Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Zapomniałam Wam czegoś powiedzieć. Pochwaliłam Bartusia za szybko! Ja wieczorem zabieram się za ząbki ale moje nici dentystyczne wcięło. Nawrzeszczałam na moich chłopaków ,że mają w swojej łazience własne i od moich się maja odczepić a oni popatrzyli na mnie dziwnym okiem i powiedzieli ,że mam poszukać w lodówce tam gdzie ostatnio klucze od domu schowałam ihhihihihihihiiii. Nici znalazły się rano jak weszłam do pokoju Bartka.Nic wielkiego owinął nimi nogi od krzesła i tyle heheheehehehee.Cały Bartuś Iwonko Ty już na forum ?Tak z rana?no,no to mnie zaskoczyłaś! Ja też idę obiadek robić a lenia mam jak cholera .
Gość krystyna 3
Witam serdecznie Ja się troszke uspokoiłam u corci wszystko dobrze może jutro wyjdzie ze szpitala tylko teraz muszę jej troszke pomóc żeby psychicznie się nie załamała a poza tym mam straszny katar przeziębiłam się chyba ale to nic przejdzie pogoda okropna zimno u mnie leje brrrrrr nie chce sie wychodzić Mati Serdeczne dzięki jesteś jak widze super facet tylko nam nie uciekaj z forum żadko mamy przyjemność gościć tu na forum facetów tak wrażliwych na choroby i cierpienia innych szacuneczek dle Ciebie i duuuuuuuuże buziaki Iwonko dzięki mam nadzieje że twoje sprawy też jakoś się poukładają i będzie ok buziaki Freciu Tobie tez dziękuje mam nadzieje że wszystko będzie ok buziaczki Małgosiu pozdrawiam słonko Matiago trzymaj się kochana Dorotko pogadamy na g g Pozdrawiam Wszystkich pozdrawiam i ściskam trzymajcie się kochani miłego dziona życzę
Freciu jeszcze kilka wizyt u psycholożki a zobaczysz ,że nawet bieganie będzie sprawiało Ci przyjemność bo leki ustąpią.Grunt to fachowa pomoc. Krysiu a mówiłam ,że trzeba spać w piżamce a nie na golaska ihihihihihiihhi .Nie posłuchałaś i katar się przyczepił ! Leczony i nie leczony trwa 7 dni także w przyszłym tygodni będzie juz ok!
Witaj Urbi2222 Już Ci mówię jak można założyć nowy wątek! Zarejestruj się na początek,przeczytaj regulamin następnie kliknij w lewym górnym roku na FORUM KARDIOLO** jak Ci się wyświetli strona ,zjeż do dołu -tam zobaczysz napisNOWY TEMAT kliknij i wpisz temat jaki chcesz podjąć!
To znowu ja ,ale mnie spanko bierze,przez ta paskudna pogode beeeeee,Czas na mala czarna,ale do niej nic nie mam slodkiego,a tak mam apetyt na jakies ciacho z kremikiem,no nie ,mam tylko w barku petitki,ale to nie ma moj zoladeczek ,nie ,nie,lece zrobic sobie kawke i zajze jeszcze do was kochani. Dorotko jeszcze sie smieje sama do siebie,chodzi mi o te nici dentystyczne,ale frajda na calego,hiiii,ale ile ten Bartus ma lat,ze taki psotnik,buska. Krysiu,no no na golaska sie spalo co???,zarcik),wiesz ,wyczytalam wczoraj w necie,ze po Doxepinie sie tyje,a ma sie wiekszy apetyt,ja zastanawialam sie juz dawno,dlaczego tak czesto zagladam do lodowki......od dzisiaj lodoweczka na klodke!!!Krysiu rozmawiaj duzo z corka ,to pomaga,choc ten uraz dlugo zostanie jej w pamieci,tak jak to bylo ze mna,buska.pa. Freciu ,ale mnie rozbawilas tym zapier.do domu ,jak biegalas i dostalas atak,oj kochana masz tez poczucie humoru.pozdro.pa.buska. Witaj urbi,nie do konca rozumie cie o co tobie chodzi, ,jaki nowy watek chcesz dla siebie,
Iwonko Bartek skończył nie dawno 5 lat . Rozbestwiony ten szkrab jak dziadowski bicz ale i tak kocham go całym sercem bo tylko on mi pozostał po siostrze. A jak już o tym pisze to w niedzielę mam mszę w 3 rocznicę śmierci siostry i w drugą rocznicę Jagódki! Smutne ale żyć trzeba dalej. Iwonko napisałam Ci wszystko czego się dowiedziałam w Twojej sprawie.Teraz do Ciebie należy cała reszta. Ruszaj do ataku kochanie ,nie pozwól na niszczenie Waszego gniazdka rodzinnego.Rób wszystko z myślą o zdrowiu i przyszłości Twojego syna. Uda się Iwonko na pewno coś z tym zrobić Powodzenia!
