Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Dokładnie tak jak ja.Było chyba 3 miesiące jak wogóle nie wychodziłam z domu nawet do sklepu.Jedyne wyjście to bywało do lekarza i na badania.To później jak wychodziłam na dwór to miałam takie wielkie oczy że aż moja mama się śmiała a tata się śmiał że jak jeszcze trochę posiedzę w domu to niedługo zacznę na ludzi szczekać:D:D:D Ale zaczęłam częściej wychodzić i jakoś dalej już samo poszło.Teraz nie za bardzo chce mi się siedzieć w domu:P Ciągnie mnie do ludzi:D
Gość matiiaga
Ja jak jeździłam do swojej firmy, właśnie w stronę Małgosi:) to tam z samochodu sie nie chciało ruszyć:) A plac jest na obrzeżach miasta więc troche wieje niezaleznie od pory roku:) U mnie dzisiaj aż tak bardzo nie wieje. A zresztą taką kulę jak ja to by żaden wiatr nie ruszył:) Musiałam zrobic przerwę bo panowie mi domofon podłączali ponad dwie godziny i nie podłączyli. Dupy nie fachowcy. Jutro rano od nowa. Ale za to sprzątania mam sporo:)
domi ja rowniez bede o tobie myslała. wszystko bedzie dobrze, zobaczysz i głowa do góry. matiiaga nie przesadzaj z tym sprzątaniem kurcze. masz leżeć, a reszta ma skakac dookoła he he he. Dorotko kochana u mnie też wieje maskarycznie. jeszcze na dodatek godzine temu wrocilam z lotniska, siostra poleciała do anglii i teraz sie stresuje zeby wszystko bylo ok. Małgosiu, pewnie nie poddaj sie jakiejs dyrce. rob tak jak ci podpowiada rozum. Catullus pozdrawiam serdecznie. nie wiem jeszcze czy zalądasz na forum
Gość Małgosia1990
Ewa29 pewnie że nie dam się dyrce.Ja wiem lepiej co jest dla mnie dobre.Zresztą powinna się kierować decyzją poradni.Jak pisze lekcje w środowisku szkolnym to szkolnym a nie domowym.A po za tym nie jestem obłożnie chora że mam w domu nauczycieli przyjmować.Jak będzie miała jakieś ale co do nauczania w szkole to jej wytłumaczę na czym ta choroba polega i że powinnam jak najczęściej wychodzić i przebywać miedzy ludźmi żeby szybciej wyjść z tego. Ja zmykam spać kochani=*=*=* Dobranoc=*=* słodkich snów=*=*=*
Gość Dorota W
Kochani ja też zmykam jestem dziś zmęczona.Muszę się prządnie wspać ponieważ jutro mam zadanie bojowe w pracy czyli będę się rozliczała finansowo z klientami!Przy takim zadaniu to główka musi być wypoczęta i myśląca. Dobranoc wszystkim.Do juterka .PA PA ,PA @!
Gość Dorota W
Dzień dobry! No tak byłam na forum ostatnia a teraz jestem pierwsza- super Jak tak dajej będzie to chyba zaczne pisać sama ze sobą hhihihihihi U mnie pogoda na dzisiejszy dzień rokuje całkiem dobrze.Niebo błękitne i bez wietrznie . Humerek dopisuje ,ponieważ to końcowy etap mojej pracy ,aczkolwiek zleceń mam jeszcze na kilka miesięcy. Postaram się wrócić do domku jak najwcześniej więc czasu dla Was będę miała więcej niż w ostatnie dni
Gość Dorota W
Mam jeszcze troszkę czasu więc postanowiłam napisać kila sów do Agi ,która leży w szpitalu i dzielnie walczy z chorobą. Aguś chcę abyś wiedziała ,że o Tobie pamiętamy i trzymamy kciuki aby leczenie przyniosło rezultaty. Mam nadzieję ,że po powrocie nie zostawisz nas i w dalszym ciągu będziemy mogli liczyć na Twoją obecność.Jesteś nam bardzo bliska i z całą pewnością zadna osoba nie chce zakończyć z Tobą znajomośc a tym bardziej Cię skrzywdzić.Czekamy wię na Twój powrót z niecierpliwością i liczymy ,że wrócisz pełna optymizmu ,radości i serdeczności dla forumowiczów. Przepraszam ,że piszę w swoim i waszym imieniu ale wiem ,że myślicie o Adze podobnie jak ja i także życzycie jej jak najlepiej
Witam wszystkich. Myślałam że zejdzie mi do południa z czytaniem postów a tu tylko Dorotka na stanowisku. Agi co prawda nie znam ale mimo wszystko trzymam za nia kciuki i czekam aż do nas wróci oczywiście zdrowa i pełna optymizmu. Małgosia pewnie pilnie się uczy. Catullus zrobił sobie od nas przerwe, ale co? Należy mu się odpocvzynek. Krysia3 nasza kochana kobieta też mam nadzieję że jeszcze tu zajrzy i z nami jednak zostanie.Taka dobry z niej człowiek. Czarna rzuciła się w wir pracy ? a może jej ktoś komputer podprowadził? Zawsze na stanowisku a teraz co? Pozdrawiam wszystkich serdecznie i proszę piszcie coś!!!!!!