Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

No faktycznie cisza dzisiaj ale nie ma się co dziwić .W ubiegłym roku ,przed świętami też o wiele mniej pisaliśmy.Wszyscy są zajęci.Sprzątanie ,zakupy ,prezenty ,kreacje na sylwestra. Wieczorkiem na pewno zjawi się spora grupka osób. Madziu ze mnie taka ciocia na odległość ,ponieważ siostrzenica mieszka w Gdyni i widzimy się stosunkowo rzadko w ostatnim czasie.To kochana dziewczyna i zasłużyła sobie na prezent. Już upatrzyłam super pościel.Jak chcesz zobaczyć to wejdż na strone CENEO i wpisz pościel--Kubus puchatek Super! Beatko możesz napisać jakie leki zapisał Ci lekarz? Jestem ciekawa bo może coś nowego dostalas!
Witam wszystkich bardzo serdecznie. ,U mnie wszystko po staremu tylko jakas senna dzis jestem ,ale to pogoda ma na to wplyw,ojjjjjjjjj okropna .......caly dzien pada i jak tu myc okna na swieta ha,od 15; do 17; lezaczkowalam sobie ,ciepelko w domku ,cisza ,to co tu robic,Wczoraj wieczorem juz nic nie pisalam ,poniewaz chyba jakis jedno dniowy wirus mnie dopadl, caly wieczor mialam zarezerwowany kibelek he ,ha,ale dzisiaj juz lepiej. Witaj Dorotko ,przykro mi sie zrobilo kiedy przeczytalam twoj post,oj kochanie ty moje ,wspolczuje tych nerwow,bdaj o tesciowa,bedzie oki,pozdro.pa.buziolek. Witaj Freciu,widze ,ze maciezynstwo ci sie podoba ha,ha,pozdro.pa.buSKA. Witaj Magda ,oj kochana obiadasz sie na noc co??/ja nie cierpie cipsow wole nutelke hiiiiiii,pozdro,pa i buska. Witaj Beato ,jakie masz nowe leki???pozdro.pa. Lece na Brzydule....pokaze sie jeszcze pa.pa.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) dzisiaj super dzionek ale sporo nauki:) Iwonko oj tak Ty bardzo lubisz nutelkę;p pewnie do tej pory jej nie ruszyłaś;p Dorotko niezły kocioł miałaś z tym pogotowiem.Kurcze oni to jednak mają tam nasrane w głowach.Kobieta po wylewie,po operacji ciśnienie wielkie że szok a oni nie reagują.Cieszę się że mogłam się przydać:D Ja też lubię Kubusia Puchatka:P I Smerfy;p Dzisiaj kupiłam dla koleżanki brata pluszaka.Jest tak śliczny że sama bym go sobie zostawiła:) Pluszaczek to piesek rasy York ale wygląda jak żywy:P Aga gratuluję Ci z całego serducha córczeki:) Może tak do Martynki pasowała by jeszcze na drugie Małgosia??:P hihihihi:D:D Kurcze ale musi być śliczna:) Madzia Ty to masz pomysły najeść się chipsów na noc;p no ale ja też dobre jazdy robie żołądkowi przed snem:D:D:D
Czesc wszystkim, przede wszystkim grtulacje dla mamusi Agi, to najpiękniejszy czas dla waszej rodziny, pod choinką macie juz prezent .Nie wiem jakie masz objawy nerwicy , bo nie miałyśmy okazji popisac ze sobą ale moze dzidziuś pozwoli ci choć na chwile odetchnąć.Dorota taki syf jest w tym kraju , ze rece odpadaja, karetka do chorego jedzie bez lekarza, to karygodne, czlowiek stary skazany jest na łaskę innych i albo ma to szczescie, ze rodzina pomoze albo marnie więdnie jak roslina, to straszne.Iwonko ja dzisiaj tez chodze jak mucha w smole, najchetniej spalabym na stojaco, mam dzisiaj gorszy dzien, glowa znowu waz 100 kg.mam natretne mysli i naprzyklad dzisiaj chyba z 10 razy mierzylam sobie temperature czy jest ok, wariuje, dobrze ze jutro jade na wizyte do psycholog, naprowadzi mnie na normale tory, pozdrawiam wszystkich hej
JA tez dzien do dupy i tez dorma czekam na wizyte u psychologa zeby sie wyprostować . CAły wieczór siedziałam nad matmą z wiktorią ,była dzisiaj na zawodach ,(1 miejsce ) ale pani wprowadział a coś nowego i kicha ,doszłam do sedna ,ale u wiki tak hormony buzują ze teraz tylko mi seta zostałahihih.Nie jeszce musze ją przepytać z histori bo jutro sprawdzian ,kaszana ,cały dzień ciemno ,napewno u nati ładnie bo u niej zawsze ładnie. MÓJ DOBRY nastrój gdzieś wywiało ale to pewnie ta dzisiejsza pogoda ,tylko pies chciał na spacer ,wróciam całe spodnie mokre ,a gość nie miał dosyć.
