Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia
Kochani kurde ale dzisiaj u mnie parno..blee aż nie ma czym oddychać:/ Czuję się dzisiaj tak sobie ale to chyba przez tą pogodę bo co jakiś czas sobie grzmi.Miałam dzisiaj też iść na te obchody dnia mojego miasta dzisiaj koncert Starurskiego i od 20.30 na telebimie będzie można objrzeć mecz Polska-Niemcy i wspólnie siedlce kibicują naszej reprezentacji.Ale nie idę bo znowu się wynudze jak wczoraj. Dorotko nie śniłam o Bartku Wronie ale za to miałam kolejny koszmar.Śniło mi się że mam raka a dokładniej guza mózgu:( Kilka dni temu miałam też taki sen tyle że śniło mi się że poszłam na badania a później do lekarza który oświadczył mi że mam nowotwór.A dzisiaj śnilo mi się tak jakby dalsza część tamtego snu.Śniło mi się że byłam już w szpialu i lekarz powiedział mi że zostało mi tylko rok życia...
Gość Dorota W
Krystynko już mam dość odpoczynku ,zaczyna mi się nudzić ,męczy mie nic nierobienie jak cholera. Małgosiu u mnie żar z nieba tryska .Upał jak diabli i od miesiąca zero deszczu . Nie ma czym oddychać. Sny masz zabójcze nie zazdroszcze!!
Dorota.W. dzieki za odpowiedz na temat lekow,moze to bedzie to ,aczkolwiek tak jak wiesz -czas.lekarz mowil, ze bedziemy dobierac lekarstwa ,az trafimy.mam nadzieje , ze nidlugo.dzialeczka skoszona,jutro jak niebedzie padalo kopanie studni.krystyna3 walczymy.pozdrowienia dla wszystkich.flaga wywieszona na balkonie(samochodzie)tez.Polska-Niemcy 2:1.
Odmeldowuję się kochani!Leniuchowałam i leniuchowałam.Książkę przeczytałam do końca,zabrałam się za drugą.niczym się nie przejmowałam.Synusia połozyłam spać i usiadłam do przelewów.O zgrozo,policzyłam,że zabraknie mi jakieś 400złociszy do rachunków,chyba że mocno ścisnę pasa na życiu.Może przyszły miesiąc będzie lepszy.Pomyślę o tym jutro,jak mawiała Scarlet z Przeminęło z Wiatrem.Krystynko dobry weekend miałam,bo wiem dzięki temu forum,że nie jestem sama i wszyscy tu o sobie myślimy jak najcieplej.Małgosiu,życze Tobie i pozostałym samych kolorowych snów.
Gość Małgosia
Wiatam wszystkich kochani:) Czyżbym dzisiaj pierwsza Was witała??;* A jednak poszłam wczoraj oglądać mecz na festynie:D:D:D Był później super pokaz sztucznych ogni:D:D:D Ale najbardziej cieszy mnie to że pokonałam lęk i wytrzymałam w tym tłumie ludzi i w tym hałasie:D:D:D Tylko szkoda że Polska przegrała bo specjalnie dla nich założyłam moja kochana bluzeczkę z orłem i napisem Polska;p Zaraz zmykam bo musze iść do kadr żeby mi przydzielili pdaktyki w którymś sklepie;p Mam nadzieje że nie trafi mi się jakaś wredna kierowniczka bo obawiam się że to mogłoby skończyć wywaleniem mnie z parktyk po dwóch góra trzech dniach;p;p
Gość Małgosia
