Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Witam Ale wszystkich wywiało jednak widze że forum też zrobiło sobie wakacje;) Alocjo napewno lekarz by wiedział jakby było coś nie tak EKG widać masz dobre więc się nie martw napewno jest wszystko dobrze Buziaczki Małgosiu ti fajnie że tak dobrze sie czujesz wypoczywaj nabieraj sił napweno wrócisz naładowana pozytywną energją buziaczki Dorotce pewnie dzieciaki laptop zabrały i nie może się dopchać do kompa hihihi buziaczki dla wszystkich bez wyjątku Ale u mnie upal nie do wytrzymania uf jak gorąco
Gość Dorota W
Witajcie!! Ja dziś niestety nie miałam zbyt wiele czasu dla siebie dlatego piszę dopiero o tak póżnej godzinie! Krystynko tym razem laptop wypoczywał hhihihhihihihih bo dzieci były z nami na zakupach!!! Małgosiu!!Już się nie mogę doczekać tych zdjęć.!!! Alicjo wychodzi na to ,że z Twoim serduszkiem nie jest żle!!!!Troszkę więcej wiary w naszą służbę zdrowia a będzie wszystko ok!!!! Psycho faktycznie nie wiadomo w którą stronę ruszyć ale tak jak napisałeś one tylko wydają się być ciemne.Jestem pewna ,że jasną drogę znajdziesz---wystarczy dobrze szukać!!! Pozdrowionka !!!! Spokojnej nocy i kolorowych snów Wam życzę!!!
Gość Dorota W
Witam w piątkowy poranek!! Krystynko mam małą zmianę planów. Właśnie jadę do lekarza z synem !!!Nic się nie stało ,po prostu zwolniło się miejsce do nefrologa u którego leczymy syna.Zwykła wizyta kontrolna!!! Problemy z nerkami nie są poważne ale trzeba dbać o to aby nic się nie przyplątało!!!. Napiszę po powrocie!! Trzymajcie się kochani!!
Gość Małgosia
Witajcie moi kochani:) No to Wasza Małgosia właśnie wróciła do domku i już regularnie będę pisała:) Te dwa tygodnie były smerfastyczne:) Na prawdę wypoczełam,a najważniejsze zapomniałam o chorobie mimo tego że dawała znać o sobie czasami.Jestem naładowana super mega pozytywną ebergią i mam nadzieję że na bardzo długo mi jej straczy:) Dorotko tylko kuzynka mi wyśle te zdjęcia na meila to wyślę je Tobie:) Aj Twoje okolice są cudne:):)
Witajcie Kochani!Nie odzywałam się bo mam kupę roboty a w wolnych chwilach czytam albo gram.Po prostu wyluzowuję.Pracuję nad nie przejmowaniem się.Czasami mnie łapie atak,ale staram się nad tym panować i nie nakręcać się bardziej.Często odpuszczam w różnych sprawach bo po co sie na próżno szarpać a potem męczyć się z atakami.Zawsze jakoś tam będzie.Ucze się też zdrowego egoizmu i tłumacze sobie że przecież dla siebie to ja jestem najważniejsza,bo jeśli zadbam o swój komfort psychiczny to i reszta łatwiej się ułoży.Może to przez ten seroxat?Pomyślałam,że zastosuję swoją formę terapii i zacznę się rozpieszczać w miarę możliwości.Po co tak gonić,za czym?Ostatnio dostałam wyniki badań.Cholesterol wyrwał się spod kontroli,tsh ponizej normy,ale i tak staram się nie nakręcać.Pewnie nadczynność tarczycy wróciła.Odłoże kaskę i w sierpniu pójdę prywatnie do endokrynologa.Zaczęłam brać aspargin i magnez i powiem Wam,że albo to sugestia ,albo rzeczywiście działa na serducho.Ciekawa jestem Waszej opinii na tę moją nowa terapię.Może jeszcze mi coś podpowiecie?