Witam Dorotko to co się zdarzyło z karetką itd. to po prostu woła o pomstę do nieba, nie mieści się w głowie, że takie sytuacje mają miejsce w XXI wieku. Nie wiem czy my się doczekamy kiedyś służby zdrowia z prawdziwego zdarzenia, człowiek płaci tyle różnych składek przez całe życie a jak przyjdzie co do czego to potraktują Cię jak smiecia. Składki na leczenie się płaci ale trzeba i tak leczyć się prywatnie. Już lepiej jakby sprywatyzowali tą całą służbę zdrowia. Ach szkoda gadać..... Iwonko Ty jesteś taka śpiąca bo długo w nocy siedzisz kochana :) Trzeba chodzić spać z kurami to bedziesz rześka jak poranek hihihi hi. Pisałam dzisiaj do Ciebie na gg, ale Twój synek mi odpisał, pewnie okupuje komputer :) Iwonko próbowałam wysłać Ci te zdjęcia pojedyńczo ale znów mi raport przyszedł, że mają za dużo megabajtów, masz chyba bardzo mało pojemną skrzynkę. Spróbuję później je zmniejszyć i może uda sie wysłać. Ja również gratuluję młodej mamusi, córeczki. Bardzo ładne imię Martynka :) Oby się zdrowo mała chowała i mamusia się dobrze czuła. No Krysiu gdzie jesteś? Miałaś się meldować na forum :) oczywiscie żart, ale miło będzie jak zawitasz. Pa kochani, lecę zjeść jakąś kolację bo mi kiszki marsza grają hahaha. Pozdrawiam wszystkich.
Ha ha ha ha Freciu, ale powiem Ci, że faktycznie u mnie była dzisiaj ładna pogoda :) Ale nie zawsze taka jest Freciu, niestety. Ale do zimowej aury to daleko, słoneczko świeciło i było bardziej wczesnowiosennie niż grudniowo-zimowo. Pa, pozdrówka i życzę pięknej pogody jutro :)
Witajcie kobitki ponownie! Ja sobie pospałam troszkę po południu ,ponieważ dzisiejszej nocy o godzinie pierwszej zaczynam oglądać walkę bokserską Tomka Adamka i muszę być baaaaaaaaardzo wypoczęta ,żeby mnie nie zmorzyło parę minut przed rozpoczęciem pierwszej rundy. A tak w ogóle to faktycznie strasznie ponury był ten dzisiejszy dzionek. U mnie pada i wcale nie wygląda ,że za niecałe 2 tyg mają być święta. Nati zgadzam sie z Tobą ,że nasza służba zdrowia jest dosłownie tragiczna i nie za bardzo wierzę w jakiekolwiek zmiany na lepsze w najblizszym czasie. Lekarzy brakuje a na studia medyczne dostać się graniczy z cudem.Mój syn będzie starał się dostać na AM ale mam straszne wątpliwości czy uda mu się zrealizować swoje marzenia( 17 osób na jedno miejsce w Gdańsku a na UMK w Toruniu 15 }.Na całe szczęście ma w zanadrzu jeszcze biochemię i biologie molekularną więc chyba jakieś studia od pażdziernika rozpocznie ihhiihihhi Małgosiu ja tez kupiłam pluszaka Kubusia z beczka miodu i powiem Ci szczerze ,że tak mi się podoba ,że z chęcią zostawiłabym go sobie jako przytulankę zamiast mojego staruszka hahaha Iwonko Ty jestes nocny Marek hihihiihhi Dzisiaj mogę Ci dotrzymać towarzystwa.W razie jak naszemu Tomkowi nie bedzie szło tak jak powinno to podtrzymasz mnie na duchu ,żebym z nerwów nie zesłabła ok? Freciu to Ty zdolna kobitka jesteś.Ja w matmie młodszemu synowi za cholere nie pomogę.Starszy syn mnie w tej dziedzinie wyręcza ale ile przy tym hałasu narobi hohohohoh.Lecą wyzwiska ,że uszy mi więdną ale nie wtrącam się , niech sobie sami radzą.Ja w tym czasie biorę laptopa pod pachę i uciekam na górę do swojej pracowni! Madziu druhna to podstawa. Fajnie tak sobie pooglądać i powspominać nagrane imprezki rodzinne.Ja ostatnio oglądałam film z wakacji z1995 roku.Dzieci miały 5 i 2 latka .Uśmiałam się z nich niesamowicie aż mi łzy poleciały.Od tego czasu minęło tak wiele lat a mnie sie wydaje jakby to wszystko działo się wczoraj. Dormo taki dzis dzień beznadziejny.Wiele osób narzeka na złe samopoczucie.Trzeba mieć nadzieję ,że jutro będzie lepiej Głowa do góry! Krystynko obiecałaś mi coś prawda? Wiem ,ze też nie za dobry dzionek miałaś i wnusio sie rozchorował ale chyba parę minut znajdziesz ,żeby do nas napisać co?
