Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkch ciepło w poniedziałkowy wrześniowy już niestety poranek.Zamiast moje dzieci przeżywać rozpoczęcie roku szkolnego to ja coś buszuje po mieszkanku a moje pociechy jeszcze sobie smacznie chrapią. Noc nie miałam najgorszą chociaż mogłobyć lepiej.Bolała ta głowa,budziłam się parę razy ale mam nadzieję,że dziś będzie lepiej. Młodzieży życzę przyjemnej nauki w nowym roku szkolnym,samych pozytywnych ocen,jak najmniej sprawdzianów a rodzicom wytrwałości,cierpliwości i dumy z osiągnięć swoich latorośli. Maszynista dostaniesz po uszach,myśl pozytywnie a będzie ok. Gosieńko jak Twoje samopoczucie dziś-mam nadzieję,że wyspałaś się i obudzisz się z uśmiechem na twarzy. Pozdrowionka dla wszystkich.
Witam kochani! U mnie w domku też małe zamieszanko z powodu rozpoczęcia roku szkolnego! Moja młodzież co prawda radzi sobie sama ale w te pierwsze dniu po wakacyjnej labie to będzie masakra przynajmniej ze wstawaniem tak wczesnej porze. Dla moich lorbasów godzina 6 to środek nocy! Krystynko znikłam wczoraj ale nie na długo.Mężulek dzwonił a póżniej wszedł na gg i chwilę popisaliśmy.Coś mu się z mikrofonem stało i nie mogliśmy porozmawiać na skaypie . Dorka Ty jak widzę ranny ptaszek jesteś! Teraz już wiem ,że maszynista to Twój 14-letni synuś.Niech się chłopak trzyma i w szkole daje czadu.Dupkami niech się nie przejmuje a będzie wszystko ok! Nie mamy na forum zbyt wiele osób uczących się ale mimo wszystko życzę powodzenia w nowym roku szkolnym. Magdo A --dzieki za miłe słowa! Dołącz do nas! U mnie pogoda cudo!!!!Samopoczucie też!!! Po godzinie ósmej jadę do firmy a póżniej na spotkanie z psychologiem. Odezwę się po powrocie ! Pa! skarby!
Ja już odstawiłam mojego starszego do przedszkola. Kurcze ale się mazał, aż wstyd. Ale nie dlatego że nie chciał zostać tylko że mu samochodzika nie wzięłam, ale jutro weźmie. Ja już po zakupach śniadaniowych, zaraz mąż do pracy. Ja też za robotę się biorę. Później z maleństwem idę do sklepu poszukać jakiejś eleganckiej wieczorowej bluzki albo tuniki na tą imprezę czwartkową. Później do lekarza z maleństwem na kontrolę, po starszego do przedszkola. No i popołudniu później na grupę. Ale mam zorganizowany dzień. A teraz kawka, i tak sobie patrzę na te dzieci za oknem jak do szkółki lecą, mieszkam obok liceum ogólnokształcącego więc ciągle przed moim oknem przelewają się tabuny ludzi. A towarzystwo jest przeróżne. Życzę wszystkim miłego dzionka. U mnie słonecznie i robi się ciepło. Buźka.
U mnie również po rozpoczęciu roku szkolnego.Dziewczyny pobolewała mnie z ranka jeszcze głowa ale wystroiłam się i poszłam z moją trójeczką do szkoły.Wyobrazcie sobie,że dałam radę na apelu,pomimo takiego tłumu.Potem poszłam z najmłodszą córcią do klasy na spotkanie z wychowawcą klasy.Zdziwiłam się ponieważ w tej szkole moich dzieci nadal obowiązują mundurki. Potem poszłam do Urzędu Miasta po wnioski na dofinansowanie z PEFRON-u ( o tym co Dorocia pisałaś mi ).A teraz jeszcze idę na drobne zakupy. Ciekawe jak u Naszej Gosieńki? Mój synuś poszedł nawet z usmiechem na twarzy-oby tak cały rok. Narazie kończę,póżniej odezwę się.Dziewczyny jak wogóle dzisiaj Wasze samopoczucie?????Całuski.
