Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia
Witajcie kochani:*:*:*:* Ja narazie czuję się bardzo dobrze,ale lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca:P Dzisiaj o 13.10 mam egzamin z biologii:/ Troszkę się boje sama nie wiem czemu może dlatego że w komisji będzie dyrka:/ Poóźniej o 15 angielski więc dzisiaj mam co robić;p Dorotko cieszę się że dzisiaj czujesz się lepiej:) A zamoniałam Wam jeszcze powiedzieć jaka była wczoraj rekcja mojej lekarz na to że mi serce znowu dokucza.Ja do niej że znowu mam problemy z sercem,kołatania,ściskanie, a moja lekarza na to: *nom*. Przejeła sie co nie?? Masakra
Gość krystyna 3
Witam was nerwóski U mnie dzisiaj pogoda piękna nie za gorąco Dorotko to ciesze się bardzo że dzisiaj sie dobrze czujesz Ja dzisiaj jakoś tak nic mi sie nie chce jakiś leniuszek mnie dopadł Pozdrawiam wszystkich bez wjątku buziaczki dla wszystkich
Gość Dorota W
Kochani witam ponownie. Zrobiłam sobie dzisiaj dzień dobroci dla Dorotki i na całego zaszalałam w centrum handlowym .Chyba taki wypad do sklepów dobrze mi zrobił bo czuję się wspaniale. Kupiłam sobie odjazdowe bluzeczki ,super spodnie, kosmetyki i oczywiście jak zwykle buty. Moja garderoba troszkę napęczniała a portfel nieco zeszczuplał ale warto było choćby dlatego ,że mam gębusię uśmiechniętą. Niestety-- ja buszowałam po sklepach a obiadek sam się nie ugotował więc kupiłam tak zwane gotowce i już.Jak szaleć to szaleć na maxa a co !!!!! Teraz mam luzik ,nie ma sprzątania po obiedzie więc zabieram książkę ,którą poleciła mi Domi i uciekam na słoneczko zaczerpnąć odrobinę brązu i witaminę d. Krysiu waw- przyda Ci się troszeczkę wolnego.Odpoczniesz sobie i nas częściej będziesz odwiedzał.Do piątku nie długo więc zleci czas jakby pies szpyrki żarł. Małgosiu oczywiście trzymam za Ciebie kciuki.Wierzę ,że sobie całkiem dobrze poradzisz.Czekam na wiadomość jak Ci poszło na tych egzaminach.Nie bój się---- pani dyrektor też człowiek i na pewno nie jest potworem żeby sie jej lękać. A mija Krystynka milczy??? Oj Krysiu chyba będzie lańsko na gołą pupę. Pa ,pa kochani !!! Niebawem znów do Was napiszę!!!
Gość Dorota W
Masz szczęście Krystynko ,że się pojawiłaś!!!.Ja się również cieszę z Twojego dobrego samopoczucia.Zrób sobie dzień lenia tak jak ja .Raz nie zawsze---wolne od garów i sprzątania.Pełen luz i cudowny humorek .Zobaczysz jak fajnie i jak cudownie Twoja buziunia rozpromienieje.Buziaczki!!!
