Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

siemka. jestem nowy,mam inny troszke problem od stalych forumowiczow...ja ide dzis do lekarza....bo mam problem z alkoholem jak wypije to mnie zaraz cofa od niego...którykolwiek...niewazne czy to jedno piwo czy sok pomidorowy...po soku tez mnie cofa..jesli chodzi o nerwice to staram sie nie dac tego cholerstwu...powoli powoli ...w srode mam egzamin na prawo jazdy tego tez sie obawiam masakralnie...jeszcze wejsciowy w poniedzialek,ale to zycie stalo sie ciezkie.....przez te nerwy:(
Witaj Matiiago.Właśnie kończę czytać Wasze posty.Zajęło mi to sporo czasu ale nie nudziłam się podczas czytania.Zauważyłam ,że znacie się doskonale więc ja chyba będę czuła się na waszym forum obca.Macie tu sporo problemów ale ja nie wnikam w takie sprawy.Może w następnym poście napiszęo sobie coś więcej abyście mogłi mnie troszkę poznać.Dziękuje za miłe powitanie !
Gość krystyna 3
Witam wszystkich serdecznie ja dzisiaj od rana mam straszne zawroty głowy u mnie wczorj śnieg a dzisiaj piękna pogoda WITAM serdecznie nowe osoby na forum i nie zrazajcie się tym co było jak czytaliście posty teraz juz napewno tak nie będzie A dla stałych bywalców mam informację dzwoniłam do Dorotki dzisiaj wychodzi ze szpitala mam nadzieje że jak wróci to się odezwie pozdrawia wszystkich serdecznie
Gość nefri77
Byłam rano u lekarza no i mam anginę .Wszystko mnie boli , ale jak wyglądam przez okno i widzę takie piękne słoneczko i czysciutkie niebo to aż życ się chce .Matiiaga trzymam kciuki i nie martw się bo wszystko będzie dobrze .Już niedługo przytulisz ślicznego małego bobaska ( troszkę ci zazdroszczę bo uwielbiam małe niemowlaczki ).
Obiecałam Wam ,że napiszę o sobie kilka słów abyście mogli mnie choć troszeczkę poznać. Mam na imię Milena ,na nerwicę lękową choruję około 10 lat.Jak do tej pory nie poznałam przyczyny skąd sie ona u mnie wzięła. Z chorobą radzę sobie różnie ,poprostu raz jest gorzej ,raz lepiej ale chyba się do nie przyzwyczaiłam .Jestem mężatka,mam dwoje dzieci ,mieszkam w okolicach Chojnic czyli w Borach tucholskich .Z natury jestem typową domatorką,w chwili obecnej nie pracuję zawodowo ale za namową mojej pani psycholog postanowiłam ,że w krótce podejmę pracę.Ma to być część terapii czyli radzenie sobie z chorobą w różnych warunkach a nie tylko w domowych pieleszach. To by było na tyle .Nie wiem co mam Wm jeszcze napisć .Podobno jestem kontaktowa,pyskata i sympatyczna więc może mni zaakceptujecie
Gość matiiaga
Nefri77 może będę złośliwa, ale tak dla tradycji i dla lepszego samopoczucia dzieciaczków powinnas też dostać zastrzyki:):) hihihi. A tak na poważnie to niedobrze że i ciebie złapało. Czyli szpital w domu. Mam nadzieję że ci szybko przejdzie i dzieciaczkom też. Lenka ja też jestem pyskata, ale teraz to przechodzę samą siebie:) Ja nerwicę mam drugi rok, obecnie bez leków, no tylko ziołowe i homeopatia. I muszę jakoś funkcjonować. Też siedzę w domu, bo ja boję się jechać do pracy. To jeden z moich lęków.Też jestem mężatka, mam synka i drugi niedługo. Czy bierzesz jakieś leki? Doroto jak wrócisz do domu to proszę o odezwanie się. Mam nadzieję, że lepiej się czujesz. A i wszystkiego naj, najlepszego, siły, zdrowia i uśmiechu:) Pozdrawiam
Gość matiiaga
Witaj Krystynko 3 Cieszę się, że Dorotka w domu. Mam nadzieję że się później odezwie. No dzidziuś miał zrobić dzisiaj komus prezent, ale jakoś się nie zapowiada, żeby szybko wyszedł na ten świat. Też bym się na jego miejscu zastanawiała:) hihi Pozdrawiam Cie Krysiu.
