Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
A jak sobie z tym nie radzisz, to idź do pieprzonego psychologa. Są ludzie, którzy umierają na raka w agonii. Są ludzie, którzy przez kilka lat umierają na AIDS. Wiesz, ile dzieci w Botswanie, RPA, Zambii i innych obszarach Afryki południowej powoli umiera na AIDS? Wiesz, ilu ludzi jest sparaliżowanych od pasa w dół? Wiesz, ile dzieciaków umiera z głodu na świecie? Wiesz, ilu ludzi męczy się ze stwardnieniem rozsianym? I uważasz, że Tobie jest ciężko? To oni żyją ze swiadomością bliskiego końca, a ty sobie ten koniec tylko wymyślasz.
Gość matiiaga
Witajcie Olka jestem, tylko musiałam się zająć firmowymi sprawami. I do tego taka piekna pogoda, że troche pochodziłam po dworku. zaraz idę po małego do przedszkola. freedom - ty naprawdę potrzebujesz kobiety, ale takiej, która by ci dowaliła do nieprzytomności i wtedy mógłbys się użalać. Wiem, że do głowy przychodzą różne myśli, ale naprawdę to mozna opanować. Jesli masz siłę pisać o tym wszystkim, to jeszcze nie umierasz:) A tak na marginesie ciekawe, jakbyś był w ciąży to jaka chorobę bys wymyślił? Bo ja jakoś mam z tym trudności:) Weż człowieku ogarnij się, wyjdź do ludzi, poznaj kogoś i zacznij żyć. Bo w ten sposób, ciągle myśląc o nowych chorobach, wykończysz nie tylko siebie, ale wszystkich dookoła. catullus ma rację: biorąc leki chcesz pić, teraz nie bierzesz leków bo ci zabrakło, do lekarza też dupska nie ruszysz bo po co? Przecież można sobie umierać i tak jest fajnie. Prawda? szkoda że się nie znamy osobiście, bo bym ci nakopała w dupsko i od razu bys odżył.
Gość catullus
Najgrosze, że ja to piszę do ściany. Bo za 5minut znowu zaczniesz umierać. Jakbyś umierał, to byś raczej o tym wiedział. Bie wiem, jak może boleć rak, albo inne gówno, ale uwierz, że jakbyś to miał, to by Cię bolało tak, że zwijałbyś się z bólu. Sam przez 2 miesiące siedziałem i wymyślałem sobie różne choroby - i rzeczywiście zaczęło mnie boleć tam, gdzie wymyśliłem sobie chorobę. Nie mogłem nawet oglądać programów o ludziach chorych. Ale ostatnio obejrzalem program o dzieciakach, które umierają na białaczkę. I wiem, że to oni mają przesrane, bo żadne leki i przeczepy na nich nie działały. A mimo to potrafią cieszyć się życiem. Tak samo jak dzieciak zarazony wirusem HIV przez głupotę swoich rodziców. Albo umierający z głodu, bo dupki z USA znalazły w jego kraju diamenty i ropę i rozpieprzyli mu dom własnymi rakietami. To jest cierpienie. To jest ból.
Gość Dorota W
Dzień dobry ! Jeszcze nie miałam dziś okazji się z Wami przywitać więc czynie to teraz. Nie czytałam dzisiejszych postów więc najpierw nadrobię zaleglości a następnie napiszę do Was. Mam nadzieję ,że wszystko jest w porządeczku a humorki dopisują wszystkim forumowiczom
Gość Dorota W
Kochani zauważyłam ,że się o mnie martwiliście. Prosiłam ,Krystynkę 3 aby napisała Wam z rana ,że mam służbowy wyjazd do Poznania ale z jakiś przyczyn tego nie zrobiła.Przepraszam ,że się sama nie odezwałam na ale z domku wyjechałam o 7 -mej i nie zdążyłam zaglądnąć na forum.O wyjeżdzie dowiedziałam sie dopiero wczoraj po 23-ej więc sami rozumiecie w jaki tempie to wszystko się działo. Przeczytałam wszystkie dzisziejsze posty .Nie było tego zbyt wiele -jestem ciekawa dlaczego? Czarnej też nie ma? Co tu się dzieje?