KURDE dzisiaj to lepiej z wyrka nie wyłazić,zdążyłam juz zmoknąć i nie mogłam jechać rowerem ,bo by mnie zmiotło.WCZORAJ SIE ubawilam bo jak ci pisałm iwonko mój maż oglada brzydule i w zeszłym tygodniu powiedział mi ze mam wymyślić jaki chciałabym prowadzić *interesik* a on mi wyłoży kase.A ja nic nie moglam wymyślić ,a w brzyduli skrzynki na cebule wymyśli i mój mąz cały czas za mną łaził i mówił ze moge skrzynki na cebuke produkowac.....ZA wcześnie z roboty wraca i na mózg mu siadło....o kurde przejaśnia sie......tez mam kompa przy oknia i kaloryfer blisko ja u ciebie iwonko...samopoczucie narazie okey ....
czesc wszystkim, zrobilam sobie dzisiaj dzien wolny, nadrobie zaleglosci domowe.Frecia 3 dzieki za odpowiedz, chyba musze zmienic pania psycholog, myslalam ze bedzie to inaczej wygladac, pojde jeszcze ze dwa razy i jak tak dalej bedzie to rezygnuje. Dzisiaj zacza mi sie dzien bardzo nerwowo, moj syn 7 lat, plakal idac do szloky, bardzo plakal, w calym zamieszaniu juz w szkole okazalo sie ze chlopcy z klasy 4 znecali sienad nim w szkolnej lazience,dzisiaj ide na zebranie klasowe i bede zadala wyjasnien, bede napewno chciala aby rodzice tych gnojkow byli wezwani do szkoly, bylo mi bardzo przykro, musze mojego pierwszaka dzisiaj wytulic.Po tej akcji bardzo zle sie czulam, krecilo mi sie w glowie, cala sie trzeslam, zazylam relanium i jest troche lepiej.Frecia 3 usmialam sie do lez jak napisalas o swoim biegu, ja tez tak mam czasami.....pozdrawiam was wszystkich
hej, u mnie dzisiaj bez rewelacji, nie dość, że taka pogoda, to myślałam, że nie wysiedzę na ćwiczeniach do końca :( już nawet pisałam do domu żeby przyjechali po mnie, ale mama wsparła mnie smsami i wytrwałam, z godzinę leżałam w domu pod kocem i troszkę przeszło... aj, nie ciekawe to życie nerwusa, życie totalnie się u mnie zmieniło, gdy dostałam tej całej nerwicy, teraz w środę kolejna wizyta u psychologa, aj mam nadzieję, że będzie lepiej, a było lepiej, ale w ostatnich dniach znowu mam napady ;(( jak dobrze, że Wy jesteście i mogę się wyżalić, jak dobrze, że ktoś założył to forum... buźka ;*
dorma faktycznie to takie przykre, bo starszaki w szkole myślą, że nie wiadomo kim są, aj szkoda mi Twojego maluszka, wybuziaj, wycałuj, niech wie, że ma wsparcie u mamy ;) będzie dobrze, ale naprawdę nie rozumiem takich sytuacji, będę miała na drugim roku praktyki może w przedszkolu jak się uda, bo tak planuję, no i ciekawa jestem co te dzieci będą wymyślać... ;*
