ,dziewczyny są super !!!!!!!!!!! Ja tez sie jeszcze gubie sie na forum ,ale po malutku mysle ze dam rade.Czytam Twoje objawy i są identyczne jak moje , tylko ze ja pierwszy raz w zyciu biore psychotropy .
Oj Dorotka lepiej ze mnie nie widzialaś ,bo ja przez chwile nie mogłam zlapać oddechu z przerażenia ,oj durna baba ze mnie łeb podkladać pod piec ,,,,,kto to widzial ,a mowi sie że dzieci nie mysla co robią a ja stara i cooooooooooo,,,,,,,,,,,nic tylko dupsko lać Dziewczyny chyba pysznosci na kolacje szykuja bo cisza sie zrobiła na forum ............
Czarna jak często lądujesz na pogotowiu? Gosiu spójrz tylko na mnie .Od roku ani jednej wizyty na pogotowiu.Ataki prawie nie odczuwalne!Lęki są ale tak od razu wszystko nie zniknie tym bardziej ,że gdzieś w sercu głęboko drzemie wiele przykrych spraw! Wyjdziesz z tego na pewno !
Tak sobie mysle(????) o tej nerwicy.bo wy tu piszecie chyba tylko o tej lekowej nerwicy,a moze to bez roznicy-nerwica to nerwica.ja mam ta lekowa rowniez,ale mam tez taka...*zwykla*?no wnerwia mnie byle co,byle drobiazg potrafi mnie ostro wyprowadzic z rownowagi.pewne sprawy w moim zyciu spowodowaly,ze zaczelam byc taka nerwowa,potem doszly lęki.
Czarna obyś bez leków nie doprowadziła się do takiego stanu w jakim ja byłam jeszcze rok temu. Pamiętaj ,że są teraz leki nowej generacji,które nie uzależniają .Ja takie biorę.Jak będziesz chciała się coś więcej na ich temat dowiedzieć to pisz ,Mam informacje z pierwszej ręki ,ponieważ moja mama jest mgr farmacji. Im szybciej sie tej choroby pozbędziesz tym lepiej.Zrozum ,że ona wyniszcza Twój organizm a co za tym idzie naraża Cię na dodatkowe kłopoty związane z przyczepieniem się innych chorób! Gosiu wierzę wierzę--przecież trzeba wierzyć prawda? Jestem ciekawa gdzie się nasza Krysieńka podziewa?
DANDY Z TYM DYNAMITEM SUPER!!!WITAM NOWE KOBITKI ,JA 36 LAT DWIE DZIEWCZYNKI czyli córki i nerwica ,czyli napady leku. NA SZczescie auto odpaliło i autobus nie był konieczny.Wiec dawki leku mam jeszcz nie zwiekszac,jezeli w miesiącu czuje sie 70%dobrze ,to pani psycholog powiedziała zeby zwiekszyć to co robie na terapi ,kazała mi wypisać dpbre strony , SYLWESTER był udany ,wyjscie do kina z dziećmi tez okey ,zaczełam biegać czyli pozytyw i tak wyszło ze wiecej jest tych dobrych rzeczy ,wiec jeszcze dac czas sobie i poczekac ze zwiekszeniem dawki . No i własciwie najwazniejsza rzecz to to ze nie boje sie juz tak tych ataków ,czasem nawet udaje mi sie go powstrzymac,takze raczej pozytwna wizyta .KOchane ,ja juz nie raz wode zagotowałam w kaloryferach ,tez była wtedy jazda. Trzymajcie sie i nie siedzcie za długo w nocy !!
