Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

powiem wam, że mnie zaskakujecie dziewczyny...albo ja jestem bardziej inteligenty od innych facetów albo nie wiem o co chodzi ;) nie byłem tutaj nigdy wcześniej i nie pisałem pod innym nickiem Krystyna i nie rozumiem twojego stwierdzenia , że znam wasze twarze...albo jestem ślepy albo nie potrafię tego znaleźć, ale na pewno mi zacytujesz moje słowa...profil na nk nie jest mi potrzebny i korzystam-łem sporadycznie z niego..a to dowiedziałem się że mój kumpel dobry, który zmienia kobietki jak rękawiczki ma jakąś nową pannę to ja hops na nk i mogłem zerknąć na nią, albo byłem ciekawy czy moja klasa robi jakieś spotkanko, albo czy kolega ze stanów wkleił nowe zdjęcie...nie jest mi potrzebny do kontaktowania się, a bardziej do zerkania co u znajomych i to sporadycznie......kiedy pisałyście o nk to ludzka ciekawość spowodowała to, że poszperałem chwilę, wydedukowałem parę rzeczy i znalazłem...i to nie po żadnym ip itp...nie jestem informatykiem i nie mam takiej wiedzy...nie interesuje mnie robienie zawieruchy, zamieszania itp...szkoda że tak myślicie...byłyście pierwszymi osobami, które przyniosły mi trochę spokoju kiedy nie wiedziałem co się dzieje, bo rozumiałyście o czym piszę...teraz to w sumie napisałem jak was łatwo znaleźć mi było...ale jestem na tyle rozsądny i kumaty, że jest tu zbyt wielu obcych ludzi i przypadkowych, którzy tylko czytają, a nie piszą i po co mam im to opisywać i ułatwiać zadanie ;) ??? wyciąłem i wysłałem mail do Doroty a ona ma z wami kontakt...żałuje że wam pisałem o tym, że znalazłem was na nk...dla mnie to bez znaczenia jest...przyjemniej mi się piszę jak wiem jak wyglądacie i tyle ;) Frecia ja się wstydzę tej choroby w tym sensie, że nie chcę żeby mnie inni wytykali palcami bo nie rozumieją tego...ja sam jeszcze w sierpniu jak by mi ktoś o czymś takim powiedział, że go to spotkało to bym mu powiedział - stary..co ty się przejmujesz?...odpocznij i ci przejdzie...- na dobrą sprawę, nie mam 100% pewności, że osoby które znalazłem to te właściwe, ale 99% ;) przepraszam, że jestem inteligentny, ale podobno nerwica dotyka właśnie takich...inteligentnych, wrażliwych itd...i tak jeszcze szczegółem mówiąc to w 1998 zdawałem do szkoły oficerskiej w Szczytnie (policja) i mogłem się dostać...wielu przestępców by się teraz dziwiło jak wy, że do nich doszedłem ;) mimo wszystko przyjemnych snów wam życzę ;) Dorota przekaż najbardziej zainteresowanym jak łatwo wbrew pozorom je znaleźć ;)
Gość matiiaga
Mati ja kiedyś wstydziłam się mojej choroby. Potem stwierdziłam że nie ma czego, bo wiem jak wielu ludzi choruje na to samo co ja. No i powiedziałam o tym swojej *przyjaciółce od zerówki*. Fajnie było pierwsze kilka m-cy. Niestety *przyjaciółka* w najcięższej i najgorszej dla mnie chwili życia odwróciła się dupą ode mnie i koniec. Bardzo mi jej brakowało, nawet teraz, kiedy umierał mój tata, kiedy byłam w ciąży i td. Ale niestety życie jest takie porąbane. Nie mam przyjaciółki, koleżanek, znajomi też żadko ze mną gadają. Ale jakoś żyję. Teraz wiem, że nie mogę mówić ot tak sobie co mi jest. Mam nauczkę. Ale jak to kiedyś mądra osoba na tym forum napisała: *To nie była prawdziwa przyjaciółka, koleżanka. To była poprostu kłamczucha.