Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Madziu ja też bo patrzeć nie mogę na te uśmiechnięte mordy prowadzących aż mnie na wymioty zbiera. Aj lepsze byłoby siedzenie z byłym niż w domu:( normalnie mam ochotę się upić. Madziu było wpadać do siedlec byśmy razem gdzieś wybyły:)
Nefri,na pewno tak będzie,co tam dla takich babek jak my nerwica,a paszła won!o,córa zapodała disco polo,ale fajnie,poszalejemy.Małgosia,olej byłego jak on taki,takiej fajnej babce nie jest potrzebna łaska takiego kolesia!uwierz w siebie kochana,a zobaczysz,że wiara czyni cuda.Magda,włączaj polsat,fajne disco polo leci.no chyba że ktoś nie lubi.ja lubię muzę od disco polo,przez metal,pop po poważną.
Gość krystyna 3
Może wam już inni życzenia składali I wasza twarz była uśmiechnieta Lecz jest jeszcze jedna osoba Która o was pamięta Ja wam życzę Dużo zdrowia i słodyczy Pięknych wrażeń I spełnienia wszystkich marzeń Aby troski zgineły w mroku Bądzcie szczęśliwsi w nowym 2009 roku DOSIEGO ROKU
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Wszystkiego co Szczęściem się zwie Dobrych wspomnień starego Roku Wspaniałych doznań w Nowym Roku Świecącej Zorzy , życia jasności A tak ogólnie pomyślności W życiu miłości , zrozumienia I pogody ducha
.....Szczesliwego Nowego.... _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ _________$$$$_____$$$$__$$$
................(¸.•´ (¸.•`* ~~ Z ostatnią kartką kalendarza zerwij wszystkie złe nastroje, zapomnij o wszystkich nieudanych dniach przekreśl niewarte w pamięci chwile i wejdź w Nowy Rok jak w nowej kreacji wchodzi się na najwspanialszy bal świata.......... _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$
Gość Małgosia1990
Kochani witam w Nowym Roku 2009 oby ten rok był dla nas lepszy od minionego i żeby wszystkie troski jakie mieliśmy od nas poszły sobie i zostały tam w starym roku;) Madziu ja to bym mogła i nie podleczona balować:D:D Tę cholere nerwice zamykam w szafie i się bawię:D:D A TV nie oglądam bo bym chyba telewizor ze złości puściła z 4 pietra zamaist petardy:P
12 miesiecy zdrowia 53 tygodni szczescia 8760 godzin wytrwalosci 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund MILOSCI ¦¸.•*´¨`*•.¸¦•.¸¦¸.•*´¨`*• .¸¦¦¸.•*´¨`*•.¸¦ _$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$