Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Zapomiałam Wam życzyć miłego dnia Catallus- Czarna to kumata babka .Napewno sobie poradzicie z tym gg Krystynko3-Mam nadzieję ,że po moim powrocie zastanę Ciebie na forum Krysiu waw -Porozmawiamy po moim powrocie! Nie będę wymieniać wszystkich po kolei bo nie mam czasu ale jestem z Wami i przesyłam Wam buziaczki. Odezwę napewno!!!
catullus sprostowanie:czarna to wyjątkowo niekumata babka, wyjatkowo, a jesli chodzi o kompa, to zupełny debil, serio buziaki catullusowi pozdrowionka dla dorotki joker co u ciebie kochana, dzwoń kiedy tylko zechcesz mattiago, ja zostaje na forum, bo nie umiem założyć gg:), poza tym czy umiem, czy nie, nie zamierzam cie opuścić 111000wieje co? u mnie na maksa całą reszte ściskam i lecę do biedro po podstawowe produkty żywnościowe
Witam wszystkich. Dzisiaj wieje strasznie,w nocy była wichura aż się obudziłam o 3.Na szczęscie udało mi się zasnąć. Jak u Was dzisiaj? Czarna jak u Ciebie,może Ty mi powiesz co u Agi ,bo pisalam wczoraj i wcześniej i nikt nawet nie zauważył mojego posta.Prosilam też żebyście odemnie Agę pozdrowily,jeśli z nią macie kontakt.Proszę po raz kolejny.O ile ktoś zauważy mojego posta.Pozdrawiam.
Gość matiiaga
freedom żeby miec sepsę to nie tak łatwo. Kurcze no napewno nie od problemów z gardłem od 3 dni. Weż się chłopie uspokój. Ja mam cos z gardłem od dawna ale o sepsie nigdy bym nie pomyslała. Napatrzyłam się na chorych z sepsą więc mam jakies wiadomości o tym. Poza tym moja mama miała trzy razy sepsę, więc... Witajcie Dorotko, Czarna, Małgosia, Agunia i pozostali. Głowa mi dzisiaj pęka, mdli mnie, chyba migrenka mnie dopadła. Zaraz przyjeżdża tesciowa zabrać małego, ale jak ją znam to posiedzi ze dwie godziny i mnie powkurza. No cóż, coś za coś. Życzę wszystkim miłego dnia.
Gość catullus
Ave Caesar! Czarna, na maila Ci prześlę krótki kurs zakładania konta na gg w weekend :]. Freedom - sepsy to się chyba nie nabawisz ot tak po prostu, a jak Cię w gardle ściska, to staraj się tym nie przejmować. Mnie też ściska, a im więcej o tym myślę, tym jest gorzej.. To nerwica.. Poza tym.. to może być zwykły globus histericus, jak to zwą ;]. A jeśli masz gorączkę, to się może przeziębiłeś, a jak Cię gardło boli, to może angina. Idź do lekarza i tyle, a nie wynajduj sobie choroby. Agunia.. no jak zwykle raczej.. bez rewelacji.
aguniu wczoraj był tu młyn, wiec sama rozumiesz....pisałam do agi, odpisła, ze nieźle się czuje, ale wyczuwam, że niebardzo catullus ja ci się załamię, tylko spróbuj, za kurs zakładania gg dziekuję, ile płacę? mattiago kochana co u ciebie, jak dzis samopoczucie?
Gość Dorota W
Jestem już z Wami ale troszkę póżniej mam kolejny wyjazd! Załamać się można w taką pogodę! Na szosach leży mnóstwo gałęzi aż strach jechać autem. Coś malutko piszecie skarby ale w soboty tak najczęściej bywa.W dzień wolny od pracy ,każdy stara się zająć domem i rodzinką! Widzę ,że Krystynka3 nie pojawiła się do tej pory .Zaraz do niej napiszę! Freedom poczytaj w necie na temat sepsy a przestaniesz się martwić ,że coś Cie dusi w gardle.To nie te objawy!!!!!