Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witaj Małgosiu faktycznie pusto dzisiaj na forum ale w niedziele to normalka. Dziś mamy piękną pogodę więc sporo osób z pewnością wybrało się na po obiedni spacer.W dodatku mamy handlową niedzielę -zapracowani moga spokojnie porobić zakupy na święta. Sorata przykro mi ,że spotkała Cię taka nie miła sprawa ale chyba ten incydent nie spowoduje ,że zrezygnujesz z normalnego życia prawda? Matiiago -mam nadzieje ,że z Tobą wszystko oki ?
Gość matiiaga
Witajcie U mnie bez zmian. Jutro do szpitala na kontrolę. Za to synek ma gorączkę i płacze, że głowa go boli. Jak nie urok to ... Dzisiaj prawie cały dzień poza domem byłam. I zdążyłam przed szpitalem na cmentarz, z czego jestem bardzo zadowolona. Ale dzisiaj to zaraz kładę się z małym spać, bo nie wiem co czeka mnie w nocy. Tak więc do jutra kochani. Jak wrócę:) ze szpitala to napiszę. Pa. Dobrej nocki.
Gość Dorota W
Kochani faktycznie za wiele nie ma do nadrobienia jeżeli chodzi o dzisiejsze posty ale coż tak czasem bywa. Matiiago dzięki serdeczne, że się odezwałaś.Życzę Twojemu ślicznemu synusiowi szybkiego powrotu do zdrówka a Tobie przede wszystkim spokojnej nocki. Małgosiu -dobranoc skarbie Krystynko3-z Tobą może jeszcze uda mi sę porozmawiać na gg a jeżeli nie to spokojnej nocy kochanie.Wypocznij bo wiem ,że jesteś bardzo napracowana! Wszystkim pozostałym dziewczynom życzę dobrej nocy .Mam nadzieję ,że jutro będziemy w koplecie na forum.pa!!!!!
Witam wszystkich, dopiero znalazłam tą stronkę, bardzo fajna. Kilka lat temu szukalam własnie czegoś takiego ale niestety, nic nie było :-*(. Na poczatek mam pytanko do Was. Czy może któraś z Was podczas choroby przechodziła równiez okres ciąży?? Ja własnie się o swojej dowiedziałam i jestem przerażona. Nie wiem czy sobie poradze.Mało tego dopiero teraz odstawiłam leki antydepresyjne, więc w ciązę zaszła biorąć je.Będę wdzięczna za wszystkie inf. Pozdrawiam
Gość Dorota W
Witam Was skarby z samego ranka! U mnie wczoraj za jeszcze była piękna wiosenna pogoda a dziś niestety pada deszczi jest szaro ,ciemno i brzydko. Enka 33-miło Cię powitać:) Zpewnością znajdziesz wśród nas osoby ,które mogą Ci pomóc.Matiiaga jest w ciąży tylko nie wiem czy czasami właśnie nie pojechaja rodzić dzidziusia bo jej termin minął.Jeżeli jeszcze będzie w domku z pewnością udzieli Ci kilku rad --to bardzo miła i kochana dziewczyna. Pozdrawiam Was bardzo ,bardzo serdecznie i życzę miłego dnia.