Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość aga

Rekomendowane odpowiedzi

Gość krystyna 3
Czarnulko miałam do ciebie zadzwonić wczoraj ale wierzysz mi że zapomniałam ja już chyba mam skleroze ale postaram się dzisiaj zadzwonić Dorotko pewnie grochówka pycha smacznego;) catullus no coż widzę żę pełne zaangażowanie w studia gratuluje i życze powodzenia Matiaga napisz bo jestem ciekawa co z tym lekarzem przyjoł cię w końcu
no jestem....Ale nie mam pracy ktoś był szybszy...Mogę dostać od Was zdięcia ?BO juz pewnie wszyscy wiecie jak wyglądacie.....waga179@wp.pl....czy ktoś chce zobaczyć zdechlaczka?żyję żyje Krysiu waw....chodziłam zakręcona jak domek ślimaka....ale już działają leki więc na razie jest ok.A czemu Ty sie Krysiu waw nie odzywasz przestraszyłaś się mojego głosu?Wiem że nie najlepiej to wypadło....
dziękuje za zainteresowanie.jestem zwykla dziewczyną ktora narazie czyta tylko posty za bardzo nie będę wglebiać się bo bardzo przezywam każda wasza chorobe.a sama mam nerwice raczej taką lekowa.czasem zaglądne tylko zeby sprawdzić jak u Was i jak leczenie Agi.mam 32 lata ,męza i dwoje dzieci.pozdrawiam
nikogo Kochani nie pomijam pisalam ze będe zagladac i czytac jak u Was czyli mialam wszystkich na mysli Agi nie znam blizej ale bardzo przypomina mi moja siostre ktora tez pare lat leczy sie z depresji i gdyby nie moje ogromne wsparcie to pewnie by bylo zle wiec sami rozumiecie z kad moja nerwica i ciągly strach.