Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia
Witajcie kochani:) Ja dzisiaj miałam bardzo dobry dzień:) Tyle że cały czas przesladowały mnie zakonnice;p;p Na każdym kroku co nie spojrzałam to zakonnica:D:D:D:D Kurde może dostane powołanie;p Hihihi na szczęście mi to nie grozi:D:D:D Byłam dziasiaj u kardiologa.Pani dzisiaj okazała się prawdziwym człowiekiem i poraktowała mnie poważnie:) Osłuchała serducho,zrobiła echo serca i powiedziała że jest poprawa.Wiecie myślałam że tam będę skakała pod sam sufit z radości:D Z moją wada jest troszke lepiej więc jest nadzieja że się cofnie:D:D:D:D Dała skierowanie na kontrolny holter na sierpień i za dwa tyg od holteru wizyte.Dzisiaj na prawdę byłam zadowolona z wizyty u niej.Była przyjemna,miła i robiła porządnie to co do niej należy.I zapytałam ją też wprost czy ta wada którą mam może się bardzo pogłębić.I zaskoczyła mnie bo myślałam że burknie jak zawsze ale tym razem nie odburknęła tylko spokojnie mi wytłumaczyła.Moja wada się nie pogłebi jeśli będe regularnie chodziła do kardiologa,robiła co jakiś czas badania kontrolne i brała magnez będzie wszystko w porządku i nie pogłębi się wada.Gdybym zaniedbała to wtedy mogło by się pogłębić do takiego stopnia,że krew mogłaby mi się cofnąć do komory a wtedy sami wiecie co mogłoby być.No ale ja będę bardzo pilnowała tej wady i mam nadzieje że będzie wszystko ok.Na praktykach wszystkie panie mnie uwielbiaja:D:D:D:D i mówią że będą za mną tęsknić i że nie da się mnie nie lubić:D:D:D Dzisiaj byłam też u mojego kochanego:) Wyprzytulałam się z nim...mmmmmm:D:D:D:D:D Miłość jest cudowna:) Dorotko zmartwiłam się wiadomością o Twoim synku.Mam nadzieję że teraz ma się lepiej.Biedny się namęczy:/ I Ty też bo pewnie czuwasz przy nim.Moja mama pamiętam zawsze przy mnie i bracie jak byliśmy młodsi to całą noc czuwała jak mieliśmy gorączkę. Marku chyba nie ma co liczyć na cud naszysz Orłów:/ Dobrej nocki Wam wszystkim życzę:) Dobranoc=*=*
__________________ $$$$ ___________________ $$$$$ ____________________ $$$ ____ $$$$$$$$$$$$$$$ ___ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Niestety nie udało się ________________ $$$$$$$$$$$ Szkoda!!!! ______________ $$$$$$$$$$_$$$$ _____________ $$$$$$$$$$____$$$ ___________ $$__$$$$$$____$$$$$ _________ $$$$$___$$____$$$$$ ________ $$$$_$$$$_____$$$$ ______ $$$$__$$$$_______$ _______ $__$$$$ ________ $$$$ ______ $$$$$ _____ $$$$ ___ $$$$___$$$$ _ $$$$$___$$__$$ __ $$_____$$__$$ __________ $$$$
Dzień dobry !!! Dzisiejsza nocka minęła o wiele spokojniej od poprzedniej.Wyspałam się dobrze więc humorek dopisuje!! Wczorajszego meczu nie będę komentowała bo to i tak nic nie zmieni,niestety trzeba się pożegnać z naszą reprezentacją na Euro i koniec--szkoda! Pogoda u mnie nie za ciekawa,chłodno,pochmurno i od czasu do czasu pada deszcz z czego się cieszę bo odpada mi stały obowiązek dnia --podlewanie! Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego ,spokojnego dnia! Krystynko jak naprawią neta to się odezwij~!
