Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Ewa 26. : Młoda jestem szkoda mi zycia na uzalanie sie nad soba! kiedys ciagle w domu a tera po za domem. Checi mi dodaje duzo rzeczy nowe propozycje- bardzo ciekawe. Zycie jest wspaniale chociaz czasami mam dosc jak zlapie dola ale to poplacze poplacze i przejdzie! Raz jest gorzej raz lepiej.!ale wiem ze musze isc dalej. bo w koncu sa w zyciu te fajne chwile dni i warto dla nich zyc.
Ewa26: Przyjemnosc mi sprawia jezeli komus pomagam. Jeslli ktos sie cieszy ze swojego szczescia ja sie ciesze z ta osoba i ciesze sie ze jest radosna ona ze sie jej uklada dobrze.Ciesze sie z tego co mam. Doceniam to ze ktos mnie potrzebuje i nie zostawiam nikogo bez udzielenia pomocy zawsze cos wymysle.
Gość krystyna 3
Udało misię w niedzielny poranek was powitać ja tylko na chwilkę bo ewcie zaraz zabiera się za moją ryzurę wkońcu fryzjerka musi mi odstawić frtzurkę muszę jakoś zewnętrznie wyglądać bo wewnętrznie jakiś lęk nie lubię takich imprez WSZYSTKIM WAM SKARBY ŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELI ! Jak wrócę to się odezwe
Gość Dorota W
DZIEŃ DOBRY!!! Krystynka dziś pierwsz na powitała a teraz robi się na bóstwo.Bardzo przyjemnie zaczęta niedziela Krysiu! Ja teraz weszłam na chwilkę aby się z Wami przywitać . Wtej chwili mam sporo zajęść: obiadek pakowanie męża ,który popołudniu wyjeżdża itp. Jak tylko wyrobię się ze wszystkim to wrócę do Was.Męża odwozi na lotnisko mój tato więc ja będę miała luzik. Zyczę wszystkim przyjemnej niedzieli
Gość matiiaga
Witam wszystkich Widzę że macie dobre humorki. U mnie kiepsko. Całą noc nie spałam tylko pilnowałam synka czy oddycha i się nie dusi. Kurcze ponad miesiąc bez żanej choroby a teraz jakoś dziwnie kaszle. I tylko kaszle, ale tak jakby miał zapalenie krtani. Czekam na męża i jedziemy do lekarza bo nie wiem nawet co mogę mu dać. On dosyć często choruje zapalenie oskrzeli, więc wolę u lekarza się upewnić że to tylko kaszel. Póxniej się odezwę bo teraz nawet nie bardzo mam siłę pisać. Oczy same się zamykają.
Gość catullus
Witajcie. Pogoda niby ładna dziś, ale u mnie w sumie ssdd. Dzień jak codzień. Dobrze chociaż, że słonce się wreszcie pokazało, bo naprawdę depresji idzie dostać od tej ciągłej szarówki. MAtiiaga, napisz co z dzieciaczkiem, jak będzie coś wiadomo.
siemka catullus,mialem sie wczesniej juz pytac,twoje bole kregoslupa jak wstajesz to w ktorym miejscu? bo ja mam podobne problemy:( bolii mnie przez caly czas pomiedzy lopatkami i kregi szyjne,non stop mi cos w niej klika:(( lecze sie na to juz z rok...badania wszystkie ok,RTG nic nie wykazuje,nie wiem juz co mam robic:/
Gość catullus
Andrzej, mnie boli w różnych miejscach - szyja, między łopatkami, czasem w krzyżu. Jeden lekarz stwierdził, że mam krzywy kręgosłup, a do tego ciągły stres powoduje napięcie. Na początku się bałem, że to coś z płucami nie tak. Ale ostatnio wszystko mi strzyka w kręgosłupie, a szczególnie w szyi (to z szyją zaczęło się razem ze stanami nerwicowymi u mnie, kiedy się denerwuję szyja mi bardzo drga) - ciągłe siedzenie nad książkami chyba daje się we znaki.
mi tez lekarz powiedzial ze to sa bole psychiczne na tle nerwowym,od miesiaca biore leki i rzeczywiscie czuje poprawe,ale ja jakos dalej uwarzam ze cos sie dzieje w tej szyji...ciagle musze ja ruszac i *strzelac* klikac,jak zwal....boje sie ze w przyszlosci bedzie mi sie glowa ciagle trzepala:/ nie wiem,chodzilem na akupunkture na rehabilitacje i nic,czekam teraz na jakis rezonans (tutaj w angli) maja mi sprawdzic nerwy...juz sie do tego bolu przyzwyczilem w sumie,ale dalej to jest dla mnie bardzo uciazliwe no i stresujace...