Dorotka,dzięki za super prezencik na nk,to miłe!obejrzałam troszkę twoich zdjęć-super fotki i te cuda jakie z nimi wyczyniasz są świetne.no i bardzo fajna babka z ciebie!czarna,też masz fajne fotki i z ciebie również ekstra babka.no no laseczki...na podryw!
witam wszystkich! u mnie dzien jakos zleciał nawet sympatycznie jutro ide do fryzjera zrobic sie na czerwono..hihi mam zamiar cos zmienic ale sama jeszcze nie wiem co z natury jestem czarnulką jak wrona ale ostatnio udało mi sie zrobic pasemeczka jasne z tym ze czuje sie w nich jak babulinka która osiwiała w godzinę i źle sie czuje w tych włosach dlatego jutro ide to zmienic moze mi wyrwie wszystkie i nie bedzie problemu...pozdrawiam
Gość Małgosia1990
Witam serdecznie:) Ale dzisiaj numer drzwi od klatki schodowej się zacięły i nie można była ani wejść ani wyjść:D:D Poszłam więc dopiero na 4 lekcję:D:D:D Jak facetka przeczyta usprawiedliwienie to walnie ze śmiechu;p A zimno u mnie oj strasnie. A w szkole znowu duszno że aż nie ma czym oddychać. Okropnie tak z zimnego w takie duszne powieszczenie, a później z gorącego na zimne.
witam kobietki ;) Nefri sorki, ale tak się śmiałem jak przeczytałem o twoim fikołku pod koszem...kolana pewnie przestaną boleć, ale najważniejsze, że żaden sąsiad nie widział tego ;) haha witam nowe osoby ;) powiem Wam, że jestem żywym przykładem na to, że nerwice trzeba leczyć i im szybciej się zacznie tym lepiej...ja u lekarza wylądowałem po ok 2 tyg i nawet nie wiedziałem co mi się dzieje (tak na poważnie to myślałem, że wariuję i to nie jest żart)...rutynowe badania itd..no i nerwica...zaczęło się stosunkowo niedawno, ale szybka reakcja moja rokuje nadzieje na spokój ducha ;) jestem po wizytach u psychiatry, biorę asertin....i tylko momentami odczuwam lekki niepokój, lęk sam nie wiem przed czym czasami...ale jest oky ;) a to forum to jest jedna- wielka- ŚWIETNA terapia ;) ale zasuwacie z tym pisaniem...zostawić Was na parę godzin bez czytania i potem jest niezła lekturka ;) miłego wieczoru drogie panie
Małgosiu nie to jak dzień pełen przygód hahahaha!!!!! Jestem ciekawa czy facetka uwierzy w te zacięte drzwi Mati mi dupcia po tej Twojej pizzy zaczyna rosnąć ihihihih. Dzisiaj chłopaki znowu robili no i brakuje mi silnej woli aby sie od tej pyszności powstrzymać!!!!! Teraz jak możesz to prześlij mi przepis na jakaś dietkę hihihiihhihi Maleńka na czerwono ok tylko przyślij mi zaraz fotkę żebym mogła sie pośmiać!!( żart) oczywiście.Tobie we wszystkich kolorkach na pewno będzie ślicznie .Jak to się mówi ładnemu we wszystkim ładnie! Nefri no nie !!!!!!ale jazda z tym fikołkiem.Na drugi raz zakladaj łańcuchy na buty ihihihihihhihi.Daj mi namiary na Twój profil na nk ok?????? Freciu czyli wszystko zostaje tak jak było???W sumie po zsumowaniu plusów i minusów nie jest najgorzej.Może to i dobrze ,że nie zwiększyła dawki.Czas pokaże. Zawsze przecież możesz umówić się na dodatkową wizytę gdyby sie coś działo.Miejmy nadzieję ,że teraz będzie tylko lepiej. Dandy na podryw to ze 20 lat temu mogłabym wyruszyć.Kto teraz taka starą babę by chciał? Krystynko buziaczki dla Ciebie.Mam nadzieje ,że rano sie do nas Odezwiesz??????
Gość krystyna 3
Witam Kurcze ile postów napisalście musze poczytać ja dzisiaj nic nie kupiłam byłam na mieście umarzłam okropnie wróciłam jak sopel lodu musze chyba do Katowic jechać za tą kreacją poczytam posty i zorjętuje się co u was Witam nowe osoby na forum Czarną i Dandy Pozdrawiam was dziewczyny Wszystkich Sciskam buziaki