Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Ola no wlasnie roznica jest taka, że psychiatra to lekarz, psycholog raczej nie. Mam nadzieję, że trafisz na dobrego psychiatrę. Weronika, mogę, ale po co, jesli mam dobrego psychologa. Płacę, ale przynajmniej wiem, że traktuje mnie jak człowieka, a nie portfel. U tamtego psychiatry byłem tylko raz, mam nadzieję, że ostatni.
Gość matiiaga
Witam trochę pospałam i głowa mniej boli. Przejrzałam poprzednie posty i rzeczywiście większość jest usunięta, a po części niektóre. Ktos strasznie pokręcił i jak tak się czyta to nie bardzo wiadomo o co chodzi w wypowiedziach. Ukradziono nam z forum dziesięć stron postów. Tak więc jak by ktoś chciał się dowiedzieć cos to po przeczytaniu tego co zostało i tak niewiele zrozumie. Przykro że ktos tak zrobił. Ale jeśli już tak zrobił to powinien wytłumaczyć dlaczego. Przecież możemy tu pisać o wszystkim, więc dlaczego wypowiedzi zostały usunięte?
Gość catullus
A co do postów. nie wiem, które dokładnie zostaly usunięte, ale jeśli zostały celowo usunięte, to pewnie dlatego, że były niepoprawnie politycznie i nie było dla nich miejsca na tym super specjalistycznym forum domorosłych kardiologów.
Gość matiiaga
Widze że naprawdę większość stąd odeszła. Część przeszła na inne forum, część przestała wogóle pisać. Szkoda. Tak naprawdę tutaj znalazłam ludzi, którzy mnie rozumieli. Bardzo lubię tu czytac i pisać. Wtedy nie jestem taka samotna. Ale cóż, życie jest nieprzewidzialne. Znowu sama. Ale dam radę. catullus u mnie jak dochodzi do 120 to już ataku dostaję ze strachu.
Witam jeszcze poznym wieczorkiem. Mattiago czemu jesteś taka smutna,jak Twoja głowa,już trochę lepiej? Nie martw się wszystko będzie dobrze,nie zaprzątaj sobie głowy niepotrzebnymi sprawami,odpoczywaj żeby zebrać siły na powitanie dzidziusia. Catullus a Ty jak się miewasz? Czarna gdzieś przepadła. Coś tu jakoś pusto. Dobranoc wszystkim.
Gość catullus
Matiiaga, ja mówię ogólnie o całym forum (bo czasem czytam z nudów niektóe tematy i widzę te wszystkie porady domorosłych znachorów, którzy o kardiologii wiedzą tyle, co ja o grze na waltorni), a nie o tym temacie, w którym rozmawiamy. Także.. nie pisałem o żadnym z nas/was. Agunia, jako tako żyję, dziś bywały i górki, i dołki..
Gość matiiaga
Cześć Agunia Jakoś tak mi przykro się zrobiło. Poczytałam inne fora i wypowiedzi i jakoś mnie tak na płacz naszło. No i tutaj jakos pusto. Głowa przestała boleć i chyba się w niej coś poprzestawiało:) Jakaś jestem samotna. Nie wiem co się dzieje. Moi faceci kupili sobie grę i zapomnieli o całym świecie. Więc tak sobie sama siedzę i czytam. I... nie wiem co.