Nie no nati jakie słońce kochana u mnie o 13 było tak ciemno ze musiałam światło włączyc!!! MATI chyba sie nie obraziłeś ,mały strajk ??? Krysia zapraszam do kompa ,prosze. JUTRO JEDNO dziecko do babci na noc ,a w sobotę drugie ,dobrze im zrobi jak sie troche nie bedą widziały.Bo sie miną w drodze ,wiec bedzie spokój. Nati tylko daj tu do wielkopolski trooooochę słoneczka.
witajcie skarby!!! przepraszam ze nie pokazywałam sie na forum ale miałam gosci przez kilka dni i jak wracałam z pracy nie wypadało mi powiedziec poczekajcie bo ja musze na kompa....rozumiecie jak to jest,ale u mnie bez zmian u lekarza z wynikiem tej prolaktyny jeszcze nie byłam bo sie boje poprostu i nie wiem kiedy pujdę. Reszta bez zmian pracuje,sprzątam na te świeta juz pomalutku,nawet nie zdążyłam przeczytac ostatnich postów ale obiecuje ze nadrobię wszystko w najbliższym czasie pozdrawiam wszystkich bez wyjątku pa życze spokojnej nocy...buziaki
Maleńka nie bój się pójśc do lekarza z tym wynikiem.Jestem pewna ,że nie będzie żle .Strach ma wielkie oczy wiesz?Tak mówią przynajmniej hahaha. Też biedactwo zapracowana jesteś .No ja sobie troszkę odpuściłam z pracą .Co roku na grudzień i styczeń przyjmuję mniej zleceń niz w pozostałe miesiące ,żeby w ten czas świąteczny mieć pełen luz i nie martwić sie tym ,że może z projektem się nie wyrobie. Troszkę odpoczynku mi sie należy bo miałam bardzo ciężki rok i w dodatku na urlopie latem nigdzie nie byłam. Wracaj do nas kochana jak najprędzej !!Pa!
Dorotko to Twój syn ma identyczne plany jak moja córka !!, albo to Ona ma jak Twój syn :), Hania jest w I klasie dopiero. Dorotko to musimy być pełni nadziei, może pokolenie naszych dzieci coś zmieni :) Pa idę spać, zyczę wszystkim bardzo dobrej nocki, spokojnej. Tobie Dorotko zaś moc wrażeń, oczywiście pozytywnych, w zwiazku z tym boksem. Pa
Witam ! Ogladałam walkę Adamka do 4:15 no i z tych wrażeń zapomniałam nastawić budzik. Zaspałam . Starszy syn nie zdążył do autobusu a ja jestem taka zaspana ,że nie mam zamiaru go odwozić.Zrobimy sobie dzisiaj dzień wagarowicza ihhiihiih raz nie zawsze prawda?. Najwazniejsze ,że mamy nowego mistrza świata --huraaaaaa Zmykam zrobic poranna toaletę bo jeszcze w piżamie siedzę .Odezwę się za jakiś czas .Pa kochani
witam Was ;) wczoraj urwanie głowy miałem....wieczorem padłem jak kawka ;) Frecia..muzyki przeróżnej słucham...zależy jak mnie najdzie...lubię Bajm i byłem już chyba z 3 razy na koncercie Kozidrakowej...lubię Dżem...lubię oglądać Metallicę z orkiestrą symfoniczną...zresztą na ich koncercie też byłem na śląskim...na Roling Stonsach byłem...czasami i techniawki posłucham w aucie...mam też parę płytek takich starszych kawałków polskich z lat 60-70..tak więc cały przekrój ;) Iwona wrócę jeszcze ostatni raz do tej sprawy i odpowiem Ci jak ja to widzę..skoro decydujesz się na umieszczenie swoich danych, zdjęć i innych info na portalu ogólnodostępnym to musisz liczyć się z tym, że każdy może to zobaczyć kto umie korzystać z internetu. Nie włamałem się na konto mailowe, prywatny komputer itp..kojarząc parę faktów mogłem zobaczyć parę zdjęć...i uważam, że wiele osób które tylko czyta to forum też tam mogło spokojnie trafić, ja Dorocie dokładnie opisałem jak łatwo co może was uchronić przed czymś takim w przyszłości...strzegąc swojej prywatności nie umieszcza się zdjęć w takich portalach, albo w ustawieniach inaczej konfiguruje dostęp...i koniec w tym temacie...więcej nic już nie piszę ;) haha Dorota nie ciekawie miałaś z teściową, a służba zdrowia jest jaka jest...też się ostatnio przekonałem...i nie wiem po co ja zusy płacę jak i tak wszędzie prywatnie chodzę...a walka musiała być zacięta...też nie oglądałem, ale muszę powtórkę zobaczyć bo niejednogłośnie na pkt wygrał... Dorma wysłałem Ci fotę na maila jeśli jeszcze nie dostałaś ;) dobra spadam popracować
Mati walka była super! Warto ja oglądnąć .Właśnie na polsat sport skończyła się powtórka i oczywiście tez ją oglądałam mimo tego ,ze całe starcze widziałam w nocy. Moim zadaniem jeden z sędziów przegiął dając wygraną Cunninghamowi ale tak bywa i nie ma co się denerwować.Najważniejsze ,że dwaj pozostali byli sprawiedliwi.