A co tutaj taka cisza???Uuuuu Marek do pracy,pewnie na początku będzie ciężko ale po paru dniach wrócisz do naormalności.Napisz póżniej jak przeżyłeś ten dzień. Dziewczyny jak mnie boli głowa,kurcze już od wczoraj,w nocy i jeszcze dziś daje popalić.Prawie wszystko sobie pozałatwiałam,właśnie wróciłam parę minut temu musiałam pozanosić rachunki żeby powystawiali mi faktury,przed 17.00 trzeba odebrać je ale wyślę córkę.Znają ją to wydadzą. Zaraz wezmę tabletkę i położę się trochę-może przejdzie,dałby Bóg.Rozmawiałam dziś w sklepie z jedną Panią i to nawet młodszą odemnie też skarżyła się na ból głowy,też kobitka męczy się od wczoraj,bierze tabletki i nic nie pomagają.Współczuję jej.Ja przynajmniej położę się a Ona musi pilnować interesu-ma sklep.Niby rano dobrze się czułam a pózniej znów to samo. Ciekawa jestem co u Was?Jak się czujecie?Krysia też dość często skarży się na bóle głowy-Krysiu jak się czujesz? Odpocznę trochę a pod wieczór muszę jeszcze dzieciakom książki i zeszyty poobkładać,najmłodszej naszykować tornister. Maszynista pojechał z moim mężem do Zielonej Góry i to pociągiem-pewnie będzie miał humorek jak przyjadą. Narazie kobietki kończę.
Witam Was ,dzisiaj nie najlepiej,rao było dobrze ,a teraz zaczynam sie stresowac wizytą u naurologa,ide z moją starsza córką. Staram sie jakoś trzymac,ale serducho kołacze ,wiktoria ma takie objawy, ze dretwieje jej reka potem bardzo boli głowa ,potem wymiotuje ,potem spi 2 godziny i potem jest już dobrze ,zdażyło sie to 3 razy w tym roku,dzisIAJ WIZYTA .zROBIMY badania moze to jakieś migreny ,niewiem. Ja od czwartku ide na terapie juz sie zapisałam,moze za wiele oczekuje ,a nic z tego nie bedzie.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochane:d Przeżyłam pierwszy dzień w szkole i żyć będę:D:D:D:D Hehehe humor mam cudowny:D Kurcze takich skrzydeł dostałam że chyba zaraz pod sufitem będę latała:D Codziennie mam na 8 i po 8 lekcji,chyba mózg ich boli w tej szkole:P Ale same mam przedmioty zawodowe:) 4 godz. polskiego w tygodniu,2 godz. matematyki, i jedna godzina w tygodniu historii:D:D:D No i 3 godziny rosyjskiego:( jak ja nie znosze tego języka:/ Na pocieszenie mam jeszcze angielski;p A reszta przedmiotów to reklama,marketing,elementy prawa,itp. W ławce będę siedziała z moim koegą:D Więc damy radę:D Byłam odebrać wyniki morfologii:) Wyniki mam dobre:) Trochę za mało żelaza ale to norma u mnie i muszę znowu wcinać zwierzaczki dla dzieci z żelazem:P Albo się prętów na jem...hihihihi:D Nie wiem czemu ale mój organizm nie toleruje żelaza dla dorosłuch ani dla niemowląt bo mam biegunkę albo wymiotuje.A jak jem takie zwierzaczki do ssania tam w nich jest komplet witamin i żelazo to nic mi po tym nie jest.Próby wątrobowe są w porządeczku:D Byłam tez na mieście upatrzyłam już butki:D Jutro śmigam po nie:D A dzisiaj idę na solarium:D:D:D:D:D Dorotka biedna miała się ze mną wczoraj;p;p Krysiu moja kochana super ciocia jestes:*:*:*:*:* Dorka no muszę pochwalić twojego syna:) Wczoraj pokazał bardzo pozytywne nastawienie:) I obiecał mi coś:) A jako Dj na pewno się sprawdzi:) Wystarczy tylko czuć to coś:) Nie miałam okazji byc gdy grał bo musiałam wyjść z domu bo byłam umówiona.Ale na pewno będę miała wiele okazji jeszcze go usłyszeć:) A i zapomniałam muszę naskarżyć na dziewczynki biły go wczoraj wieczorem. maszysnisto od jutro ruszamy do boju i proszę mi bez żadnego stresu i nie patrzeć na nic.Bo inaczej pstryk w ucho:D:D:D:D matiiago synuś się cieszył że byłam zadowolona z jego samochodzików?? Później wyślę Ci obrazek na gg dla niego:) Synka masz cudownego:)
Witam moich nerwusków Dziękuję dziewczyny za życzenia dla mojego synka pierwszoklasisty ,byłam dzisiaj na rozpoczęciu roku u młodszego synka i jeszcze nawet zdążyłam u starszego .Kiedy to zleciało to niewiem starszy już w 5 tej klasie a młodszy 1 szej a niedawno pampersy zmieniałam(hihihi) Ja dzisiaj mam pierwszy dzień urlopu i planów miałam dużo ale postanowiłam sobie że dzisiaj totalny luzik a jutro biore sie za porządki w domku chociaż nie chce mi sie ,myślałam że mi mąż pomaluje mieszkanie ale poszedł na kurs ładowarko-koparkę i w domku jest dopiero po21 szej i tak przez miesiąc ma to trwać ale chociaż mi fundamenty na działce wykopie( hihihi)bo za 3miesiące działkę kupujemy i może za pare lat nie będę mieszkać w tych klatykach cholernych ,już jak zamykam oczy to widzę domek trawke ,krzewy ,kwietuszki i te sprawy I moje dzieci będą miały w końcu labradorka i wierze że tak będzie Ja jestem dzisiaj jakaś ospała nie do życia ,chyba ciśnienie spadai mam lekkie telepaweczki i zawroty ale trzeba dalej zyc i nie robić z igły widły pozdrawiam wszystkich i miłego popołudnia życze