Gość malenka
sunny i dorotko W dziękuje dziś lepiej sie czuje ale od rana mam pobolewania ale nie zwracam na to uwagi i jeszcze żadnej tabletki nie brałam ale w wczoraj było okropnie raz pojawił mi sie taki atak przy mojej przybranej babci i ona była na 100% pewna ze to zawał i lekarz na dyżurze tez powiedział ma pani stan przedzawałowy podał zastrzyk jakaś tabletkę i pomogło tego sie nie da opisać okropny ból i zesztywniała mi cała twarz i szyja w wczoraj nie odezwałam sie bo po afobamie zasnęłam jak dziecko dziękuje Wam za pamięć i pozdrawiam wszystkich cieplutko...buziaki
Gość Dorota W
Witaj maleńka!! Wczoraj musiało być fatalnie skoro trafiłaś do lekarza.Lekarz postawił diagnozę ,że to stan przed zawałowy ale czy robił Ci jakieś konkretne badania zanim to stwierdził.Jestem bardzo ciekawa ,ponieważ panicznie boję się zawału.Jak możesz to napisz mi wszystko na temat tego wczorajszego zdarzenia.Będę Ci naprawdę niesamowicie wdzięczna Krystynko 3 wyluzuj kobietko i nie przejmuj się złośliwcami
Gość Dorota W
Witaj Marku60!! Brałam tranxene przez 3 miesiące ale przy tak zaawansowanej nerwicy po tym czasie zmieniono mi leki.Z tego co wiem to leczenie tymi tabletkami może trwać do dwóch lat ale radzę Ci skonsultować to z lekarzem. Leczenie nerwicy ( zwłaszcza lękowej ) to nie taka prosta bajka i sporo czasu musi upłynąć aby były efekty.Ja leczę się siódmy rok niestety i jak narazie końca nie widać. Pozdrawiam Ciebie serdecznie!!
Gość matiiaga
Witam, witam:) Jestem, żyję i juz jest lepiej. Wyłaczyłam się na tydzień, bo ciężko było. Chyba depresji dostałam. A jeszcze ten problem z sądem, więc trochę było cięzko. Ale dochodzę do siebie. Małuszek daje popalić. Nie chce spać, przysypia na 10-15 minutek i marudzi. Wieczorem kolki. Świetna sprawa. polecam:) Śpię po 3-4 godzinki na dobę, wyglądam jak po ciężkiej chorobie, schudłam 5 kilo w dwa tygodnie. A do tego te świetne pytania dookoła: Jak ty to zrobiłaś że nie widać po tobie że urodziłaś dziecko??? Moja odpowiedź: Zrób to samo, nie śpij, wyglądaj jak by cię czołg rozjechał, nie jedz i tp, do tego dołóż codzienne kłótnie z mężem, odrzycenie starszego dziecka, które nawet do mnie nie mówi, nie przytula się, no i depresja z nerwicą. Zobaczysz jak to pomaga:) No dobra koniec żalów. Właśnie zjadłam śniadanie, bo Pan Mąż poszedł z dzieckiem na spacer. Tonę w ciuchach do prasowania, do domu wejść nie można. Ale nadrobię:) A i jeszcze problem z wyborem chrzestnych dla dziecka- szkoda że to dziecko nie może wybrać:) Jak tylko znajdę troszkę czasu to poczytam co u was:) Mam nadzieję, że dobrze. Pozdrawiam wszystkich i mooocno ściskam:) Buziaki:)
Gość Dorota W
Matiiago kochana nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę ,że napisałaś. Z tego co co zrozumiałam to sytuacja w domku nie jest za wesoła.Wierzę Ci skarbie ,że nie masz lekko ale na pewno sobie ze wszystkim poradzisz. Odżywiaj się troszkę lepiej .Jedz witaminy bo one są Ci w tej chwil bardzo potrzebne:))Najważniejsze ,że jesteś cała i **zdrowa** a z pozostałymi problemami na pewno sobie poradzisz.Jesteś silną babką więc kto jak kto ale Ty dasz ze wszystkim radę. Pozdrawiam Ciebie serdecznie .Przesyłam 1000 buziaków .Będę czekała na kolejną wiadomość od Ciebie a w razie potrzreby jestem na gg.Zawsze możesz na mnie liczyć!!!!