Gość krystyna 3
Witajcie kochani U mnie w dalszym ciągu pada noi dobrze niech sobie pada Kasiula 140 noi tak trzymaj brawo a co do magnezu to żeczywiście dobroczynnie działa na serduszko a co do potasu to też jest bardzo potrzebny dla serca a leki bardzo jakby ci to powiedzieć wchłaniają go bardzo z organizmu tylko nie za dużo go bierz jedz dużo pomidorków które mają dużo potasu A cholesterol nic nie napisałaś jak dużo jest przekroczony ale to wszystko jest do opanowania pozdrawiam buziaczki Małgosiu dobrze że wypoczełaś i nabrałaś sił a może cioci krysi też jakąś fotkę prześlesz będę baaaaaaaaardzo zadowolona buziaczki Szkoda Dorotko że nie było mnie wczoraj przy kompie ale wczas go wyłączyłam buziaczki Pozdrawiam wszystkich serdeczmie miłej spokojnej soboty życzę wszystkim.
Gość Dorota W
Dzień dobry!! Wczorajszy dzionek zleciał mi jak batem strzelił!!!Robiliśmy drobne zakupy dla męża na podróż i pakowaliśmy tobołki!! Dziś o 18-tej zostanę słomianą wdową a jutro chłopcy wyjeżdżają nad morze więc będe sama jak palec . Samopoczucie dopisuje mi choć wczoraj zaczynała się odzywać ta zmora ale zdzieliłam ją przez łeb i się odczepiła.Radzę sobie jakoś i mam nadzieje ,że tak zostanie! Pogoda u mnie piękna ,cały czas świeci słońce!!Momentami nie mam czym oddychać przez ten upał!!Deszczu brak ,ani kropelki od dłuższego czasu!! Krystynko nic się nie stało.Nadrobimy wszystko szybciutko !!!Dopiero wieczorem znalazłam chwilkę czasu aby usiąść przed kompem ale Ty pewnie już smacznie spałaś!! Małgosiu jak te dwa tygodnie szybko zleciały!!! Czekam na fotki!!! Marku u mnie nawet trawa tą suszę nie chce rosnąć.Zwykle co sobotę jest u nas koszenie a teraz nie ma po co kosiarki wyciągać!!! Może nadejdą deszcze w końcu i wszystko wróci do normy.Jak na razie wszystko schnie jak cholera!!! Kasiula super podejście do tematu!!!!!Tak trzymaj dalej!! Magnez ,potas ok!! Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie i życzę miłej soboty !!! Od jutra będę miała dużo czasu dla siebie więc możecie spodziewać mnie na forum baaaaaardzo często!! Buziaczki kochani!!! Pa ,pa!!!
Gość matiiaga
Witam więc zaczynam jeszcze raz: Dotarłam na miejsce ok 16. Ale za to samolot był super. Poszliśmy na spacerek na plażę i wieczorem padłam jak mucha. Przez kolejbne dwa dni było bezchmurnie i w miarę ciepło więc byczyliśmy się na plaży. Ja opiekowałam się dziećmi, a mój mężulek odpoczywał i opalał się bo on jest na urlopie. Super. Ale jak sie ruszałam to bardziej mnie słoneczko zlapało niż jego, haha. Spać w nocy nie mogę, bo wiecie jak to jest po dobrym morskim słoneczku na białą skórę miejską - poparzenia. Ale dla ładnej skóry warto trochę się pomęczyć. Oczywiście starszy synek też ma nóżki i rączki troche poparzone, ale nie wiedziałam, że filtr 30 jest za słaby. Wczoraj nie bylismy na plaży, bo pogoda dziwna, raz słońce, raz chmury i silny wiatr. Dzisiaj od rana chmury ale słoneczko przebija i wiatr wieje, ale zaraz idziemy chociaz posiedzieć na plaży bo zwariuję w domku. Wszystkie place zabaw wczoraj odwalone, budki z goframi i lodami też. Mój żołądek nie wytrzymuję. A dzisiaj pospałam do 11. Grzech. Ide teraz wszystkich szykować, bo troche się z tym schodzi. Nie mam czasu odpoczywać. Ale jak wrócę do w-wy to odpocznę może. Chociaż choroba sie uspokoiła, żadnych bóli w klatce i tp. Inaczej niż w zeszłym roku. Wieczorkiem zajrzę do Was. A teraz buziaki dla wszystkich:):)
Gość Małgosia