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) dzisiaj dzionek strasznie śpiący;p Strasznie pada.wiatrzysko że mało głowy nie urwie ogólem paskudna pogoda:/ Dzisiaj weszłam do jednego sklepu z butkami i upatrzyłam sobie jedne,nawet nawet na moich chudych patykach wyglądają ale mają strasznie wysoki obcas:/ Dorotko patrzyłam buty z tej kolekcji ale nie pasowały na mnie.Mają fajne buciki to trzeba przyznać i są bardzo wygodne.Mam pantofelki z ich kolekcji i jestem bardzo zadowolona i dałam za nie tylko 80zł. Nie wiem pogadam z mamą może mi doradzi z tymi butami.Kurcze że też Bydgoszcz jest tak daleko;/ Tam bym na 100% znalazła buty.Na ulicy długiej albo w tym domu handlowym *Focus* zawsze są super rzeczy i w okazyjnych cenach. Dorma kurde normalnie czytając Twojego posta się wściekłam.Uhh na Twoim miejscu pewnie bym poszła do szkoły i tym gówniarzom pokazała szkołe.Bym zamknęła w łazience zrobiła spłucze i by się nauczuli że nad młodszymi sie nie znęca.Kur....jak to trzeba mieć we łbie nasrane żeby się znecać nad młodszym dzieckiem.Cwaniaki bo wiedzą że sam sobie nie poradzi bo nie ma na tyle siły.Wspólczuję Twojemu synkowi,wyściskaj go mocno dzisiaj żeby wiedział że na Ciebie może liczyć.
No nie!U mnie grzmi!!Burza w listopadzie hmmm troszke popierdzieliło tą pogodę. Ja dzisiaj nawet na krok z domu nie wyszłam .Wichura łepetynę chce urwać więć lepiej posiedzieć w cieplutkim domku. Nudy i lenistwo mną dzisiaj zawładnęły ihihihhihii ale do kompa zaglądam co jakiś czas aby być na bieżąco bo w ostatnim czasie dość dużo postów piszemy! Dormo ja już nie wiem co to się z tymi dziećmi dzieje .4 klasiści to też jeszcze dzieciaczki a tyle w nich zła i agresji ,że się w głowie nie chce zmieścić takie coś. Też uważam ,ze powinnaś zgłosić tą sprawę na zebraniu albo jeszcze lepiej prosto do dyrekcji ruszyć.Twoje dziecko ma dopiero 7 lat ,niech otworzą oczy w tej szkole i troszkę zainteresują się dziećmi zamiast pić kawusię na przerwach. Madziu widzę ,ze Ty potrafisz sobie poradzić z tymi atakami a to już wielki sukces. Ja bardzo długo nie potrafiłam opanować lęku .Zazwyczaj wzywałam pogotowie a w najlepszym przypadku nafaszerowałam się uspokajaczami aby zasnąć i jakoś to cholerstwo przetrzymać. Małgosiu ja bardzo często jeżdżę do Fokus parku.Uwielbiam robić tam zakupy a w dodatku na ul.Jagiellońskiej mam najbliższą rodzinę i mamę chrzestną! Może kiedyś będzie nam dane tam się spotkać!
A MOZE zakupy w POZNANIU ,kawka u mnie ....NIE pogoda dzisiaj koszmar o 15 zrobiło sie ciemno i tak zostało,a pies dzisiaj tez przechodzi samego siebie ,on ma wciąż braki w czułościach ,a mały nie jest i nawet ja pisze to mi włazi na kolana ,biedak dzisiaj nie pobiegał.WIKTORIA OD 13 JAK PRZYSZŁA ZE SZKOŁY siedzi na kibelku jakąś grypa żołdkowa ,świetnie.... POmalutku zaczynam myśleć o świetach ,niedługo czas pieczenia pierniczków z moimi laseczkami ,szkoda ze zawsze sa takie twarde ,ale ile radości przy pieczeniu i ten zapach......MATI JAK napiszesz ze jeszcze pieczesz ciasta ,to okrzyknę cie wymierającym gatunkiem.....