Gość Dorota W
Marku60 . Jeżeli chodzi o uzależnienie tym lekiem to niestety masz to jak w banku ale nie obawiaj się ,ponieważ zejście z tego leku nie jest tak drastyczne jak np:po afobamie. Jeżeki masz jakiekolwiek obawy to porozmawiaj z lekarzem o zmianie leku.Na naszym rynku farmaceutycznym jest teraz sporo zamienników ,które nie uzależniają . Ja biorę w chwili obecnej asentrę i hydroksyzynę oraz bisocard i sotahexal. Dzięki sedeczne za życzenia.Walcze i nie poddaję się i mam nadzieje ,że kiedyś wygram.
Gość Małgosia
Kochani zaliczona geografia na 4:D:D:D:D Kurde ścisnęło mnie w głowie przed chwilą i teraz mam takie dziwne uczucie w głowie:/ Wkurzył mnie dzisiaj kanar w autobusie:/ Cymbał jeden:/ Na dodatek nie mogłam znaleść ulicy na której mieszka moja korepetytorka.Na szczęście szła kobieta i zaporwadziła mnie na tą ulice.Wspaniała kobieta bo wcale nie było jej podordze a mimo to mi pomogła:)
witam wszystkich i zycze milego wieczorku i spokojnej nocki bo ja dzis tak na chwile ,,, jutro musze wczesnie wstawac...;/ matko Dorotko w ty mnie nie strasz ze odstawienie afobamu jest tak drastyczne bo juz sie martwie co to bedzie jak bede miala go odstawiac choc to pewnie jeszcze nie predko nastapi... pozdrawiam Wszystkich gorąco i do uslyszonka
Dobry wieczór! Drogie forumowiczki, sprawdźcie koniecznie czy macie zdrową tarczycę!!! Choroby tarczycy dają objawy podobne do nerwicy. Lekarze długo mi wmawiali, że mam nerwicę, ale ja wiedziałam, że muszą być jakieś inne przyczyny i miałam rację. Okazało się, że mam zapalenie tarczycy - choroba Hashimoto. Główne objawy: drżenie rąk, bóle i kołatania serca, ataki przyspieszonego bicia serca, napady duszności, ucisk w gardle, płaczliwość, napady paniki i lęku o życie, uderzenia gorąca do głowy, oblewanie się potami, osłabienie, zawroty głowy. Aby wykryć tę chorobę trzeba zrobić badania krwi: TSH, FT3, FT4 (hormony) oraz aTPO (przeciwciała). Naprawdę warto to sprawdzić! Pozdrawiam.
Gość krystyna 3
Witam moje gwiazdy Matiago nawet nie wiesz słonko jak sie ciesze że napisałaś bo naprawde wszyscy sie tu o ciebie martwimy napewno jesteś bardzo zmęczona z tego co piszesz ale musisz być silna napewno sobie poradzisz i tak jak pisze Dorotka pij dużo witamin żebyś nam nie osłabła trzymaj się słonko buziaczki i skrobnij czasem choć pare zdań buziaczki:) U mnie zapowiada się kolejny ładny dzień oby nie tylko dzień ale i samopoczucie było dobre bo co rano wstaje i myśle czy ta pani niedobra nie zatakuje POzdrawiam was wszystkich bez wyjątku miłego dzionka życze trzymajcie się nerwózki kochane
Gość Dorota W
Witajcie kochani!!! Wczoraj wieczorkiem nie znalazłam ani troszkę czasu aby zaglądnąć na forum :(( Najpierw przyjechał kuzyn odebrać swojego rozbestwionego pieska ,którym się opiekowałam przez kilka dni,póżniej przez ponad godzinę rozmawiałam z mężulkiem przez telefon a na koniec jak już chciałam zaglądnąć na forum okazało się ,że mundurek szkolny mojego syna jest w strzępach więc musiałam go doprowadzić do stanu używalności.Talentu do szycia Bozia mi poskąpiła więc zeszło prawie do północy. Dzisiejszy dzionek zapowiada