Witajcie kochani moi:) Ja jestem mega zakręcona z wielkim zapałem do pracy,sprzątania,nawet do gotowania..hahahaha:D Nie poznaje samej siebie;p Dzisiaj troszki się źle czuję ale to pewnie wina pogody bo taka jakaś byle jaka:/ Ale ogólnie jestem pełna energii:) Krysiu oczywiście że również otrzymasz zdjęcia:)) Wyszły na prawdę super:) Bynajmniej mi się podobają:P Dorotko oj bardzo szybko zleciało:) Wasze klimaty chyba mi bardzo służą:) Wczoraj po podróży jeszcze poszłam z chłopakiem i jego siostrą do pizzeri i wróciłam do domku o 22.Sama byłam zdziwiona że nie czułam zmęczenia:)
Gość Dorota W
Witam serdecznie!! I tak zostałam w domku sama.....Mężulek poleciał wczoraj wieczorem a synowie pół godziny temu pojechali nad morze! Dom opustoszał !!Jedyne towarzystwo jakie mi pozostało to moja kochana sunia!! Pogoda u mnie w dalszym ciągu piękna i nie ma żadnych oznak aby mogło sie to zmienić. Samopoczucie w miarę , choć obudziłam sie z silnym bólem głowy ale akurat na to cos zaradzę! Teraz będę miała sporo czasu aby zaglądać na forum i nadrobić ostatnie dwa tygodnie!. Krystynko dzisiaj będę w domku więc bedziemy mogły pogadać na gg do oporu! Matiiago Ty jak zwykle zapracowana nawet na urlopie!! Małgosiu ciesze sie ,że samopoczucie Ci dopisuje i masz w sobie sporo pozytywnej energii. Marku nie przepracowuj sie !!!Odpocznij troszkę !!Robota nie zają nie ucieknie! Pozdrawiam serdecznie wszystkie skarby i życzę spokojnej niedzieli!!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:* Dzisiaj byłam z rodzicami i moim chłopakiem u mojej babci na wsi:D:D:D Pozytywna energia mnie nie opuszcza:) Postanowiłam nauczyc się gotowac:P Od jutra zaczynam;p Będzie jutro na obiadek barszczyk z młodych buraczków i zrobię kompocik:) Na deserek upiekę jabłecznik:D Mam nadzieję że wyjdzie mi smaczne;p;p;p A o 19 lecę z chłopakiem do kina:)
Gość Dorota W
Witajcie kochani! Dzisiejszą nockę spędziłam w samotności .Bałam się bardzo aby nie dopadł mnie atak ale nie potrzebnie ,ponieważ lulkałam jak małe dziecko .Obudziłam się dopiero parę minut po ósmej.Jestem wyspana jak mało kiedy!!Tego chyba było mi trzeba!!! Pogoda u mnie zmienia się raptownie!Niebo zachmurzone z każdej strony i tylko deszczu do szczęścia brakuje! Małgosiu ten wyjazd na wakacje dobrze na Ciebie wpłynął.Emanujesz pozytywną energia od kilku dni !!To wspaniale:)))Takich wyjazdów jak najwięcej !!! Na ten barszczyk i jabłecznik chyba się do Ciebie wybiorę ---mam nadzieje ,że będą zjadliwe hihihihihihhihihihi!!!! Pozdrowionka dla wszystkich!! Piszcie ,nie obijajcie się bo jeszcze 22 strony i czeka nas jubileusz 500 -set stron naszych postów. Trzymajcie się i proszę o uśmiech!!!! Krystynko czekam na Ciebie!
Gość Dorota W
Marku witaj .Pogodę mamy całkiem podobną w sumie jest tak nijak --jakby chciało padać ale nie mogło!!! Kawusi ja niestety nie piję ale często mnie kusi jej cudowny zapach!! Boję się pić bo nawet pół filiżanki powoduje ,że telepie mną i trzęsę się wewnątrz jak galaretka! Pozdrawiam!
Gość Małgosia1990
Obiadek już ugotowany :) nie wiem jak smakuje bo nie jadłam;p;p a jabłecznik wyszedł super:) wszystkim smakował:D Dorotko a zapraszam zapraszam na barszczyk i jabłecznik;) Na ciasto musisz się pośpieszy bo już mało zostało;p;p tata z bratem się dobrali do niego;p;p
Gość Dorota W
Małgosiu jak Ci to gotowanie tak sprawnie idzie to może da z Ciebie jakąs super kuchareczkę??? Lekcje gotowania z całą pewnością przydadzą Ci sie w przyszłości!! Ja uwielbiam gotować i piec ciasta !!! W razie potrzeby służę radą albo jakimś ciekawym przepisem kulinarnym! Buziaczki---moja gosposiu!