Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Za 10 minut będzie dzwonił mój małżonek więc muszę się z Wami pożegnać .Nie wiem jak długo będziemy rozmawiać ale znając jego możliwości to nawet Czrna przy nim to pikuś.Mówię Wam za tem dobranoc ale być może jeszcze zaglądne do Was moje dziubaski!
Gość Dorota W
Ja jestem z Wami dziewczyny.Wiemy o co chodzi w tym wszystkim wic osobą nie będącym w temacie i tak nie damy rady tego wytłumaczyć .Najważniejsze ,że wiemy co tak naprawdę się stało i co się może stać jeszcze! Ściągnijcie Krystynkę3 Krysiu waw podałam jej twoje gg ale ona jest w tym momencie niedostępna wię odbierze wiadomość jak włączy gg
Gość Dorota W
Witajcie w sobotni ranek! U mnie wieje jak jasna cholerka aż strach z domu wychodzić! Catullus dzięki serdeczne! Matiiago nie zniknimy z forum przez gg ,ponieważ piszemy jednocześnie tu i tam. Ja napewno Was nie opuszczę .Piszę w tym tygodniu troszkę mniej ,niż zwykle ale tylko dlatego ,że mam urwanie głowy w pracy! Pod koniec przyszłego tytgodnia zdaję klientom dwa mieszkania a przy tym jest sporo roboty! Dziś też muszę pozałatwiać sporo więc do połudzni mnie na forum nie będzie ale po powrocie zaraz siadam do kompa.
i u mnie wieje, ale ja w takie dni przezywam dramat, bo jestem odpowiedzialna za całą zieleń w mieście i dzis juz się dowiedziałam, że przewróciły sie drzewa, na chodnik, całem szczęście, że nocą, że nikogo nie było dorotko buziaczki, wczoraj prawie nie rozmawiałysmy, mam prośbę , popisz na gg do krysi3 ok?