Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Jesteście kochani wszyscy bez wyjątku=*=* I za to Wam dziękuję z całego mojego serduszka=*=* Będę się modliła żeby Bozia Wam pomogła i dała zdrowie:) Nie wiem co bym bez Was wszystkich zrobiła.Jesteście tak wspaniałymi osobami że nie umiem tego wyrazić w słowach.macie tak wspaniałe serca że powinno się Wam pomniki ze złota stawiać:) Mimo tego że nie znam Was osobiście i jesteście obcymi osobami to kocham Was i traktuję jak moją drugą rodzinę:) Na prawdę nie wiem jak mam wam za wszystko dziękować, za to wsparcie,słowa otuchy,wiarę we mnie i pocieszenie.
Małgosiu nie masz za co dziękować ! Pomogłaś mi bardzo w najgorszych chwilach i kochana zawsze będę o tym pamiętać.Więc się nie smuć masz wokół siebie tyle osób dla których wiele znaczysz i zawsze możesz na nie liczyć.Smutek zawsze mija,nawet wtedy kiedy wydaje się to niemożliwe..tak będzie i u Ciebie,nie pozwolę Ci się smucić ...lubię jak jesteś radosna.
Małgosiu jesteś jasnym promyczkiem na tym forum i nie pozwól sobie na czarne myśli . Bardzo mi przykro z powodu cioci i wiem że żadne słowa pocieszenia nie pomogą , ale nie możesz sobie pozwolić na załamanie .Trzymaj się i pisz z nami , postaramy ci się pomóc ! Matiaga z czasem będzie lepiej , musisz sobie tylko wypracować rytm dnia .Postaraj się jak najwięcej spać , ja córcię ( moje drugie dziecko ) karmiłam w nocy na półśpiąco - spałyśmy razem - tak przez 14 miesięcy . Gotuj obiady na dwa dni , ja kupowałam gotowe pierogi , kopytka i tylko wrzucałam na wodę . Trzymaj się będzie dobrze .Jak możesz to mi też prześlij swoje szkraby nefri77@gazeta.pl . Sorata , nie nakręcaj się bo to najgorsze co możesz robić - wiem to z własnego doświadczenia ( wmawiałam sobie przeróżne choroby ).Powtarzaj sobie że jesteś zdrowy i wszystko będzie dobrze - bo przecież tak będzie .Jest młodym człowiekiem i nie pozwól aby jakaś nerwica zmarnowała twoje życie - przecież nie warto . Ja czuję się już troszkę lepiej , nie siedziałam przy kompie bo moja starsza latorośl znów zaczą pokasływać , więc wczoraj pojechałam do naszej pani pulmonolg ( oczywiście prywatnie , bo terminy na fundusz są na listopad ) i dostał encorton na 5 dni i inne wziewy .Może steryd pomoże , zobaczymy . Trzymajcie się , jutro postaram się popisać troszkę więcej , a tak w ogóle to ostatnio troszkę mniej wszyscy piszą !
Gość Dorota W
Dzień dobry wszystkim! Za oknami zima ,bieluteńko od śniegu a Kwiecień zapasem .Chyba musimy zacząć przyzwyczajać się do takich częstych zmian atmosferycznych tylko czy nasze organizmy się z tym pogodzą nie wiadomo.Na mnie akurat takie częste zmiany pogodowe nie wpływają dobrze . Małgosiu napisz proszę jak się dzisiaj czujesz słoneczko? Krystynko3 gdzie wczoraj tak szybciutko zniknęłaś? Matiiago mało piszesz ale jesteś usprawiedliwiona oczywiście!!! Nefri ty również .Wiem jak to jest kiedy dzieci chorują sama jestem mamą. Krysiu waw po powrocie ze świąt stałaś się milcząca -co się dzieje? Sorata pozdrowionka
Gość matiiaga
Witam dzisiaj postaram się popisać troszke, ale teraz jadę po dokumenty do szpitala i do lekarza z maluszkiem na ważenie. Bo przy wypisie waga mu spadała i kazali mi go zważyć za kilka dni. Ale noc miałam boską, wymarzoną - moje dzieciątko spało prawie ciągiem dziesięć godzin i tylko raz się obudził na karmienie. Kurcze takie coś można sobie tylko wymarzyć. Ja za to jestem nareszcie wyspana, więc dzisiaj do roboty::) Obiecałam wam napisać jak było w szpitalu ale to jak wrócę:) Mam nadzieję, że Was nie zanudzę. Ale muszę to z siebie wyrzucić, bo niestety nie mam z kim pogadać. Buziaki dla wszystkich:) Nefri, Małgoś - wysłałam.
Gość Dorota W
Nefri ja mam taki średni dzionek .Bywało lepiej ale nie będe stękała bo zawsze może być gorzej prawda? U mnie już sypie śniegiem !Zresztą wczoraj cały dzień sypało .Może wo w całej Polsce przygna zimę. Sorata napisz nam jak wrócisz co powiedział lekarz oki Ewunia 26 a co z Tobą sloneczko się dzieje --gdzie się podziewasz? Krystynki a Wy się nie obijajcie tylko szybciutko piszcie co U Was Małgosiu na Ciebie również czekam
witam was kochani! faktycznie dosyc dlugo sie nie odzywalam, ale to przez to ze ciagle mam cos do zrobienia. a i zdrowie nie dopisuje. nie dosc ze nerwica to jeszcze kregosłup mi nawala i musze jakies badania teraz porobic.jednym slowem masakra. Matiaga jestem z ciebie bardzo dumna, ze dajesz sobie rade ze wszystkim. Dorotko wkrótce odezwe sie na gg.
