Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
witam serdecznie pisze z ewci kompa bo moj narazie zepsuty jak tyko naprwia wroce na forum witam cie agus ciesze się że juz jesteś w domku wracaj do zdrowia trzymam kciuki za ciebie napewno wzystko będzie dobrze życzę ci tego z całego serduszka pozdrawiam wszystkich serdecznie bez wyjątku
Witajcie moi kochani Na samym początku chciałam przywitać AGĘ skarbie jesteś silna i walcz jak lwica dużo zdrówka Ci zyczę ,napewno twój piesek jest szczęsliwy co Matiago trzymam kciuki Ja wróciłam z przychodni wreszcie dostałam antybiotyk tylko po tej laparoskopi trochę mnie martwi bo w pępku już się ładnie zagoiło a obok mnie boli tak jakgy zrost czy co to nie wiem lekarz kazał mi sie skonsultować z ginekologiem a ja już siedze i becze czy u mnie zawsze musi być coś nie tak ?mam tego dosyć wynik histopatologiczny oczywiście się opóżnia może w czwartek Pani mi powiedziała .Dzwoniłam do swojego gina to mam po połódniu przyjechać bo może zrobił sie twierdzi krwiaczek .Tego wszystkiego już za dużo brak mi na wszystko sił jeszcze do tego angina Pozdrawiam Wszystkich bez wyjątków i zyczę miłego dnia
Gość Dorota W
Kobitki moje kochane! Nareszce jestem w domku.Zakupy zrobione ,sprawy służbowe pozałatwiane jeszcze tylko w sobotę muszę odebrać zamówioną wędlinkę na święta i finisz.Taki przed świąteczny szał zakupów to nie na moje zdrowie.Te tłumy w sklepach,gwar i dotego fatalna pogoda całkowicie mnie zdołowały.Rozwalona łepetyna w dalszym ciągu mnie boli i to chyba bardziej niż wczoraj ale do wesela się zagoi i wszystko będzie ok.Szwy wyciągną mi we wtorek po świętach więc jeszcze troszkę muszę pocierpieć. Jestem bardzo ciekawa jak tam nasza Matiiaga sobie radzi.Byłam w kościółku i pomodliam się prosząc o szczęśliwe rozwiązanie i o zdrowego dzidziusia dla nasze koleżanki.Mm nadzieję ,że Bożia wysłucha mijej prośby i wszystko przebiegnie pomyślnie .W każdym razie czekam na wiadomość
Gość Małgosia1990
Witajcie kochane ja właśnie ze szkoły wróciłam:) Nie skromnie się pochwalę że dostałam 5 z klasówki na którą się dzisiaj rano uczyłam:) Miałam maksymalną ilość punktów:) Dorotka ja też mam nadzieję że u matiiagi pójdzie wszystko dobrze:) A mam przeczucie że nie potrzebnie się martwiła;) nefri77 skarbie a jak u Ciebie??Jak humorek??
Gość Dorota W
Dziewczyny faktycznie pusto na forum ale 3 ooby sa usprawiedliwione Krystynka3 ma popsuty komputer.Fchowiec siedział przy nim wczoraj ale nie zrobił więc dziś kombinuje dalej. Krysia waw zabiegana jest, ponieważ pakuje się na kilkudniowy wyjazd a Matiiaga to już wiecie -w szpitalu. Przygotowania do świąt też wymagają swojego czasu dlatego sądzę ,że do niedzieli będzie maleńka frekfencja na forum. Ja odwaliłam porządną drzemkę po wypadzie na zakupy i teraz spokojnie mogę posiedzieć przed kompem.
Gość Dorota W
DO MATIIAGI !!! *************************** Gratulacje!!! Niech się rozwija maleńtwo w zdrowiu! Niech przynieszie Wam radość! Niech życie będzie dla niego łaskawe i Opatrzność mu sprzyja! Niech ten mlody człowiek , który uszczęśliwił Rodiców swoim przyjściem na świat będzie Waszą nadzieją,radości i miłością
Gość Małgosia1990
Jupi:D:D:D:D:D:D:D Matiiaga urodziła:D:D:D:D:D:D:D Gratulacje moje kochanie:) Mówiłam że wszystko będzie dobrze:D:D:D:D Kurcze ale się ucieszyłam tą wiadomością aż od razu się lepiej poczułam:):):) Teraz raz dwa Matiiaga wróci do zdrówka przy maluszku:) Ohh....ale musi być szczęśliwa:) Czarna pozdrów Matiiage jak możesz ode mnie:) Powiedz jej że z utęsknieniem na nią czekamy.I niech ucałuje synka ode mnie:) Nefrii serducho mi dokucza tak,że aż mnie całą trzęsie:/ Ale to normalnie przy wypadaniu płatka zastawki mitralnej:/ Dorotko jak tam u ciebie?? Agunia co u ciebie?? Jak samopoczucie?? Domi co się z tobą dzieje?? Kochani zmykam spać bo zmęczona jestem a na dodatek męczy mnie to serducho:/ Słodkich snów=*