Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkie panie w ten piękny dzien!!!! normalnie wiosna zawitała na pomorzu. Mattiaga no to juz niedługo dzidzia bedzie na swiecie. trzymaj sie dzielnie i ja na razie duzo odpoczywaj i zbieraj siły kochana. Małgosiu ucz sie pilnie, zebys pozniej dobrze zdała mature, potem studia, fajny czas taki beztroski. Dorotko ciesze sie ze masz dobry i dzięki wiesz za co. Witam cie Milenko, masz super imię, jak bede miała kiedys dziewczynkę tak własnie dam jej na imię. Domi daj spokój i przestan na razie myslec o tym wyniku, wiem ze to nie jest łatwe ale postaraj sie. wiem ze na pewno bedzie dobrze i wynik bedzie w porzadku. Czarna dlaczego juz nie piszesz z nami. odezwij sie. uwilebiam twoje cięte riposty he he he. ja mykam sprzatac bo okna szare az wstyd, pozniej na budowe musze wietrzyc tynki. jeszcze podłogi wybrac, i kafelki i powoli trzeba wyniesc sie ze schizowanego rodzinnego domu. pozdrawiam, moze wieczorem jeszcze zajrze.
Gość krystyna 3
Witam wa kochani ja dzisaj kieeeeeeeeepsko sie czuje dusi mnie od rana koszmarny dzień zawroty głowy nic mi się nie chce DOROTKO jak ty dzisiaj sie czujesz ? MATIAGO a ty skarbie napewno nie mozesz się doczekać rozwiązania pozdrawiam cię DOMI 110 dzięki za troskę ale jak widzisz ja dzisiaj mam koszmarny dzień buziaczki KRYSIU WAW co u ciebie napisz coś POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Umnie też była piękna pogoda a teraz słońce zaszło i zaczyna wiać Witaj sorato może kiedyś miałaś jakąś kontuzje z obojczykiem i teraz na zmianę pogody boli co ,najważniejsze to aby nic sobie nie wmawiać i myśleć że przejdzie pozdrawiam Krysiu Ty to się masz z tyni zawrotami ,na szczęście u mnie ustąpiły (mówię cicho aby nie wywołać wilka z lasu )hihihi
Gość Małgosia1990
Oj lekarze to zawsze mówią żeby się nie martwić a później jeden drugiego wini że coś jest nie tak.Myślę że to może być uczulenie a organizm różnie reaguje.Ewentualnie może mieć taką bakterie w żołądku,którą u mnie podejrzewali.
Gość Małgosia1990
Kurcze to dzieciak się namęczy do czerwca:/ Kurde w tym kraju zanim się człowiek doczeka na wizytę a później drugie tyle na badanie to czasami można szybciej wybrać się na tamten świat jak ktoś ciężko chory.
Gość Małgosia1990
To jest paranoja co się w szpitalach i przychodniach wyrabia.Kurde u mnie do gastroskopy trzeba czekać rok a do neurologa pół roku.Jak ktoś jest ciężko chory a nie wie o tym to przecież dla niego każdy dzień jest ważny.Czasami ten jeden dzień przesądza o wszystkim.
Małgosiu prawda ja po laparoskopi muszę zrobić usg zalecane jest przez szpital po 3 tygodniach a termin dopiero z początkiem lipca cóż muszę iść prywatnie ,fakt leczę sie u gina prywatnie ,nawet ostatnio poszłam do niego po skierowanie do szpitala pogadałam dosłownie 5 minut i za wizytę skasował 50 zł cholernie mnie to zabolało ale cóż ,teraz pójdę zrobię usg i badanie to napewno skasuje mnie 120 naprawdę jest dobrym lekarzem
Gość Małgosia1990
Wiesz mi sie wydaje że usg to z 70zl góra bo ja za eeg dałam 50zl.Ale za to w Warszawie sobie odbili i musiałam za rezonans magnetyczny głowy dać 320zł:/ To jest dopiero ból dać 320zł.Za wiztę u psychiatry daje 70zł.
Gość Małgosia1990
O matko 3,20 za chleb??*wow* u mnie chleb 1,50zl a taki z ziarnami tak zwany chleb młodości 1,80zl.Kurde ale z was zdzierają o matko:/ A za mleko to pewnie ze 4zl ci??U mnie za 1,80zł za mleko w folii.Kurde nie chciałabym się z wami na sklepy zamienić:/
Dzewczy jak dziś a waszym samopoczuciem?U mnie okropnie .Czuję się jakby ktoś mnie porządnie stuknął w łeb. To jest chyba wpływ tak częstych zmian atmosferycznych.Ewo dziękuję to miłe,że podoba Ci się moje imię.Mnie nie zabardzo ale :))Odezwę się do Was jeszcze ale muszę się przespac chociaż pół godzinki bo kręci mi się w głowie a literki na monitorz zamazują się dosłownie
Dziękuje dziewczyny za wsparcie,bardzo pomogło.W piątek mam wizytę w poradni leczenia nerwic,dam popalić tej wstrętnej chorobie.Oh jak chciałabym miec ten koszmar za sobą zapewne jak kazdy z Was.Mam 3 letniego synka chce być dla niego ostoją i wsparciem strasznie się boje ze choroba mi to uniemozliwi,jak Wy sobie radzicie ?pozdrawiam i zycze zdrowka.
Gość Dorota W
Witajcie ponowie skarby! Miałam dziś fataly dzień, strasznie żle się czułam ale powolutku dochodzę do formy .Mam nadzieję ,że jutro będzie lepiej.Dziękuje Wam serdecznie za miłe słowa skierowane pod moim adresem .Jest mi niesamowicie miło. Jeżeli ktoś jeszcze chce moje gg to śmiało ja nie gryzę! Trzymajcie się kochane cieplutko.Jutro npiszę po powrocie z psychoterapii.PA!!!
Gość Dorota W
Witajcie ! Wstałam dziś wcześnie rano , ponieważ za moment wyruszam do pracy czyli do kientki a następnie na kolejną psychoterapię. Za oknami pada deszcz i widzę ,że wieje dość silny wiatr.W taką pogodę najlepiej nie wuchodziła bym z domku ale coż obowiązki to podstawa! Po powrocie napiszę Wam kilka słów jak przebiegała dziś moja terapia . Tym czasem pozdrawiam Was kochane z całego serduszka i życzę przyjemnego dnia. Krystynko3.Matiiago,Krysiu waw,Mileno,Ewuniu26.Małgosiu,Nefri,Domi.Lenko30 i wszystkie pozostae osoby --jestem Wam wdzięczna ,że jesteś!!!!!!!!!