* Teraz mam Was. Dlatego nieraz jak napiszę to dużo. Bardzo lubię pisać o sobie, czytać co u Was, kiedy umiem to odpowiem, nieraz tylko poczytam. Ale bardzo Was wszystkich polubiłam i bardzo dobrze się tu czuję:) I na tym zakończę mój wywód. Papatki:) A teraz z innej beczki. Otóż jakby ktoś był ciekawy na jakim etapie remontu kuchni jestem teraz o godz. 00:48 to można zobaczyć zdjęcia na nk:) Ale nie wyświetlają się jako ostatnie dodane tylko są w mojej galerii. Nie chcę żeby wszyscy znajomi je widzieli:) A na jednym jest mój mąż którego mina mówi wszystko o mojej zachciance remoncie, hihi. A to pogipsowane to ja robiłam:) właśnie skończyłam:) Buziaczki na dobranoc:)
Mam ważne pytanie: czy ktoś wie jak usunąć z włosów tynk, kurz i tp? Dla mnie to ważne bo właśnie złamałam szczotkę, a włosy umyłam kilkakrotnie i nic. Wiem że wszyscy śpicie:) Mam nadzieję, że macie miłe sny:) Ja na dzisiaj skończyłam, prześpię do siódmej, aż ściany wyschną i malowanko i płytki. Buźka do jutra:) A raczej do rana:)
Hej sprawa pierwsza dorma nie myslałam ze musze trafić na wene u fryzierki ,co bedzie jak nie trafię ,a znając moje szczescie to tak bedzie.......Mattiago ale bedziesz miała pieknie naświeta ,zazdroszcze .......MATI musisz zrozumieć kobiety takie są ,a Dorotka mi mówiła ze była juz jazda na forum z kimś nie szczerym i to przykre ,moze ci dorotka opowie ,w kazdym razie nie martw sie .JA bardzo lubie tu pisac i tez jestem uzalezniona ,,dorma tak jak ty i ja w piątek mam psychologa....
Witam ! Mati dzieki serdeczne za wyczerpujące wyjaśnienia tej sprawy! Masz racje ,że wystarczy dobrze pogłówkować i wiele z naszych postów rozszyfrować.No tak --całkiem możliwe jest to ,ze przez naszą naiwność łatwo jest dojść do tego jak wyglądamy. Musisz jednak wiedzieć ,że to nasze oburzenie jest uzasadnione tym ,że już kilka razy miałyśmy nie miłą sytuacje na forum i obawa przed kolejna aferą wzięła górę Ok jestem gotowa powiedzieć ,że sie pomyliłam ale ty również nie jesteś bez winy,Trzeba było napomknąć słówko ,że chcesz wiedzieć jak wyglądamy a na pewno nikt by nie odmówił Ci podania namiarów na swój profil.Cała afera wówczas by nie miała miejsca a tak wyszło nie potrzebnie kilka nie miłych zdań w Twoim kierunku.Mogłeś poczuć się dotknięty jeśli faktycznie pisanie na tym forum sprawia Ci prawdziwa satysfakcję. Oczywiście przekażę Twoje wyjaśnienia tym ,którzy będa zainteresowani. Zachowałeś się ok wyjaśniając sprawę.Nie jedna osoba najzwyczajniej obraziłaby się i juz więcej do nas nie napisała.Ja lubię jasne sytuacje tym bardziej mam za co Ci podziękować! Ok sprawę uważam za zamkniętą! Zdjęcie ok .Wyglądasz co prawda inaczej niz sobie to wyobrażałam ale musze przyznać ,że jestem mile zaskoczona.