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=* Właśnie wróciłam ze szkoły...Ciężki dzisiaj mam dzień nie mogę się na niczym skupić bo nie dość że jest kupę zamieszania w domu z powodu śmierci w domu to jeszcze mój kolega ma problemy:( Teraz jestem sama w domu i w sumie się z tego cieszę że nie muszę słuchać jak rozmawiają o cioci:( Mama powiedziała że nie pojadę na pogrzeb żebym nie poruszyła sobie jeszcze bardziej serduszka takimi przeżyciami i żebym uniknęła przeżywania,rozczulenia,płaczu żeby też nie poruszyć nerwów.
Gość Małgosia1990
matiiaga dziękuję za zdjęcia kochana:) Cudowne masz dzieci:) A maluszek jest prześliczny:) Ohh ale bym go ponosiła,pokołysała:) No może śpiewanie kołysanek bym sobie darowała bo to mogło by się źle odbić na jego słuchu;p Prześliczny na prawdę:) Ale starszy też niczego sobie będzie z niego w przyszłości przystojny mężczyzną:)
Witam wszystkich Przepraszam że nie pisałam przez kilka dni byłam zmuszona wrócić wcześniej do pracy bo koleżanka poszła na zwolnienie a przed świętami był zapiernicz .Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam że znajoma z pracy 20 lat temu chorowała na nerwicę to teraz ją po tylu latach dopadła ,miała trochę przezyć i się rozsypała i temu poszłam za nią do pracy . Chciałam Wam się pochwalić że wkońcu mam wynik mój guz na jajniku nie złośliwy dopiero dzisiaj doszedł do szpitala a ja miesiąc w niepewności żyłam to było straszne ,a pozatym to kiepsko się czuję ta pogoda mnie wykańcza nie za bardzo funkcjonuje ,nie mogę za wiele pisać bo zaraz do pracy POZDRAWIAM WAS GORĄCO WSZYSTKICH BEZ WYJĄTKÓW
Gość Dorota W
Domi witaj serduszko--wiem .że oczekiwanie na wynik badania kosztowało Cię sporo nerwów ale na szczęście wszystko skończyło się pomyślnie.Szkoda ,że tak mało piszesz ,no cóż praca -siła wyższa.Jeżeli chodzi o Twoją znajomą to koszmar ale po rozmowie z lekarzami jestem pewna ,że z tej choroby tak do końca nigdy się nie wychodzi .Może być wiele lat spokoju ale wystarczy jakiś stres ,nieszczęście i wszystko wraca jak bumerang ,dlatego wcale mnie to nie zdziwiło.Nie mówię jednak ,że nie jest mi przykro z tego powodu,wprost przeciwnie żal mi tej kobiety i to bardzo szkoda. Domi kochanie zaglądaj w wolnych chwilach i pisz co u Ciebie .Pozdrawiam i przesyłam buziaczki
Gość krystyna 3
Witam was kochani Nic mi się nie chce mam totalnego doła czy to zawsze człowiek musi się tak męczyć? Dlaczego nie możnz normalnie żyć? Czemu ta choroba musi robić z człowiekaniedołęge życiową? w dupie takie życie po co się tak męczyć lepiej by było zamknąć oczy i się dłóżej nie męczyć Pozdrawiam
Gość Dorota W
Krysiu waw -no to się doprawiłaś po świętach tak? Kuruj się kochana i wracaj do nas jak najprędzej bo brakuje Ciebie na forum.Na grypę najlepszy zaparzony majeranek z czosnkiem ,cytryną i miodem--rewelacja!Stawia na nogi w oszałamiającym tempie- polecam:)))
siema bylem u lekarza,dostalem seronil,i zomiren doraznie,... zacczne od jutra to brac...zobaczymy jak bedzie i jakies krople w razie atakow paniki ogolnie byl mily i wiele mi wytlumaczyl:) ciekawe ...jutro sie odezwe rano:) pozdro dal wszytkich:)
Gość krystyna 3
Sorata noto bierz sie chłopie za leczenie i będzie ok zobaczysz Domi 110 nareszcie sie odezwałaś widzisz to wspaniale że wszystko ok a tyle się namartwiłaś Krysiu waw co u ciebie? Dorotko ty widze zawsze obecna skarbie Małgosiu jak serduszko? nie martw się bedzie dobrze zobaczysz POZRAWIAM WAS SERDECZNIE
Gość Dorota W
Sorata widzisz nie taki diabeł straszny jak go malują.Cieszę się ,że postanowiłeś wziąć sie za siebie .Rozmawialiśmy o tym i wiesz ,że będzie ok prawda? Napisz jutro co słychać a tabletki weż już dzisiaj .Nie ma co odkładać leczenia bo każdy dzień jest ważny w Twoim przypadku.Pozdrawiam! Krystynko3-jestem i czuwam.Chyba mam dziś dyżur na forum