Freciu i tu Cię zaskoczę. Bywam od czasu do czasu na zakupach w Poznaniu ale ma to związek z firmą a ściślej mówiąc z umową z IKEA. Odwoziłam także często męża na lotnisko bo z Bydgoszczy dopiero od roku latają samoloty do Liverpoolu.Co jak co ale Wasze zoo i co najważniejsze koziołki na Ratuszu także widziałam.Piękne miasto i okolice . Miałam również okazję kilka domów wykańczać.Bogaty region to się bardzo rzuca w oczy.W każdym razie dobrze mi się kojarzy pobyt w tym mieście! Teraz jak jest taka konieczność to jeżdżę do Ikea w Gdańsku ,mam co prawda jakieś 30 km,dalej niż do Poznania ale za to droga lepsza i prosta .
Gość Małgosia1990
Dorotko co do tych gnojków to co się dzieciom dziwić jak rodzice pozwalają na oglądanie takich a nie innych filmów czy granie w gry gdzie krew leje się strumieniami.Niech kochani rodzice nakupują więcej gadżetów im i jeszcze z pare krwawych gierek to tylko patrzeć kiedy im łeb ukręcą. A zakupki w Bydgoszczy to coś cudownego:) Freciu no właśnie panuje jakiś wirus że biegunka i wymioty non stop.Mnie coś też jakoś niedobrze ale mam nadzieję że mnie nie dopadnie.
Witam wszystkich serdecznie jestem po wizycie u onkologa przedewszystkim przemiła kobieta i prawdopodobne są to włukniaki ale jutro jade spowrotem na dalsze badania zaskoczyło mnie to ze terminy są na styczen-luty a pani doktor zadzwoniła i uprosiła na jutro na 9 ranochcę zaznaczyć że nie leczę sie prywatnie więc skąd tak szybko zadna znajomośc i już moje mysli są wiecie jakie(coś złego-rak?),strach już mnie sciska w gardle a w głowie karuzela milcze i nic sie nie odzywam boję sie okropnie,prawdopodobnie jutro na 100% wszytkiego sie do wiem a ja nie chce wiedziec jak to rak bo umre na miejscu a oni teraz mówią prosto w oczy co ja mam robic i co mysleć? Byłam u rodzinnego zarejestrować sie juz na poniedziałek z wynikami i spotkałam znajomą pielągniarke jest po wycieciu włukniaków mówiła ze musze to wyciac bo to rosnie i kazda tak sprawa jest do wyciecia i zdziwiło ja to ze tak szybko i to na kase chorych oczy zrobiła duze ale nic nie powiedziala dziewczyny i nasz rodzynku czy ja juz mam isć póki nie zamarzła ziemia kopać sobioe dół??????? Ogłupieje do jutra chcę wziasc cos na uspokojenie ale jak wezme to z rana nie bede mogła prowadzic tak mnie trzyma po takich lekach....wykoncze sie chyba do jutra ale niech sie dzieje co chce.....pozdrawiam
czesc dziewczyny i rodzynki. Jestem po zebraniu w szkole, chlopcy ktorzy zaatakowali mojego syna poniesli konsekwencje,byli wzywani rodzice, macie racje dzieci z 4 klasy to tez male dzieciaki, ale mysle ze tam gdzie jest agresja tam jest jakis problem w domu, niestety moj syn na tym ucierpial, ale dzisiaj wysciskalam go od was wszystkich i wydaje mi sie spokojniejszy, zobaczymy jak jutro z pojsciem do szkoly.Magda1989 dzieki za troske,Dorota W pisalas ze jak mialas ataki to wzywalas pogotowie, jakie mialas objawy ?malenka mialam dawno temu prawdopodobnie to , co ty , lekarz na usg okreslil to jako mastopatie, po porodzie wszystko zniknelo, wczesniej mialam grude kolo grudy, nie martw sie i ciesz sie , ze juz jutro masz to badanie, pomysl ile meczylabys sie czekajac na tak odlegly termin, jutro wieczorem bedziesz najszczesliwsza, zobaczysz. Dziewczyny kiedy mi te zawroty minal , ja oszaleje, juz mi sie zygac z tego chce, a jutro pracuje do 20.00 pa pa,