Gość krystyna 3
Witam Mati przepraszam ale muszę ci jeszcze się coś zapytać i nie po to żeby Ci zrobić jakąś przykrość broń Boże tylko po co zadawałeś sobie tyle trudu szukająć wszystkich Małgoś z siedlec Krystyn z Sosnowca wystarczyło napisać żebysmy ći dały namiary na nas mamy siebie prawie wszystkie na NK i to żadna tajemnica Zdaje sobie sprawę że nie wszyscy chcą żeby o kimś coś wiedzieć ale my tu w zasadzie piszemy o wszystkim jak zdążyłeś się zorientować i nikogo nie zmuszamy do spowiadania się ze swojego życia prywtnego każdy pisze co chce i o czym chce wieć widzisz sam jak jest Oczywiście jeszcze raz przepraszam ale nie dziw się nam mieliśmy już na forum tyle przykrych sytuacji że jeśli bynajmniej ja czytam że ktoś po kryjomu szuka nas to przyznasz sam że to troszke dziwne Pozdrawiam Cię serdecznie i mam nadzieje że to nieporozumienie nie wpłynie na nasze relacje na forum
No to sprawa chyba się wyjaśniła. Mati jest inteligentnym facetem i z pewnością zrozumie to całe zamieszanie wokół tego zdarzenia.Nie byłoby afery gdyby nie na pomknął,że nas widział ale miał na tyle odwagi ,że powiedział nam o ty za co mu sie troszkę oberwało.Ja natomiast mam odwagę aby Cie przeprosić za podejrzenia choć czuję jakiś niedosyt i jeszcze pare spraw mnie nurtuje. No ale zostawmy juz ten temat.Szkoda zdrowia na nerwy!
Witam kochani Weszlam tylko na chwilkę, mam znów od wczoraj straszną migrenę, zastrzelić się można :( Weszłam tylko poczytać, to forum jednak uzależnia, ale widzę, że znów jakiś problem na forum odnośnie NK. Nie wiem co się zdarzyło wcześniej na forum, ja jestem tu chyba dopiero od sierpnia, ale pewnie coś takiego ,co wzbudziło teraz u Was pewną czujność w stosunku do nowych forumowiczów. Przykro, że się takie sytuacje zdarzają. Ja również nie mam zdjęć na NK, mam swoje powody i to nie dotyczy naszego forum absolutne, ale dziewczyny ktore chciały, dostały moje zdjęcia pocztą elektroniczną i jakby któraś jeszcze chciała to zawsze mogę wysłać. Natomiast swego czasu Dorka dała mi namiary na swoje konto na NK i dzięki niemu doszłam również do innych osób i wiem jak wyglądacie, zresztą wszystkie śliczne jesteście, w życiu bym nie powiedziała, że dziewczyny z nerwicą :) Dorotka zresztą również mi przysłała swoje zdjęcia na moją skrzynkę. Moim skromnym zdaniem każdy ma wybór odnośnie NK. Ja jestem ogromną introwertyczką i nie mam ochoty po prostu na taki portal, ale rozumiem tych co maja, moja córka wręcz uwielbia to i też jest fajnie. Zdaję sobie sprawę, ze osoby których znamy wygląd, są bardziej realne, dlatego chętnym mogę wysłać zdjęcie, proszę tylko o adres mailowy. Freciu pochwal się kiedy masz te urodzinki :) Beatko witaj na forum, myślę, że będziesz się tu dobrze czuła, tu jest super, superowe osoby i wogóle fajnie jest Życzę Wam wszystkim miłego dnia, ja go niestety spędzę w łóżku z boląca głową. Pozdrawiam
nie gniewam się tylko taki troszkę rozżalony się czułem...tak jakbyście podważyły moją inteligencję, rozumienie i wszystkich facetów zaszufladkowało do jednej półeczki. Nie chciałem prosić was o namiar na nk bo nie było mi to wcześniej potrzebne, dopiero jak wyniknął ten temat o moim profilu to siadłem w niedzielę i z czystej ciekawości zajrzałem. Rozumiem wasze obawy bo i sam takie mam i nie ma problemu. Chciałem być z wami szczery tylko i sam również zaoferowałem swoje fotki co wszyscy pominęli, nikt o to nie zapytał i nie mam przed wami nic do ukrycia. Dorota ma wasze maile pewnie, wiec może wam podesłać moje zdjęcie z synem z tych wakacji. Jest parę osób na nk , których i tak nie skojarzyłem, a domyślam się tylko, że są stąd, ale to już nie ważne. Niestety to forum jest tak skonstruowane, że bardzo łatwo tutaj zrobić zamieszanie...zwłaszcza pośród ludzi bardziej przeczulonych na różne sprawy. Dorota jak masz jakieś wątpliwości to pytaj i na pewno Ci odpowiem. Miłego dnia życzę..papatki ;)
