Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Widzę że to tym razem ja zostalam kozłem ofiarnym wszyscy bardzo się wybielili i widze że juz nikt nie potrafi się przyznać że miał wątpliwości no cóż tak to juz jest Mati Bardzo przepraszam za głupie domysły jest mi głupio nawet nie wiesz jak synek wspaniały noi ty super facet A ze swej strony tak jak pisałam Dorotce na g g jestem tu najstarszą wiekiem i myślę że nie pasuje tu do was może założe nowy wątek dla trochę starszych a chorych na nerwice lękową tak jak ja Dzięki za wszystko dziewczyny trzymajcie się i nie dajcie chorobie Pozdrawiam miło było mi was poznać oczywiście będę zaglądać na forum nie ukywam tego żeby zobaczyć co u was byłam z wami przeszło rok a to szmat czasu jeszcze raz pozdrawiam i wszystkim dziękuje z całego serca
Krysiu? Ale jak to, tak Nas opuścisz?? Wszyscy tutaj jesteśmy jak rodzinka i nie możesz tak odejść, ja wiem, że w różnym wieku tu jesteśmy, a i po imieniu sobie mówimy, My z Gosią najmłodsze, ale to nie znaczy, że nie możemy pisać z Wami, Krysiu tak samo Ty!!! Jaki kozioł ofiarny? Każdy dobrze mówił, ja z Wami nie jestem tak długo, więc nie wiem co tu się kiedyś wydarzyło, ale nie zawsze wiemy kto siedzi po drugiej stronie, więc Krysiu słuszne Twoje domysły były i w ogóle :) zostań!!!!
Krysiu no co Ty? Nie myśl sobie ,że pozwolę Ci odejść.Ale sie zdenerwowałam i pzejęłam tym co napisałas.Nie rób mi przykrości ,prosze Cie! To prawda ,ze wspominałas mi ,że jestes starsza od nas i nie pasujesz do nas ale uznałam to za żart z Twojej strony.Przecież piszesz juz tak długo i nigdy nikt nie dał Ci odczuc różnicy wieku.Czy to jest ważne ile kto mam lat? Wcale nie !!!Najważniejsze ,że potrafimy sie dogadać! Wracaj tu i nie dyskutuj plisssssss
Odpoczywam więc zajrzałam do was. Kuchnia pomalowana. Dorotko nie jest taki poważny bo glazury nie kładę:) Tylko malowanko i podłoga. Muszę kończyć dzisiaj ten remont bo jutro szafki przywiozą:) Ja poprostu jestem pokręcona:) Sama maluję, i pewnie sama ten gres położę bo mąż uciekł do pracy. Powiedział że to mi się zachciało i mam sobie radzić. A że ja dupa bezradna nie jestem więc pracuję. Tylko coś zjeść muszę bo przez tą robotę 4kg ubyło:) Idę dalej robić. Buźka:)
wpadłem tylko na chwilę..doszedłem do postu Krysi i dalej przestałem czytać bo się wkurzyłem, więc tak szybciutko...jakim kozłem ofiarnym?!? wszystkie równo siadłyście na mnie, zresztą się wam po trosze nie dziwię i wszystkie równo przeprosiłyście mnie, więc ja nie widzę tutaj żadnego problemu...jaka najstarsza?..to Ty mi poleciłaś fajnego lekarza...masz sporo doświadczenia i niejednemu młodemu człowiekowi jeszcze pomożesz...głupio wyszło z tą nk, ale jakby ciągle było różowo i bez zgrzytów to byłoby nudno...jesteśmy dorośli i każdy ma chwilę słabości i rozumiem, że teraz ciebie ta chwila dopadła...każdy by znalazł jakiś powód żeby zrezygnować...ja jestem na dobrą sprawę jedyny men w tym gronie kobiet...jest Marek jeszcze co prawda, ale on bywa sporadycznie..i to też byłby dobry powód...i pasujesz tutaj jak nikt inny...już wywnioskowałem, że jest tutaj parę osób tworzących filary tego forum i moim zdaniem jesteś jednym z tych filarów, więc jak ciebie braknie to nie będzie za dobrze dla konstrukcji tego budynku ;)...dobra...spadam po małą do przedszkola...papa
mati fajnie napisałeś filar forum nic dodać nic ująć ,właśnie dzieki temu ze jesteśmy w różnym wieku ,uczymy sie od siebie ,niech nic tego nie zmienia krysiu, jesteś, jest malgosia ,która jest młodsza a dzieki temu wie jak zyje teraz młodzież i to jest fajne. wiadomo ze bywają zgrzyty i nie domówienia ,ja na przykład tak mam ze opisywała bym wam wiecej ,ale jak to przylac [przez te cholerne literki ,nieraz sa to tak długie historie ze nawet myśle ach nie ma sensu bo mi stron nie starczy ,ale mam ogromną chęć opisania wam wszystkiego,a mam wielka nadzieje ze spedzimy te świeta na naszym forum w wspaniałej atmosferze. mati obejrzałam twoje zdjecie ,super synek ,super tata ,cały czas myślałam ze jeteś chudy i wysoki ,a tu prosze jaki wielki facet.;napisz jakiej słuchasz muzyki ,bo jestem ciekawa? madga gratuluje rewelacja ,atakie nerwy . iwonko boze ty znowu po nocy w necie ,dzieki za kartke o godzinie 0 ,ja to juz pól nocy mam wtedy za sobą.