Witajcie ponownie . Ja dopiero wróciłam do domku.Masakra w mieście!Korki gdzie się człowiek nie ruszy!Byłam na terapii i czuję się po niej cudownie! Krystynko ja Ci pisałam ,że mnie nie będzie od rana w domku abyś się nie denerwowała.Najwidoczniej nie odczytałaś wiadomości! Małgosiu nic z Tobą nie miałam ,nie przesadzaj . Było mi bardzo miło i mogę tak częściej! Marku pierwszy dzień w pracy urlopie--nie zazdroszczę! Z tyskim Ci do twarzy! hehe!Wynik meczu nie najgorszy ale i tak jestem pewna ,że mogłeś wieczór spędzić nieco milej ??????? Domi cudownego urlopu ,pięknej pogody i samych przyjemności. Marzenia się spełniają także domek z ogrodem masz na bank no i tego labradorka oczywiście też! Freciu na pewno terapia pomoże.Nie od razu ale z czasem będziesz zadowolona! Odezwij się po wizycie u lekarza. Matiiago Ty jak zwykle zabiegana! Pamiętam czasy jak moi synowie byli tacy mali --szok Wieczna bieganina brak czasu na przyjemności! Czas jednak zleciał a ja już mam dzieci ,które są samodzielne i pełen luzik na własne przyjemności!
Witam serdecznie wszystkich Bardzo Ci Krysiu dziękuję za tę poradę (podziękuj też córce), napewno kupię sobie te ampułki, Vichy to bardzo dobra firma apteczna ale nie wiedziałam, że mają specyfiki na włosy. Oby pomogły. Tobie Dorotko też dziękuję, reklama herbatki wspaniała ! Byłabyś wyśmienitym handlowcem :) Na pewno ją kupię, któż nie chciałby mieć cery jak pupcia niemowlaka :) A tak wogóle to widzę, że tu prawie same młode mamy rządzą hi hi hi, dzieciaczki Wasze jeszcze do podstawówki chodzą a moja córka też pierwszy raz do szkoły, ale średniej, do liceum. Stara baba ze mnie :) Ale dzisaj kupiłam sobie śliczną kurteczkę, młodzieżową :) Zawsze to człowiek poczuje się młodszy jak założy na siebie fajny, modny ciuch ( hi hi hi) A kurteczka cudo! Z miękkiej wełenki, ma modne rękawy 3/4 (muszę dokupić tylko długie rękawiczki do niej) króciutka. To co, że niezbyt ciepła, ale jaka piękna, ach! Ale sie rozpisałam, ale dzisiaj, od jakiegoś czasu, pierwszy raz w miarę dobrze się czuję. I aż się chce żyć człowiekowi. Och, żeby tak już było zawsze, żeby nie zapeszyć.......(pukam w nie malowane) Pozdrawiam i przytulam wszystkich.
Gość Małgosia1990
Właśnie wróciłam z solarium:D:D:D:D Słuchajcie mam pytanie czy od kręgosłupa można mieć dziwne uczucie w głowie przy gwałtownym poryszaniu jej?? Oj Dorotko wczoraj byłaś bardzo cierpliwa:) Dziękuje kochana:*:*:* Wiedziałam maszynisto że dasz radę zresztą obiecałeś mi coś:D
Ja już w piżamce,usiadłam na moment przed laptopem bo jeszcze ból główki doskwiera ale za chwilkę położe się i może w końcu przejdzie.Dziś byłam na pełnych obrotach od ranka samego-szkoła,papierkowa robota,poszykowałam dzieciakom na jutro do szkółki.I jestem z siebie naprawdę bardzo dumna-dałam radę,Boże jakie to cudowne żyć normalnie ( ale nie zapeszam ). Małgoś-ja jestem również bardzo,bardzo dumna z mojego syna,przeszedł jakąś przemianę nagle ( żeby to już na zawsze ).A tak wogóle to masz pozytywny wpływ na Jego myślenie i radzenie sobie z problemem.Kurcze czarodziejką jakąś jesteś?Ale dziękuję Ci Małgosiu bardzo za takie wsparcie dla syna.Pomimo,że sama zmagasz się z tym to masz jeszcze w sobie na tyle energii żeby pomóc drugiemu.Czyli reasumując jesteś jakby aniołem,który spadł z nieba mojemu synkowi.A tak na marginesie-jakieś tajemnice macie?????xD.Ale nie będę na tyle wścibską babą i oczywiście nie wtrącam się. (hihihihihi ).Całuski dla Ciebie Gosieńko. Frecia nic nie odzywasz się,mam nadzieję że z córcią wszystko dobrze. A z terapii to napewno będzie coś tylko dobrego.Więcej optymizmu i wiary kochana.Bierz przykład chociażby z Dorotki. Domi rozkoszuj się wolnym,spokojem i ciesz się z każdej chwilki.Nawet nie myśl o tej naszej zmorze-jak urlop to urlop!!!!!Od wszystkiego!!!! Nati,Dorotko jakie Wy stare baby jesteście?Jak będziecie miały co najmniej setke to nawet wtedy powiem,że przechodzicie zimę życia. Życzę wszystkim spokojnej nocki,kolorowych snów.Pa.
