Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Alicjo dzięki Bogu jeszcze z takim problemem nie miałam do czynienia ale nigdy nic nie wiadomo bo przy tej chorobie można się wszystkiego spodziewać! Matiiago dzięki za numer .Już zapisuję ! Marku teraz rozumiem dlaczego nie miałeś czasu zaglądnąć na forum . Imprezka w towarzystwie kumpli to super odskocznia od szarej rzeczywistości!
Gość maszynista
WItaam wszystkich.Narazie humor jest OK ale pod wieczór już nie będzie i na niebie rozpętają się czarne chmury :D.Ale jeszcze tylko rok w tej syfiastej szkole w której nauczyciele są po szkołach rolniczych xD.A własnie,macie może odrętwienia rąk lub czoła ?? bardzo mnie to ostatnio wpienia bo przy tych odrętwieniach robi mi sie momentalnie slabo i zwaciałe nogi.
Witam ponownie Mam pytanie do DOROTKI, pisałaś, że byłaś na terapii indywidualnej, czy pomogło Ci to coś?? Myślę właśnie nad tym, żeby się wybrać na terapię. Z tego co mówią to leki pomagają wtedy kiedy się je bierze a jak się przestanie brać to wszystko wraca i to z podwójną siłą. Już się boję !! Pozdrawiam Was wszystkich bardzo , bardzo serdecznie.
A Tobie Krysiu dziękuję za odpowiedź, szkoda, że to po lekach a już myślałam, ze to przejściowe. Ja niestety nie mam za bardzo gęstych włosów i aż się boję co to będzie. Leki biorę dopiero 2 miesiące a mam brać ok. 1/2 roku, Boże!! to ja łysa zostanę!! A może coś jest na wzmocnienie włosów, coś przeciw wypadaniu????? Słyszałam coś o pokrzywie............ Serdeczne pozdrowionka
uuuuu jakoś spokojnie zrobiło się na forum,Dorotka pojechała gdzieś w plener,odpoczywa na łonie natury,Mattiaga pewnie wykupiła pół sklepu już-musisz koniecznie napisać o zakupach.A pozostali może udali się na popołudniową drzemkę???????? Ja narazie też odpoczywam w domku,ból głowy jest ale minimalny narazie,przeszło w miare po przeciwbólowej tabletce a od czasu do czasu smaruje głowę moim zbawieniem-aromatolkiem. Póżniej muszę przyszykować dzieciakom stroje galowe na jutrzejszy dzień no i wyjąć swój kostiumik-mam nadzieję,że ta nerwica pozwoli mi jutro iść z najmłodszą córcią na rozpoczęcie roku szkolnego. Gosieńko wiem,wiem-Patryk chwalił mi się jego nowym zainteresowaniem,ciekawe czy się sprawdzi i jak mu będzie szło. Pozdrowionka dla Wszystkich.
To WAsze forum ma jakąś magiczną moc przyciągania ,bo zamiast wygrzewać kości na słoneczku ,przygnało mnie tu do was.Ja tez jak nati chce zacząć terapi ,bede próbowała kazdego sposobu.DZisiaj u nas piękne słońce,mam nadzieje ze nie ostatnie ,bo chyba nikt nie lubi szarej jesieni.Wczoraj mój lekarz powiedział ze kiedy mam atak leku ,mam próbować robić coś co mnie odciągnie od tych głupich myśli,tylko ze mój strach jest wtedy silniejszy ,zaproponował mi spacer z psem ,to byłby spacer ,na samą myśl mam ciarki,ale okey moze małymi kroczkami..... Jutro początek roku ,bluzeczki wyprasowane ,czeka nas trudny rok ,starsz szósta klasa to wiadomo egzamin, a młodsza przygotowanie do komunii św.,trzeba uzbroić sie w cierpliwość i dać z siebie wszystko.Piszecie ze lubicie zakupy ,ja uwielbiam wpadac do odzieży uzywanej i wyszukiwać tam jakieś perełki,chyba jestem uzależniona od tego ,ale to zdanie meża aco on o tym moze wiedziec.Pozdrawiam miłego pierwszego dnia roku szkolnego
frecia-czy Ty Twoje dzieciaczki tak jak i moje idą do 6 i 2 klasy szkoły podstawowej? Marku60-My ostatnio kupiliśmy rower z napędem elektrycznym,wspaniała rzecz,wygląda jak skuter i podczas jazdy właściwie jeżdzi się jak na skuterku. Dzieciaki to uwielbiają.