A jednak Kasiula mnie wyprzedziła;p;p Pewnie w tym samym czasie pisałyśmy;p;p Dorotko sny mam mega super wyczesane że aż się modlę żeby mi dalsza część tego snu sie nie przyśniła:/Dzisiaj byłam tak zmęczona że nic mi się nie śniło;p;p Dobra lece bo się spóźnie;p Opowiem Wam jak było jak tylko wrócę:D Paptki:*:*
Gość krystyna 3
Witam kochani Kasiula to super że poczytałaś i troszkę chociasz się zrelaksowałaś i tak trzymaj i niczym się za bardzo nie przejmuj dbaj o siebie bo to warzne jak ty będziesz się dobrze czuła to wszystko będzie inaczej i pamiętaj uśmiechaj się jak najczesciej bo śmiech to zdrowie buziaczki kochanie Krysiu waw a już myślałam że się nie odezwiesz zaglądaj czasami i pisz co u ciebie buziaczki A Domi nie wiadomo co znią gdzie ty się podziewasz dziewczyno napisz ?????? Dorotko co z tobą sie dzieje ta gogzina a ciebie na forum nie ma wszystko ok napisz buziaczki przeciesz to do ciebie nie podobne
Gość Dorota W
Witajcie kochani!!! Z samego rana pojechałam do dermatologa. Nie mogłam już wytrzymać z tym uczuleniem w nocy dusiło, swędziało i kuło jak cholera. Dostałam zastrzyk odczulający ,maść z hormonem steroidowym CUTIVATE oraz tabletki na 4 miesiące FlONIDAN. Ma nadzieję ,że teraz będzie ok i przestanę się męczyć.Oczywiście unikać mam słońca i w miarę możliwości zastosuję się do zaleceń lekarskich ale w golfach chodzic na pewno nie będę. Teraz wciągnę jakieś śniadanko i poczytam dzisiejsze posty bo widzę ,że się troszkę ruszyło po weekendzie. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę samych przyjemności. Acha śniło mi się ,że mecz s Austrią wygramy 3:1 zobaczymy czy mam prorocze sny hihihihihhihihihihihihihi
Gość Dorota W
Krystynko jejtem ,jestem ale troszkę póżniej niż zwykle. Wczoraj nic Ci nie mówiłam o wyjeżdzie do dermatologa, ponieważ sama nie wiedziałam ,że tak mnie przypyli w nocy.--Sorki:)) Małgosiuchyba nie będzie aż tak zle z tymi praktykami,może trafisz na super personel. Wczoraj faktycznie mecz przegraliśmy ale za to Ty wygrałaś !!! Dobrze czasami oderwać się od szarej rzeczywistóci ,powinnaś robić to częściej. Jestem ciekawa jaki sklep Ci się trafi--mam nadzieję ,że nie mięsny! Napisz jak wrócisz co załatwiłaś:-} Krysiu wawwitai!Rzeczywiście musisz miec sporo pracy!.Dawniej zaglądałaś prawie codziennie.Chyba cały ettat załapałaś albo jakiś dodatkowy ciągniesz co? Będę pracowała przy kompie także na gg będę dostępna muszę najpierw jednak uporać się z obiadkiem bo synowie dzisiaj szybciej niż zwykle wrócą ze szkoły. Kasiula to miłe ,że polubiłaś to forum .Jestem pewna ,że wśród naszej gromadki znajdziesz wsparcie w walce z nerwicą:) Marku niech już nawet ten sen się nie spełni ale obyśmy wygrali następny mecz choć 1;0 Szkoda mi tych naszych chłopaków i Leosia więc będę trzymała za nich kciuki we czwartek. Wczoraj dużym pocieszeniem dla Polaków było wygranie Grand prix przez Robercika Kubicę ---to troszkę pohamowało rozgoryczenie po przegranym meczu!!
