Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

O kurcze dawno nie było nikogo od zaczepek:) Witamy serdecznie:) Kurcze i od razu uleczona zostałam. Poprostu cuda:) A te *kurwy* no powaliły mnie - nerwica zniknęła, od razu lepiej:) Ale nerwicy w dupie jeszcze nie miałam:) Niestety musisz stąd spadać bo nas zarazisz. Miłego wymyślania nowych rad życzę:)
Witaj Iwonka Ja dzisiaj sprzątam:) Jutro mają przyjść do pralki więc trzeba łazienkę doprowadzić do wizytacji, hihi. A tak to jeszcze śniadanka nie jadłam. Zapomniałam. Głowa boli. Za oknem słońce od samego rana. Normalnie wiosna idzie:) A i dalej wybieram projekt donku, bo ten co wybrałam nie pasuje do działkii, zabrakło nam metra:) A u ciebie widzę problemy z ząbkami synka. Nieciekawie. Ja w podstawówce - w ósmej klasie miałam usunięte 4 ząbki. A teraz trochę więcej mi brakuje. Dlatego też nie żałuję kasy dla dzieci. Starszy ma już dwie dziurki i pruchnicę. Właśnie zalakowali mu ząbki - wyglądają strasznie. Ale stałe może będą lepsze. Pozdrawiam wszystkich:):):) Idę psiątać.
Jestem ponownie.Dzieci wróciły ze szkoły,już posprzątane,czyściutko,po obiadku. Moja najmłodsza córcia dostała już Katechizm i pierwszą część do nauki,ksiądz rozdawał już też różańce.Do 20 pażdziernika dzieci muszą zaliczyć I część katechizmu. Moja szóstoklasistka znów miała test z języka polskiego i przyrody.Stresuja tylko te dzieci.Na co te testy???Nie pojmuje tego.Ja żadnych testów nie zdawałam i mam wiedzę a teraz....a szkoda nawet mysleć o tym.Żal tylko tych dzieci. Z koleii mój syn przeżył dzisiaj szok na lekcji matematyki.Nauczyciel wziął Go do tablicy.Syn po chorobie nie bardzo jeszcze rozumie te lekcje na których nie było Go.Nie dość,że matematyk nie pomógł to jeszcze zwyzywał.Żeby do ucznia takimi tekstami-,,zamknij mordę,,-ponieważ syn postawił mu się,chciał poprostu wytłumaczyc,że nie chodził nie dlatego,że nie chciało mu sie tylko był chory.A póżniej wielki pan nauczyciel powiedział-,,rób to zadanie bo jak Ci walnę to Ci wszystkie zęby wylecą,,No i tym zdaniem spowodował u mojego syna atak paniki.Jutro chłopak ma sprawdzian z historii,uczył sie wcześniej ale miał się jeszcze douczyć ale jak narazie to śpi... Ręce opadają...naprawdę. Mnie z tego wszystkiego słabo zaczęło się robić i momentalnie głowa zaczeła mnie boleć,mam jakis sztywny kark i mnie niesamowicie boli. Dziekuje wszystkim za tak miłe ponowne przywitanie. Freciu ja równiez byłam dobrą humanistką.A przedmioty ścisłe to masakra.Jeszcze teorii to nauczyłam się ale jak przyszło rozwiązać mi zadanie z matmy czy fizyki to....a lepiej tego nie wspominać-ciarki przechodzą.Ale liczyć również potrafię a właściwie to kalkulatorek za mnie liczy.Nie mam zamiaru wytężać swojego umysłu na liczenie.Chociaż na weekend muszę powtórzyć z córką ułamki.Mieli kartkówke i cała klasa dostała pałeczki.W poniedziałek poprawa. Nati podziwiam Cie kochana-ja za Chiny nie pojechałabym teraz w ciepłe a nawet wręcz gorące klimaty.Wiem,że żle czułabym się w takim klimacie z moimi nerwami.Ale Ty kochana baw się doskonale,jeżeli możesz to baw się jak tylko potrafisz najlepiej.Dasz radę!!!!! Małgosiu masz rację-zawsze możesz poprawić się a zreszta nie martw się na zapas.Nawet nie wiedziałam,że w dzisiejszych czasach jeszcze uczą języka rosyjskiego.Ja chodząc do liceum ogólnokształcącego byłam w klasie o poszerzonym programie nauczania języka rosyjskiego,czyli w klasie rusycystycznej.Miałam