Gość Małgosia
Witajcie kochani:) Dzisiaj czuję się nienajlepiej ale to chyba z powodu pogody i okresu razem wziętych.No oczywiście nie pójdę na praktyki bo to bez sensu jak się źle czuje:/ ale mam nadzieje że później poczuje się lepiej:)) Wczorajszy mecz koszmar nad koszmary.Ale bramkarz Polski jest cudowny:D Ba bo pochodzi z mojej miejscowiści:D:D:D:D Dorotko cieszę się że noc minęła spokojniej.Mam nadzieje że synek szybciutko wyzdrowieje:) Hmm a co do Euro 2012 to jeszcze to stoi pod wielkim znakiem zapytania:P Bo jak nie zabiorą się za budowanie stadionów to przyjdzie piłkarzom grać na polach:D:D:D:D:D W kibicom dojeżdżać polnymi drogami:D:D:D:D
Małgosiu a to prawda bramkarz nam się udał ,choć nim możemy się pochwalić !! Jeżeli pochodzi z Twojej miejscowości to jakże może być inaczej --musi być cudowny!hiihihhiihhiihih! Poleniuchuj sobie w domku to może się lepiej poczujesz!!! Buziaczki!
Gość krystyna 3
Witam kochani U mnie jakoś leci raz dobrze raz nie najlepiej ale to widac już tak mósi byc tyko co ja bym dała żeby mi te zawroty głowy mineły one mnie najwiecej wkur...... bo to ani nic zrobić się nie da do sklepu wstyd iść bi jak mną zachwieje to sobie ktoś pomyśli że jakaś pijana idzie o staniu w kolejce nie ma mowy przy tych zawrotach i czasami sobie tak myśle nerwica be zawroty głowy jeszcze gorsze ach szkoda gadać czasami nawet posta trudno napisać bo siedzieć się nie da i praktycznie wszystko do du...... Dorotko synek chyba lepiej ? Co z naszymi pozostałymi dziewczynami krysiu waw czemu się ni odzywasz ? Matjago ciebie nie było już tak dawno na forum napisz wreszcie jak malutki jak ty się czujesz ? dawni forumowicze widać zapomnieli o nas nieładnie Marku życzę powodzenia i trzymam kciuki Ewo 26 pozdrawiam i buziaczki Wszystkich serdecznie pozdrawiam bez wyjątku i buziaczki dła wszystkich
Krystynko z synem faktycznie lepiej, już tak mocno nie gorączkuje,wstaje z łóżka i powoluśku odzyskuje apetyt.Wszystko zmierza ku dobremu. Dzięki Krysiu za troskę to bardzo miłe z Twojej strony ! Alicjo co się z Tobą dzieje.Dlaczego tak maluśko napisałaś? Oczywiście że będziemy Cię wspierać z całych sił tylko powiedz co u Ciebie słychać!!W ten sposób bezie nam łatwiej udzielić jakiejś rady w razie potrzeby. Pa!!
Witajcie kochani!Dorotko dobrze,że synkowi już przechodzi.W styczniu mój Dawid miał okropną jelitówkę.W sylwestra odesłali mnie z chorym dzieckiem ze szpitala Matki Polki,a 2 stycznia z odwodnionym dzieckiem trafiłam do innego szpitala.najważniejsze,że odzyskuje apetyt,znaczy się ze wszystko ku wyzdrowieniu.Krystynko,Małgosiu,Moniu,Zuziu,Alicjo,Marku i wszyscy pozostali- pozdrawiam Was.Uśmiałam się z dowcipów,sama żadnych niestety nie pamiętam.U mnie jakby jakieś pogorszenie schiza goni schizę.Wczoraj pojechałam do kliniki na ekg i zastrzyk z hydroksyzyny.Dziś oddałam krew na badania.Zacznę wykluczać różne przypadłości,aż dojdę do serca.Wykańcza mnie ten strach!Kłuje mnie często w klatce piersiowej,tętno przyspiesza więc się nakręcam jeszcze bardziej.Jestem tak spięta,że najlżejszy hałas wytrąca mnie z równowagi.Wczoraj mi było błogo po hydroksyzynie,ale przecież nie mogę ciągle się tak szprycować .Muszę pogadać z panem doktorem,może trzeba seroxat zastąpić jakimś innym specyfikiem.I znowu bedę się bać skutków ubocznych.Boże,jak ja mam dosyć tej nerwicy!Jestem rozdrażniona i spięta jak diabli.
