Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

nie znacie mojego męża to twardy facet......A forum****to głupota dla niego...A ja mam taki lęk jakby miał by być koniec świata....Nie potrafie takich spraw wyjasniac jak istniejące forum.....itp..dla was może to nie istotne................
matiaga nie umię sie gniewać nawet gdy prawda jest okrótna...Nie umie sie obrazić na żadne posty...111000 tez masz racje....Ale taka jestem...na mnie gówna a ja nic....tylko to co mysle jest moje....Jak mnie tu nie bedzi to nie z mojej checi.....a dopiero nauczyłam sie szybko pisac....w miarę..
Gość matiiaga
joker ja jestem jeszcze mało doświadczona życiem więc nie wiem jak pomagać, ale staram się jak umiem. Będziesz tu napewno. Nikt nie może ci zabronić. Postaw się, a przynajmniej się postaraj. Kilka dni temu mąż odłaczył mi kompa bo stwierdził, że tylko tu czytam, piszę, a póxniej głupoty gadam. Dostałam takiego szału, że w parę minut miałam znowu podłaczone:) Ale przysięgam, że nie chciałybyście mnie wtedy widzieć, sama siebie nie poznawałam. Ale ja mam trochę tego, że umiem się postawić. Chiciaz nieraz wole przemilczeć, ucieć, popłakać i nie powiedziec słowa.
Witam wszystkich! Nie wnikam w to co tu się wydarzyło,tylko mam prośbę proszę napiszcie mi co u Agi i pozdrówcie ją odemnie.Wcześniej już pisalam ale chyba nikt nie zauważył,więc proszę jeszcze raz. Mattiago synek już zdrowy,tylko mnie jakiś katar męczy cały czas,może alergiczny.Mam już go dość.A jak tam Twój synek?- zdrowy już,a dzidziuś i Ty jak się macie? Pozdrawiam Cię dzielna kobietko. Krysiu3 i Czarna co u Was ? Pozdrawiam wszystkich.
trwam bo chyba kocham.....ja też sie stawiam kiedy nerwy siegna zenitu...ale wtedy dostaje w dziub ...a że jestem filigranowa-to mdleje-....i temat zakończony....Karetka?nie bo wstyd....że ma żone histeryczke...to jest równiez dla dzieci.....one sa bezpieczne..a nie mogą wiedziec że mama sie źle czuje i ma jakieś problemy choć wiedza więcej niż mój mąż....
o mnie ja jestem...0...on jest panem który ma swoja działalność a żona nie pracuje,,,Mam 34 lata a on 56....to on powinien za mną szczać a traktuje mnie jak smiecia....Co widze????miłość....Czemu mam takie serce głupie -bo choruje......
I jeśli czegoś nie zmienisz w swoim życiu.. trudno Ci będzie walczyć z chorobą. Nigdy nie pozwoliłabym sobie na takie traktowanie.....właśnie dla dzieci..i dla siebie.Nie On dał Ci życie...i nie jemu.............. Wybacz....ale takie jest moje zdanie. Wierzę, że jesteś wspaniałą kobietą.Myślę, że On zabrał Ci wiarę w siebie.
catullus my nawet sie dziś nie przywitalismy prawda?czy nieprawda? joker pamiętaj, że o każdej porze dnia i nocy możesz dzwonić, zreszta jak cała reszta, która ma mój numer pamietaj co mi dzis obiecałaś, bedę myslała o tobie, odezwij się koniecznie jutro
111000 widzisz, to jest tak, że jak się kocha, to niestety myslenie schodzi na drugi plan i wiele rzeczy niedobrych mozna przyjąc na klatę wiem, bo kochałam człowiek nie mysli wtedy o sobie, najwazniejsza jest ta 2 osoba chore to wszystko, ale tak wyglada zycie:(
dorotko spokojnie, po co od razu relanium, przeczytaj, poukładaj to sobie w głowie i tyle, catullus nie chce sie witać, cóż....trudno mattiago ja kiedy czegos chce, to nie ma , że boli, zawsze jest taka jazda, ze to dostaję 111000 jestes? a krysie gdzie są?