jeszcze jedna rzecz...Dorota wyślij jak najszybciej tą fotkę Dormie bo będzie nam kobietka dalej myślała o opalonym, wysokim Latynosie o brązowych oczach...haha...Krystyna chyba też Ci odpowiedziałem poniekąd na twoje pytanie moim postem...ten trud to uwierz mi, było 5 minut spowodowany zwykłą ciekawością...to tak jak bym wysłał ci plik ze zdjęciami na mail i napisał - jak chcesz to go otwórz - ...większość osób otworzy bo to nic złego ;)
Mati po meilu ,który od Ciebie dostałam przed chwila nie mam żadnych wątpliwości i pytań.Wyjaśniłeś mi wszystko i zrozumiałam --- więc jest ok.Odpisałam Ci i mam nadzieję ,ze tak jak jak zrozumiałam Ciebie ,Ty zrozumiesz mnie. Jest ok! Apropo fotki -Podam dalej jak ktoś wyrazi taka ochotę. Synus Twój to mały przystojniacha.Słodki chłopczyk ! Freciu 20 grudnia to dla mnie taka data ,której nie jestem w stanie zapomnieć.W tym dniu urodził sie mój dziadziuś oraz moja śp. siostra.Ciesze się ,ze będę mogła Ci w tym dniu złożyć życzenia bo pozostałym osobom tylko kwiatki na cmentarz mogę zanieść. Nati faktycznie były takie sytuacje na forum ,które spowodowały ,ze stałysmy sie mało ufne ale myślę ,ze ten temat nalezy już zostawić.Kiedyś w wolnej chwili napisze do Ciebie meila i wyjasnie w wielkim skrócie o co chodziło. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!
Matiiago załóż na glowę jakąś czapeczkę albo chustkę bo zniszczycz włosy. Nie wiem Co Ci poradzic innego.Ten remont wygląda na dośc powazny ,przynajmiej na fotce!Oj chyba troszkę dłużej Wam to zejdzie ,że macie w planie,tym bardziej ,że w zime wszystko wolniej schnie!
mati juz nie badz rozżalony ,lubimy czytać twoje posty ,a tamto puść w zapomnienie ,w końcu mamy adwent i mozesz być baaaardzo wyrozumiały.o dorotko to ten 20 grudnia trochę smutny ,no czasem tak własnie jest dla jednego radość ,a dla drugiego smutek.a teraz tak po babsku nie mam w co sie ubrać na sylwestra ,tzn ,spódniczka jest nie ma koncepcji bluzki ,chciałabym zeby było ladnie iwygodnie i troche sexi???? o rany ,pożycze cos od siostry numer dwa.
Hej Kochani :) dobrze, że z Matim się wyjaśniło :) A swoją drogą też chętnie bym zobaczyła jak wyglądasz i Ciebie Nati :)) Bo Wy wiecie już jak wyglądamy :) moj mail to kochanamagdusia89@wp.pl Każdy się śmieje z mojego maila, ale nie miałam co wymyślić, wszystko było zajęte :PP A ja czekam i czekam na wyniki z psychologii, aż serce pobolewa, próbuje nad tym panować, ale nie mogę :(( a co mówiąc w styczniu na zaliczeniach będzie, jeju, tak się boję, co robić, żeby nie było źle... I ze Studniówką dalej odpowiedzi nie dałam, tak się boję, że Mu ją zepsuje, bo to stres dla mnie będzie, a ja ze stresu to i zmęczona od razu i w ogóle, dzisiaj do psycholog, więc obgadam tą sprawę, buźka.
A tak wogóle to się nie martw Madziu, są jeszcze poprawki, psychologia wcale nie jest łatwa. Miałam jej trochę na studiach to wiem, ja też się Madziu strasznie przejmowałam egzaminami, ale teraz z perspektywy czasu wiem, że nie ma sensu aż tak to przeżywać. Poprawić zawsze mozna, i na tym świat się nie kończy, twoje nerwy są ważniejsze, więc je oszczędzaj i się nie denerwuj. Pa, będzie dobrze, zobaczysz.