Dzien dobry na wieczor. Malenko ,nie wolno tak myslec negatywnie,dziewczyno bedzie wszystko dobrze,ja doskonale cie rozumie,jak tu nie myslec,kiedy nerwy nachodza czlowieka.Trzymam kciuki.buska. Freciu ,pierniczki kochana trzeba przechowac w blaszanym pojemniczku,tak robi moja kuzynka i sa pyszne.Jak juz piszesz o kupnie prezentow,daj mi namiar co kupujesz mezusiowi,bo ja nie wiem co mam kupic, Dorotko dzieki kochana ,ze postaralas sie porozmawiac z wujkiem na moj temat (ojca),od poniedzialku wkraczam w akcje......Ciesze sie ,ze odwiedzasz moje wojewodztwo--Poznan,buziolek.pa. Malgosiu nie tylko ty skarbie dzisiaj sie taka senna czujesz ,mnie ta pogoda dowal na maxa,spac sie chce ,ale wczesna pora.....znajdziesz kochana pantofelki do siebie,przydalby sie jakis ksiaze (zarcik).pozdro.buska.pa. Witaj Dorma.pozdro.pa. WITAJ mAGDO,POZDRO.PA.
Oj maleńka ,maleńka jaki dół kobieto? Zaraz na dupcie Ci się dostanie jak bedziesz w ten sposób myślała,Ja też myślę ,że to będą włókniaki a z tym moment lekarze zrobią porządek i wszystko wróci do normy! Zamiast się przejmować tą jutrzejszą wizytą to się ciesz,że nie musisz miesiacami w kolejce czekać.Widocznie jakieś miejsce sie zwolniło a lekarka widząc Ciebie w takim stresie postanowiła ,że załatwi z Tobą sprawy do końca abyś denerwować się nie musiała.Ciesz się skarbie bo na pewno nie jest tak żle jak sobie wyobrażałaś, Małgosiu na temat zachowania dzieci w tym wieku można byłoby pisać godzinami.Zagonieni rodzice za pieniądzem, dostęp do netu,gry gdzie przemoc gra główną rolę i wiele wiele spraw ,które wymknęły sie dorosłym z pod kontroli to główna przyczyna tego wandalizmu.Niestety my tego nie zmienimy. Będzie coraz gorzej z roku na rok i do tego trzeba się przygotować!
tak mam ,uczucie oszłomienia ,czuje sie jak pijana,ściskanie w żołądku albo skurcze jelit,ciezką głowę i strach ze zaraz dostane zawalu albo wylewu bo napewno mam wysokie ciśnienie i jeszcze wtedy zaczyna mi szybko bić serce .........nie mam juz sily walczyć z tym dziadostwem ,najgorsze dla mnie jest to że nie moge sama nigdzie wyjśc ,ani prowadzic samochodu a tak uwielbiałam ,nawet z drugą osobą mam problem przy wychodzeniu,wyniki mam w miare dobre oprócz lekko podniesionego cholesterolu i minimalnym przeroscie lewej komory serca (lekarze powiedzieli ze to od nadcisnienia )ale nie jest żle i bardzo dużo ludzi w tym wieku to ma ,bynajmniej tak mówil kardiolog po serii badań ,staram sie nie mysleć o tym żeby sie czasem nie nakręcic..........
Gość Małgosia1990
Dorotko cos czuję że moje dzieci na głowe mi wejdą ale na takie zachowania na pewno im pozwalać nie będę.Od małego będę im wpajała żeby broniły i pomagały słabszym:) Mam nadzieję że to mi się uda:) Gosiu cierpliowści Ty też będziesz mogła wszystko:) troszkę wiary i wszystko sie uda:) Dorma cieszę sie że to dzieciaki poniosły konsekwencję.Dobrze że szkołą nie zbagatelizowała tego problemu.Tylko fakt szkoda Twojego synka ale na pewno Twoje przytulanie mu pomoże:) Na pewno suepr z chłopak z niego:) Lece spać:) Dobranoc kochani:)