codziennie po 2 godziny jęz.rosyjskiego.Dwie nauczycielki-jedna uczyła literatury rosyjskiej a druga gramatyką itp.Nieraz jak nie było jakies lekcji to zawsze w zastępstwie był rosyjski.Były dni,że i po 3 godz. dziennie miałam ten przedmiot.Oprócz tego miałam niemiecki.Ale jęz.rosyjski trzeba było mieć w jednym paluszku.Takie to były czasy.A teraz proszę-ten język wraca do łask.Może warto byłoby przypomnieć sobie coś niecoś i coś zrobić w tym kierunku...zawsze warto pomysleć. Dorotko Ty to jesteś zabiegana kobitka.Wpadniesz do domu jak wicherek a za chwilkę juz Cię nie ma.Ja po niedzieli muszę iść do szkoły-nie byłam na zebraniach bo mnie grybsko zaatakowało. Aninko jeżeli pozostaniesz z Nami poczujesz się pewniejTutaj są bystre,sprytne,obrotne kobitki-przy Nich nie będziesz miała czasu mysleć o chorobie.A to forum będzie przyciagało Cie,uzależnisz się od Nas ( hihihihihi).Ja też uzależniłam się od tego forum.Codziennie chociaz na chwilkę ale zawsze wejdę zeby ,,pochwalić,, się przed dziewczynami swoją walką z ta naszą zmorą.Albo polabidzic-ale zawsze któras z dziewczyn pocieszy albo postawi do pionu dla otrzezwienia.W sumie jest tutaj SUPER!!! Mój małżonek ma w niedzielę imieniny.Próbuje wymyslić jakąś niespodziankę dla Niego.Ostatnio obsypał mnie tyloma prezentami a na codzień obdarowuje miłością,zrozumieniem i pomocą,że jestem to winna mojemu ślubnemu. Może macie jakies szalone pomysły????? Dobra narazie kończę,muszę zrobić coś z tą bolacą głowa.Trzymajcie się.Całuski,
Gość krystyna 3
Napisałam rano posta było wszystko ok ale potem już się skończyło dostałam tych cholernych trzęsawek jak bym padaczke miała upłakałam się tyle co nie miara myślałam że się skończyły te ataki ale nie nie chcę nikogo dołować broń Boże bo wszyscy mamy wiare w to że to się kiedyś skończy ale widać taka to już jest choroba paskudnai już A te posty od tych sory za wulgarne określenie pojebów co gówno wiedzą o chorobie doprowadzają człowieka do co tu mówić złapało by się tkiego za morde i napluło prosto w pysk życzę wam nieznajomi aby dopadła was ta choroba ze zdwojoną siła wtedy nie będzie wam do śmiechu i do pisania gł€pich postów chyba że z was ćpuny i pijaki i piszecie sami nie wiecie o czym Sory dziewczyny miałam się nie wtrącać do takich postów ale nie mogłam przejść obojętnie Pozdrawiam
Matiago , Iwonko ale rozbawiłyście mnie waszymi postami,mam na mysli tą nerwicę w d.....Pomimo bólu głowy smieję się,szkoda że nie widzicie mnie teraz. Tak macie rację-nie reagujmy na tego rodzaju uwagi.A tak na marginesie to tych trzech dowcipnisi to ta sama osoba-spójrzcie na IP. A jeżeli chodzi o ząbki naszych pociech to nie jest ten fakt zadowalający.Moje dzieci też maja z tym problem.Stomatolog powiedział,że przyczyna takiego stanu u moich dzieci są wziewne leki,które biora na alergię.Każdy z nich ma własny aeroscopik przez który wdychają leki ,płukają usta po kazdym takim zabiegu a jadnak ząbki mają słabe.Takie to są właśnie leki-na jedno pomagają na drugie szkodzą.Teraz znów kłania im się stomatolog. No ale jak trzeba to nie ma na to rady.
Dorka masz racje co do alergi ,,moj synek tez bierze wziewke jest uczulony na wilgoc i na trawe i mozliwe ze ta wziewa ma takie uboczne ,bo Seba dba o zeby wiec gdzie tu jest problem tylko te leki na alergie......wiesz jak tak patrzylam na wasze fotki na NK to widac ze mezus bardzo cie kocha i milosc kwitnie az ,,tak trzymac!!!!!!pa.pa.
