Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Iwonko ja kiedyś ,dawno temu również brałam coaxil jednak ten lek okazał się być dla mnie za słaby! Nie ma on zbyt wielu skutków ubocznych ale faktycznie mogą występować zawroty głowy i drżenie mięśni ,stąd pewnie u Ciebie te miękkie nogi. Bierzesz leki 2 miesiące więc już powinien Twój organizm je zaakceptować .Jeżeli w najbliższym czasie nie zauważysz poprawy proponuję Ci abyś powiedziała o ty swojemu lekarzowi. Tego typu leki ciężko przystosować pacjentom więc trzeba zwracać szczególną uwagę na ich działanie po 4 tygodniu zażywania! Napisz proszę czego się boisz?
Iwonko znam to uczucie bardzo dobrze.Sam przechodziłam przez to wszystko i nic co opisujesz nie jest mi obce. Nie wiem co Ci doradzić ale mnie na pewno pomogły wizyty u psychologa.Dobrze dobrane leki też powinny zrobić swoje ale na to wszystko trzeba czasu i pozytywnego myślenia. Nerwica lękowa to choroba ,która bierze się z naszej głowy i to właśnie my sami nakręcamy w sobie ten paniczny strach przed wszystkim. Ciężko jest się tego pozbyć ale zapewniam Cię że jest to możliwe i na pewno sobie z tym poradzisz. Nie można przecież całymi dniami w domu siedzieć.Trzeba przezwyciężać strach i nie dać mu zawładnąć swoim życiem.
\_____//\_____//\___ :):):):):):):):):):):):):):):):):) ¯¯¯//¯¯¯¯¯//¯¯¯¯¯// _S ------.._ ___S-..........`-._ .____S..............`-. ._____S_......_.......S .____((●))--((●))........S .______S/..................S ______./_...................S _______./___. )............S _________S-^..............S _________/..................* ________/*...................*. ______./*....................* _____./*.................,,* _----***-.............._,´ -._............._,-* .......`**--** Trzeba zawsze mieć humorek i na lekko wszystko brać. Rano budzić się z humorkiem i z humorkiem kłaść się spać ___//\_____//\_____//\_____//\___ MIŁEJ NOCKI :):)BUZIACZKI:):) ¯¯¯//¯¯¯¯¯//¯¯¯¯¯//¯¯¯¯¯//¯¯¯
Gość krystyna 3
Witam serdecznie moi kochani Ja już na nogach obudził mnie ból głowy hm może pogoda a może nowe leki coś mają z tym wspólnego nie wiem zobacze jeszcze parę dni czy mnie będzie bolała jak nie urok to s......... zawsze cós kurde Dorotko ty masz dusze artysty nie ma co Buziaczki Małgosiu napewno rosołek był pycha zmartwiłaś mnie tym że brak ci spokoju nie martw się napewno wszystko będzie dobrze Buziaczki Co u reszty Matjago ?????????????? Domi 110???????????? Zuziu?????????????????? Marku 60????????????? Odezwijcie się kochani ???? Iwonko jak ty dzisiaj się czujesz Buziaczki Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich bez wyjątku napewno kogos pominełam tym bardziej Pozdrawiam miłego dzionka życzę