Witam Madziu dziękuję za komplement, bardzo mi miło :) Ty też jestes śliczną dziewczynką. No widzisz jest czwóreczka a taka panika :) Gratulacje! Krysiu, czyś Ty zwariowała?? Na tym forum jestes potrzebna. Nieważne ile kto ma lat, i tak *najważniejsze jest niewidoczne dla oczu*. Właśnie fajnie, że jesteśmy w różnym wieku, jest przez to ciekawiej, fajniej, czasami śmiesznie a czasami burzowo, ale takie małe grzmoty też są potrzebne, oczyszczają atmosferę :) Krystynko masz się tu meldować i już. Iwonko a Ty gdzie się podziewasz?? Pa pozdrawiam
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) Mi dzisiaj dzionek minął spokojnie i miło:) Dzisiaj mi się za długo rano przysnęło i obudziałam się o 8 a miałam na 8.50.Wyszłam z domu o 8.45 oczywiście na autobus nie miałam co czekać bo więcej mi czasu by zajęło czekanie więc pognałam jak Struś Pędziwiatr pieszo:) w 15 min doleciałam do szkoł;p w prawdzie z językiem na brodzie ale zmieściłam się w przewidzianym 15 minutowym spóźnieniu;p Ja też chcę zdjęcie Matiego:) Pewnie kawał ciacha z niego;p
Gość Małgosia1990
Krysiu musze przyznać że jestem zaszokowana Twoją decyzja:/ Co Ty wygadujesz kobieto?? To że jesteś najstarsza nie oznacza że nie pasujesz tu.Skoro Ty chcesz odejść to ja powinnam też odejść bo jestem najmłodsza i nie wypada mi mówić na TY do wszystkich osób starczych ode mnie forum.Pomyśl sama co by było gdybyśmy wszystkie były w jednymw ieku?? A tak mamy różne punkty widzenia.Mi potrzebne są rady osób straszych i bogatszych w doświadczenia.A Straszym potrzebny jest punkt widzenia takich maluśkich jak ja:) Powiem szczerze że bardzo mi przykro Krysiu:( Poczułam się jak gówniara która nikomu nie może pomóc bo za mało wie o życiu:(
Witajcie moje kochane nerwuski!! Ale tu dzis naprawde nerwowy dzionek,no nie zle sie narobilo ,mati uwazam ze twoje brzydkie zachowanie spowodowalo duzo myslenia ja tak bynajmniej mysle, Mati powiem ci szczerze ,ze ja jako mloda forumowiczka ,poniewaz jestem tutaj dopiero od 18 sierpnia nie spotkalam sie z takim incydentem ,zeby bez zgody jakiej kolwiek osoby, wejsc w prywatnosc i zobaczyc co to za osoba ,nie miesci mi sie w glowie,rozumie wszystko ale jesli byles ciekawy mogles zapytac sie ,ale coz stalo sie,,, Bede pozniej ,mam robote.pozdrawiam wszystkich.pa.
Witajcie dziewczyny i latynosie mati...moje kochane w tej chwili juz chodze na czworaka, mialam taki zapieprz , ze szkoda gadac, ale ja to uwielbiam , czuje sie jak ryba w wodzie,jutro powtorka z rozrywki i tak do 23 grudnia.Widze , ze nieporozumienie z nk zostalo wyjasnione, mati latynosie wysylaj zdjeci na dorimage@wp.pl. Nati wyslij mi swoje zdjecia prosze jesli mozesz.Mialam dzisiaj fajne klientki, jutro przychodza takie nowobogackie po operacjach noskow i piersi, musze to przetrwac jakos, te maja problemy,,,zlamane paznokcie, zle zrobiony lifting,no i jak tu sie nie nacpac relanium.Zycze milego wieczoru wszystkim
Iwonko nie złośc sie już.Wszystko zostało wyjaśnione .Jeżeli masz jakies wątpliwości to wszystko Ci wytłumaczę . Spokojnie kochana --jest ok. Małgosiu troszkę sobie pogadałyśmy i podsunęłaś mi dobry pomysł na prezent dla siostrzenicy męża .Ona ma 14 lat i ciężko jej cokolwiek wybrać.Na kosmetyki jeszcze ma czas a z resztą mogłabym nie trafić w gust,bizuterię dostała w ubiegłym roku a książek nie lubi czytać.Wiem ,ze zbiera gadżety z Kubusiem Puchatkiem.Wymyśliłam ,że kupię jej wielkiego pluszaka ,pościel i piżamkę z Kubusiem a na dokładkę jakąś dobrą płytę! No to kolejny problem z prezentem z głowy.!
