Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Małgosia1990
Witajcie kochani=*=* Humorek mi nawet dzisiaj dopisuje:) Dzisiaj przede mną pierwszy dzień nauczania trzymajcie za mnie kciuki;) Freedom też miałam tak że miałam straszne koszmary aż z krzykiem i zlana potem budziłam się w nocy.Przez jakiś czas miałam spokój ale znowu się zaczyna.Nie jest to najmilsze uczucie bo człowiek później zaczyna się bać każdej następnej nocy.
ale ponoc to oznacza ze znajde milosc swego zycia...i bede szczesliwy.... a ze snu pamietam jeszcze jak sie ta trumna otworzyla...wyleciala z ziemi ...i podemna sie otworzyla... a aj nie patrzylem....nage ten facet wstal i sie polozyl i tak skrzyzowal dziewnie nogi.... to musi miec jakies znaczenie......
Gość Małgosia1990
Może ma sprawdź w senniku.Mi się śniły goniące mnie szkaradne potwory a ja uciekałam uciekałam i czułam jak stoję w miejscu i one zawsze mnie dopadły.Czasami też śniło mi się jak leżę w trumnie i z góry patrzę na ludzi którzy stoją nad moja trumną i płaczą.Nie kiedy też śnią mi się zmarli i chodzę z nimi i rozmawiam.
Ale się pustki zrobiły. Chyba to gg powoli wykańcza forum. Szko9da bo naprawde było miło spędzać z Wami dzień choćby na czytaniu. Ale widzę że trzeba wziąć się w garść ( to jest zwrot którego nie cierpię) i zacząć pisać, oczywiście jak będziecie mieli ochotę ze mną pisać.
o czym chcecie. Może na dzień dobry zproszę Was na obiad. Dzisiaj od rana zmagam się z gołąbkami. Za chwilę będą gotowe. także zapraszam! Małgosiu dobrze doczytałam że będziesz miała nauczanie indywidualne? To w związku z chorobą? Catullus ja też dużo jeżdże rowerem ( teraz moze już nie tyle) , ale zimą na stacjonarnym a jak tylko robi się ciepło to w trase. Bardzo mi to pomaga.
Freedom jakbym miała takie KOLOROWE sny to chyba bym wogóle nie zasypiała! Czasami mi się śni że mnie tam ktoś goni ale *trupy??????????* Matko jedyna!Ja mam koszmarne sny jak wieczorem oglądam jakieś *mądre* filmy. To wtedy całą noc się męcze, dlatego najlepsze co może być przed snem to serial M -jak miłść( wtedy będziesz słodko spał.
Gość matiiaga
Witajcie ja dzisiaj tez miałam koszmary i nieboszczykach. Co to za noc? Anno jak mówi mój lekarz: na zawał trzeba sobie zasłużyć:) Ja też często miałam *zawał albo wylew*. To główny lęk w mojej chorobie. Dorotko, czarna, Olka, Domi, Ola, catullus, i cała reszta co wy dzisiaj tak cicho?
Witaj Matiiaga święte słowa! Ja sobie na zawał jeszcze nie zasłużyłam, nie piję nie pale nie jem tłusto coś tam ćwicze i jak ja mam mieć zawał! Freedom ja ogólnie czuję się super a to za sprawą leku, moim największym problemem jest poprostu * iść do pracy* mój największy atak złapał mnie w pracy i tak sobie to zakodowałm że ciężko z tym żyć. Biorę lek Seronill i lekarz powiedział że będziemy dotąd zwiększać dawkę dopóki ten strach zniknie. IU chyba jesteśmy na dobrej drodze bo zaczynam coraz swobodniej poruszać się poza domem.Oczywiście do pracy jeszcze nie wróciłam ale mam nadzieję że to kiedyś nastąpi. A ty pracujesz czy sie uczysz_