Witajcie Kochani!! Co ja wieczorem wczoraj przezyłam koło 23 spałam juz i jak sie przbudziłam chciałam sie podrabać po szyji miałam wrazenie ze nie czuje szyjii jakos ta skóra była taka dziwna jakby nieczuła wystarszyłam sie ze to może być jakiś paraliż czy coś zaraz w głowie dziwnie czułam jak też mi dretwiała rece słabe i takie dziwne tetno skoczyło mi chyba na 300 ciśnienie mi skoczyło ledwo szłam ze strachu połozyłąm sie i jakoś mineło gadałąm se ze to tylko moja wyobrażnia i nic mi nie bedzie, przeszło ale lęk został.Dalej ten karak mam jakiś dziwny jakby coś mnie cisło może od compa jak za długo siedze nie wiem, nad rane niby spałąm ale tak już była przebudzona i czułam jak mi serducho potyka masakra chyba stresy wyszły z tego wieczora. Rano wstałam oczywiście waliło na maxa ale jak byłąm w pracy było ok nie powiem nic mnie nie łapało i wogóle fajnie było, nawet serducho mi nie skakało , ale teraz jechałąm do domu i musiałam wejsc do sklepu i sie zaczeło walenie serducha wrrrrrrrrr ;-((( Pozdrawiam wszystkich
Gość Dorota W
Zuziu Ty jednak skarbie musisz mnie posłuchać chyba.Ja Ci już mówiłam ,że za dużo o tym myślisz . Jesteś jeszcze taka młoda ,postaraj się coś zrobić ze swoim życiem,aby nie było takie szare. Bierz się za siebie,ruszaj gdzieś na podryw a wszystko się unormuje hihihihihihhia tak na seri już bez żartów to chyba czas na lekarza co?
Gość Małgosia
Matuchno jak tak ma wyglądać dorosłość i praca to ja chcę zostać dzieckiem:D Trafił mi się sklep przemysłowy,kobitki miłe nawet bardzo miłe,jedna kierowniczka też spoko zobaczmy w środę jaka będzie ta główna pani kierownik;p Miałam też zaszczyt poznać pana prezesa;p;p;p;p Ale szmyrgla można dostać z nudów.Bez kitu mam praktyki po 4 godziny a one mówią że nie muszę nic robić tylko się pokręcić po sklepie żeby nie było i że jestem młoda to zdążę się napracować jeszcze w życiu.Ale ja nie mogę tak bezczynnie stać i nic nie robić.Więc musiałam się upomnieć o prace:P Panie zleciły mi umycie pół półki a jutro mam zrobić drugie pół.Później miałam ustawić kremy i to mi wszystko zajęło nie całą godzine.Ale Panie były zachwycone mną:D:D Ma się ten urok osobisty;p;p;p hihihihi I oczywiście wileką skromność:D:D:D No ale do końca czyli ze 3 h musiałam stać i gapić się jak ludzie sobie towar wybieraja ewentualnie im w czymś pomóc.Myślałam że oszaleje z tych nudów a nóg od tego stania to nie czuję.Wróciłam do domu to myślałam że mi nogi w tyłek wejdą;p Zjadłam i poszłam spać:P Dopiero wstałam;p Ciekawe co będę w nocy robiła:D:D:D Jutro kolejny dzień praktyk mam nadzieję że panie znajda mi coś do roboty bo przez dwa tygodnie to fizia dostanę z nudów tam;p;p;p Ale dobrze jest najważniejsze że nie trafiły mi się jakieś wredne babsztyle:D o kurcze pieczone ale się rozpisałam jak nigdy;p;p;p
W dupie mam takie terapie!Dobrze,że zadzwoniłam,bo tłukłabym się na próżno przez całe miasto z przesiadkami.Pani psycholog wyszła wcześniej.To chyba odzew na moje ostatnie pomylenie terminów!Zadzwoniłam dziś do szpitala,w którym są terapie grupowe.Są,ale nie dla ludzi pracujących!trzy miesiące od 8.30 do 14.00 codziennie!Widać,że w tym kraju są pieniądze,ale na leczenie np.z alkoholizmu,ale nie z nerwicy!W dupie to mam!Spłakałam się jak głupia i mnie łapie!Mam tego dosyć!Mogę ewentualnie albo zrezygnować z pracy,albo bulić 500-600zł co miesiąc przez rok!W dupie mam to wszystko!!!!!!!!!!!