Gość maszynista
Witam wszystkich! Jak widzieliscie po poscie dorki nauczyciele potrafią robić cyrki na lekcjach :/ Jak on mi to powiedzial to myslalem ze tak mu nawrzucam ze szok,albo sie spakuje i wyjde...wogóle to co sie dzieje w mojej szkole to jest kabaret anu mru mru xD...próbowałem z tym walczyc.. pod wpływem nerwów wychodzilem do szkoly i po 2-3 godzinach lekcyjnych przeszło.A po dzisiejszym dniu nawet na chwile nie chce odpuscic..czy jutro pójde do szkoły ? wątpie w to...chyba ze by sie stal cud nad wisłą i NAGLE by mi wszystko odpuscilo ale to jest raczej nie możliwe... Czy wy też mieliście tak stukniętych nauczycieli ??bo wydaje mi sie ze w tamtych czasach byli bardziej normalni
Iwonko-moje dzieci mają alergię wziewną i pokarmową.Najbardziej uczuleni są na roztocza kurzu domowego,pleśnie,trawy,niektóre gatunki drzew,pióra.Pokarmowe to każdy na coś innego.Syn na ziemniaki,pomidory i jabłka.Jedna córka na to co lubi najbardziej-jajka,kakao,mleko,roztocza mączne. Ta młodsza jest najmniej uczulona...ale jest.Alergia jest niestety chorobą XXI wieku.Jeżdżę do alergologa co 3,4 m-sce.Proponowała mi ich odczulanie ale jak poczytałam o tym to narazie zaniechałam tego,boję się.
Ho,ho,ho ale się tutaj działo!!! Kochani wiele razy przechodziliśmy przez podobne sytuacje na naszym forum i za każdym razem okazywało się ,że jesteśmy wstanie poradzić sobie z takimi zawistnymi osobami.Moja rada ?Nie odpisujcie na takie posty ! Potraktujcie je z przymrużeniem oka ,ponieważ osoby piszące takie posty są bardzo biedne ,samotne i najzwyczajniej w świecie zazdrosne o to ,że storzyliśmy tak wspaniałą grupę osób o podobnych problemach. Nie prowokujcie ,nie wdawajcie się w dyskusje i nie denerwujcie się bo tej osobie własnie o to chodzi.
Witajcie Kochani wszyscy!!! Bardzo długi czas nie odzywałam się i nie będę miała wam za złe jezeli nie odpiszecie. Jednak czytałam wasze posty, ale pisać nie bardzo byłam wstanie... Nie poddałam się, nie będę walczyć, będę z tym żyć, powoli moze czasem zapomnę na chwilę ale jednak bardzo chciałabym się spotkać twarzą w twarz z osobą która ma to samo. Nie tolerancja wcale nam nie pomaga- wręcz jest na odwrót. Jets nas coraz więcej, na pewno mamy lepiej niż ludzie żyjący 20 lat temu nie mówiąc już o dawnych epokach...
Witam !!!!jA na chwilke ,jestem dzis juz bardzo zmeczona i pragne sie polozyc ,denerwuje sie moim synkiem ale jest juz lepiej nie boli go juz zab ale biedactwo meczylo sie w nocy ,dostal antybiotyk i bedzie dobrze ,ale i tak trzeba zab usunac........ale Seba jest dzielny i nie zawiedzie mamusi.pozdrawiam was wszystkich .....do jutra ,,,,,,,,,,,,Dobranoc!!!!!!!!Pa .PA.
Gość Małgosia1990
o widze że był nalot niższych form życia:D:D:D ja pierdziele ale mnie rozbawili..hahahaha:D Jezu skąd się dzieci takie biorą.Jak spotykam takich ludzi jak oni to zaczynam popierać aborcje:D:D:D:D:D Bez kitu widać w jakich rodzianch się wychowali:D:D:D:D dorko teraz szkoła to istny cyrk na kółkach.Często uczeń mądrzejszy od nauczyciela:D no co poradzić jaki rząd taka szkoła;p A jak bym miała tyle ruskiego co Ty w szkole to bym chyba zrezygnowała ze szkoły bez kitu.Normalnie nie nawidze tego przedmiotu. Maszyn marsz do szkoly i pokazać nauczycielom na co Cię stać.Nie poddawaj się!!!! Co mi obiecałeś??