Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Freciu kochana ! Bez dzieci chyba bym oszalała.Nie wiem jak by to było i nawet nie chcę sobie tego wyobrazić. Przecież to nasza cała radość patrzeć na ich uśmiechnięte buzie.Ja co prawda nie mam już takich małych dzieci jak Ty ale przecież takie duże się nie urodziły prawda? hihihihhi Czasami jestem na nich zła ale to dosłownie minuty i zaraz przechodzi wszystko jak sie do mnie pięknie uśmiechną i dadzą słodkiego buziaka na przeprosiny. Teraz mam w nich duże wsparcie tym bardzie ,że mąż pracuje z dala od domu. Pomagają mi w ciężkich pracach a starszy syn niebawem zdaje egzamin na prwko i będzie mnie za kółkiem zastępował---jaka ulga!
frecia3-ja czasami mam taki objaw jakby bujało mną i to właśnie od głowy takie odczucie.Dziś tez jakos tak niby dobrze ale cos tam mi nie pasuje.Senna jestem niesamowicie,skórę mam wrażliwą w jednym miejscu na ciele-nawet spódniczka mi wręcz przeszkadza,pocę sie...a napewno przejdzie. Całuski.
No to ciekawa jestem Doroto jak wypadłam w Twoich oczach???A tak na marginesie to nie zauważyłam zeby jakaś nieznajoma osoba wchodziła na mój profilek.Znam Ciebie z tego forum jako Dorota W. i to wszystko.Małgosia ma mnie w znajomych tylko z naszego forum.Wczesniej podawałam mój e-maile,kto zechciałby dołączyc do moich znajomych na n-k żeby napisał ale nikt nie odezwał sie.A ja nie chcę narzucać się. Ciekawa jestem czy lepiej wyglądałam w Twojej wyobrażni czy w rzeczywistości??? Co dzieje sie wogóle z Krysią? Mattiaga też nie pisze.
Freciu pewnie ,że damy rade!!!! Inaczej nie może byc.!!!! Wogóle to zastanawiam sie czy jeżeli podejrzewa sie zmiany hormonalne u siebie to kłania sie endokrynolog czy ginekolog.A dlaczego pytam? Brałam jakis czas temu tabletki anty.Nie za dobrze czułam sie po nich więc po prawie 2 latach stosowania odstawiłam.I od tamtej pory mam cykl rozregulowany.Robiłam kilka razy USG narządu rodnego-wszystko wyszło w porządku.Cytologia również, z tym ,ze ostatnim razem wyszedł mi stan zapalny.Ale przez ta cholerna nerwice nie poszłam do lekarza.W badaniu ginekologicznym również nie wykryto u mnie nic niepokojącego.Juz sama nie wiem gdzie z tym iść.Byłam u 4 ginekologów i żaden nie chciał mi dac na badanie poziomu hormonów.każdy z nich uważał że w chodze juz w okres klimakterium.Ale kurcze w tym wieku?Włosy wychodza mi na potege.Może Wy mi cos doradzicie.
Krystynka ma problemy rodzinne i najwidoczniej nie czuję się na siłach aby pisać! Jak dojdzie do siebie to z pewnością o forum zahaczy! Dorko jak wypadłaś w moich oczach ? ok Najlepiej podoba mi się fotka z czasów szkolnych i ten piekny biały kołnierzyk.
Dorka to jest zasrany obowiązek lekarza aby dał skierowanie na sprawdzenie poziomu hormonów. Ja miałam poważną operacje ginekologiczną w wieku 25 i cały czas jest pod kontrola ginekologa. Jak już na prawdę nie chce dać Ci skierowania na takie badanie to zrób je prywatnie .Nie jest aż tak bardzo drogie a zresztą zdrowie jest ważniejsze od pieniędzy! Z tymi sprawami nie ma żartów a tym bardziej jak się choruje na nerwice
Gość Małgosia1990
Dziewczyny nie straszcie mnie tą żeniaczką:P Nie będę wiecej brała udzialu w oczepinach:D:D:D:D Ehh pogoda pod psem i ja czuję się wprost proporcjonalnie do pogody:P Ale co tam:D Raz na wozie raz pod wozem:D Dzisiaj pierwsza wizyta u nowego psychiatry będzie ciekawie:D Dorotko dalej czuję nie pokój związany z tym o czym wczoraj Ci mówiłam:(
Małgosiu porozmawiamy jeszcze wieczorkiem na gg . Niczym się nie przejmuj moja iskiereczko! Będzie ok.Odezwę się ale dośc póżno. Zeniaczką się nie przejmuj Małgosiu my dajemy radę to i Ty sobie poradzisz A może chcesz mieć lepiej od nas co?