się pięknie już świeci słoneczko i jest cieplutko oby tylko jeszcze samopoczucie było ok to buziunia moja będzie uśmiechnięta:))) Małgosiu gratuluję Ci pomyślnie zdanego egzaminu.A co to bez bileciku się jechało. że kanar się doczepił do Ciebie? Sunny odstawianie afobamu u każdego człowieka przebiega inaczej.Wszystko zależy od organizmu,psychiki i długości jego zażywania.Nie martw się niczym nie jest aż tak tragicznie jak to niepotrzebnie napisałam.Po prostu u mnie pierwsze odstawianie nie wyglądało za ciekawie z mojego powodu ale jak będziesz chciała o tym zdarzeniu dowiedzieć się czegoś więcej to nie ma sprawy mogę napisać. Nie chciałam Cię za nic w świecie wystraszyć.Nie bój się i pamiętaj ,że afobam jest bardzo skutecznym lekiem. Barbarello --serdeczne dzięki za doskonałą radę w sprawie badania hormonu tarczycy.To prawda ,że nie zawsze lekarze kierują nas na badania w tym kierunku a jest to faktycznie konieczne w zdiagnozowaniu nerwicy. Krystynko 3 co się z Tobą dzieje? Matiiago, Nefrii ,Domi,Ewuniu, krysiu waw,Zuzanno,Maleńka Krystynko ,Małgosiu ,Sorata, Sunny, i wszystkie pozostałe osoby ,których nie wymieniłam :MM Zyczę Wam wspaniałego humorku ,pięknej pogody oraz wytrwałości. Zabieram się teraz za generalne porządki w domku ale na forum co pewien czas zaglądnę aby sprawdzić czy u Was wszystko w porządeczku.Trzymajcie się cieplutko i piszcie mi tu zaraz co słychać w szerokim świecie.
Gość Dorota W
Krystynko to Ci się dzisiaj udało Dorotkę wyprzedzić .Jestem mile zaskoczona Ty nasz ranny ptaszku. Nie myśl kochana o tym co może być tylko ciesz się obecną chwilą.Najważniejsze,że teraz czujesz się dobrze a resztą sobie główki nie zawracaj.Buziaczki dla Ciebie .Pa ,pa skarbie!!!
Gość Małgosia
Witajcie kochani:) Ja dzisiaj narazie czuję sie dobrze:) Właśnie konsmuje sniadanko;p Dorotko właśnie o to chodzi że miałam bilet bo jeżdże na miesięcznym ale wg Pana Kanara mój bilet jest nieważny bo kupiony 9 maja.Ja się wściekłam i powiedziałam mu że co z tego że kupiony 9 maja,ale nikt mi nie odliczył od ceny tych 9 dni przez które nie jeździłam i MPK na mnie zaprobiło to raz a dwa 9 maja to jeszcze początek misiące.Głupio mu się zrobiło i poszedł sobie.Pewnie myślał że jestem głupia i będzie mógł mi kare wlepić.OOOO na pewno nie nie po to płaciłam za bilet miesięczny 53 zl żeby mi kare wlepiał..wrrrr:/
Gość Dorota W
Witaj Małgosiu! Cieszę się bardzo ,że czujesz się w porządeczku.Mam nadzieje ,że tak pozostanie do końca dnia:)) Panem kanarem się już nie przejmuj.Facet po prostu chyba miał kiepski dzionek i szukał ofiary aby się móc na kim wyżyć.Nie udało sie gościowi bo trafił na Małgosię hihihhihihiihhihihihihihihihihihihihihih:))
Gość Małgosia
Wkurzył mnie ale ma szczęście że nie dyskutował więcej.Niech w innym autobusie poszuka sobie jelenia.Bo bez przesady troszkę w żadnym punkcie nie ma że bilet musi być kupiony z dniem 1 jakiegoś tam miesiąca.Zresztą skoro pani w kasie sprzedająca bilety gdyby bilety były już nie ważne to najnormalniej w świecie by ich nie sprzedawała.Ale dobra było mineło mam nadzieje że więcej na tego pacana nie trafie:/