Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Witam kochani No no prosze Frecia dzisiaj pierwsza na forum Ale pędzicie z tym pisaniem dziewczyny Ja wczoraj mało siedziałam przy kompie nie dałam kuzwa rady normalka zawroty głowy przerosły mnie wczoraj ale dzisiaj w miare dobrze tylko chodze i czekam kiedy się mi zacznie zawracać a moze będzie dzisiaj ten dzień ktory lubie bez zawrotów jak ja czekam na taki dzień żebyście wiedziały inaczej funkjonuje Iwonko u mnie trz nie bylo NK ale pisali że o 17 wlączą i włączyli ale z was nocne marki hihihihihihihi buziaczki Dorotka cieszy się obecnoscią małżonka i baluje hihihihihi Freciu miłej imprezki urodzinowej ci życze kochana buziaczki Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku wybaczcie że wszystkich nie wymieniam ale wszystkich ścisakam miłej niedzieli kochani wam życzę buziaczki
Witam w niedzielne poludnie,u mnie pogoda sloneczna ,choc z duzym wiaterkiem,ale mozna to znies w porownaniu do wczorajszego dnia,Ja dzisiaj superowo sie czuje ,humorek dopisuje,mezus w kosciele i czekam z obiadem hmmmmmm,ciekawa jestem dlaczego dzisiaj zerwal sie sam do kosciolka ,Wieczorem pojade do spowiedzi,do 21,30 jest spowiedz ,wiec dam rade z lękiem i pojade. Freciu zrobilam duze oczy ,jak zobaczylam ciebie pierwsza na forum.ojjjjjjj kochana chyba zaszalalas wczoraj z szampankiem i kacyc meczyl (zarcik) co??,ja dzisiaj wstalam o 8.30 ,poszlam ogien zrobic,to jest moje zadanie ,nie lubie ,wrecz nie cierpie jak maz mnie wyprzedzi,to moje hobby chyba ,wyciszam sie tam na maxa !!!!!!!,No widze ,ze mezus postaral sie w twoje urodzinki ,ho,hoooooo.Zycze milej niedzieli i udanej imprezki....Dla Wiki ..przekaz zyczenia imieninowe,duzo zdrowka i piatek w szkole ,oraz usmiechu na twarzy,pa kochan ..buziolek.. Dorotko witaj kochaniutka ,ale mezus zaszalal ,ale sie usmialam z ta 3 rano,oj moj mezus by po uszach dostal za taki powrot do domu...pozdrawiam.buska. Witaj Krysiu,,,,,nie mysl o tych zawrotach,bedzie dobrze,,calusek,spadam bo mezus wrocil ..pa. Witaj Madziu ,ja nie czekalam juz za nk,nie mialam nerwow,ale numer robili i jak tu ...deprechy nie dostac hiiiiiiiiii.pozdrawiam.buziolek.pa.
Hejka dziewczynki!niedziela,a jak tak póżno zasiadam do kompa.z rana nie mogłam połączyć się z internetem,potem mąż mnie wk....wieczorem pewnie odchoruję to jak zwykle.zaraz wezmę się za pieczenie piernika,to może wyciszę się.ale się wczoraj dziewczyny naczekałyście na nk,ja po17 mogłam już wejść.Frecia,łobuzie!nigdy więcej nie dopuszczaj do siebie samobójczych myśli.nie można tak myśleć choćby nie wiem jak żle było.na szczęście to było wieki temu i mam nadzieję,że już nigdy nie przyjdzie taka myśl do główki.jakby co,to wal do dandego,już ja ci wybiję takie myśli,paskiem po tyłku!Iwonko,prezent dla syna musi być,choćby skromniejszy niż planowałaś.porozmawiaj z nim,czasem rozmowa może zdziałać cuda.dzieciaki muszą się czasem pobuntować,pamiętam ile razy ja zasłużyłam żeby w dziób dostać od mamy za głupie zachowanie,a nigdy nie dostałam.jeszcze troszkę i pewnie moja córa zacznie mi się tu buntować,trzeba to przetrwać.gdzie te czasy,kiedy nasze dzieci wpatrywały się w nas z uwielbieniem i były takie posłuszne aniołki.leci ten czas jakby mu kto płacił za to.no dobra,lecę robić piernika.miłej niedzieli dziewczynki!
Ja na chwilke ,mam zamiar upiec dzis makowiec na swieta ,mezus mi pomoze,chyba na cos liczy hmm,hiiiii. Dandy ja tez lece do kuchni,ja tez dzis upieke piernik ale z marchwi,lizac paluszki,mniam..Widze ,ze od rana nie zaciekawie bylo u ciebie kochana,ale tak bywa ,daj buziolka mezusiowi i bedzie oki, Bede wieczorem,milego popoludnia.pa.