Gość Małgosia
Ja niedawno wróciłam od mojego kochanego mężczyzny:D:D:D Kocham tego faceta ponad życie:) Matiiaga nie pisze może jest już jej lepiej i ta zmora ją zostawiła w spokoju:) Albo maluszek zajmuje jej tyle czasu że nie ma kiedy napisać.Dobra kochani ja zmykam spać bo jutro przed ostatni dzień praktyk:P Pani kierownik powiedziała że mi 6 postawi za praktyki bo sprawuje się super:D:D:D:D Dobrej nocki życze:*:*:*
Witajcie kochani. Dzisiejszy dzień rozpoczęłam od pracy.Byłam już na spotkaniu z nową pracownicą i w urzędzie skarbowym . Teraz zabieram się za obiadek i porządki domowe. Pogoda u mnie piękna ,humorek fantastyczne,synuś coraz zdrowszy wieć tylko śię cieszyć!!! Pozdrawiam Was cieplutko i życzę przyjemności w dzisiejszym dniu! Małgosiu z tego co napisałaś wnioskuję ,że sprawy sercowe układają Ci sie pomyślnie z czego się oczywiście bardzo cieszę. Powodzenia na praktykach kochanie i pracuj na ta obiecaną szósteczkę!! Kasiula nie poddawaj się i walcz skarbie z całych sił! Po wszystkich badaniach o ile wyjdą pozytywnie uspokoisz sie wiedząc ,ze jedyna choroba jak Cię dopadła to ta koszmarna nerwica z atakami leku i paniki. Wierzę ,że z nią sobie poradzi bo wydajesz się być silną kobitką! Jeżeli lekarz faktycznie zmieni Ci leki to po wykupieniu ich najpierw wyrzuć ulotkę.To taka zasada wszystkich którzy borykają się z tą zmorą. Lepiej do niej nie zaglądać ,ponieważ przyczepiają do nas wówczas wszystkie skutki uboczne wymienione w ulotce a to powoduje ,że się bardziej nakręcamy i trudniej się od choroby uwolnić. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i pisz posty na temat wyników badań.Buziaczki!! Krystynko Ty moja kochana a co to się z Tobą dzieje ,że nie odzywasz się na forum od wczoraj.? Napisz szybciutko Dorotce co jest grane!!! Czekam na Ciebie skarbie !!! Kochani na razie tyle z mojej strony idę troszkę po pracować do kuchni ! Obiadek musi być! Pa ,pa ,pa --buziaki dla Wszystkich!!!!
Gość krystyna3
Witam kochani Naprawde pustki na forum Dorotko ale pewnie pogoda piękna i wszyscy się dotleniają na powietrzu troszke sie wczoraj przepracowałam miałam niespodziewaną awarie w domu poszłam spać dopiero o 24 a dzisiaj taka jakaś do du..... jestem ale to chwilowe napewno przejdzie Alicjo co jest z tobą napisz coś więcej co sie dzieje? Kasiula ty się tak nie denerwuj i nie nakręcaj nu nu nu nu nie wolno trzeba pozytywnie myśleć a leki no cóż karzdy lek ma jakieś działania uboczne ale już ci to kiedyś Dorotka chyba pisała wcale u ciebie nie muszą wystąpić te działania uboczne trzeba próbować po jednej tabletce czy dwóch nic ci się nie stanie a zobaczysz jak się będziesz czóla po lekach Kasiula troszkę wiary w siebie i w leki a niektóre naprawdw mogą ci pomóc a nie zaszkodzić buziaczki i trzymam kciuki A reszta dziewczyn jak zwykle milczy trudno może kiedyś napiszą że nie zapomniały o nas OBY Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku jak zwykle trzymajcie się i nie dajcie chorobie BUZIACZKI DLA WSZYSTKICH
Kochani młodszy syn czuję się lepiej ale starszy leży w łóżku pod kołdrą z wysoką temperaturą powyżej 39 st.Szlak by to trafił jak nie urok to sraczka!!! Na pewno się zaraził tym wirusem bo co innego mogło sie przyplątać. Dam mu leki a jak nie będzie przechodziło to przyjdzie nam jechać do lekarza.Tylko nie wiem do jakiego on się kwalifikuje ,ponieważ za dziesięć dni kończy 18 lat.Do pediatry pewnie jeszcze --nie wiem ---echh zaraz humor straciłam