Gość krystyna 3
Witam kochani ponownie Ja własnie wróciłam od teściowej i zaglądam do was kochani widze że vnie jest zle i dobrze że się jakoś trzymacie Nati!2 nie martw się o włosy ja zapytam córci co ci polecić na wzmocnienie włosów i zaraz ci napisze ja od czasu do czasu robie sobie taką odrzywką w zastrzyku Corcia mi przywozi jak zamawiają do salonu jest troszkę droga ale skuteczna wzmacnia cebulki włosów Pozdrawiam Dorotka na wypadzie rowerowym przynajmniej sie dotleni mam nadzieje że napisze ile km przejechała Marku 60 Pozdrawiam Maszynisto ciebie też pozdrawiam jest już dwóch rodzynków fajnie Matiago napisz jak tam po zakupach? Dorciu no musisz się wystroić na rozpoczęcie roku :) Freciu napewno to forum przyciąga jest tu jak w rodzinie o wszystkim rozmawiamy i to jest fajne i zapomina się czasami o chorobie choć o niej piszemy Pozdrawiam Małgosiu nawzajem mnie też bardzo miło się z tobą rozmawiało buziaczki gwiazdeczko:):) POzdrawiam was wszystkich jeszcze raz serdecznie miłego spokojnego wieczorku kochani :):):)
Jestem! Pomysł z przejażdżką rowerową to najlepsza rzecz jaką mogłam dziś zrobić.Uwielbiam czasami pobyć sama ze sobą wśród zieleni w błogiej ciszy! Mimo wysiłku fizycznego,odpoczęłam i odprężyłam się. Swieżego powietrza ma co prawda pod dostatkiem ,ponieważ z każdej strony ,mój dom otoczony jest lasami i polami a pod oknami mam wielki ogród ale to nie jest to samo co jazda rowerem w siną dal. Marku super inwestycja!Teraz będziesz mógł oglądać mecze pedałując rowerkiem. Dwa w jednym --przyjemne z pożytecznym! Tylko nie przesadzaj z ta jazdą bo zakwasów dostaniesz! Na zakwasy najlepsze piwko Tyskie! hehe NATI 12 Z pewnością wiesz na czym polega psychoterapia indywidualna i grupowa. Ja uczęszczam na obie.Wiadoma sprawa ,że po pierwszych spotkaniach nie stanie się cud i nie ozdrowiejesz nagle ale z czasem stopniowo zaczniesz wracać do dawnej kondycji psychicznej! Jeżeli chodzi o wypadanie włosów to rzeczywiście leki ,które bierzesz mogą mieć na to wpływ. Mogę Ci polecić wypróbowane przeze mnie środki wspomagające poprawę strukturę włosów. Redicol w kapsułkach --intensywnie regeneruje włosy i zapobiega wypadaniu ///cena około 22 zł. za 21 ampułek Saponics-kompleks odżywczy /// 14 zł. Skrzypowita--najpopularniejsza mieszanka w tabletkach na wzmocnienie włosów i paznokci Ja osobiście od dłuższego czasu piję herbatę vitax * Beauty program* rano i wieczorkiem zamiast zwykłej herbaty czy kawki. Jest to idealne dopełnienie codziennej pielęgnacji urody.Ma mnóstwo witamin oraz skrzyp , pokrzywę ,cynk i selen. Polecam Ci to cudo a na pewno nie będziesz miała żadnych problemów z włosami ,paznokciami a cera zrobi Ci się jak pupcia niemowlaka hihihihi No ,no ale napisała! Kurcze ja chyba jakąś akwizytorką mogłabym być! Musze się nad tym zastanowić w razie jak będę miała problemy w firmie hihihihi Kurcze ,żeby jeszcze nie była taka wstydliwa to bym furorę w akwizycji zrobiła!
Wróciłam ze sklepu (ów) o 19. Jestem padnięta, a mąż pojechał do kloienta i po dzieci, więc zaraz przyjadą. Boże dawno tyle godzin po sklepach nie chodziłam. Moja głowa wystrzeli tak mnie boli. Zakupy zrobione: castorama, makro, i butiki w galerii. Jeszcze dziewczyna z mojej firmy dzwoniła żeby zrobić zakupy do pracy. Tak więc buszowałam między półkami z art. biurowymi i szkolnymi i czułam się jak w niebie:) Tak jakbym jutro to ja szła do szkoły, hihi. Jestem umęczona, ale w miarę zadowolona. A teraz idę naszykować dzieciakom kąpanie, łóżeczka i ubranko dla starszego do przedszkola na jutro. Boże jak my tak wcześnie wstaniemy??? Oby tylko nie padało. A i jeszcze przekopałam wszystkie szafy i szafki w poszukiwaniu bluzki-sukienki, którą kiedyś kupiłam i właśnie teraz jest mi potrzebna, ale jak to bywa nigdzie jej nie mogę znaleźć. A w czwartek wyjeżdżamy z mężę na galę firmową do Częstochowy, więc trzeba wyglądać jak człowiek bo jakieś szychy z Niemiec tam mają być. A my jesteśmy serwisem partnerskim więc... No i w środę do fryzjera, a we wtorek do kosmetyczki i jutro muszę iść się umówić. Jeszcze jakiś chirurg plastyczny by się przydał do wycięcia kilkunastu kg i byłoby super:) Dzisiaj już nie dam rady się odezwać więc życzę wszystkim miłej nocki, a uczniom udanego rozpoczęcia jutro nowego roku szkolnego:) PAPA
Matiiago no to się nabiegałaś po sklepach!Zgubiłas pewnie z 1000 kalorii.Taki trening ze 3 razy w tygodniu i żaden chirurg plastyczny nie będzie potrzebny.A z resztą wyglądasz ok to po co marudzisz? Ja już przestałam się przejmować niedoskonałościami swojej urody.Oczywiście ćwiczę i dbam o siebie ale nic na siłę! Iwonko ciesze się bardzo że dzisiejszy dzień przyniósł Ci wiele spokoju i radości i mogłas go spędzić w miłej rodzinnej atmosferze!
Boże Mattiago kochana tak zazdroszczę Tobie wyjazdu do Częstochowy-zabierz mnie ze sobą!!!!!!!!! Moje dzieciaczki już wykąpane,ubranka na jutro im naszykowałam,odprasowałam.Też mnie tak bardzo boli znów głowa ale jeszcze sama muszę skoczyć do kąpanka ale nie wiem czy dam radę pomalować sobie paznokietki.Ale napewno po cieplutkiej kapieli zaparze jeszcze mnie i synowi melisę a potem tylko przyłoże główkę do podusi,mam nadzieję że będę słodko sobie spała. Mattiago poszalałaś po sklepach to i zmęczona jesteś ale najważniejsze że czułaś się jak rybka w wodzie i zapomniałaś o tej zmorze.