Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Dorotko ja bylam pierwsza dzisiaj hihihihi! Widze chlopaki na strazy,dziewczyny sie pokazuja od czasu do czau. Czarna niezle,kurcze ale numer,jak teraz sie czujesz? A Malgos jeszcze nie pisala i Klaudia dlaczego? Iwonko ja na Ciebie czekam caly czas! A u reszty jak?
czarna wcale tak nie myslimy a przynajmniej ja...ja na przyklad nie wiem co powiedziec,ale rozumiem cie co czujesz...tzn nie wiem co sie miedzy wami stalo ale rozumiem cie ze masz dola i w ogole...niestety takie jest to chore zycie,chcialbym cie jakos pocieszyc,na pewno nie mozesz sie obwiniac i nie musisz sie czuc niepotrzebna,niekobieca,niechciana bo taka nie jestes... trzymaj sie
Hej wszystkim! W zasadzie miałam się dzis nie pojawiać,ale widzę co u Czarnej...Co tu kochana napisać co bym nie napisała to i tak nie pocieszy...Jakbyś chciała pogadać daj znać to zadzwonię.A u mnie ..hmmm nie wesoło , powiedziałabym,że sytuacja całkowicie odwrotna niż u Czarnej...jestem bardzo zmęczona,zapłakana,bez nadziei..i w mam dość
Ale jesteście kochani! można powiedzieć ,że najczęściej jesteśmy z Czarną najbardziej rozrywkowe,a od wczoraj obie w dołku...ale i tak bywa.U mnie w zależności co przeważa w danej chwili...radość,która mnie rozpiera,albo całkowite załamanie i niechęć do życia...to takie bez sensu...żyć na siłę.Wczoraj Małgosia pisała o samotności, odkąd pamiętam zawsze byłam samotna choć wielu ludzi mnie otacza i lubi,zawsze jest jakaś pustka...bardzo jestem zagubiona...robić to co dla mnie dobre i przez to skrzywdzić kogoś dla kogo jestem całym światem,czy krzywdzić siebie? Nie potrafię krzywdzić innych,a sama już tak nie wytrzymuję.Ale jak zawsze to minie i znowu będę pogodna
Gość catullus
Iwona, myślę, że pewna dawka egoizmu jest zawsze zdrowa. Nie możemy caly czas myśleć o innych, czasem musimy zadbać o siebie. Więc jeśli jest Ci źle i uważasz, że jakaś decyzja poprawi to, to ją podejmij. Nie da się przejść przez życie nie raniąc nikogo. Ale zastanów się nad tym, do czego Cię takie poświęcanie doprowadzi? Będziesz się czuła coraz bardziej nieszczęśliwa i ograniczona.. A skoro czujesz się z tym źle, to organizm Ci mówi, że coś z tym trzeba zrobić. Co do samotności, rozumiem, bo często czuję się podobnie. Mam wrażenie, że nikt mnie nie rozumie i jestem sam z labiryntem swoich myśli.
Ivonko wiesz co? jestes taka sama jak ja i na odwrot...wiem ze to ciezkie ale nie mozesz ciagle myslec nad dobrem dla innych,musisz jak to napisalas,wlasnie pomyslec co jest dobre dla ciebie! ja to zrozumialem po jakims czasie,kiedy non stop dostawalem kopa od zycia...jestesmy za dobrzy:)