Witajcie dziewczynki,w miarę uporałam się ze sprzataniem,Dorota ja naprawde podziwiam cie za to zamilowanie do boksu, o Boze co w tym jest fascynującego?no ja przyznam sie , ze kiedys bylam fanką Bonda i wszystkie cześci oglądałam, to na szczescie minelo,Krystyna mi tez dzisiaj sie kreci, nie bralam oxazepanu, wiem ze gdybym wzięła to mialabym spokoj ale jakos daję radę,u mnie wieje wietrzysko, jest szaro i ciemno ale pozapalam sweczki w domu i jest przyjemnie,Frecia kupilas w końcu te farby?pozdrawiam wszystkich,jesli nie bede mogla byc na forum z nawału pracy to zycze wszystkim wesolych świąt,w gronie bliskich, zdrowia,pogody ducha i wspaaaaaniałych prezentów pod choinką,
witajcie serduszka!!! u mnie dzien zleciał nawet nie wiem kiedy dzis akupy juz te njwazniejsze,zrobiłam juz krokiety i pomrozuiłam a zaraz jade do rodziców o 25km za miastem,a od jutra szał w pracy na 9 juz musze byc takze nie wiem czy bede miała czas tu do Was zerknąc postaram sie bo mysle co dzien o moich wirtualnych przyjacielach.....wrazie gdybym nie zdązyła wiec juz teraz sładam wam zyczenia... _________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmijcie proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Wam ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta Wam się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Pozdrawiam wszystkich-trzymajcie sie kochani.
*Jeżeli potrafisz,widząc zniszczone dzieło twego życia,bez jednego słowa wziąć się do odbudowy.Jeśli potrafisz kochać,sam nie będąc szalenie kochanym.Jeśli potrafisz być silnym,nie przestając być czułym i czuć się znienawidzonym,sam nienawidząc.Jeśli potrafisz to znieść,że twoje słowa przekręcają łajdacy ku uciesze głupców-będziesz wtedy CZŁOWIEKIEM*Kipling
Gość Małgosia1990
Witajcie skarbeńki:) Dzisiaj u mnie caly dzień padał deszcz. A ja w najlepsze poszłam sobie do miasta:P a co;p Właśnie wróciłam ze spotkania z byłym. Gadalismy ze sobą jak para dobrych kumpli. Dobrze że potrafimy normalne ze sobą rozmawiać a nie toczyć walke jak robi to wiele par które się rozeszły. Wypiłam sobie piwko niskoprocentowe:P Żebyście widziały jebo minę jak poprosiłam o piwo w pizzeri:D:D:D Miał oczy jak kartofle;p nigy nie widział mnie pijącą piwo;p ale dzisiaj mnie jakoś naleciało;p o gólnie miło się gadało:) Dorotko no no mężuś dobrze widać się bawił skoro wrócił o 3:P Ale należało mu się takie spotkanie:) zawsze to jakaś odskocznia od pracy. Mam nadzieję że nie odchorował za bardzo;p A przede wszystkim cieszę się że Ty się super bawiłaś:) My z koleżankami robimy sobie takie babskie spotkania:) lecimy wtedy do pizzeri albo do klubu i plotkujemy sobie:) Oczywiście terapia smiechem obowiązkowa:P Iwonko hmm zastanawiałam się nad tym co pisałaś o swoim synku. Nie pamiętam w jakim jest wieku ale być może że to wiek buntu się zaczyna albo też koledzy mają taki wpływ na niego. Muszę się też zgodzić z Madzią że jeśli nie otrzyma prezentu pod choinką to dopiero może się burza rozpętać:/ Może poobserwuj bo przez jakiś czas. Albo otwarcie z nim pogadaj i powiedz mu co myślisz. Ciężko mi doradzić bo dzieci nie mam i okres buntu całe szczęście mam już za sobą:P
No nareszczie luzik,.ale jestem zmeczona ,narobilam sie dzis w kuchni,ale czesciowo mam zrobione,,,,makowiec ,piernik z marchwi i biszkopt z ktorego zrobie jablocznik i rumowy(znowu kuferek urosnie hiiiiiiiiii)no i rybki w occie juz tez zrobione,jutro mam zamiar zrobic kotlety w occie i zalewie pomidorowej ,no a mezus obiecal ,ze sernik zrobi,,,,,no ciekawa jestem?, Dandy masz racje ..piernik z marchwi to sam miodzik ,ja czesto pieke go ,piekne zyczenia napisalas,,dzieki,A jakie robisz jeszcze placki????/narka.pa. Dorma witaj,to faktycznie napracowalas sie przy sprzataniu,pozdro.pa. Malgosiu kochaniutka,,,,ty piweczko??? super ,!!!!!,ciesze sie ,ze mam dobry kontakt z bylym,jemu pewnie nadal zalezy na tobie,A u mnie dzis pogoda byla sloneczna ,ale wiaterek to wial mocno,ale lepsze to jak deszcz wczorajszy.pozdro.pa.buska. Hallllooooooooo!!!!!! a gdzie pozostali co??????????..pozdrawiam wszystkich.pa.
