Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość catullus
Joker, nie wierzę w teorię *tej jedynej*, przykro mi :). Zresztą, nawet jakoś nie mam zapału do szukania takowej. Ale tak, położylem się na chwilę i właściwie, to wstałem tylko po to, żeby zjeść obiad, bo nadal mi się chce spać.
No! mieszkanie błyszczy , spacer był i ćwiczenia, czuję się dobrze, przed chwilą nawet się trochę pośmiałyśmy z Agą,pogadamy znowu za 2 godzinki:)Dziś ma lepszy trochę nastrój, bedzie mogła wychodzic do sklepiku , wkrótce chyba też na muzyko-terapię i inne zajęcia.Kiedy to okaże się jutro,przed chwilą wzięła pierwszą dawkę nowego leku,jak wszystko pójdzie dobrze to poleży od 2 do 3 tygodni. Krysiu3 trzymam kciuki żeby było lepiej... Catullus łabędzi dziś nie karmiłam bo mam spory kawałek do nich,ale pomalutku dotrę.. Miło mi czytać że się cieszycie ,że jest mi lepiej...
witam was kochani !!!! joker dziękuje za zdjęcia, śliczna z Ciebie kobieta!!! Iwonko droga wezmę z Ciebie przykład, nie mam ochoty ręką ruszyć ale muszę zacząć ćwiczyć bo celullit rośnie. no tak teraz wychodzą wszystkie ciastka, batoniki, cukierki i inne słodycze he he he. alena poważnie to niezle sie wkurzyłam w sklepie z ubraniami, zawsze nosiłam rozmiar 36 a teraz ledwo sie mieszcze w 40 !!!!! no po prostu masakra. oczywiscie zwalam winę na leki a nie na te słodycze które pochłaniam kilogramami. dosłownie budze sie w nocy i po omacku szukam czegoś słodkiego. nawet badania zrobiłam czy aby przypadkiem jakiejs cukrzycy nie mam, ale jest ok. to pewnie obżarstwo he he he. ale dla mnie palenie i jedzenie to dwie najprzyjemniejsze rzeczy na świecie he he he