Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

ja tak własnie robie ide do lekarza ostatni i mówie doktorze boli mnie trzustka a on pyta a gdzie ta trzustka sie znajduje ja mu pokazałam i zapytałam czy jeszcze chce wiedziec gdzie znajduja sie jakies wnetrznosci to powiem szczereze ze teraz pyta jaki lek najbardziej pani odpowiada??? a co do cwiczen to dam sobie jeszcze tydzien i wracam do nich bo bede wygladac jak mops.... chociaz juz duzo nie brakuje...
i tu maleńka ma racje, lekarz nie lubi, kiedy mówi mu sie wprost co nas boli, my możemy sie tylko domyslać, a on jest tym bogiem co to rozpozna, co nam dolega- a czy to woreczek żólciowy, czy nerwica- to w zasadzie jaka róznica nie? matiiago ty biedna kobito, nie dośc ześ nieruchliwa teraz , to jeszcze dziecięciem sie musisz opiekować ech...kobiety to maja cięzkie życie dorotko spisz, jesz, ogladasz, robisz na drutach, szydełkujesz, kapiesz się, rozmawiasz?(już chyba wszystkie mozliwe czynnosci wymieniłam)dlaczego cię nie ma?chociaż , poczekajcie -dorotka była dzis u fryzjera, może po prostu stoi przed lustrem*? krysie tez nam zastrajkowały iwonka ogląda
111000 czytam własnie artykuł o najgorszej śpiewaczce operowej świata, która tak była przekonana o swoim talencie , że kiedy publicznośc padała ze smiechu, ona myslała, że tak ja wielbi najwazniejsze to umieć cos sobie dobrze wkrecić, ja juz umiem wkrecac sobie nerwice, a teraz wkrece, ze jestem poetką może być?no co nie moze jak moze:)
catullus potrzebne jest trzynaście sylab w wersie, a ja do 13 liczyc nie potrafię 111000 troche lepiej lub trochę gorzej....ale ja myślę, ze będę (choć nie trzynastozgłoskowcem)pisać lepiej, bo najlepszym trzeba byc nie? a nie najgorszym
do 111000 moja kolezanka kupila sobie pieska i tez tak robil to odczekala az zacznie robic na podworku i poprala te miejsca w którym robila to najczesciej i teraz jest spokoj tylko ze jej sunia ma własnie okolo 8 miesiecy moze twoj potrzebuje wiecej czasu....jak narobi w domku to daj mu odczuc ze zle robi..