Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dorota W
Minia takie osoby jak TY są niesamowicie słodkie! Cieszy mnie to ,że zainteresowałaś się naszym forum .Gdyby było beznadziejne , nudne , i zapisywane pierdołami z pewnością tak zacna osoba ja Ty nie czytała by tych stron.Gratuluję dobrego gustu Miniu ! Jesteś boska!
minia nie znasz tych osób ...w jednej chwili to sie zmienia....Ja..... może mam niewiele do powiedzenia tu.........ale wiele przeżyłam i śmierć również i może czeka mnie to przeżycie po raz drugi.........Nie osadzaj Kotuś...Tom jest nasze forum...Wiem co to jest nerwica ,lęk duszności atak paniki itp......Jesteśmy sobie potrzebni........
dziecino malo wiesz mialam nerwice lekowa i depresyjna wiczorami balam sie zasypiac zasypiajac dusilam sie nie moglam zlapac powietrza byly dni ze chcialam byc z ludzmi innym razem zamykalam sie w sobie nie moglam nigdzie wyjechac przez 1o lat nie odwiedzalam nigdzie rodziny autobusem moglam jechac jeden przystanek bo myslalam ze sie dusze w kosciele stalam na koncu bo robilo mi sie slabo i znow dusznosci byl koszmar az kolezanka zawiozla mnie do lekarza neurolog psychiatra i on pomalu pomogl mi wyjsc z tego inne rzeczy jeszcze przechodzilam ale co bede Wam opisywac widze ze jestescie madrzejsi to sie wspomagajce hejka
Gość catullus
Rozumiem, że mamy siedzieć i pisac ciągle, jak to nam źle, jak się źle czujemy, że się z domu boimy wyjść, że mnie w klatce ściska. A jeszcze lepiej zostać ascetą i abnegatem, do nerwicy dodając codzienne biczowanie się i leżenie na spękanym szkle?
minia mamy takie same obiawy a nawet i garsze..............A to że czasami jest luzik...no nie dzis..to jest bąd?nie możesz tak oceniac ludzi bo ich nie znasz -tak jak Ciebie-Kotuś dzis jest wyjatek że tak długo siedze...ale uwierz ja mam takie problemy ze nie sposób jest opisać..ale nie piszę ..dzis utworzy sie problem i nie wiem kiedy zniknie.. u mnie i na forum....u mnie kiedy zniknie?Nie wiem......ale wiem jedno sa osoby którym chyba nie jest to obojetne,,,Czarna chce mnie kopac a inne mimo płaczu....sa przy mnie..........I.dziękuję.ale to może ja pójde na podłogę spać,,,