Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Jejku jestem na chwile nie można bez Was żyć....Carnulko juz uszykowałam kolację Ale tak mi było tęskno że cuda nie widy wymyśliłam żeby wejść choć na chwilę....A gadulec pewnie sie dopiero zacznie a mnie ciekawość zje do rana kochani.........Czrnulko wcale się nie musisz kłaniać ...ja też gapa jestem bo zamiast się wyłączyć wdałam sie w konwersacje....
Witajcie!! Przepraszam że dawno się nie odzywałam,ale ostatnio jestem trochę zalatana,pomagam mężowi przy papierkach w firmie.Ale przynajmniej czas mi jakoś leci i nie myśle o chorobie. A co tam u Agi słychać,nie mialam czasu poczytać postów,pozniej to zrobię,ale mam nadzieję że juz trochę lepiej się czuje.Nie mam z nią teraz kontaktu to mam prośbę pozdrówcie ją odemnie gorąco. Was wszystkich też serdecznie pozdrawiam.
Freedom spokojnie...jak Cię dusi w gardle lub ugniata Ci serducho to usiadz spokojnie i mysl pozytywnie ..to twoja podświadomość....Zażyj lek który bierzesz i nie panikuj bo sobie tym pogorszysz atak paniki....Oddychaj wolno i pamietaj to jest tylko twoja podswiadomość.............
do 111000 uwierz ze zjadłam tylko 1 malutki kawałeczek tej karpatki zazwyczaj jak pieke to nie jadam ciast jakos nie przepadam za słodkim ale to i dobrze jem jak juz musze sie ratowac bo cierpie na niedocukrzenia u mnie norma po jedzeniu to 79 góra 89 takze musze sie pilnowac z jedzeniem jem czesto ale inne posiłki mam ustawioną diete i duzo cwicze gdyby nie to to juz bym nie chodzila tylko sie turlała a naprawde duzo mi nie brakuje i musze sie liczyc ze wszystkim co wkładam do ust.....tylko bez zbreznych misli prosze,a tak naprawde upiekłam ja bo dzis wróciły moje córeczki od babci a one bardzo lubieją karpatke i dla nich to zrobiłam chlapłysmy sobie kapuczinko -mają po 12 lat własciwie skoncza dopiero 13 sierpnia...pozdrawiam
widzisz catullus, myslę sobie, że matiiaga sie na mnie obraziła, ale ja pisząc*tylko winni się tłumacza* wcale nie miałam jej na myśli, ani nikogo z nas kurcze znowu sie popieprzyło, nie chciałam, napisałam do niej smsa, nie odpisała a zresztą czy to kogos obchodzi co ja mam na myśli? ech....
Czarna ćemu takie smutaski sie zrobiliscie?? my tu wszyscy jestesmy przewrazliwieni i dlatego duzo bierzemy do siebie jak nam inni cos powiedza czy napisza i to jest własnie miedzy innymi wina tych wrednych nerwic ja te tak mam siasiad inaczej odpowie dzien dobry a ja juz mysle ze cos nie tak zrobilam i nie spie w nocy to wszystko da sie wytłumaczyc....odczekaj słonce troszunie i bedzie good----buzka
catullus nie chciałam odchodzić, bo juz dośc tu było cyrkowych popisów, a nie tego nam trzeba martwię siętylko, że zupełnie nieświadomie kogos obraziłam, uraziłam, zraniłam...kuźwa nawet nie wiem jak to nazwać po takich akcjach nic mi się nie chce
Z Agą gadałyśmy 50 minut,dalej na wesoło...jak stwierdziłyśmy albo razem się śmiejemy albo razem płaczemy,jakąś więz mamy..myśli tylko oczywiście kochana o mojej wizycie jutrzejszej u psychiatry,zapamiętała datę, więc oczywiście jest ze mną..wymyśliła że najlepiej jakbym leżała z nią,ale to raczej nie te miasta... Dobranoc wszystkim, ja posiedzę z mężem
Gość catullus
Co wy z tym wkładaniem do ust? Chciałem napisać, że głodnemu chleb na myśli, ale jeszcze się ktoś na mnie obrazi więc uznajmy, że tego nie pisałem ;)). Czarna, oddychaj, policz do 10 i spokojnie. Jak jej wysłałaś smsa, to na pewno to zrozumiała i tu wróci..