Witma kochani No cóż, muszę się zgodzić z Matim, naprawdę tak jest jak On pisze, nie trzeba być super szpecem, żeby kogoś znaleźć na NK, wystarczy iść drogą dedukcji, pokojarzyć fakty i wychodzi 2+2=4. No iniestety ma rację, że NK jest ogólnodostępna i każdemu wolno wejść i zobaczyć, chyba, że osoba sobie nie życzy, to wtedy są odpowiednie zabezpieczenia. Ale to już nie będę się powtarzać. Dorotko aż Ci zazdroszczę tych emocji :) Teraz mocna kawka i będziesz super rześka. Freciu u mnie znów jest słonecznie :) Aż mi głupio z tego powodu hahaha, ale cóż.... przeprowadź się w moje strony :) Iwonko dostałam potwierdzenie, że zdjęcia dotarły i , że odebrałaś, wreszcie :) Czyż tak ??? A poza tym to mam już od dzisiaj weekend, jadę zaraz na zakupy. A później .......... Słuchaj w głębokiej ciszy. Nie ruszaj się i otwórz swój umysł... Zanurz się głęboko w pokoju, który czeka na ciebie z dala od szalonych zbuntowanych myśli, obrazów i dźwięków tego obłąkanego świata. Czyli dostosuję się do tego i będę odpoczywać............. No ale będę też zaglądać do Was, pa posyłam wszystkim całuski.
NATI kochana na szczescie u mnie lepiej nie jakaś rewelacja ,ale jaśniej. MATI JA tak najbardziej uwielbiam kasie nosowską lubie jej teksty i wogóle za całokształt.WCZORAJ POSZŁAM PÓŻNO SPAĆ CZYLI 22,30 odpytywałam wikę mam nadzieje ze poszło dobrze. DZISIAJ wstałam rano i nie no fryz jak bym miała w kosmos polecieć ,juz mam za długie . DORMA KOCHANA moze mi powiesz zawsze kupuje farbe (Co jest masakrą bo odmian blondu jest jak nasrane ,jaśniejsze ,bardziej jaśniejsze )no kupuje zimowy blond ,bo ja chce mieć takie białe byle nie zółte ,jezu sama nieweim ,moze poradż jakie farby są dobre ,wiesz mi ze juz miałam takie kolory nawet pomarańczowy raz mi wyszedł i ryczałam jak bóbr. Dzisiaj psycholog ,odmówiłam psychiatre z soboty bo mam jeszcze tabletki ,a 120 za recepte ,wiec przeniosłam wizyte na styczen ,[potem zakupy ,miłego dnia . DOrotko wyśpij sie teraz.
Gość krystyna 3
Witam was kochani Widać ja już nie potrafię bez was funkcjonować normalnie wczoraj cały cza myślałam o was zaglądałam na forum i bardzo mi było smutno że was zostawiłam ale nie potrafię już bez was być bardzo mi miło że mnie lubicie a ja myślałam inaczej wybaczcie mi tą pochopną decyzje moi kochani . Jeśli się jeszcze komuś przydam na forum to będzie mi miło wspierać was swoim doświadczeniem Pozdrawiam was serdecznie moi kochani
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Dzisiaj dzionek mija sobie spokojnie:) Kupiłam prezent dla taty bo ma w niedziele urodzinki;) Będzie zaskocozny bo oczywiście z braciakiem pełna konspiracja:P Kupiłam zestaw rexona men:) Mam nadzieję że tacie się spodoba:P Dorotko ja kocham pluszaki a jeszcze jak ma miłe futerko i śliczny pyszczek to całkiem mięknie mi serduszko:) Oj przygarnęłabym wszystkie pluszaki:D:D:d Krysiu muaaa=* ale się cieszę że wróciłaś:) Nawet nie myśl o opuszczeniu nas bo chyba przez kolano przełoże:P