Witajcie moje kochane wszystkie was pozdrawiam i przesylam caluski,ja dzis tak pozno dopiero ,czasu brakowalo aby kompa odpalic zajecie w kuchni,,,, ale juz zaczynam konczyc zaprawy i bede miala wiecej czasu dla was.zrobilam jeszzce salatke na kolacje ,mezus w pracy na 2 zmianie wiec musialam cos dodrego zrobic dla mojego kochanego Ireczka i synka.ide troche polezaczkowac .narka .odezwie sie pozniej.pa.pa.
Gość Małgosia1990
Słuchajcie byłam u nowego psychiatry i jestem bardzo zadowolona.Że też wcześniej nie poszłam do tego lekarza.Wspaniały jest poprostu.Rozumiał mnie bez słów.Jutro dokładniej wszystko opisze bo teraz muszę się brać za nauke:P A troszke tego mam:P Dobrej nocy:*:*:*
Witam serdecznie! U mnie wszystko w porządeczu .Pogoda, tak zerkam przez okno ,chyba także! Synowie szykują się do szkoły .Starszy jedzie dziś na targi związane z wyborem uczelni,choć od dawna wiadomo ,że wybiera się na AM. Jednak w razie niepowodzenia trzeba mieć inne kierunki w zapasie więc taki rozpoznawczy na pewno mu się przyda. Ja dzisiaj mam zamiar troszkę popracować w domku a przed obiadkiem wyruszyć na zakupy do Galerii . Krystynko nie martw się moje słonko na zapas . Mam nadzieję ,ze czujesz się dzisiaj dobrze? Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i tradycyjnie życzę miłego spokojnego dzionka!!!!!!!!!
Ja również witam w ten wrześniowy,nieco chłodny poranek-aczkolwiek słoneczko za oknem przyświeca,może póżnie będzie cieplej. Ciekawa jestem freciu jak Ty czujesz się dzisiaj.Ja tak sobie,trochę mną buja i znów ten dyskomfort w głowie.Na dodatek w kolanie mnie boli,wczoraj w tych okolicach drażniła mnie skóra a w nocy nie mogłam sobie znależć miejsca,ani przykryć się,ani swobodnie położyć tej nogi.Może to i też na tle nerwowym,nieraz mam tak z jakąś częścią twarzy.Nie wyspałam się zatem za bardzo,jeszcze te cholerne komary nie dają w nocy za bardzo zmrużyć oczka.Niby mam moskitiery pozakładane w oknach a jednak zawsze ci krwiopijcy przedostaną się do domku. Mam nadzieję,że rozchodzę się jakos no i to bujanie przejdzie. Zaraz muszę budzić moje dzieciaczki,niech zjedzą sniadanko no i wyruszają do szkoły.A mama jak zwykle-obiadek,posprzątać,jak mi nerwy pozwolą oczywiście zakupy a mam nadzieje,że pozwolą bo jeszcze mam do załatwienia parę spraw na poczcie i w banku. Mam nadzieję,że pozostali już obudzili się albo dopiero obudzą w dobrych nastrojach i świetnym samopoczuciu.Czego i Wam i sobie życzę na dzisiejszy dzień. Narazie znikam-obowiązki czekają.!!!
Freciu-dziękuję za e-maila.Mam nadzieję,że dobrze wybrałam pisząc do Ciebie.Była jeszcze jedna Pani o takim samym nazwisku ale przeglądajac Twoją galerię zauważyłam na zdjęciach 2 dziewczynki.A ztego co wiem masz dziewczynki w wieku moich dziewczyn.Gdybyś nic na nk nie dostała daj znać To będzie oznaczało,że muszę napisać do tej drugiej osoby.
Hej Dorka tfefiłaś idealnie,Obejrzałam Twoją rodzinke ,mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac w tych przygotowaniach komunijnych.Wiecie wczoraj przed spaniem mnie nachodziło i cały czas bez chwili przerwy powtarzałam w kółko WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE, ale chyba z 15 minut bez przerwy, leżałam mąż obok oglądał szymona majewskiego aja to powtarzałami zasnełam,słuchajcie a rano po przebudzeniu moja pierwsza myśl to wszystko bedzie dobrze,moze coś w tym jest.A i jescze wczoraj sobie rozmyslałm jak to dobrze ze moge tu pisac i nie tłumaczyć sie jkak nieraz ciezko zrobić zakupy, uśmiechac sie kiedy sie nie chce bo wy to rozumiecie.Ostatnio jechałam do lekarza i teściowa pyta mi się po co ja tam jężdze no i próbowałam jej wytłumaczyć ze mam takie lęki i nie mogę sobie z nimi poradzić to mi opdowiedziała po co się tak wkrecam....Trzymać mi sie dzielnie.