Witam serdecznie. U mnie zaczynają sie od dzisiaj solidne prace przy kablach telekomunikacji. Zgłaszałam awarie netu do serwisu tak wiele razy i nie robiono z tym nic aby nastąpiła poprawa więc zadzwoniłam do dyrekcji i chyba coś wskórałam. Wiąże się to jednak z tym że przez około 2 tygodnie będę miała poważne problemy z połączeniem się przez internet . Postaram się jednak zaglądać do Was choćbym miała jeżdzić do rodziców i korzystać z ich neta. 2 tygodnie to zbyt długo abym miała się nie odezwać na forum. Pewnie zdążylibyście o mnie zapomnieć i co ja wtedy bym bez Was zrobiła? Mam jednak nadzieję ,że nie będzie tak żle i jakieś godziny dostępu będą abym choć troszkę z Wami mogła pogadać!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) U mnie niestety nie jest tak fajnie i milo:( Od kilka dni z dnia na dzień czuję sie coraz gorzej:( Chyba cały ten cyrk zaczyna się od początku:( W głowie mi się zaczyna dziwnie robic:( Z tyłu głowy pobolewa:( No ale co na to poradzic,chyba tylko się przyzwyczaic że już tak będzie.I jeszcze dzisiaj prądem mnie wkurzają:/ To jest to nie ma i tak ciągle.Pewnie coś naprawiają albo coś nie mam pojęcia. Dorotko o Tobie zapomniec???To nie możliwe:) Ja o Tobie nawet za 100 lat nie zapomne:P Iwonko witamy Cie w naszym gronie bardzo serdecznie:) Pisz śmiało o wszystkim zobaczysz że jest tu wiele życzliwych osób które na pewno Ci pomogą:) Krysiu kochana super że się odezwałaś:)
witajcie wszyscy.u mnie dzis jest oki ,odwalilam od dzisiaj Coaxil on mnie chyba dolowal ,w zamian biore ziolka .mam dzis wizyte u terapeuty o 19 wiec trzymajcie za mnie .dobrze ze te forum istnieje moge opisac to co boli i to co we mnie jest .pozdrawiam wszystkich goraco.dziekuje za mile slowa.pa.bede wieczorem.
Gość krystyna 3
Witam serdecznie no no nie może tak być gdzie wy się wszyscy podziewacie???????????? Ja już wczoraj nie włanczałam kompa nie było mnie do wieczorka w domku Dorotko sory napisałaś mi wczoraj żebym wszystkim Powiedziała Dobranoc a dzisiaj rano dopiero włączyłam kompa i przeczytałam twoją wiadomość Przepraszam Ale za to mówię wszystkim od Ciebie Dzieńdobry Bardzo wielka szkoda że nie będziemy cię mogli widywać tak często na forum jak zawsze ale niech oni wreszcie zrobią te kable i będziesz miała spokój Iwonko nie napisałaś jak tam po wizycie u terapełty napisz buziaczki Małgosiu co my zrobimy bez tej naszej Dorotki reszta naszej gromadki coś milczy co się dzieje Pozdrawiam wszystkich serdecznie bez wyjątku buziaki
Dzien dobry wszystkim! Witam rowniez Iwone:) Naprawde teraz widze ile osob boryka sie z nerwica ale wcale mnie to nie cieszy ze jestesmy chorzy bo nie powinno tak byc!!!!! Wczoraj upieklam sernik:) szczerze mowiac to sie do tego zmusilam a dawniej nie sprawialo mi to najmniejszego problemu... jak widac nie wyszlam z wprawy bo juz zniknela polowa blachy hi hi hi! Dorotko, z tym cisnieniem to bylo tak ze przez nerwy tak podskoczylo, jak teraz mierze mam w normie ale czesciej bede odwiedzac mojego lekarza dla pewnosci! Bede spokojniejsza:) Dzidzia kopie niesamowicie i coraz czesciej twardnieje mi brzuszek ale najbardziej jak duzo chodze, dlatego musze czesciej odpoczywac:) Od jutra zaczyna sie 29 tydzien ciazy:) Za 2 tygodnie moj brat sie zeni wiec pomalutku sie przygotowuje do tej uroczystosci! Jeszcze tylko trzeba kupic prezent:) a moze ktos mialby jakis niebanalny pomysl na prezent? Piszcie koniecznie!!! Pozdrawiam goraco!!!