KOCHANI z okazji zblizających sie swiat zycze wam radosci,siły do walki z nerwicą ,a w nowym roku samych pięknych dni. DOROTKO tobie zycze aby energia nidgy cie nie opuszczała. IWONKO ABY Sprawy z rodzinką dobrze sie poukładały . Krysiu zadnych zawrotów głowy w przyszłym roku . MAŁGOŚ pięknej miłości ,szcescia. Magdus sukcesów na studiach i moze jakś miłośc??? MATI ZDRowia i szcescia i zero stresu. Dorma zadnych głupich myśli w nowym roku ,a i tez nie upierdliwych klientek. MAlenka zadnych zawrotów , zero problemów zdrowatnych. NATI ZEBY NAM CÓRKI rosły i nie miały stresów w okresie dojrzewania. Dandy zebyś tu z nami wytrzymała i pięknie pisała. Dagmarko szcescia w nowym roku ,usmiechu. MATTIAGO no tobie zeby dzieciątka nie chorowały.
Gość Aneta D 84
witajcie. byłam dziś u spowiedzi. jakoś przeżyłam choć,jak ksiądz mówił do mnie swoje nauki to już myślałam że omdleje i że mnie będzie ktoś musiał zbierać. niestety znów wraca mi się lęk przed kościołem i tłumem:( frecia ja też mam taki humor od wczoraj. może to przez tą pogodę:( eh.... pozdrawiam wszystkich ciepło
Hej, spowiedź przeżyłam... ale ciężko było, bo tłum i lęk łapał :( i głupie myśli, że zaraz padnę... Humor się zepsuł, moje wielkie zauroczenie przyjechało z Lublina odwiedzić mnie i brata i właśnie pojechali na miasto jeszcze ;/ a tam, tyle czasu nie widziałam go i zapominałam,a teraz... WRÓCIŁO!!! Frecia... ooo tak, miłości... dla mnie to jest najważniejsze, ale chyba Bóg nie chcę mi jej zesłać :( Tato zawsze mówi, że na pewno gdzieś jest ta Twoja połówka, że tam na górze już jest przesądzone, tylko w odpowiednim momencie wpadniecie na siebie, a mi się czekać nie chcę już nawet ;/ a tam, widocznie nie warta jestem. Anetka widzę też u spowiedzi była... :) A u mnie deszcz, wicher, zimno, dokładnie jak u Freci, a podobno śnieg jutro ma być. Co u Was Kochani?
Witajcie skarby! Tęskniulkam za Wami!!!! U mnie pogoda fatalna,ponuro ,deszcz pada prawie cały czas ,wiatr szaleje ,aż z domu człowiekowi nie chce się wychodzić. Przygotowania do świąt trwają.Powolutku zaczynam pracę w kuchni.Dom udekorowany ,tylko jeszcze choinki brakuje ale to zostawiamy na rano w dzień wigilii. Samopoczucie dopisuje,nie narzekam i tak ogólnie wszystko w porządeczku. Widzę ,ze dzielnie się trzymacie i sporo piszecie na forum ---ciesze się bardzo --super! Postaram się jeszcze dzisiaj wieczorkiem do Was zaglądnąć jak małżonek pojedzie do gospodarza po świeże warzywka do rybki po grecku i barszczu. Na razie papatki .Spadam do mojego królestwa między garnki i talerze . Buziaczki dl wszystkich! Mam nadzieję ,że choć troszkę o mnie myślicie!
Cześć DZIEWCZYNKI!nareszcie luzik od kuchni,cipa sie tam jeszcze piecze,tzn.kurczaczek,ale nie bede nad nim stac.Iwonka,oprocz piernika upieklam dzis makowca,serniczek,a jutro jeszcze rolade upieke.niech ktos zamknie przede mna te ciacha na klodke,bo opedzluje je do swiatFrecia i inne dziewczynki,dzieki za zyczonka.ja z wami na pewno wytrzymam,pytanie,czy wy mnie zniesiecie?Freciu kochana,nie daj sie zlym nastrojom,to ta paskudna pogoda tak na nas dziala,ja mam na przemian kurwice serca z deprecha.ale niezla z nas druzyna i nie damy sie!Anetko,ja ci nie opisze wizyty u psychologa,bo wybieram sie tam jak sojka za morze.ale mysle ze warto isc,na pewno ktoregos dnia i ja sie wybiore do odpowiedniej poradni.a jak natrafie na takiego samego swira jak ja,to na pewno dogadamy sie.Magda,milosc przychodzi po cichu,niezauwazalnie.nie szukaj na sile,to ona cie znajdzie sama.ktoregos pieknego dnia zauwazysz,ze kochasz i jestes kochana!Dorota,nie ma to jak praca w kucni co?czlowiek mysli tylko,czy aby ciasto uroslo itd.trzymajcie sie cieplutko kobietki!