Gość Małgosia1990
Witam Was kochani:D:D:D Dzisiaj jestem jakaś strasznie rozkojarzona:/ Nie mogę się nad niczym skupic:/ Lenka witaj skarbie w naszym gonie:D Chyba każdy z nas tutaj jest troszkę pyskaty:P Jeden więcej drugi mniej:P
Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=*=* Dzisiaj cały dzień jestem jakaś rozkojarzona:/ Na niczym nie mogę sie skupić:/ Lenka witaj skarbie w naszym gronie:D Wszyscy jestesmy tutaj troche pykaci:P Jedni więcej drudzy mniej:P Sorata Ciebie również serdecznie witam=*=*
witam! kochani obserwuje to forum od dłuższego czasu, trzeba przyznać,że się tu przewietrzyło.Kilka nowych osób i robi się normalnie.Do tej pory było to forum tylko dla wybranych typu Big Brother. Wszyscy tu się znają, znają telefony, maile do siebie , nawet wzajemnie się odwiedzają.Czasami wydaje mi się,że to gra pod publikę. Gdy wejdzie ktoś obcy to najczęściej jest ignorowany, albo ostatecznie dostaje burknięcie w stylu spieprzaj dziadu.To forum czyta setki ludzi, ale strach tu wejść, bo niektórych straszy się prokuratorem. Dorotka w szpitalu - daj jej Boże zdrowie,ale ona tu głównie rozdaje karty. Budzi wszystkich, przywołuje do porządku i kładzie spać. Chyba oprócz nerwicy niektórzy bardzo są uzależnieni od internetu, bo jak tłumaczyć sytuację- przyjeżdża kochający mąż po miesiącu rozstania, proponuje wizytę u rodziny, a osoba ta udaje ból głowy, aby nie iść z nim, a w tym czasie godzinami klika na komputerze i śmieje się,że wykiwała męża.Jesteście sympatyczne, ale otwórzcie się na nowych,chłopaków również pozdrawiam!
Gość matiiaga
Lenka - zwróciłam na Ciebie uwagę, ale widocznie nie czytałaś. Szkoda:) Małgosiu witaj . Tak się zastanawiałam co się z toba dzieje. Ale nauka jest najważniejsza. Buziaki. Mela - bez komentarza na twój post. Ale witaj. Big Brother - dobre:) Ale dziekuję.
Gość krystyna 3
Droga melu nie chce cie urazic ale sk wiesz ze odwidziny uczestnika forum to jak się wyraziłas po publkę jesteś tu nowa i wątpę w to żebyś coś o tym wiedziała pobyc i popisz troche na foru to byc moze sie przekonasz ze bardzo sie mylisz choc nie zawsze bylo tu spokojnie ale to sie zdarza nawet w najlepszej rodinie POZDRAWIAM
Gość matiiaga
Domi witaj. Nie pisz o ip bo znowu ktos się odezwie, nawyzywa i będzie miał ubaw. Ze mnie ciagle się śmieli jak pisałam o nr ip. Jak się czujesz? Cieszę się że chociaż słówkiem się odzywasz. Lenka ok. Tylko się upomniałam:) Krystynko 3 nie denerwuj się. Przecież wiesz, że oni nie dadzą nam spokoju. Olej ich. Nie warto się wkurzać czy tłumaczyc, bo do takich osób nic nie dociera. Poprostu maja frajdę mieszaniem i to robia. szkoda dla takich czasu.
Gość Dorota W
Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Ne było mnie dwa dni a dlaczego to wiecie prawda? Pragnę z całego serduszka podziękować wszystkim osobą ,które przesyłały mi życzenia i troszczyły się o moje zdrowie.Jesteście kochani. Krystynko3---bużka dla Ciebie Matiiago nic się nie stało, może prezent będzie w przyszłym roku!.Tobie skarbie także dziękuję za wszystko-- jesteś kochana. Nie jestem jeszcze w stanie siedzieć przed kompem, ale powolutku nabieram sił. Dzięki serdeczne.Pozdrawiam nowe osoby na forum.Trzymajcie sie!!!