Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

kochane moje tu wasz pijak....nie czepiajcie sie już Iwony ani Krysi...wyraziły swoje uczucia....Jak powiedziałam jeseśmy wrażliwe wszystkie to nie powód żeby zerwać znajomośc....mój za sciana wyzywa jaka ma wredną żonę....Mówię wam serio...pal licho jaki mój stan Boże jak długo mam was prosić...ważne....Krysia i iwonka!!!!!!!!!To wasz zespół.........Tak jak my wszyscy....Juz i tak mam przesrane....ale Wy jesteście!
Gość Małgosia1990
Czarna nic nie poradzę że taka jestem ale jeśli by ktoś tak zaatakował którą kolwiek osobę to tak samo bym za agregowała bo nie lubię jak ktoś docieka takich rzeczy.Sama nie jestem aniołem ale nie obchodzą mnie prywatne sprawy innych ludzi chyba że sami chcą mi o tym powiedzieć.
malgos ja jestem bardzo jadowita i bojowa kobita, jeśli ktos nadepnie mi na odcisk, nie ma zmiłuj krysia wyraziła swoje zdanie, nie dam powiedziec na nia złego słowa i tego sie będe trzymać, a wiesz dlaczego? bo ja całe życie mówię co myślę i dostaje za to po dupie ode mnie tyle
czarna dzis jestem sobie paniom pójdęspać gdy mi sie literki bedą zlewać a już wiele nie brakuje -jeszcze pisze logicznie........Mój pan obraza majestatu a ja mam to w du.....jutro bedęinaczej mysleć...ale tak mnie zdołował że nie wie czy na sniadanie nie będe miała PIWA..Może jestem sexi moze wartosciowa ..ale czemu tego mąż nie widzi?
Gość catullus
Czarna, bo mnie trochę męczy to czytanie, że ktoś odchodzi, ktoś wraca, ktoś się na kogoś obraził, że jakiś idiot z zewnątrz włazi z butami i wypisuje farmazony, które są tyle warte, co taczka gnojówki (ba, taczka gnojówki jest bardziej pożyteczna..) i dość tych sporów, bo ktoś przez przypadek powiedział *a*, a ktoś inny zrozumiał to jako *b*. Jakbym ja cedził każde słowo napisane na tym forum i wszystko bral tak do siebie, to dawno wylądowałbym na ul. Czechosłowackiej, w białym kaftaniku, przykuty do łóżeczka i zamknięty pokoju bez klamek, śliniąc się i robiąc pod siebie. Fajnie, że istnieje to forum, ale jest jeszcze realne życie. Więc Małgosia.. wszystko, co miało zostać powiedziane w tamtej kwestii powiedziane zostało i proszę Cię, nie wracaj do tej kwestii. Takie jest moje zdanie. Ja zauważam Twoje posty i nie wiem, skąd podejrzenia, że jesteś tu niewidzialna.
catullus-jestes mężczyzną więc uważaj bo płeć przeciwna jest delikatna i bierze słowa inaczej....Ja mała kruszynka dzis myślę po pijaku ale nie jest mnie w stanie obrazic słowo męskie ani rzeńskie chyba że to bedzie mój mąż na którym mi zależy a który ma mnie w d.... bo liczy sie tylko sex...........
Gość Dorota W
kRYSTYNKO3- czy ty masz zamiar opuścić nas na zawsze ? nie rób tego proszę.Zobaczysz ,że sprawiedliwość wygrywa i cała prawda prędzej czy póżniej wyjdzie na jaw. Mam nadzieję ,że nikt nie zapomniał jak wiele dobrego zrobiłaś dla Agi ,tak bez interesownie z dobrego serca. Ludzie ,którzy mają dobrze poukładane w głowie po przemyśleniu zdadzą sobie sprawę z tego ,że jesteś niesamowicie dobrą i serdeczną osobą.Kto jak nie Ty pociągiem pojechał do Agi gdy była w kompletnym dołku.Czy taka pomoc nie jest dowodem na to ,że otworzyłaś swoje serce dla niej Czy znajdzie się na forum druga taka osoba ,która zrobiła tak piękną rzecz dla osoby praktycznie *obcej* Ty jesteś nam potrzebna i proszę jeszcze raz abyś pozostała na forum.
dorotko, szczera prawda, ja dzis juz mówiłam to krysi, jeśli by jej nie zależało, to po prostu zostałaby w domu i gotowała obiad jednak mimo tego, ze ma lęki pojechała, zostawiła dom i pojechała dlatego jeśli ktos powie na nia cos złego - od razu w ryj bede ja bronic do konca ile sie da