Witam serdecznie. Mam możliwość napisania do Was ale tylko i wyłącznie dzięki małej sztuczce jaką wykryliśmy z jednym z monterów. Jak dzwonię z telefonu stacjonarnego po lini prowadzącej od mojego domu do najbliższej centralii tj.około 3 km to internet działa.Musze jednak cały czas mieć podniesioną słuchawkę i sygnał ciągły w telefonie u osoby do której dzwonie czyli musi tego kogoś nie być w domu albo zwyczajnie nie może odbierać telefonu.Jest to dośc dziwna i męczoca sytuacja ale mam taką możliwośc bo dzwonię to teściowej ,która jest w tej chwili na działce i nik tam słuchawki nie podniesie hihihihihhihi. Krystynko będę do Ciebie dzwoniła i pisała sms abyś mogłam mi zdać relację co u wszystkich forumowiczów słychać! Marku przeczytałam to co napisałeś i się bardzo cieszę że wszystko ok! Aga25 nad tym prezentem troszkę pogłówkuję i na pewno napisze bo nie wykluczone że jakiś ciekawy pomysł wpadnie mi do głowy. Małgosiu nie poddawaj się bardzo Cię proszę.Nie możesz pozwolić na powrót tej zmory Sorata dawno nie pisałeś na forum a szkoda bo może byłoby Ci lepiej gdybyś pisał o swoich problemach na forum.
No nie kochani co tu tak pusto.Ja się staram na wszystkie sposoby aby wejść na forum i zobaczyć co się u Was dzieje a tu nie ma ani jednego posta. Szkoda !!!! Czyżbyście zrezygnowali z pisania? Nawet Ty Krystynko zamilkłaś? Małgosi też nie ma ,Marek pewnie zajęty,Pozostałe osoby wcięło!! Ech ----przykra sprawa!
Gość krystyna 3
Dorotko dobrze że chociasz tak masz podłaczone i mozesz cos napisac no niestety puuuuuuuusto na forum ale mam nadzieje że się wreszcie nasze dziewczyny odewą DZIEWCZYNY GDZIE SIE PODZIEWACIE ??????????????? Iwonko Pozdrawiam wiem że u ciebie troszke lepiej cieszę się bardzo Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witajcie U mnie kiepsko. Dzisiaj mam wizytę u psychologa. Niestety nie dałam rady sama sobie poradzić z tą całą sytuacją. To wszystko było jednak za silne. Napiszę więcej po powrocie. Jeszcze muszę dzieci do tesciowej zawieźć. A wizytę mam na 12. Pozdrawiam.
Gość krystyna 3
Witam was kochani U mnie w miare moze byc tylko zeby się nie pogorszyło leki chyba zaczeły działać wiecie co martwie się o was nie piszecie co u was chyba się nie pogorzyło ?? Matiago słneczko co się dzieje napisz jak tylko wrócisz buziaczki Strach pomyśleć że nadzchodzi jesien i może to nasilić te nasze objawy choroby ale nie poddawajcie się baaaaaaaaardzo was proszę ja walczę jak tylko mogę wiem doskonale że jak się coś dzieje to nawet do kompa nie chce się usiąść ale sami wiemy że to pomaga Pozdrawiam was wszystkich i bardzo was proszę napiszcie chociasz parę słów jak u was ?????????
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Przepraszam moje kochane skarbeńki że nie pisałam wczoraj ale nie miałam kiedy. Ostatnio u mnie z humorkiem tak sobie.Głownie z tego powodu,że mamę boli coś w boku od jakiegoś czasu.Była u lekarza,dostała jakieś antybiotyki i gdy się skończy ma iśc na badanie.Mama boi się że to może byc nowotwór:( Też się tego bardzo boję i prosze Boga żeby to nie było nic groźnego.Wczoraj rano leżąc myślałam jakby to było jakby jej zabrakło i nagle stanął mi przed oczami okropny obraz.Ja stojąca na krawędzi bloku i lecąca z tego bloku,a gdy uderzyłam o ziemię tak okropnie zakuło mnie w sercu.Koszmarny widok i koszmarne uczucie:/ Nie wiem co bym zrobiła jakby mi mamy zabrakło:( Później pojechałam do mojego kochanego bo wrócił już do domciu:) Po drodze miał nie miła sytuacje:/ Stłuczka mu się przytrafiła.W Białej Podlaskiej kobita mu w tył samochodu wjechała.Całe szczęście niomu nic się nie stało tylko samochody troszkę obite.Dzisiaj czuję się dobrze:) Już samego rana byłam dowiedziec się o pracę jako kelnerka na weselach:) Zobaczymy co z tego będzie.Szef cały czas się do mnie uśmiechał,więc może to dobrze wróźy:)