Witam serdecznie! U mnie gwarno od samego rana.Moi panowie krzątają się po domu co prawda w ślimaczym tempie bo jeszcze trzeba czasu aby wpadli w trans codziennych obowiązków związanych z powrotem do szkoły ale już się zaczyna się kołchozik . Całe szczęście ,że mam 2 łazienki bo w przeciwnym razie mogłoby dojść między nimi do rękoczynów.Ja co prawda boks uwielbiam ale tylko zawodowy a nie amatorski ihihihihihihihi. Pogoda u mnie jak na razie nie ciekawa.Pada! Samopoczucie całkiem ,całkiem!!!! Miłego dzionka kochani i samych przyjemności życzę!
Gość krystyna 3
Witam serdecznie Ja podobnie jak Małgosia byłam wczoraj na badaniach i odebrałam wyniki ponoc bardzo dbre ale ja tam wolałabym je mieć gorsze bo zawze mozna cos na to zaradzić a nie mieć tej cholernej nerwicy bo ja naprawiam juz tyle lat i nie chce się poprawić a jak juz sie poprawi to tylko na chwilę hm co zrobić Nati 12 nie ma za co mam nadzieje że włoski zaczną się regenerowac i będzie wszystko dobrze Pozdrawiam Małgosiu od kręgosłupa napewno dzieje sie dziwnie a szczegulnie w głowie wystarczy gwałtownie ją odwrócić i ma sie uczucie jakby świat się kręcił i dziwne mrowienie jaby włosy dęba stawały juz tyle lat mnie to meczy muszę szczególnie zwracać uwagę aby nie robic gwaltownych ruchów bo fiknąc mozna hihihi Dorotko coś widać to g g jak zwykle szfankuje buziaczki Szkoda że nie mam dzieci w wieku szkolnym zawsze to jakieś zajęcie i nie myślałoby się o chorobie Pozdrawiam jak zwykle wszystkich bez wyjatku miłego dzionka wam zycze :):)
Krystynko a mówiłam Ci ,że trzeba sobie pieska przygarnąć.Na spacerki będziesz mogła wychodzić i od czasu do czasu posprzątać po nim hihihihihihih A tak w ogóle to nie narzekaj na brak zajęć bo masz wnusia ,który Cię często odwiedza a to mały urwisek więc robotki przy nim na pewno sporo!!!
Witam wszystkich jeszcze nie bardzo pamietam z waszym imion, ale staram sie.Tak wizyta za mna z córką mam skierowanie na tomografie komputerową ,ale to tylko formalność bo eeg wyszło w porządku i pani doktor stawia na migreny ,mamy taki dzienniczek musimy zapisywać bóle głowy i mieć wszystko pod kontrolą,ponoć bardzo wrażliwe i ambitne dzieci czesto borykają sie z migrenami.Mam troche czasu bo dziewczyny moje w szkole ,wiec napisze Wam o mojej córce,chyba któras z Was ma tez dziewcze w tym wieku.Wiktoria no uczy sie super ,ale ma tak mało wiary w siebie ,cały czas powtarzam je że jest świetna dziewczyna,ze musi czasem walczyc o swoje ,ale niewiem czy to coś daje,a do tego jest raczej zamknieta w sobie co jest utrudnieniem ,zeby z niej cos wydusic.Ja znam ja dobrze i juz wiem kiedy coś sie dzieje ,ale cały dzień nic nie powie ,zas kiedy jest juz wieczór idzie do siebie i no wtedy sobie gadamy ,ale nie jest łatwo.Niewiem czy was nie zanudzam,ale dlatego kiedyś pisałam ze wolałam przewijac. W Poznaniu dziś piękne słonce ,a ja mam fachowca od naprawy okien,wiecie co to za robota zdrapanie starej farby ,rewelacja juz si ciesze na sprzatanie.Wynajmuje dom i właściciel zdecydował ze zamiast zmiany okien i naprawa SUPER