Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witajcie !!!! MATIIAGO- może z rana mnie nie było ale teraz jestem.hiihihi !Cieszysz się Krystynko jestem z Wami . Czarna- pogadamy na gg bo nie dokończyłyśmy rozmowy!Musiałam pojechać do centrum Krysiu waw-gdzie jesteś słoneczko? Małgosiu dzielnie pełniłaś wczoraj dyżur na fofum-jesteś kochana Freedom co się znowu dzieje? Domi mam nadzieję ,że dziś będziesz z nami Olka2 pozdrowienia Pozdrawiam pozostałe osoby i jak zwykl życzę Wam miłego dnia PS: zostaję z Wami na prośbę sporej gromadki osób -szczerych ,kochanych i sprawiedliwych ---dzięki wam za miłe słowa!!!
Gość matiiaga
No nareszcie wiecej osób. Dorotko pewnie że się cieszę:) Ja własnie skończyłam myć podłogi i ściany. A teraz idę na spacerek - muszę odpocząć. Taki mam dobry humor, że może głupio, ale zdaję wam relacje co robię. Chyba mnie powaliło, ale tak jest mi ok. Słońce świeci, ludzi więcej na dworze. Żyć nie umierać. Tylko czekać na efekty mojej dzisiejszej pracy:) mam nadzieję, że będą takie jakie sobie zamierzyłam:):) pa
Gość Dorota W
Matiiago ja czekam na Twoje rozwizanie mam nadzej ,że będzie to 6 marca hihihihihi Małgosiu -niestety tak wyszło wczorajszy dzień pozostawiłam sobie na pene przemyślenia więc komp poszedł w odstawkę--- musiałam odpocząć
Gość Dorota W
Matiiago zostały jeszcze 3 dni,może maluszek się zlituje i będę miała prezent rodzinowy co? Krystynko3 -jestem z Wami ,ponieważ po zastanowieniu się doszłam do wnioku ,że to nie ja powinnam zrezygnować z forum. Czy u Was też jest taka piękna wiosenna pogoda? chyba powolutku zabiąrę się za pracę w ogrodzie.Żyć się chce jak słoneczko świeci a energi przybywa z minuty na minutę
Gość matiiaga
Wróciłam. Niby słonko świeci, ale wiatr straszny, aż zatyka. Więc spacerek był krótki. Ale trochę lepiej się czuję. Dorotko postaram się te trzy dni poczekać, hihi. Jeszcze troche roboty mam, więc zobaczymy:)
Cześć Wszystkim! DZIEWCZYNY PRZEŻYŁAM PIERWSZY DZIEŃ W PRACY!!!!!!!!!!! Matko nie macie pojęcia ile mnie to kosztowało, calutką noc nie spałam i tak się nakręciłam że w pewnym momencie postanowiłam że jednak nie pójdę. Im było bliżej godziny piątej tym panika była bardziej nie do zniesienia. Ale jakoś się pozbierałam i wyobraźcie sobie że żaden atak mnie w pracy nie złapał. Ale się kochane cieszę i mam nadzieję że tak będzie zawsze. Dorotko dobrze że jesteś. Krysiu 3 witam serdecznie. Matiiaga czekamy na maluszka! Czarna pisz coś! Małgosiu jak u ciebie?