Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ! Nie pisałam od piątku , bo troszkę zagoniona byłam , a jeszcze mnie mąż denerwuje ( wszystko na mojej głowie - pan tylko korzysta z tego co ja robię ) . Wczoraj z nerwów dostałam ataku jakiego jeszcze nigdy nie miałam .W tramwaju zaczęło mi się robić słabo , podobno byłam zielona .Serce pikało bardzo szybko , a ja nie mogłam oddychać .Nie wiem jakim cudem doszłam od przystanku do teściów , a tam padłam na łóżko ( pózniej propranol , tabletki uspokajające ) myślałam że to już konieć , aż łzy mi z oczów leciały .A do tego głupie teksty teścia - nie mam z nimi najlepszych relacji ).Koszmar , teraz troszkę lepiej , ale serducho zasuwa .Matiiaga , cieszę się że wszystko jest dobrze , uregulujecie sobie z maluszkiem rytm dnia i będzie dobrze , też to pamiętam - przy drugim jest troszkę gorzej bo jest jeszcze to pierwsze , ale trzymaj się bedzie dobrze , staraj się wykorzystywać każdą chwilkę na spanie . Wszystkim składam spóżnione życzenia świąteczne .
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=* Dzisiaj jest mi już troszkę lepiej ale wczoraj strasznie się z ryczałam aż ze zmęczenia usnęłam.Troszkę jeszcze dzisiaj mi serce kołacze ale to nic w porównaniu z tym jak zasuwało przez ostatni tydzień.Jutro mimo wszystko udam się do lekarza żeby dała mi na jakieś badania i nie wyjdę z gabinetu dopóki nie otrzymam skierowania.A muszę się Wam jeszcze pochwalić że przybyło mi troszkę na wadze:D:D:D
Gość Dorota W
Witajcie kochane ! Tak ja już zakończyłam świętowanie.Ostatani goście opuścili mój domek godzinę temu a ja teraz odpoczywam .Sprzątanie zostawiam na jutro .Jestem zmęczona więc nic innego mi nie pozostaje jak wskoczyć szybciutko do wanny a następnie pod kołderkę. Trzymajcie się skarby.Mam nadzieję ,że święta upłynęły Wam w miłej atmosferze.Odezwę się jutro a tym czasem .----Dobranoc
Gość Dorota W
Witajcie kochani po świętach.Troszkę póżno się do Was odezwałam ale niestety spotkały mnie pewne problemy rodzinne, z krórymi borykałam się od samego rana. Po wielkiej gościnie jeszcze cały czas doprowadzam dom do stanu używalności a po świątecznym obżarstwieprzeszłam na dietkę oczyszczającą Krystynko3 -jestem słoneczko! Matiiago-co u Ciebie i maleństwa? Małgosiu i Nefri -jak ze zdróweczkiem U Was? Maleńka -dawno Cię nie było -jak się masz? Domi a jak Ty po świętach się czujesz Ewunia26 -gdzie się podziewasz? Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko i przesyłam buziaczki!
Gość matiiaga
Witajcie Dopiero tu zajrzałam. Jestem wykończona. Mały dosyć często płacze, a do tego dwa dni miałam koszmarne, klatka bolała, głowa pęka. Nic tylko paść. Mały dzisiaj od szóstej dopiero usnął. Ale jest cudowny. Warto było przejść przez trudną ciążę i jeszcze *gorszy* poród:) Ja śpię po trzy, cztery godzinki na dobę, ale jeszcze funkcjonuję. Nie wiem ile tak dam radę:) Muszę jakoś zaplanować dzień, bo na razie wszystko do dupy. Pomimo zmęczenia i klejących oczu, muszę utrzymać jakiś porządek w domku. Dzisiaj zrobiłam badania, bo w szpitalu stwierdzili u mnie anemię. Pozdrawiam wszystkich bez wyjątków:):) Czytając wpisy kierowane do mnie popłakałam się jak małe dziecko. Jesteście wszyscy wspaniali i bardzo Wam za wszystko dziękuję. Jestem bardzo wzruszona, że tak mogą pisać ludzie praktycznie obcy, a jednak bardzo bliscy:) Nawet moi znajomi tak się mną nie interesowali. Bardzo Wam dziękuję za wszystko. Bardzo.
Gość Dorota W
Matiiago dobrze ,że się odezwałaś --jestem spokojniejsza jak przeczytam od Ciebie wiadomość. Współczuję Ci ,ponieważ doskonale zdaję sobie sprawę ,że nie masz lekko w obecnej sytuacji.Staraj się jak najwięcej wypoczywać.Wykorzystuj każdą wolną chwilkę na sen bo teraz musisz mieć dużo siły i energii. Nie wiem czy mogę Cię o coś poprosić ale tak bardzo mnie kusi ,że się nie powstrzymam a mianaowicie o zdjęcie Twojego maluszka.Tak bardzo chciałabym go zobaczyć.Jeżeli nie sprawi Ci to kłopotu to bardzo proszę.Takie małe dzieci są słodkie a ja mam na ich tle w ogólę jajeczko.Pozdrawiam Ciebie serdecznie i przesyłam 1000 całusków
Gość krystyna 3
Witam kochani ja troszke odpoczełam Dorotko nareszcie sie odezwałaś już sie martwiłam że coś się stało Matiago gdybym tylko mogła ci jakoś pomóc to bym się zajeła maluszkiem a ty byś odpoczeła ze dwa dni i wyspałabyś się ttzymaj się jakoś słoneczko Małgosiu co z tym twoim serduszkiem się dzieje? Domi czemu sie nie odzywasz co z tobą? A gdzie reszta?????????????? Pozdrawiam was kochani serdecznie
Gość Dorota W
Matiiago!!! Bardzo ,bardzo serdecznie Ci dziękuję za zdjęcia. Dominik jest taki śliczniutki ,że aż mi serduszko ścisnęło.Obaj synowie są śliczni.Możesz naprawdę być z nich dumna.Na fotkach wyglądają jak dwa aniołki. Jesteś kochana -buziaczki dla Ciebie i Twoich latorośli Małgosiu co się dzieje z Tobą słoneczko? Skąd to kołatanie?Zaglądaj jutro częściej i koniecznie napisz jak się czujesz-proszę! Isia86- ja niestety podczas ataku nie odczuwam takiegoposmaku ,natomiast mam straszniesucho w buzi tak jakby brakowało mi śliy .Pozdrawiam Ciebie serdecznie! Krystynko jutro będę cały dzień w domku ,Przepraszam jeszcze raz ,że się nie odezwałam do Ciebie przez cały ranek i po południu ale wiesz ,że mam kłopoty rodzinne i już wyjaśniłam dlaczego mnie było. Dobranoc skarby.Zyczę Wam spokojnej nocy i samych przyjemnych snów. PA!
Gość Dorota W
Witajcie ! Już po ósmej a tu tak pusto?Chyba wszyscy odsypiają zmęczenie po świętach.Ja nie mogłam dziś wyleżeć rano w łóżeczku i wstałam bardzo wcześnie ale to dobrze bo zdążyłam posprzątać i nastawić obiadek. Pozdrawiam Was cieplutko i przesyłam buziaczki
Gość Małgosia1990
Witajcie:) Dorotko i Krysiu nie mam pojęcia co się dzieje z tym moim sercem:( Ahh...czasami myślę że jeśli byłaby możliwość operacji to bym się bez wahania zgodziła.Może bym mi to pomogło albo bym się już nie obudziła.... Matiiaga ja też proszę o zdjęcie maluszka:) =*