Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krrystyna 3
Witam wszystkich!!!!!! Oj DOROTKO ty ranny skowronku no niw wiem czy zrobie sobie dzisiaj wagary ale napewno zwolnie z ta robotą buziaczki Matjago co u ciebie? Domi 110 jak dzisiaj sie czujesz ? Nefri co u ciebie? Małgosiu córeczko jak tam dzisiaj pewnie wolne od szkoły ? Sorato a ty jak dzisiaj ? Pozdrawiam serdecznie nowych forumowiczów życzę miłego wypoczynku ale mam nadzieję że coś napiszecie buziaczki;)
Gość Dorota W
Sorata przespanie całego dnia to nie nie jest wyjście z tej sytuacji.Chcąc się pozbyć a przynajmiej złagodzić objawy choroby musisz zaczą coś robić w tym kierunku.Twój post zabrzmiał tak jak byś miał zamiar się poddać a to nie w tym rzecz.Zacznij myśleć pozytywnie ,świat może być piękny wystarczy spojżeć na niego przez różowe okulary.Pozdrawiam serdecznie.!
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani:) U mnie dzisiaj pogoda taka byle jaka raz słonko raz pochmurno....hmm ta pogoda mogłaby się w końcu zdecydować;p Kurczaki pieczone chyba mnie przeziębienie łapie bo gardło daje o sobie znać:/ Krysiu 3 dzisiaj na szczęście wolne:) Jak super że już weekend:D Matiiaga oj maluszek zaczyna od małego ci się psocić;) Ciociu Dorotko Małgosia prosi o piękny uśmiech od ucha do ucha:D Domi jak się czujesz??
Gość Małgosia1990
Sorata zgadzam się z ciocią Dorotką i posłuchaj jej rad bo one są cudowne i są bardziej skuteczne niż jakiekolwiek tabletki:) A co do okularów mogę ci pożyczyć różowych okularów:) Mam dwie pary;) A kolorek różowy uwielbiam:D:D
Gość Małgosia1990
Kochani muszę Was na troszkę opuścić bo lecę do koleżanki na szczęście nie muszę daleki iść bo mieszka na moim osiedlu:D Ale jak tylko wrócę to od razu do Was zajrzę;) Chyba się uzależniłam od Waszego towarzystwa bo nie mogę wytrzymać żeby tu nie zajrzeć i przeczytać jak się czujecie:) :) Dorotko ten uśmiech ma pozostać na twojej ślicznej twarzyczce:) A jak nie będzie się Ciebie chciał słuchać to weź kawałek sznureczka i przywiąż go z jednej strony do jednego ucha a z drugiej do drugiego ucha i będziesz miała uśmiech od ucha do ucha:D Do usłyszenia=*=*
Gość matiiaga
Witam z lekkim opóźnieniem:) Jedno okno umyte. Troche mi się zeszło, ale muszę to robic w zwolnionym tempie. Nie jadę dzisiaj do szpitala - dzwoniłam i powiedzieli, że jak nic się nie dzieje, to mam zgłosić się rano w poniedziałek do polikliniki na ktg. Tak więc jestem spokojniejsza, że dzisiaj nie muszę tam jechać. No dobra chwila odpoczynku była idę pracować dalej. Pozdrawiam was bardzo gorąco:):)
Gość Haneczka
Szukałam czegoś o nerwicy i trafiłam, na to forum, jest niesamowite. Czytam już pół godziny i czuję się, jakbym trafiła do książki Szwaji. Ja też mam poważne problemy, a na wierzchu uśmiech i dobry humor. Czasami jednak muszę się wygadać, bo wybuchnę, jak wulkan. Mój stan dzisiejszy: ciśnienie 140/90 tętno 96, a w głowie tajfun i ziemia ucieka mi spod nóg. Staram się zachować spokój, ale kiepsko mi idzie.
Witam moich forumowiczów Ja niedawno co skączyłam z porządkami a jeszcze mnie czeka to sraszne prasowanie a coś nie ciekawie się czuję ,boli mnie gardzieło i jakby w kościach łamało a miałam ostatnio kontakt z moją sąsiadką a przedwczoraj ją rozłożyło i niewiem czy coś załapałam Dorotko wiem że robota nie zając ale jam coś takiego w sobie Matiago Ty pracusiu może to sprzątanie przyspieszy Krysiu3 jak tam na wagarach Sonata nie możesz zycia przespać .walcz z sobą nie bądz taki zrezygnowany lenko30 miło ze napisałaś Milenko,Ewciu, krysiuwaw gdzie jesteście Małgoś w gościnie u koleżanki tak trzymaj trzeba się rozerwać Haneczko miło Cię poznać ,pisz z nami to pomaga
Jestem , jestem . Witam wszystkich bardzo serdecznie .Nie pisałam bo miałam zagonione dwa dni .Wczoraj z dzieciakami do kontroli i mamy odstawione zastrzyki , tylko antybiotyk doustny .Chociaż tyle , tylko córa Zinatu nie chce , wlewamy na siłe .Dzisiaj biegałam po sklepach , chciałam jakieś buciki sobie kupić i kurteczkę , a tu w sklepach same badziewie .Nie to żebym była wybredna , ale chciałam coś normalnego , i ładnego .Widzę że doszło troszkę osób , fajnie będzie nas więcej .Matiiago trzymaj się , już bliżej niż dalej .