Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Witam Was po raz drugi ! Dopiero teraz mam czas aby z Wami posiedzieć. Kurcze od samego rana boli mnie łepetyna i nie mogę sobie z tym poradzić aż mie oczy bolą .Może to początek jakiejś grypy. Zaraz nadrobię dzisiejsze posty i się pojawię ponownie
Gość Dorota W
Gdzie sie podziewa cała reszta bandy? Mało coś Was kochani na forum! Olka dzielnie trzyma wartę wspólnie z Catullusem. To sie chwali !!!! JOKER-co Ty wyprawiasz.Dlaczego masz zamiar nas opuścić? Nie przejmuj się jakimiś pierdołami ,kłotniami na forum bo to nie ma sensu. U nas co prawda zdarzają się częściej niż na innych forach takie dziwne sytuacje ale weż pod uwagę fakt ,że jest nas tu bardzo duża grupa .Rozmawiamy na różne tematy ,czasami nie mające nic wspólnego z chorobą,dobrze się rozumiemy,mamy kontakt telefoniczny oraz na gg .Taka miła atmosfera i doby kontakt między nami wiele osób kłuje w oczy i serce więc z zazdrości coś namieszają ,na cudują a na końcu znikają tak szybko jak forsa portfela. Przemyśl jeszcze raz swoją decyzję -proszę!
Witajcie. Mało zaglądam ostatnio ale pomagam trochę męzowi w firmie,zabiera mnie ze sobą i zlatwiamy sprawy papierkowe,przynajmniej nie mam czasu rozmyślać w domu.Wracam około 16 tej i robie coś w domu i tak czas leci. A jak u Was dzisiaj samopoczucie,tylko głowy bolą mnie też to nie ominęło.Pogoda chyba taka i ciśnienie spada.Mam nadzieję że to przejściowe. Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczoru życzę.