No ja już prawie po robotce:) Pomalowane, prąd jest, płytki położone. Jeszcze tylko fugi i jutro mebelki:) Jestem padnięta. A w międzyczasie leciałam do przedszkola po synka bo zadzwonili, że ma biegunkę z krwią. No tak cobym się nie nudziła:) Dałam mu smectę i na razie spokój. Zobaczymy jutro czy pójdzie do przedszkola czy do lekarza. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze krew się przyplątała u tak małego dziecka? Ale na szczęście już go brzuszek nie boli, a to dużo. Zaraz mąż przywiezie mniejszego malucha. Trochę dzisiaj późno, ale tak nam się zeszło. Poza tym maleństwo zasypia dopiero po północy tak więc spoko:) Widzę, że mała zawierucha była. Dobrze że wszystko się wyjaśniło. Dorotko jak możesz to puść mi zdjęcie Matiego. Chętnie zobaczę jego pyszczek:) Krysiu nie wygłupiaj się. Wiesz że rady starszej koleżanki nam też są potrzebne. Poza tym wszyscy Cię tutaj bardzo lubimy a mi bardzo by brakowało Twojej osoby:) Wszystkich ściskam bez wyjątków:) Buźka.
Witam wszystkich bardzo serdecznie:) Urodzilam! Moja coreczka ma juz 3 tygodnie i ma na ime Martynka. Wbrew moim obawom jest bardzo spokojnym i silnym dzidziusiem. Gorzej jest ze mna bo chociaz doszly nowe obowiazki to nerwica nie dala o sobie zapomniec. Jest ciezko, nie moge brac zadnych lekow bo karmie piersia. Chcialabym jak najdluzej karmic ale juz sama nie wiem co bedzie dla nas lepsze. Moze ktos doradzi? Bede wdzieczna. Pozdrawiam.
Witajcie. Od samego rana mam akcje pogotowie.Teściu zadzwonił raniutko ,że teściowa żle się poczuła więc pobiegłam,Zmierzyłam jej ciśnienie i było dośc wysokie a ,że ona jest po ciężkim wylewie to nieczekając na nic zadzwoniłam po pogotowie.Przyjechali po 15 minutach w dodatku bez lekarza ,Sanitariusz i ratownik. Wyłumaczyłam im ,że teściowa miała dziś jechać po chemię ,ponieważ ma raka płuc i że przeszła operacje głowy spowodowaną wylewem podpajęczynówkowym a oni nic ,zero reakcji.Ciśnienie 190/120--dali tabletke pod język i bay ,bay --pojechali wpizdu. Teściowa nawet usiąść nie może ,wymiotuje, w głowie jej jeżdzi jak przed wylewem a tu zero reakcji.Chciałam ją zawieść do lekarza ale nie jest wstanie nawet kroku zrobić.Zawsze coś! Kazałam jej leżeć ,podstawiłam miskę a teściu ma dzwonic do mnie jak coś się pogorszy. Zaraz pobiegnę zobaczyć czy jest lepiej. Aga25 składam Ci najserdeczniejsze gratulacje !! Niech Ci się zdrowo chowa córunia i niech rośnie jak na drożdżach. Jeśli masz pokarm Aguś to karm maleństwo dopóki dasz radę.Ja rozumiem ,że jest Ci cięzko bez leków ale wierzę ,że wytrwasz. Matiiaga Ci na pewno coś w tej sprawie doradzi.Ona też nie dawno urodziła dzidziusia więc jest na bieżąco. Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco i zycze miłego dnia!
AGA GRATULACJE PRZEOGROMNIASTE :))) DOROTKA to faktycznie dzisiaj masz zabiegany dzień, a z tą karetką to brak słów, w ogóle jakoś nie troszczą się ludzi, napisz potem jak się czuje... A mnie od rana tak żołądek bolał, bo wczoraj wieczorem czipsy zjadłam głupia :( ale już po ćwiczeniach, wróciłam, zjadłam i poleżałam pod kocykiem i jest ok. A Dorotko, co do tego prezentu to cuuudny pomysł, świetna z Ciebie ciocia ;)) buziam resztę ;*