Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

popiłam bo mam problemy w zyciu i musiałam sie odstresowac. ale kac przeszedł i wrociła szara rzeczywistosc. musze zrobic wszystko zeby doprowadzic sie do stanu urzytecznosci, czyli najprawdopodobniej pojsc do pracy. nie wiem ile z was pracuje, wiem ze Ty Klauduniu, Matiiaga, Czarna, Czarnaska, Dorotka. i ja tez chce !!! he he he. mysle ze zaczne na poczattek od pół etatu a pozniej moze sie rozkrece
Andrzej ma racje Iwonko. Swieta racja! Nie mozna ciagle przejmowac sie kims trezba zamartic sie o siebie. Ja ciagle martwilam sie o kogos o znajomych problemy i co ? zapomnialam calkowicie o sobie! Ale na szczescie dobry kolega naprowadzil mnie na dobra droge, powiedzial ze jestem za dobra dla niektorych a te osoby nawet tego z czasem nie beda szanowac .
Gość catullus
Ewa, no racja, racja. Trzeba się czymś zająć w życiu, żeby nie siedzieć i nie myśleć o tym wszystkim. Ja od 18 lutego zaczynam zajęcia, mam nadzieję, że będę w stanie wrócić do łaciny, bo jak nie, to złapię totalną załamkę. Obecnie jestem tak rozmontowany, że wszystko mnie już denerwuje. Właśnie próbowałem wysłać maila do mojej zagranicznej uczelni, że z powodu problemów osobistych muszę zawiesić studia i tak się tym zdenerwowałem, że teraz mam telepawkę i mnie w klacie ciśnie. Ludziki.. kiedy te prochy zaczną działać. Iwonka, wiem, że to trudne, ale zadaj sobie sobie pytanie, czy warto się męczyć po to, by nie zranić kogoś?
Ja decyzje o pojsciu do pracy podjełam jakies kilka dniu temu. mam problemy z samotnym wyjsciem z domu wiec jestem tak umowiona z mama ze bedzie mnie zparowadzała do pracy i rowniez po mnie wracała. moze to brzmi smieszenie ale mi normlanie spadł kamien z serca. bo w koncu od czegos zaczne. dla mnie to jak metoda małych kroków. wiem tez leki w koncu zaczna swoje działanie i psychoterpia rowniez odniesie zamierzony skutek. wiem, ze bedzie ok.
Ewo 26 wcale nie brzmi to smieszne. I mige Ci powiedziec szczerze ze jestem z Ciebie dumna. Dobre myslenie od czegos trzeba zaczac.pomalu to pomalu ale dojdzie sie dalej.Popieram Twoja decyzje w sprawie pracy sloneczko.Ewo jestem dumna i tyle.oby tak dalej!
Ewo jestesmy w jednym wieku,fajnie co!Klaudiu Ty slonko sie nie przejmuj bo tutajj nie mamy granic wiekowych,a najmlodsza i tak nie jestes,prawda Malgosiu nasz skarbeczku:)No tak Andrzej na meczu,Iwonka tylko na chwike,moja Czarnulka pewnie w lozeczku,Dorota pakuje meza,Malgosia siebie,Mattiaga gdzies sie zapodziala,Krysia3 sie bawi-dzieki za telefon kochanie.Aguni tez nie ma jak narazie.Domi i Justine dzis tez milcza tak samo Ola.a ja zaraz spowrorem do lozka,dzis nie mam sily na nic nawet obiad maz robil,ja tylko troche skonczylam,nie wiem co sie dzieje,ale wcale nie jest lepiej tylko gorzej,ciekawie ile jeszcze jak myslicie?